VIET-HOA p Britannia Orientai Q arden lp Warmbuffet Dinerbuffet Britannia, het Beste aan de Boulevard Tweede kerstdag Kerstdiner aan huis Visschotel Vleesschotel G ran d Hotel D u Commerce o° c Aziatisch Speciatiteiten Restaurant KERSTBUFFET 1 e 2e kerstdag v.a. 12.00 uur geopend A La Carte en Kerstmenu's Wij informeren U graag vrijblijvend Reserveren mogelijk U vindt ons op de Markt 63, Middelburg 0118-613480 en tijdens de kerstmarkt 18-19-20 december in de Kersttent Vietnamees restaurant Kerstmenu A 69,75 Kerstmenu C ƒ55," Kerstmenu B ƒ59," Kerstmenu D f55,00 *1 Oo 1 O O o °o Oc °c De muziek wordt beide avonden verzorgd door: Formatie René van 't Zelfde O c O c o Gezellig gemakkelijk en lekker 1 visschotel en j 1 vleesschotel 1 visschotel en 1 1 vleesschotel chipoiata kerstpudding hotel-restaurant-catering Boulevard Evertsen 244 Vlissingen, 0118-413255 18 FAAM/VLISSINGER Woensdag 9 december 1998 w r* Laat u zich tijdens de feestdagen heerlijk verwennen in het prachtig gerenoveerde In een schitterende ambiance presenteren wij het volgende Kerstprogramma: eerste Kerstdag: 14.30 uur High Tea, prijs p.p. f 32,50 18.30 uur Luxe 5-gangen Kerstmenu, prijs p.p. f 84,50 tweede Kerstdag: 11.30 uur Uitgebreide Kerstbrünch, prijs p.p. f49,50 18.00 uur Luxe 4-gangen Kerstmenu, prijs p.p. f 69,50 (Kinderen tot 12 jaar betalen 50%) Voor informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met: Grand Hotel Du Commerce, Loskade 1, Middelburg. Telefoon: 0118 - 63 60 51 '-Koudekerk^ Vrijdas 25. zaterdag 26 en zondag 27 december van 17.00 tot 19.30 uur of van 20.00 tot 22.30 uur Extra uitgebreid Lopend Buffet voor slechts f34,75 p.p. Elke 4' volwassene betaalt slechts f 17,75! Kinderen tot 4 jaar gratis - van 4 tot 12 jaar f 17.75 p.p. Ook bieden wij u heerlijke kerstmenu's die u zelf kunt samenstellen, vanaf f 39.75 per menu. Natuurlijk kunt u ook gewoon van de kaart bestellen! Voor afhalen en bezorgen Decembermenu's f 29,75- voor 2 a 3 pers. Wij wensen u fijne Kerstdagen en een voorspoedig en gezond 1999! Schuitestraat 10, Koudekerke, tel. 0118-55II22 V 1* O O O O O O O O O O O -fc O O O O O O O O O O O O O O -k O -k O O -k JI/ICT Ur\AJ Pr. Julianastraat 30, Wemeldinge tel.faxnr.: 0113-621948 Ons restaurant is het enige Vietnamese restaurant dat aanbevolen is in het blad Lekker '99. Onze zaak is uitsluitend gevestigd in Wemeldinge. Wij serveren tijdens de kerstdagen van 11.00 tot 23.00 uur onze kerstmenu's, samengesteld door onze eigen chefkok. (voor 2 pers. of meer) Spec. Vietn. Saigon Soep Mix spec, a la Hanoi van garnalen, ossenhaas, kip. met verse groenten en saus Saigon d la Tinpot mix van garnalen, inktvis, of ossenhaas en kipfilé, geroosterd varkenshaas, onder een bedje van Vietn. groenten en saus Tom Ilam Ha Noi grote verse Vietn. kreeft bereid a la Ha Noi (Dessert) verrassing van liet huis per couvert vanaf 2 pers. soep a la Viing Taü mix spec, a la Viet Nam gevulde sinaasappel, sneeuwwit rolletje, een bedje van zeewier gevuld met div. soorten vlees Ca Ro Dón Tom op Zuidvietnamese wijze bereide vis gevuld met krab, garnalen en een geheim sausje A la Vang Tau fonduepotje gevuld met div, soorten