AN FONG
3
MILANO
CHINA
KUNG HEI FAI CHOI
KERST BRUNCH-
BUFFET
i
NIEUW CHINA GARDEN
V restaurant r
AFHAALMENU DECEMBER
Wij zijn beide
kerstdagen én
nieuwjaarsdag geopend!
s
5
Restaurant Pizzeria
12
FAAM/VLISSINGER
Woensdag 16 december 1998
Brasserie
Restaurant
MENU VOOR IE EN 2E KERSTDAG
0118-441441
kerstmenu 1998
Luxe oriëntaals kerstbuffet
Vietnamese chasieuw en
ketjapsaus
Foe yung Hai
Babi Pangang
Koe lu Kai
Vietnamese loempia's
Saté ajam
Kroepoek
Nasi, bami /rijst
Voor 2 personen 32,50
CHINEES-INDISCH RESTAURANT
Badhuisstraat 6-8
VLISSINGEN 0118-414778
Kunst- Cadeauwinkel
Aagje Dekenstraat 2
Vlissingen 0118-410359
De beste manier om in gezelschap van familie
of vrienden de kerstdagen te vieren.
RD
Grieks
specialiteitenrestaurant
MENU 1
MENU 2
KINDERMENU
Óók afhaalmenu's en a la carte
't Groentje 11
4357 BC Domburg
tel. 0118-581251
antipasto sardegna
antipasto vegetale
gamberitigati all- arancla
c re (via d- aglio
pasta alle vongole
brodo dl selvagglna
merluzzo in salsa dl mostarda
tacchino ripieno al mango
costolette d agnello con
risotto alla piarra
tiramisu
panadoro con gelato
pere al mascarpone
Terrine Van zalmmousse omwikkeld met
gerookte zalm
op een bedje Van zeesla.
Wildbouillon met een garnituur Van
bospaddestoelen onder een hoedje.
Nijlbaarsfilet geVuld met scampi
in kreeftensaus
pasta en jonge Worteltjes.
Af koe (er Van citroensorbet
met champagne en mint.
Kalfsbiefstukjes in rode Wijnsaus
aardappel-gratin, pommes noisette
en groenten.
Kaasbordje met noten en druiven.
Soesjes geVuld met slagroom,
Witte en bruine chocoladesaus.
IE KERSTDAG:
A ch tergrondmuziek
Menuprijs f 9 b,-
2E KERSTDAG:
Diner dansant met muziek
Van "Jazzebel"
Menuprijs f 10 b,-
Van 18.30 tot 19.30
ontvangst met aperitief.
Om 19.30 aanvang kerstdiners.
Boulevard Everls'en 2-S
Vlissingen
Damplein 27
Middelburg tel. 0118-637422
Beide kerstdagen geopend
4 gangen
Een ronde van gerookte zalm en
zalm tartaar met kappertjes dressing
en crème fraiche
Dubbelgetrokken runderbouillon
met julienne van kruiden flensje
Tournedos van heit met geconfijte
sjalotjes en een rode wijn saus
Een taartje van kaneel met
calvados, caramel en chocolade
ƒ69,50
3 gangen
Salade met Hollandse garnaaltjes
en ander lekkers uit zee
Krokant gebakken eendenborstfilet
met een saus van spekjes en rode
wijn
Een taartje van kaneel met
calvados, caramel en chocolade
55,50
Gelieve te reserveren voor
woensdag 23 december
aanvang diner 19.00 uur
t m
Vietnamees-, Chinees-, Indisch- Specialiteiten Restaurant 128 zitplaatsen
Stationsweg 1 - 4451 HJ HEINKENSZAND Telefoon en fax: 0113 - 562304
VIETNAMEES, CHINEES,
INDISCH en THAIS BUFFET
onbeperkt eten met meer dan 40
verschillende gerechten,
incl. soep voor 39,75 p.p.
Voor kinderen t/m 11 jr. 20,50 p.p.
Informeer ook naar onze
kerstmenu's.
Wij zijn tijdens de feestdagen
geopend vanaf 11.00 uur
*Graag tijdig reserveren*
Tijdens de kerstdagen hebben wij voor iedere klant
een leuke verrassing om mee te n
Ook tijdens oud en nieuw is het
buffet mogelijk vanaf 11.00 uur
Wij wensen u prettige feestdagen en
een voorspoedig 1999!!!
mmm
Directie en medewerkers bedanken u voor het
genoten vertrouwen en maken van deze gele
genheid gebruik hun geachte clientèle prettige
Kerstdagen en een voorspoedig 1999 toe te
wensen.
Familie Yeh
en medewerkers
Op eerste en tweede kerstdag
van 12.00 tot 14.00 uur
'S Prijs 49.- p.p. 65+ f 46.50
Kinderen tot 10 jaar 50% korting
De kerstbrunches bieden, behalve knapperige verse
broodjes, koffie, thee en vruchtensappen, ook een keur
aan luxe beleg, gerookte vissoorten. Hollandse garnalen,
kazen, salades, warme gerechten en een dessertbuffet
met diverse soorten vlaai, mousse en ijs.
Badhuisstraat 178 -VlissingenTel. 01 18-413551
To elliniko estiatorio "Rhodos"
Sas eugete kala "CHRISTUJENA"
Ke eutixismienos o kenourgios chronos
Tomatensoep
Garnalencocktail
Wild zwijn
IJs met vruchten
en slagroom
Koffie
Kippensoep
Gerookte zalm
Suflaki speciaal
gemaakt van ossen- en
varkenshaas met pittige
champignonsaus
Dame blanche
Koffie
Tomatensoep
Kipfilet
met frites en appelmoes,
mayonaise en salade
Kinderijsje
met verrassing
ƒ63,00 ƒ60,50 ƒ19,50
Hoofdgerechten worden
geserveerd met gebakken
aardappelen en boerensa
lade. I.p.v. tomatensoep
kan ook kippensoep wor
den geserveerd.
Hoofdgerechten worden
geserveerd met gebakken
aardappelen en boerensa
lade. I.p.v.kippensoep kan
ook tomatensoep worden
geserveerd.
Wij wensen u mede
namens ons personeel
Prettige feestdagen en
een voorspoedig 1999
Janis
Kerstmenu's maar ook a la carte geopend: 1e en 2e Kerstdag
17.00- 19.30; 20.00-??.??
Oudejaarsavond 12.00-24.00
Reserveren gewenst tel. 0118-626561
11 dec. live muziek, s.v.p. tijdig reserveren
Meenemen ook mogelijk
L. Noordstraat 14, 4331 CD Middelburg
k
Combinatie van Italiaanse vleessoorten
met cactusvrachten dressing
16,50
of
Salade van gegrilde paprika
oesterzwammen en bruscheïte con pesto
14.50
of
Kond geserveerde Tijgergarmden
met sinaasappelsaus
17,00
Romige aardappel-knoflooksoep
8.50
of
Spaghetti met verse kokkeltjes
12,50
of
Wildbouillon r.tet Porcim's
ƒ11.50
Kabeljauwfilet met romige mosterdsaus en
saffraanaardappeltjes
29,50
of
Gevulde kalkoen met mangosaus en risotto
30.00
of
Lamscarré mal basilicumsaus en risotto met
gedroogde tomaten
32,50
liet bekende nagerecht, maar wel
vers gemaakt
12.50
of
Italiaanse tulband met ijs en vanillesaus
ƒ12,50
of
Peren in custard van mascarpone
ƒ12,50
mm
II