VIET-HOA
p
Britannia
Orientai Q arden
lp
Warmbuffet
Dinerbuffet
Britannia, het Beste aan de Boulevard
Tweede kerstdag
Kerstdiner aan huis
Visschotel Vleesschotel
G ran d Hotel D u Commerce
o° c
Aziatisch Speciatiteiten Restaurant
KERSTBUFFET
1 e 2e kerstdag
v.a. 12.00 uur geopend
A La Carte en Kerstmenu's
Wij informeren
U graag vrijblijvend
Reserveren mogelijk
U vindt ons op de Markt 63,
Middelburg 0118-613480
en
tijdens de kerstmarkt
18-19-20 december
in de Kersttent
Vietnamees restaurant
Kerstmenu A
69,75
Kerstmenu C
ƒ55,"
Kerstmenu B
ƒ59,"
Kerstmenu D
f55,00
*1
Oo
1
O O
o
°o
Oc
°c
De muziek wordt beide avonden verzorgd door: Formatie René van 't Zelfde
O c
O c
o
Gezellig
gemakkelijk
en lekker
1 visschotel en
j 1 vleesschotel
1 visschotel en
1 1 vleesschotel
chipoiata kerstpudding
hotel-restaurant-catering
Boulevard Evertsen 244
Vlissingen, 0118-413255
18
FAAM/VLISSINGER
Woensdag 9 december 1998
w
r*
Laat u zich tijdens de feestdagen heerlijk
verwennen in het prachtig gerenoveerde
In een schitterende ambiance presenteren wij
het volgende Kerstprogramma:
eerste Kerstdag:
14.30 uur High Tea, prijs p.p. f 32,50
18.30 uur Luxe 5-gangen Kerstmenu, prijs p.p. f 84,50
tweede Kerstdag:
11.30 uur Uitgebreide Kerstbrünch, prijs p.p. f49,50
18.00 uur Luxe 4-gangen Kerstmenu, prijs p.p. f 69,50
(Kinderen tot 12 jaar betalen 50%)
Voor informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met:
Grand Hotel Du Commerce, Loskade 1, Middelburg.
Telefoon: 0118 - 63 60 51
'-Koudekerk^
Vrijdas 25. zaterdag 26 en zondag 27 december
van 17.00 tot 19.30 uur of van 20.00 tot 22.30 uur
Extra uitgebreid Lopend Buffet voor slechts f34,75 p.p.
Elke 4' volwassene betaalt slechts f 17,75!
Kinderen tot 4 jaar gratis - van 4 tot 12 jaar f 17.75 p.p.
Ook bieden wij u heerlijke kerstmenu's die u zelf kunt
samenstellen, vanaf f 39.75 per menu.
Natuurlijk kunt u ook gewoon van de kaart bestellen!
Voor afhalen en bezorgen Decembermenu's
f 29,75- voor 2 a 3 pers.
Wij wensen u fijne Kerstdagen en
een voorspoedig en gezond 1999!
Schuitestraat 10, Koudekerke, tel. 0118-55II22
V
1*
O
O
O
O
O
O
O
O
O
O
O
-fc
O
O
O
O
O
O
O
O
O
O
O
O
O
O
-k
O
-k
O
O
-k
JI/ICT Ur\AJ
Pr. Julianastraat 30, Wemeldinge
tel.faxnr.: 0113-621948
Ons restaurant is het enige Vietnamese restaurant dat aanbevolen is in het blad Lekker '99.
Onze zaak is uitsluitend gevestigd in Wemeldinge. Wij serveren tijdens de kerstdagen van
11.00 tot 23.00 uur onze kerstmenu's, samengesteld door onze eigen chefkok.
(voor 2 pers. of meer)
Spec. Vietn. Saigon Soep
Mix spec, a la Hanoi
van garnalen, ossenhaas, kip.
met verse groenten en saus
Saigon d la Tinpot
mix van garnalen, inktvis, of
ossenhaas en kipfilé,
geroosterd varkenshaas, onder een bedje van
Vietn. groenten en saus
Tom Ilam Ha Noi
grote verse Vietn. kreeft
bereid a la Ha Noi
(Dessert)
verrassing van liet huis
per couvert
vanaf 2 pers.
soep a la Viing Taü
mix spec, a la Viet Nam
gevulde sinaasappel, sneeuwwit
rolletje, een bedje van zeewier
gevuld met div. soorten vlees
Ca Ro Dón Tom
op Zuidvietnamese wijze bereide
vis gevuld met krab, garnalen en
een geheim sausje
A la Vang Tau
fonduepotje gevuld met
div, soorten
vlees en Oosterse groenten
en spec, kerstsaus
verrassing Vung Tau
per couvert
vanaf 2 pers.
