NIAN HAO
KERSTIJ
A'LACARTE
H
^an^°^A5 00UUt 65+f 46'50 P
10 SPECIALE KERST/MILLENNIUMMENU'S 1999
Wij Wensen u
prettige kerstdagen
en een
gelukkig en gezond 2000
prstoin^;^s^50 1
109, - per couvert
a 33,00
ƒ79 per couvert
Woensdag 17 november 1999
FAAM/VLISSINGER
17
TEL
Olté - 613 022
99,50 P-P-
^*^2,-
j 03.00 uur- U
Meer informatie en
reserveren
0118-413551
f59,50,-
MENU 1 fvismenu)
voorgerechten
ZA HAI CHEN
YU TONG
DAI CHI
hoofdgerechten
LONG HA
KING PAL YU
nagerecht
QERATO FRITTO
Kom eten in een
uniek restaurant in Goes
Chinees-Indisch
Specialiteiten-restaurant
WIJNGAARDSTRAAT 54-56-58
GOES-TEL. 0113-214903
Speciaal afhaalmenu voor de maand
november voor 2 personen
MENU 5 (vleesmenu)
voorgerechten
EENDLOEMPIA
SOEP
CHINESE PANGSIT
hoofdgerechten
MIN PAU KAI
SCHI CHUAN YAN LO
nagerechten
QERATO FRITTO
KERST/MILLENNIUMBUFFET
KINDERMENU
RESERVEREN GEWENST
Beide dagen kunt u reserveren van 17.00 uur tot 20.00 uur
en van 20.30 uur tot 24.00 uur
Klantenkaart is alle dagen geldig,
tussen kerst en Oud en Nieuw
ook geopend
Afhaalgerechten
Tijdens de Kerstdagen
kunt U afhalen
vanaf
12.00 uur
aaoN,ang 9kuouo -wihrf*
1 -GQ0 U0t
p^pentie' va".aouo TvjW» -~""^"Tm\CPET
LWe muz^-49i00 p.p.
^So05.00^ 65+f46.5°p-P'
Van^-U
,ziek. XNWV *datTlS
yjve muzie
P-P"
OUOJ^B
Badhuisstraat 178
Vlissingen
KERST KEUZEMENU
Krabcocktail
of
Ardennerham met meloen
Zeeuwse vissoep
of
Groentebouillon met kerstvulling
Gegratineerde jumbo mosselen
of
Pasteitje kalfsragout
Entrecote bordelaise
of
Tarbot met grote garnalen 'I
~b fj) t~
Kerstsurprise
Verder heeft u een mime keuze uit onze
wijnarrangementen.
Borrel vanaf 17.00 uur, aanvang diper 18.30 uur.
Reserveer tijdig 0113-613264
KINDERMENU:
Herdertjessoep
Ardennerham met meloen
Kerstbiefstukje
Kindersurprise 22,50
Ons restaurant is
onlangs geheel
gerestyled
CALANDWEG 4A, ARNEMUIDEN
ifÉ| v
I>dVilUfS
Roompot Zeeland Vakanties
Telefoon 0113-374200
Ook in het weekend bereikbaar!
ZEELAND
VAKANTIES
mÊËÊÊÊMm
Miiiiiiii
Geachte gast,
De decembermaand en de eeuwwisseling komen er aan. Restaurant Nian Hao heeft daarom 10 bijzondere 5-gangen
menu's samengesteld die bestaan uit 4 vismenu's, 6 vleesmenu's en een speciaal Kerst/Millenniumbuffet.
Vraag GRATIS informatie bij ons over deze 10 menu's, want niet alle menu's staan in deze advertentie afgedrukt.
(verse kreeftpoot met gemalen
garnalenvullingen vruchtensaus)
(vissoep bestaande uit stukjes verse kreeft,
heilbot, zalm, garnalen en echte oosterse
wihtermeloen. Deze meloensoort is een erg
gezonde groente uit het Chinese
hooggebergte en smaakt heel goed in
combinatie met deze vissoep).
(gemalen knoflook en Japanse maggi
gecombineeerd met verse St. Jacobsschelpen,
één van de meest smaakvolle schelpdieren uit
de Canadese zee)
(grote verse zeekreeft met verse gember,
knoflook en bosuitjes in rijstwijnsaus,
speciaal bereid door onze chef-kok)
verse Zeeduivelfilet met King Pal saus, een
zoetzure, licht pittige, smaakvolle saus op
Kantoneese wijze bereid)
(Italiaans gebakken ijs geflambeerd met
Chinese likeur en verse vruchten)
Elk vismenu is inclusief 2 glazen witte wijn per
persoon.
Bij het voorgerecht schenken wij uit het beken
de wijngebied de Loire een Vouvray uit 1997.
Bij het hoofdgerecht schenken wij de overbe
kende Chablis uit Frankrijk, uit 1998.
Dagelijks geopend van 11.30 tot 23.00 uur.
Afhalen van bestellingen is óók mogelijk.
Babi Pangang, fou yong hai
gebakken bananen en 2 stokjes saté
nasi of bam i of witte rijst plus een keuze uit één
van de volgende gerechten.
Geroosterde kip met pikante saus of Tjap Tjoi of
Gefileerde kip met sambalsaus of Indisch vlees of
gefileerde kip met kerriesaus of Ching Chou Kai
Gefileerde kip met paprika-saus) of Koe Lou Yok.
Wij verzorgen ook uw speciale wensen.
Modern sfeervol ingericht restaurant.
230 Zitplaatsen.
(loempia gevuld met gefileerde pekingeend,
diverse groenten en zoete licht pittige saus)
(verse ossenhaassoep of soep van het huis)
(gefrituurde deegballetjes gevuld met
2 soorten vlees en gemalen waterkastanjes
met zoetzure saus)
(gepaneerde kipfilet met zoetpikante saus)
(lamshaas in Schi Chuan saus, een licht
pittige saus bestaande uit verse knoflook,
peper, gember en andere oosterse kruiden)
(Italiaans gebakken ijs geflambeerd met
Chinese likeur en verse vruchten)
Elk vleesmenu is inclusief 2 glazen wijn per
persoon.
Bij het voorgerecht schenken wij uit het
bekende wijngebied de Loire een Vouvray uit
1997.
Bij het hoofdgerecht schenken wij een Chateau
du Seuil, een stevige rode Bordeaux uit het
wijngebied Graves.
Deze heerlijke rode wijn is van het bekende
wijnjaar 1995.
Wij hebben voor u een speciaal KERST/MILENNIUMBUFFET samengesteld inclusief Hollandse cocktailhapjes. Het buffet
bestaat uit 45 soorten gerechten en is exclusief door onze chef-kok samengesteld. Bij elk buffet wordt een heerlijke soep als
vooraf gereserveerd. Deze soep is gemaakt van verse kipbouillon, gecombineerd met diverse Chinese groenten en drie soorten
vlees. De prijs is 45,00 p.p. (Kinderen tot 12 jaar 22,50)
soep naar keuze - voorgerecht naar keuze - Sl
biefstuk of tongfilet met frites - kinderijsdessert
25,00 per couvert
Alle feestdagen geopend. Op beide kerstdagen een leuke verrassing en op 3/ december en I januari een millenniumkadootje. Graag tijdig reserveren. Wij wensen u prettige feestdagen.