AN FONG 3 MILANO CHINA KUNG HEI FAI CHOI KERST BRUNCH- BUFFET i NIEUW CHINA GARDEN V restaurant r AFHAALMENU DECEMBER Wij zijn beide kerstdagen én nieuwjaarsdag geopend! s 5 Restaurant Pizzeria 12 FAAM/VLISSINGER Woensdag 16 december 1998 Brasserie Restaurant MENU VOOR IE EN 2E KERSTDAG 0118-441441 kerstmenu 1998 Luxe oriëntaals kerstbuffet Vietnamese chasieuw en ketjapsaus Foe yung Hai Babi Pangang Koe lu Kai Vietnamese loempia's Saté ajam Kroepoek Nasi, bami /rijst Voor 2 personen 32,50 CHINEES-INDISCH RESTAURANT Badhuisstraat 6-8 VLISSINGEN 0118-414778 Kunst- Cadeauwinkel Aagje Dekenstraat 2 Vlissingen 0118-410359 De beste manier om in gezelschap van familie of vrienden de kerstdagen te vieren. RD Grieks specialiteitenrestaurant MENU 1 MENU 2 KINDERMENU Óók afhaalmenu's en a la carte 't Groentje 11 4357 BC Domburg tel. 0118-581251 antipasto sardegna antipasto vegetale gamberitigati all- arancla c re (via d- aglio pasta alle vongole brodo dl selvagglna merluzzo in salsa dl mostarda tacchino ripieno al mango costolette d agnello con risotto alla piarra tiramisu panadoro con gelato pere al mascarpone Terrine Van zalmmousse omwikkeld met gerookte zalm op een bedje Van zeesla. Wildbouillon met een garnituur Van bospaddestoelen onder een hoedje. Nijlbaarsfilet geVuld met scampi in kreeftensaus pasta en jonge Worteltjes. Af koe (er Van citroensorbet met champagne en mint. Kalfsbiefstukjes in rode Wijnsaus aardappel-gratin, pommes noisette en groenten. Kaasbordje met noten en druiven. Soesjes geVuld met slagroom, Witte en bruine chocoladesaus. IE KERSTDAG: A ch tergrondmuziek Menuprijs f 9 b,- 2E KERSTDAG: Diner dansant met muziek Van "Jazzebel" Menuprijs f 10 b,- Van 18.30 tot 19.30 ontvangst met aperitief. Om 19.30 aanvang kerstdiners. Boulevard Everls'en 2-S Vlissingen Damplein 27 Middelburg tel. 0118-637422 Beide kerstdagen geopend 4 gangen Een ronde van gerookte zalm en zalm tartaar met kappertjes dressing en crème fraiche Dubbelgetrokken runderbouillon met julienne van kruiden flensje Tournedos van heit met geconfijte sjalotjes en een rode wijn saus Een taartje van kaneel met calvados, caramel en chocolade ƒ69,50 3 gangen Salade met Hollandse garnaaltjes en ander lekkers uit zee Krokant gebakken eendenborstfilet met een saus van spekjes en rode wijn Een taartje van kaneel met calvados, caramel en chocolade 55,50 Gelieve te reserveren voor woensdag 23 december aanvang diner 19.00 uur t m Vietnamees-, Chinees-, Indisch- Specialiteiten Restaurant 128 zitplaatsen Stationsweg 1 - 4451 HJ HEINKENSZAND Telefoon en fax: 0113 - 562304 VIETNAMEES, CHINEES, INDISCH en THAIS BUFFET onbeperkt eten met meer dan 40 verschillende gerechten, incl. soep voor 39,75 p.p. Voor kinderen t/m 11 jr. 20,50 p.p. Informeer ook naar onze kerstmenu's. Wij zijn tijdens de feestdagen geopend vanaf 11.00 uur *Graag tijdig reserveren* Tijdens de kerstdagen hebben wij voor iedere klant een leuke verrassing om mee te n Ook tijdens oud en nieuw is het buffet mogelijk vanaf 11.00 uur Wij wensen u prettige feestdagen en een voorspoedig 1999!!! mmm Directie en medewerkers bedanken u voor het genoten vertrouwen en maken van deze gele genheid gebruik hun geachte clientèle prettige Kerstdagen en een voorspoedig 1999 toe te wensen. Familie Yeh en medewerkers Op eerste en tweede kerstdag van 12.00 tot 14.00 uur 'S Prijs 49.- p.p. 65+ f 46.50 Kinderen tot 10 jaar 50% korting De kerstbrunches bieden, behalve knapperige verse broodjes, koffie, thee en vruchtensappen, ook een keur aan luxe beleg, gerookte vissoorten. Hollandse garnalen, kazen, salades, warme gerechten en een dessertbuffet met diverse soorten vlaai, mousse en ijs. Badhuisstraat 178 -VlissingenTel. 01 18-413551 To elliniko estiatorio "Rhodos" Sas eugete kala "CHRISTUJENA" Ke eutixismienos o kenourgios chronos Tomatensoep Garnalencocktail Wild zwijn IJs met vruchten en slagroom Koffie Kippensoep Gerookte zalm Suflaki speciaal gemaakt van ossen- en varkenshaas met pittige champignonsaus Dame blanche Koffie Tomatensoep Kipfilet met frites en appelmoes, mayonaise en salade Kinderijsje met verrassing ƒ63,00 ƒ60,50 ƒ19,50 Hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen en boerensa lade. I.p.v. tomatensoep kan ook kippensoep wor den geserveerd. Hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen en boerensa lade. I.p.v.kippensoep kan ook tomatensoep worden geserveerd. Wij wensen u mede namens ons personeel Prettige feestdagen en een voorspoedig 1999 Janis Kerstmenu's maar ook a la carte geopend: 1e en 2e Kerstdag 17.00- 19.30; 20.00-??.?? Oudejaarsavond 12.00-24.00 Reserveren gewenst tel. 0118-626561 11 dec. live muziek, s.v.p. tijdig reserveren Meenemen ook mogelijk L. Noordstraat 14, 4331 CD Middelburg k Combinatie van Italiaanse vleessoorten met cactusvrachten dressing 16,50 of Salade van gegrilde paprika oesterzwammen en bruscheïte con pesto 14.50 of Kond geserveerde Tijgergarmden met sinaasappelsaus 17,00 Romige aardappel-knoflooksoep 8.50 of Spaghetti met verse kokkeltjes 12,50 of Wildbouillon r.tet Porcim's ƒ11.50 Kabeljauwfilet met romige mosterdsaus en saffraanaardappeltjes 29,50 of Gevulde kalkoen met mangosaus en risotto 30.00 of Lamscarré mal basilicumsaus en risotto met gedroogde tomaten 32,50 liet bekende nagerecht, maar wel vers gemaakt 12.50 of Italiaanse tulband met ijs en vanillesaus ƒ12,50 of Peren in custard van mascarpone ƒ12,50 mm II

Krantenbank Zeeland

de Faam | 1998 | | pagina 12