Q NIAN HAO Van der Valk Hotel Goes SPECIALE KERSTMENU'S 1998 I Tel. 0113-231510 IS Mr Culinair KerstIOud Nièuwl MENU A YU TONG DAI CHI LONG HA KING PAL YU PIN DAY HA 75 per couvert MENU C CHIEUW TONG YUK PAO SAN NGAU YIU KOA KAI KING PAUL YUK Kom eten in een uniek restaurant in Goes MENU B CHIEUW TONG SAN NGAU PIN DAU HA CHU PAL 60 per couvert minimaal 2 personen) MENU D tomaten of kippensoep Hors d'oeuvre van het huis BABI PANGANG CHU PAL 32,50 per couvert 25, 26 en 31 december '98 en 1 januari '99 KERSTBUFFET Roompot Beach Resort Alle familierestaurants Hof Domburg Roompot Beach Resort en De Banjaard Anthony Fokkerstraat 100, Goes, Telefoon 0113-231510 BUFFET DANSANT le kerstdag 92,00 p.p. KERSTBRUNCH MENU I - 58,50 p.p. MENU 2 - 66,00 p.p. VEGETARISCH MENU 55,00 p.p. KINDERMENU - 27,00 p.p. MENU 3 - 69,50 p.p. Woensdag 9 december 1998 FAAM/VLISSINGER 13 Geachte gast, De decembermaand komt er weer aan. Heeft U er al over nagedacht wat U samen met Uw familie en vrienden gaat doen tijdens de Kerstdagen? Tijdens deze dagen kunt U bij NIAN HAO in een sfeervolle Kerstambiance weer genieten van een viertal KERSTMENU'S en een KERSTBUEEETdie met grote zorg zijn samengesteld door onze chef-kok. (vissoep) (verse Sint Jacobsschelpen) (grote verse zeekreeft) (2 gangen hoofdmenu) (zeeduivelfilet met king pal saus) (Chinese garnalen met verse peultjes) (minimaal 2 personen) (soep van het huis) gestoomde vleesballetjes (ossenhaas met sla en verse fruit saus) (2 gangen hoofdmenu) (kip met cashewnoten) varkenshaas met zoet pikante saus) 58 per couvert (minimaal 2 personen) Chinees-Indisch Specialiteiten-restaurant WIJNGAARDSTRAAT 54-56-58 GOES-TEL. 0113-214903 Dagelijks geopend van 11.30 tót 23.00 uur. Afhalen van bestellingen is óók mogelijk. Speciaal afhaalmenu voor de maand december voor 2 personen a 33,00 Babi Pangang, fou yong hai gebakken bananen en 2 slokjes saté nasi of bami of witte rijst plus een keuze uil één van de volgende gerechten. Geroosterde kip met pikante saus ofTjap Tjoi of Gefileerde kip met sambalsaus of Indisch vlees of gefileerde kip met kerriesaus of Ching Cltou Kai (Gefileerde kip met paprika-saus) of Koe Lou Yok. Wij verzorgen ook uw speciale wensen. Modern sfeervol ingericht restaurant. 230 Zitplaatsen. (soep van het huis) SEU KAOYU (rode baarsfilet met vruchten) (ossenhaas met sla en verse fruit saus) (2 gangen hoofdmenu) (garnalen met verse peultjes) varkenshaas met zoet pikante saus) (2 gangen hoofdmenu) en Op Roompot Beach Resort, Hof Domburg, Zeeland Village en De Banjaard kunt u op 1e en 2e kerstdag en met Oud Nieuw ge nieten van voortreffelijke diners. Wij hebben voor u een speciaal KERSTBUFFET samengesteld. Bestaande uit 45 gerechten. Dit buffet is exclusief voor u door onze chef-kok samengesteld. De prijs is 42,50 p.p. (Kinderen tot 12 jaar 20,-) Wij presenteren onze of van Aan u de keu: Kerstmenu's op le en 2e Kerstdag van 12.00-14.30 uur 16.00-19.15 uur of van 19.30-23.00 uur :e Graag tijdig