5 JAAR RESTAURANT Belgische Loodsensociëteit Voortdurend moe v èn altijd dorst... overgewicht... diabetes in uw familie? liliiiii ARD UIT BIJ PICCARD LIVE MUSIC! Ga dan eens naar uw huisarts toe! TEN WEIJNQAERT Vlasmarkt 18 Middelburg 0118-636352 Braai - Tapperij - Restaurant Hotel ▼Catering RGETIJD KARTIJD damplein 46 Badhuisstraat 178 - Vlissingen MEXICAANS BUFFET FRANS BUFFET ,mv BARBECUE BUFFET TEL. 0118 - 413551 0 49,50 Landlust JBÊKs WEEKMENU 27 mei t/m 2 juni 1999 ZONDAGS GESLOTEN AFHAAL- EN BEZORGSERVICE Ook dit jaar weer.... KREEFT ƒ29,50 17 t/m 27 juni Visspecialiteiten S J ASPERGE SPECIALITEITEN BOULEVARD DE RUYTER - VLISSINGEN - TEL 413608 25% KORTING .uromenu En dat voor slechts 19.99 izuro Hotel-Restaurant 8 FAAM/VLISSIIMGER Woensdag 26 mei 1999 Restaurant Bruiloften Partijen Proef bij ons de gezelligheid en de sfeer aan de rand van het Veerse Meer Eigen parkeergelegenheid aanwezig Iedere donderdag van 17.00 tot 19.00 uur... EJUHANKJts VUUM DE PRIJS VAN El ..en wij zorgen voorHjEDHhapjes Voor wie niet meer koken wil verzorgen wij 'donders' lekker eten. A.s. donderdag: Incl. soep en ijs 25,- ledere zaterdag v.a. 19.00 uur 45,- p.p. tot 10 jr. 22.50 IHGl WOSStLEH Iedere zondag v.a. 18.00 uur TA PAS BAR llez vlasmarkt l niddelburg - 0I 18-655425 Polredijk 19 - 4351 RT Veere tel. 01 I 8-501470 menu menu 0 59.50 Brunch buffet Restaurant Partyruimte Barbecue Landlustweg 1 4455 TK Nieuwdorp Tel. (0113) 61 25 89 Fax (0113) 61 27 26 www landlust.nl info@landlust.nl ■m. Bonte salade met gefrituurde reepjes sabrefilet, tomaat en een kruidenvinaigret Heldere bouillon met voorjaarsgroenten en profiterols Gebakken scholfilet met fijne groenten en een witte wijnsaus of Fricassee van parelhoen met peultjes, venkel en een jus met knoflook vanille roomijs met advocaat en warme chocoladeijs Gerookte heilbotfilet met een voorjaarssalade en een bieslookdressing licht gebonden creme van prei met uitgebakken spekjes Verfrissing van zoete kers Gebakken zalmkoteletjes met fijne groenten en een saus van limoen of Gebakken lamsribstuk met geglaceerde groenten en een jus met dragon taartje van citroenmousse met mangoijs en een frambozensaus "Restaurant liltö gasturouai: 3na Leegte Turfkaai 3, 4331 JV Middelburg. Tel. 0118 - 624089 Tagliatelle met limoen/hamsaus15,25 Vegetarische schotel (cordon bleu)ƒ15,25 Kippenlevertjes met champignons cn uitjes15,50 Siciliaanse gehaktballetjes15,75 Griekse schotel met kiprollade 16,25 Runderstoofpot uit Lancaster16,25 Kabeljauw met kommer22,50 Lendenbiefstuk met portsaus24,50 Extra Maandag 31 mei Leverschotel 15,95 alle gerechten worden geserreerd met 2 soorten groenten gebakken aardappelen, puree of rijst. SOEPEN VOORGERECHTEN Tomaten-Groentesoep5,75 Kippensoep5,75 Pasteitje gevuld met paddestoelen ragout8,50 TOETJE VAN DE WEEK Parijse soes met roomijs en w arme chocoladesaus6,50 Keuken dagelijks geopend van 11.00 tot 20.00 uur. Wilt U zeker zijn van uw schotel, bel ons dan even. - belegde broodjes van 12.00 tot 14.00 uur - maaltijden tussen 17.30 en 18.30 uur - andere tijden in overleg Een hele met garnituur inclusief een glas Blanquette de Li- moux brut dat alleen tijdens onze kreeften-tiendaagse verder nog andere kreeftenvariaties en la carte (reservering wordt aanbevolen) Bellamypark 16 4381 CJ Vlissingen Tel. 0118-412524 KINDERDIJK 84 MIDDELBURG 0118-642643 Prijs per pers.: 35,- en kinderen tot 10 jaar eten mee voor 17,50. Op zaterdag- en zondagavond hebben wij: Het restaurant waar onze kwaliteit en prijs naar uw wens is.. Wijngaardstraat 1 -5, Middelburg 0118-634633 Gezelschappen v.a. 10 pers. zat. zon. 10% KORTING OP DE TOTAALNOTA! KOUD VOORGERECHT Salade met asperges en gerookte zalm19.50 WARME VOORGERECHTEN Verse aspergesoep met stokbrood 7.00 Asperges met kruimelei en hollandaisesaus15.00 HOOFDGERECHT Asperges a la flamandeasperges met gekookte krielaard- appelen, boter, kruimelei, ham en saus hollandaise27.50 Asperges a la saumonasperges met gepocheerde zalm, gekookte krielaardappelen en witte wijnsaus32.50 menu O 69,50 "shusi" krokante groenten omwikkeld met gerookte zalm en een honing mosterd vinaigret Romige briesoep met tuinkruiden Geglaceerde redsnapperfilet met haricotvert, wortel en een saus met basilicum Verfrissing van zoete kers tamme eendenborst met fijne groenten en een rode portsaus Taartje van rijste bavarois met aardbeien, en vanille roomijs menu's worden per tafel geserveerd Iedere maandag, dinsdag en woensdag serveren wij met maar liefst EEN 3-GANGEN KEUZE Voor iedere gang kunt u kiezen uit 6 specialiteiten (oftewel f 44,40 p.p.) Donderdags en vrijdags serveren wij dit 3-gangen keuzemenu voor 60,- p.p. Laat u controleren op diabetes mellitus. Een tijdige behandeling kan uw klachten én het risico op ernstige complicaties aanzienlijk verminderen. Vraag de gratis informatiebrochure aan bij het: Diabetes Fonds Nederland, Regentesselaan 39, 3818 HH Amersfoort. Bellen kan ook: (033) 46 22 055. Jazz Eetcafe Koorkerkstraat 1 (onder de "Lange Jan") Middelburg, 0118-640776

Krantenbank Zeeland

de Faam | 1999 | | pagina 8