vlees en Oosterse groenten en spec, kerstsaus verrassing Vung Tau per couvert vanaf 2 pers. Kerstsoep d la Ha Noi Gevulde rolletjes garnalen, kip- en ossenhaas (Hoofdgerecht) Lau Thdp Cam Een uitgebreid gerecht uit Delta Megon Ossenhaas, varkenshaas, inktvis, garnalen met Oosterse groenten Dua Rang Don Tom Muc Da Nang Meloen gevuld met verschillende soorten vis en vlees met Oosterse groenten Dessert van het huis per couvert vanaf 2 pers. Soep van het huis mix d la Nha Trang gevulde crab, gebakken garnalen, l ijstrolletjes gevuld met div. soorten vlees Nha Trang vogelnestje gevuld met ossenhaas, varkenshaas, garnalen, div. soorten groenten Gerechten van Tlio en Coen verse peultjes gevuld met ossenhaas, broccoli gevuld met inktvis en garnalen, verse groenten gevuld met kip, pittige saus Dessert van het huis per couvert vanaf 2 pers. Speciaal Vietnamees Kerstbuffet U kunt kiezen uil een keur van 55 overheerlijke gerechten, die vakkundig zijn bereid. Ook speciale gerechten om zelf te grillen. Wij serveren dit buffet le en 2c Kerstdag vanaf 17.00 uur. Speciale prijs 39,75. Kinderen tot 12 jaar 19,75. Ook serveren wij het buffet op vrijdag, zaterdag en zondag. Bezorging thuis, kantine, overwerkers enz. Wij zijn geopend van 11.00 tot 23.00 uur. Ook voor afhalen. In ons gezellig restaurant beschikken wij over 100 zitplaatsen. Tijdig reserveren aanbevolen. Tijdens Kerst en Oud en Nieuw voor elke klant een verrassing om mee te nemen. KERSTAANBIEDING: Afhaalmenu 2 pers. ƒ34,50 1Ossehaas met Vietnamese kerrie of varkenshaas of kippenvlees 2. Vietnamese loempia of driehoek garnalen met ketjapsaus 3. Babi Pangang of gebakken kip 4. Vietnamese Koe Low Yuk 5. Indisch vlees met rode- of kerry saus 6. Fou Young Hai 7. Saté 8. Vietnamese kroepoek 9. Nasi of bami Wij wensen IJ heel prettige feestdagen en een héél gelukkig 1999 O©**©**©**©**©**©**©**©**©**©**©*:*©**©**©**©** O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O O 0 O O O O o o o O O O Tongscharfilel gevuld met zalmvergezeld van gegrilde scampies. Opgemaakt met kerstgarnituur vergezeld van een heerlijke saus en afgemaakt met garnalen 0 0 0 Muziekpauze KM Visgerechten: Fruits de Mer Zélandc met bicslooksaus Gepocheerde Schotse zalm met saffraansaus Heerlijk gebakken Grevelingse paling Vleesgerechten: Aan het buffet gesneden beenham met een whiskysaus Ossehaaspuntjes met Stroganoffsdus Gemarineerde varkensribstuk Wildgerechlen: Konijnenbout op Vlaamse wijze bereid Hazepeper Dit alles veigezeld van gegratineerde momaardappelenrijst, diverse aurdappelgarnituren en een heerlijke frisse gemengde salade kjyjï GRAND DESSERTBUFFET: Assietie van gerookte zalm, gerookte paling Hollandse garnalen, heerlijke vispaté. mousse van buisgerookte makreel khft 4 4 Ossestaartsoep fiSf) »V' Heerlijke zachte kalkoentournedos met kastanjepit ree in een zalige rode wijnsaus, omgeven door exclusieve bospaddestoelen eh. room Êfc- 0 0 0 Muziekpauze KM O O O Visgerechten: Visstoofschotel van verschillende in 'Zeeland gevangen risssoorien Gebakken zeètitblffllel in een jasje van beslag Zeeuwse paling in 't groen O Vleesgerechten: Aan het buffet gesneden beenham met een whiskysaus