Kerstsoep d la Ha Noi
Gevulde rolletjes garnalen,
kip- en ossenhaas
(Hoofdgerecht)
Lau Thdp Cam
Een uitgebreid gerecht uit
Delta Megon
Ossenhaas, varkenshaas, inktvis,
garnalen met Oosterse groenten
Dua Rang Don Tom Muc
Da Nang Meloen gevuld
met verschillende soorten vis en
vlees met Oosterse groenten
Dessert van het huis
per couvert
vanaf 2 pers.
Soep van het huis
mix d la Nha Trang
gevulde crab, gebakken garnalen,
l ijstrolletjes gevuld met div. soorten vlees
Nha Trang
vogelnestje gevuld met ossenhaas,
varkenshaas, garnalen,
div. soorten groenten
Gerechten van Tlio en Coen
verse peultjes gevuld met ossenhaas,
broccoli gevuld met inktvis
en garnalen, verse groenten
gevuld met kip, pittige saus
Dessert van het huis
per couvert
vanaf 2 pers.
Speciaal Vietnamees Kerstbuffet
U kunt kiezen uil een keur van 55 overheerlijke gerechten,
die vakkundig zijn bereid. Ook speciale gerechten om zelf te grillen.
Wij serveren dit buffet le en 2c Kerstdag vanaf 17.00 uur.
Speciale prijs 39,75. Kinderen tot 12 jaar 19,75.
Ook serveren wij het buffet op vrijdag, zaterdag en zondag.
Bezorging thuis, kantine, overwerkers enz.
Wij zijn geopend van 11.00 tot 23.00 uur. Ook voor afhalen.
In ons gezellig restaurant beschikken wij over 100 zitplaatsen.
Tijdig reserveren aanbevolen.
Tijdens Kerst en Oud en Nieuw voor elke klant een
verrassing om mee te nemen.
KERSTAANBIEDING:
Afhaalmenu 2 pers. ƒ34,50
1Ossehaas met Vietnamese kerrie of
varkenshaas of kippenvlees
2. Vietnamese loempia of driehoek
garnalen met ketjapsaus
3. Babi Pangang of gebakken kip
4. Vietnamese Koe Low Yuk
5. Indisch vlees met rode- of kerry saus
6. Fou Young Hai
7. Saté
8. Vietnamese kroepoek
9. Nasi of bami
Wij wensen IJ heel prettige feestdagen en een héél gelukkig 1999
O©**©**©**©**©**©**©**©**©**©**©*:*©**©**©**©**
O
O
O
O
O
O
O
O
O
O
O
O
O
O
O
O
O
O
O
O
O
O
O
O
O
O
O
0 O
O
O
O
o o
o
O
O
O
Tongscharfilel gevuld met zalmvergezeld van gegrilde
scampies.
Opgemaakt met kerstgarnituur vergezeld van een
heerlijke saus en afgemaakt met garnalen
0 0 0
Muziekpauze
KM
Visgerechten:
Fruits de Mer Zélandc met bicslooksaus
Gepocheerde Schotse zalm met saffraansaus
Heerlijk gebakken Grevelingse paling
Vleesgerechten:
Aan het buffet gesneden beenham met een whiskysaus
Ossehaaspuntjes met Stroganoffsdus
Gemarineerde varkensribstuk
Wildgerechlen:
Konijnenbout op Vlaamse wijze bereid
Hazepeper
Dit alles veigezeld van gegratineerde momaardappelenrijst,
diverse aurdappelgarnituren en een heerlijke frisse gemengde
salade
kjyjï
GRAND DESSERTBUFFET:
Assietie van gerookte zalm, gerookte paling Hollandse garnalen,
heerlijke vispaté. mousse van buisgerookte makreel
khft
4 4
Ossestaartsoep
fiSf)
»V'
Heerlijke zachte kalkoentournedos met kastanjepit ree in een
zalige rode wijnsaus, omgeven door exclusieve bospaddestoelen
eh. room
Êfc-
0 0 0
Muziekpauze
KM
O
O
O
Visgerechten:
Visstoofschotel van verschillende in 'Zeeland gevangen risssoorien
Gebakken zeètitblffllel in een jasje van beslag
Zeeuwse paling in 't groen O
Vleesgerechten:
Aan het buffet gesneden beenham met een whiskysaus
Varkenshaaspuntjes in een or/entalsaus
Runderentrecöte aan hel buffel gesneden
Wildgerechlen:
Hazebout met vossebessensaus
Wildragout huisgemaakt
Dit alies vergezeld van gegratineerde roomaardappelen. rijst,
diverse aardappelgarnituren en een heerlijke frisse gemengde
salade
kj)jt
GRAND DESSERTBUFFET:
D
O
OC
O
O
Ter afsluiting ons welbekende knallende Dessertbuffet met Ter afsluiting ons welbekende knallende Desseribujfet met
alles wat lekker is en nog net mag dit jaar alles wat lekker is en nog net mag dit jaar
Prijs per couvert f 99,50
Prijs per couvert f 99,50
D
°0
O
O
O
O
C
O
w - mA^Lj J
O
o
o C
O
O
O
O
O
Oudejaarsavond vieren met familie
en vrienden in Hotel Britannia
Een betere afsluiting van bet "oude
jaar" om samen met uw familie/
vrienden en Britannia "het nieuwe
jaar"te beginnen kunnen wij ons haast
niet voorstellen.
