5 JAAR
RESTAURANT
Belgische
Loodsensociëteit
Voortdurend moe v èn altijd dorst...
overgewicht...
diabetes in uw familie?
liliiiii
ARD
UIT BIJ PICCARD
LIVE MUSIC!
Ga dan eens naar uw huisarts toe!
TEN
WEIJNQAERT
Vlasmarkt 18
Middelburg
0118-636352
Braai - Tapperij - Restaurant
Hotel ▼Catering
RGETIJD
KARTIJD
damplein 46
Badhuisstraat 178 - Vlissingen
MEXICAANS BUFFET
FRANS
BUFFET
,mv
BARBECUE
BUFFET
TEL. 0118 - 413551
0 49,50
Landlust
JBÊKs
WEEKMENU
27 mei t/m 2 juni 1999
ZONDAGS GESLOTEN
AFHAAL- EN BEZORGSERVICE
Ook dit jaar weer....
KREEFT
ƒ29,50
17 t/m 27 juni
Visspecialiteiten
S
J
ASPERGE SPECIALITEITEN
BOULEVARD DE RUYTER - VLISSINGEN - TEL 413608
25% KORTING
.uromenu
En dat voor slechts
19.99 izuro
Hotel-Restaurant
8 FAAM/VLISSIIMGER Woensdag 26 mei 1999
Restaurant
Bruiloften
Partijen
Proef bij ons de gezelligheid en de sfeer
aan de rand van het Veerse Meer
Eigen parkeergelegenheid aanwezig
Iedere
donderdag
van 17.00 tot
19.00 uur...
EJUHANKJts VUUM DE PRIJS VAN El
..en wij zorgen voorHjEDHhapjes
Voor wie niet meer koken
wil verzorgen wij 'donders'
lekker eten. A.s. donderdag:
Incl. soep en ijs 25,-
ledere zaterdag
v.a. 19.00 uur
45,- p.p.
tot 10 jr.
22.50
IHGl
WOSStLEH
Iedere zondag
v.a. 18.00 uur
TA PAS BAR
llez
vlasmarkt l
niddelburg - 0I 18-655425
Polredijk 19 - 4351 RT Veere tel. 01 I 8-501470
menu
menu
0 59.50
Brunch buffet
Restaurant
Partyruimte
Barbecue
Landlustweg 1
4455 TK Nieuwdorp
Tel. (0113) 61 25 89
Fax (0113) 61 27 26
www landlust.nl
info@landlust.nl
■m.
Bonte salade met gefrituurde
reepjes sabrefilet, tomaat
en een kruidenvinaigret
Heldere bouillon met
voorjaarsgroenten en profiterols
Gebakken scholfilet met fijne
groenten en een witte wijnsaus
of
Fricassee van parelhoen met
peultjes, venkel en een jus met
knoflook
vanille roomijs met advocaat en
warme chocoladeijs
Gerookte heilbotfilet met een
voorjaarssalade en een
bieslookdressing
licht gebonden creme van prei
met uitgebakken spekjes
Verfrissing van zoete kers
Gebakken zalmkoteletjes met
fijne groenten en een saus van
limoen
of
Gebakken lamsribstuk met
geglaceerde groenten en een
jus met dragon
taartje van citroenmousse
met mangoijs en een
frambozensaus
"Restaurant
liltö gasturouai: 3na Leegte
Turfkaai 3, 4331 JV Middelburg. Tel. 0118 - 624089
Tagliatelle met limoen/hamsaus15,25
Vegetarische schotel (cordon bleu)ƒ15,25
Kippenlevertjes met champignons cn uitjes15,50
Siciliaanse gehaktballetjes15,75
Griekse schotel met kiprollade 16,25
Runderstoofpot uit Lancaster16,25
Kabeljauw met kommer22,50
Lendenbiefstuk met portsaus24,50
Extra Maandag 31 mei Leverschotel 15,95
alle gerechten worden geserreerd met 2 soorten groenten
gebakken aardappelen, puree of rijst.
SOEPEN VOORGERECHTEN
Tomaten-Groentesoep5,75
Kippensoep5,75
Pasteitje gevuld met paddestoelen ragout8,50
TOETJE VAN DE WEEK
Parijse soes met roomijs en w arme chocoladesaus6,50
Keuken dagelijks geopend van 11.00 tot 20.00 uur.
Wilt U zeker zijn van uw schotel, bel ons dan even.
- belegde broodjes van 12.00 tot 14.00 uur
- maaltijden tussen 17.30 en 18.30 uur
- andere tijden in overleg
Een hele
met garnituur
inclusief een glas Blanquette de Li-
moux brut dat alleen tijdens onze
kreeften-tiendaagse
verder nog andere kreeftenvariaties
en la carte
(reservering wordt aanbevolen)
Bellamypark 16
4381 CJ Vlissingen
Tel. 0118-412524
KINDERDIJK 84 MIDDELBURG
0118-642643
Prijs per pers.: 35,- en kinderen tot 10
jaar eten mee voor 17,50.
Op zaterdag- en zondagavond
hebben wij:
Het restaurant waar
onze kwaliteit en prijs
naar uw wens is..
Wijngaardstraat 1 -5,
Middelburg
0118-634633
Gezelschappen v.a. 10 pers. zat. zon.
10% KORTING
OP DE TOTAALNOTA!
KOUD VOORGERECHT
Salade met asperges en gerookte zalm19.50
WARME VOORGERECHTEN
Verse aspergesoep met stokbrood 7.00
Asperges met kruimelei en hollandaisesaus15.00
HOOFDGERECHT
Asperges a la flamandeasperges met gekookte krielaard-
appelen, boter, kruimelei, ham en saus hollandaise27.50
Asperges a la saumonasperges met gepocheerde zalm,
gekookte krielaardappelen en witte wijnsaus32.50
menu O 69,50
"shusi" krokante groenten
omwikkeld met gerookte zalm en een
honing mosterd vinaigret
Romige briesoep met tuinkruiden
Geglaceerde redsnapperfilet met
haricotvert, wortel
en een saus met basilicum
Verfrissing van zoete kers
tamme eendenborst met fijne
groenten en een rode portsaus
Taartje van rijste bavarois met
aardbeien, en vanille roomijs
menu's worden per tafel geserveerd
Iedere maandag, dinsdag
en woensdag serveren wij
met maar liefst
EEN 3-GANGEN KEUZE
Voor iedere gang kunt u
kiezen uit 6 specialiteiten
(oftewel f 44,40 p.p.)
Donderdags en vrijdags serveren
wij dit 3-gangen keuzemenu
voor 60,- p.p.
Laat u controleren op diabetes mellitus.
Een tijdige behandeling kan uw klachten
én het risico op ernstige complicaties
aanzienlijk verminderen.
Vraag de gratis informatiebrochure aan bij het:
Diabetes Fonds Nederland,
Regentesselaan 39, 3818 HH Amersfoort.
Bellen kan ook: (033) 46 22 055.
Jazz Eetcafe
Koorkerkstraat 1
(onder de "Lange Jan")
Middelburg, 0118-640776