Varkenshaaspuntjes in een or/entalsaus Runderentrecöte aan hel buffel gesneden Wildgerechlen: Hazebout met vossebessensaus Wildragout huisgemaakt Dit alies vergezeld van gegratineerde roomaardappelen. rijst, diverse aardappelgarnituren en een heerlijke frisse gemengde salade kj)jt GRAND DESSERTBUFFET: D O OC O O Ter afsluiting ons welbekende knallende Dessertbuffet met Ter afsluiting ons welbekende knallende Desseribujfet met alles wat lekker is en nog net mag dit jaar alles wat lekker is en nog net mag dit jaar Prijs per couvert f 99,50 Prijs per couvert f 99,50 D °0 O O O O C O w - mA^Lj J O o o C O O O O O Oudejaarsavond vieren met familie en vrienden in Hotel Britannia Een betere afsluiting van bet "oude jaar" om samen met uw familie/ vrienden en Britannia "het nieuwe jaar"te beginnen kunnen wij ons haast niet voorstellen. Om samen met-u deze bijzonden' avond te vierenheeft hel feestteam van Britannia de welbekende en geliefde formatie. "Ritmiek uit Rotterdam geboekt. Zoals ieder jaar bestaat deze Oudejaarsavond uit 2 gedeelten: Voor degenen die vanaf 18. 00 uur onze gasten ivillen zijn en voor degenen die vanaf22.00 uur onze Sylvesteravond willen bijwonen. Vanaf 18.00 uur: Het oudejaarsbuffet start om 18.00 uur met een heerlijke welkomstcocktail. Vervolgens kunt u genieten van een keuze uit di verse soepen, een heerlijk warmbuffet en een passend nagêfecbl Vanaf22.00 uur: De Sylvesteravond wordt muzikaal "versierd"door "Ritmiek". Tij dens de syhéster-avond kunt u genieten van een keur van otide- jaarslekkernijen, zoals oliebollen, sneeuwballen, appelflappen, ap pelbeignets. ananasbeignets, zalmsalade, diverse luxe vissoorten, geivokte zalm, gerookte paling, gegratineerde oesters, diverse sala des en natuurlijk een glas champagne tijdens de jaarwisseling. O O O O o o en,waan!j genieten: olieboIlenT*' Ien, appelflannf. eeuvvl>al- haringsalade HoUa^fe,bei8IIe's' fahe,8esrati„^»*e-lmsa. AjffVANG BUFFET: AANVANG SYLVESTERAVOND: PRIJZENB VANAE 18.00 UUR INCLUSIEF WARMBUFFET Kinderen tot 12 jaar 18.00 UUR 18.0(1 UUR O D o O O O O O 2) o 3 O 157.50 PER PERSOON 65.00 PER PERSOON ntiis gezellig en smakelijk dineren met een heerlijk koud- buffetJA, dat kan worden verzorgd door Britannia. 3 O VANAF22.00 UUR O SYLVESTERAVOND99,50 PER PERSOON O Kinderen tot 12 jaar45,00 PER PERSOON q Eigenbereide vissalade, waarop een keur aan visdelicatessen. Voor ieder een portie gerookte zalm, gerookte paling, tomaten gevuld met Hollandse garnalen, makreel in fijne kruiden etc. Deze schotel is ópgemaakt en gegarneerd met ei en tomaten. Smaakvolle eigenbereide vleessalade, waarop een keur aan diverse vleesdelicatessen zoals:fricandeau, rosbief, ossentong, ham, asperges. Deze schotel is gegarneerd met gevulde eieren en tomaten Wilt u voor meerdere personen bestellen, dan prijs op aan vraag Geco„lbi„ec^-^^^- - \olw. 2 kind./95__ •a 1 8 volw.4 kinderen 200,- o o 1 4 vohv. 4 kind. ƒ160,- Jbn als nagerecht on2e Feestelijk opgemaakt voor 5 personen 30,- Bent u alleen een vlees- of vis!lefhebber, dan kunt u ook deze aparte schotels bestellen. Prijs op aanvraag. O 3 o O O

Krantenbank Zeeland

de Faam | 1998 | | pagina 18