NIAN HAO KERSTIJ A'LACARTE H ^an^°^A5 00UUt 65+f 46'50 P 10 SPECIALE KERST/MILLENNIUMMENU'S 1999 Wij Wensen u prettige kerstdagen en een gelukkig en gezond 2000 prstoin^;^s^50 1 109, - per couvert a 33,00 ƒ79 per couvert Woensdag 17 november 1999 FAAM/VLISSINGER 17 TEL Olté - 613 022 99,50 P-P- ^*^2,- j 03.00 uur- U Meer informatie en reserveren 0118-413551 f59,50,- MENU 1 fvismenu) voorgerechten ZA HAI CHEN YU TONG DAI CHI hoofdgerechten LONG HA KING PAL YU nagerecht QERATO FRITTO Kom eten in een uniek restaurant in Goes Chinees-Indisch Specialiteiten-restaurant WIJNGAARDSTRAAT 54-56-58 GOES-TEL. 0113-214903 Speciaal afhaalmenu voor de maand november voor 2 personen MENU 5 (vleesmenu) voorgerechten EENDLOEMPIA SOEP CHINESE PANGSIT hoofdgerechten MIN PAU KAI SCHI CHUAN YAN LO nagerechten QERATO FRITTO KERST/MILLENNIUMBUFFET KINDERMENU RESERVEREN GEWENST Beide dagen kunt u reserveren van 17.00 uur tot 20.00 uur en van 20.30 uur tot 24.00 uur Klantenkaart is alle dagen geldig, tussen kerst en Oud en Nieuw ook geopend Afhaalgerechten Tijdens de Kerstdagen kunt U afhalen vanaf 12.00 uur aaoN,ang 9kuouo -wihrf* 1 -GQ0 U0t p^pentie' va".aouo TvjW» -~""^"Tm\CPET LWe muz^-49i00 p.p. ^So05.00^ 65+f46.5°p-P' Van^-U ,ziek. XNWV *datTlS yjve muzie P-P" OUOJ^B Badhuisstraat 178 Vlissingen KERST KEUZEMENU Krabcocktail of Ardennerham met meloen Zeeuwse vissoep of Groentebouillon met kerstvulling Gegratineerde jumbo mosselen of Pasteitje kalfsragout Entrecote bordelaise of Tarbot met grote garnalen 'I ~b fj) t~ Kerstsurprise Verder heeft u een mime keuze uit onze wijnarrangementen. Borrel vanaf 17.00 uur, aanvang diper 18.30 uur. Reserveer tijdig 0113-613264 KINDERMENU: Herdertjessoep Ardennerham met meloen Kerstbiefstukje Kindersurprise 22,50 Ons restaurant is onlangs geheel gerestyled CALANDWEG 4A, ARNEMUIDEN ifÉ| v I>dVilUfS Roompot Zeeland Vakanties Telefoon 0113-374200 Ook in het weekend bereikbaar! ZEELAND VAKANTIES mÊËÊÊÊMm Miiiiiiii Geachte gast, De decembermaand en de eeuwwisseling komen er aan. Restaurant Nian Hao heeft daarom 10 bijzondere 5-gangen menu's samengesteld die bestaan uit 4 vismenu's, 6 vleesmenu's en een speciaal Kerst/Millenniumbuffet. Vraag GRATIS informatie bij ons over deze 10 menu's, want niet alle menu's staan in deze advertentie afgedrukt. (verse kreeftpoot met gemalen garnalenvullingen vruchtensaus) (vissoep bestaande uit stukjes verse kreeft, heilbot, zalm, garnalen en echte oosterse wihtermeloen. Deze meloensoort is een erg gezonde groente uit het Chinese hooggebergte en smaakt heel goed in combinatie met deze vissoep). (gemalen knoflook en Japanse maggi gecombineeerd met verse St. Jacobsschelpen, één van de meest smaakvolle schelpdieren uit de Canadese zee) (grote verse zeekreeft met verse gember, knoflook en bosuitjes in rijstwijnsaus, speciaal bereid door onze chef-kok) verse Zeeduivelfilet met King Pal saus, een zoetzure, licht pittige, smaakvolle saus op Kantoneese wijze bereid) (Italiaans gebakken ijs geflambeerd met Chinese likeur en verse vruchten) Elk vismenu is inclusief 2 glazen witte wijn per persoon. Bij het voorgerecht schenken wij uit het beken de wijngebied de Loire een Vouvray uit 1997. Bij het hoofdgerecht schenken wij de overbe kende Chablis uit Frankrijk, uit 1998. Dagelijks geopend van 11.30 tot 23.00 uur. Afhalen van bestellingen is óók mogelijk. Babi Pangang, fou yong hai gebakken bananen en 2 stokjes saté nasi of bam i of witte rijst plus een keuze uit één van de volgende gerechten. Geroosterde kip met pikante saus of Tjap Tjoi of Gefileerde kip met sambalsaus of Indisch vlees of gefileerde kip met kerriesaus of Ching Chou Kai Gefileerde kip met paprika-saus) of Koe Lou Yok. Wij verzorgen ook uw speciale wensen. Modern sfeervol ingericht restaurant. 230 Zitplaatsen. (loempia gevuld met gefileerde pekingeend, diverse groenten en zoete licht pittige saus) (verse ossenhaassoep of soep van het huis) (gefrituurde deegballetjes gevuld met 2 soorten vlees en gemalen waterkastanjes met zoetzure saus) (gepaneerde kipfilet met zoetpikante saus) (lamshaas in Schi Chuan saus, een licht pittige saus bestaande uit verse knoflook, peper, gember en andere oosterse kruiden) (Italiaans gebakken ijs geflambeerd met Chinese likeur en verse vruchten) Elk vleesmenu is inclusief 2 glazen wijn per persoon. Bij het voorgerecht schenken wij uit het bekende wijngebied de Loire een Vouvray uit 1997. Bij het hoofdgerecht schenken wij een Chateau du Seuil, een stevige rode Bordeaux uit het wijngebied Graves. Deze heerlijke rode wijn is van het bekende wijnjaar 1995. Wij hebben voor u een speciaal KERST/MILENNIUMBUFFET samengesteld inclusief Hollandse cocktailhapjes. Het buffet bestaat uit 45 soorten gerechten en is exclusief door onze chef-kok samengesteld. Bij elk buffet wordt een heerlijke soep als vooraf gereserveerd. Deze soep is gemaakt van verse kipbouillon, gecombineerd met diverse Chinese groenten en drie soorten vlees. De prijs is 45,00 p.p. (Kinderen tot 12 jaar 22,50) soep naar keuze - voorgerecht naar keuze - Sl biefstuk of tongfilet met frites - kinderijsdessert 25,00 per couvert Alle feestdagen geopend. Op beide kerstdagen een leuke verrassing en op 3/ december en I januari een millenniumkadootje. Graag tijdig reserveren. Wij wensen u prettige feestdagen.

Krantenbank Zeeland

de Faam | 1999 | | pagina 17