Om samen met-u deze bijzonden'
avond te vierenheeft hel feestteam van
Britannia de
welbekende en
geliefde
formatie. "Ritmiek
uit Rotterdam
geboekt.
Zoals ieder jaar
bestaat deze
Oudejaarsavond
uit 2 gedeelten:
Voor degenen die
vanaf 18. 00 uur onze gasten ivillen zijn en
voor degenen die vanaf22.00 uur onze Sylvesteravond
willen bijwonen.
Vanaf 18.00 uur:
Het oudejaarsbuffet start om 18.00 uur met een heerlijke
welkomstcocktail. Vervolgens kunt u genieten van een keuze uit di
verse soepen, een heerlijk warmbuffet en een passend
nagêfecbl
Vanaf22.00 uur:
De Sylvesteravond wordt muzikaal "versierd"door "Ritmiek". Tij
dens de syhéster-avond kunt u genieten van een keur van otide-
jaarslekkernijen, zoals oliebollen, sneeuwballen, appelflappen, ap
pelbeignets. ananasbeignets, zalmsalade, diverse luxe vissoorten,
geivokte zalm, gerookte paling, gegratineerde oesters, diverse sala
des en natuurlijk een glas champagne tijdens de jaarwisseling.
O
O
O
O
o
o
en,waan!j
genieten: olieboIlenT*'
Ien, appelflannf. eeuvvl>al-
haringsalade HoUa^fe,bei8IIe's'
fahe,8esrati„^»*e-lmsa.
AjffVANG BUFFET:
AANVANG SYLVESTERAVOND:
PRIJZENB
VANAE 18.00 UUR
INCLUSIEF WARMBUFFET
Kinderen tot 12 jaar
18.00 UUR
18.0(1 UUR
O
D o
O
O
O
O
O
2) o
3 O
157.50 PER PERSOON
65.00 PER PERSOON
ntiis gezellig en smakelijk dineren met een heerlijk koud-
buffetJA, dat kan worden verzorgd door Britannia.
3 O
VANAF22.00 UUR O
SYLVESTERAVOND99,50 PER PERSOON O
Kinderen tot 12 jaar45,00 PER PERSOON q
Eigenbereide vissalade,
waarop een keur aan
visdelicatessen.
Voor ieder een portie
gerookte zalm, gerookte
paling, tomaten gevuld
met Hollandse garnalen,
makreel in fijne
kruiden etc.
Deze schotel is ópgemaakt
en gegarneerd met ei en
tomaten.
Smaakvolle eigenbereide
vleessalade, waarop een keur
aan diverse vleesdelicatessen
zoals:fricandeau, rosbief,
ossentong, ham, asperges.
Deze schotel is gegarneerd met
gevulde eieren en
tomaten
Wilt u voor meerdere personen
bestellen, dan prijs op aan
vraag
Geco„lbi„ec^-^^^-
- \olw. 2 kind./95__
•a 1 8 volw.4 kinderen 200,-
o
o
1 4 vohv. 4 kind. ƒ160,-
Jbn als nagerecht on2e
Feestelijk opgemaakt
voor 5 personen 30,-
Bent u alleen een vlees- of vis!lefhebber,
dan kunt u ook deze aparte schotels bestellen.
Prijs op aanvraag.
O
3 o
O
O