reserveren Wij zijn ook op oudejaars- en nieuwjaarsdag geopend. Op beide Kerstdagen een leuke verrassing. Wij wensen u prettige Feestdagen. Kerstmatinee Het familierestaurant van Roompot Beach Resort serveert 's middags een uitgebreid buffet met warme en koude gerechten van 15.30 -17.30 uur. Volwassenen: 59,50 p.p. Kinderen 6 r/m 12 jaar: 35,- p.p. Diner-Dansant Bestevaer Sfeervol 6-gangen diner met uitzicht op de Oosterschelde. V Uiteraard volop gelegenheid om te dansen vanaf 19.00 uur. Volwassenen: 79,50 p.p. Kinderen 6 r/m 12 jaar: 45 - p.p. Plonsbuffet Een spetterende kersthappening in Room pot Zwemparadijs in Kamperland met overheerlijk 3-gangen menu in Resto Tropic van 16.00 -18.30 uur. Volwassenen: 39,50 p.p. Kindere-n 6 t/m 12 jaar: 29,50 p.p. In cl gratis entree zwemparadijs (zwemkledmg aanbevolen'.) Kerst-Dansan t In onze sfeervolle fatnilierestaurants kunt u onder genot van live-muziek genieten van een voortreffelijk kerstbuffet met kou de en warme gerechten en een spetterend dessertbuffet vanaf 19.00 uur. Volwassenen: 62,50 p.p. Kinderen 6 t/m 12 jaar: 37,50 p.p. Kerstbrunch Restaurant De Parelvisser van Flof Dom burg heet u van harte welkom. Kom gezellig brunchen met de hele familie van 11.00- 14.00 uur. Volwassenen: 42,50 p.p. Kinderen 6 r/m 12 jaar: 29,50 p.p. Speciaal Kerstconcert! is Zondag 27 december: Familiebrunch in De Parelvisser met uniek kerstconcert van Berd'ten Sten berg in Theater de Parel. Volwassenen: 56,50 p.p. Kinderen 6 t/m 12 jaar: 37,50 p.p. Losse kaarten: Volwassenen: 35,-p.p. Kinderen 6 t/m 12 jaar: 25,- p.p. Oud Nieuwbal Een daverend spektakel in het familie- I restaurant met appelflappen, oliehollen en natuurlijk muziek. Om 24.00 uur luiden wij met champagne en vuurwerk het 'nieuwe jaar in!Aanvang: 21.00 uur. Kaarten: f 22,50p.p. Nieuwjaarsbrunch Vn al onze sfeervolle familierestaurants kunt op nieuwjaarsdag genieten van Yen bijzondere nieuwjaarsbrunch met kou de en warme gerechten en een dessertbuffet van 11.00 - 14.00 uur. Volwassenen: 62,50 p.p. Kinderen 6 t/m 12 jaar: 37,50 p.p 3 ,HOF, DOMBURG, Villapark ;i Village Gr.v.Mng.n Noordia, Aanvang 20.00 uur Welkomstcocktail Heldere tomatensoep Gerookte zalm, gerookte paling, garnalensalade, Catalaanse mosselen, rauwe ham met meloen, gevulde eieren, diverse paté's, vleessalade ■Cc Tongrolletjes met zalm en witte wijnsaus, gefrituurde inktvis, vleesragout, varkensmedaillons met stroganoffsaus, beenham. Gepocheerde zalm met tuinkruiden-roomsaus Aardappelkroketten stokbrood en boter, diverse koude en wanne sausen Grandioos dessert buffet Koffie met bonbon le en 2e kerstdag45,00 p.p. Kinderen lot 10 jaar22,50 p.p. Kinderen onder 4 jaargratis Vanaf 11.30 uur heten wij U van harte welkom met een frisse welkomstcocktail. Brunchbuffet: Uitgebreid brood-assortiment met kerstbrood, diverse soorten luxe vleeswaren, warme ham. diverse kaassoor ten en smaakvolle vis- en vleessalades. Dessertbuffet: Vruchtentaarten, diverse soorten pudding en vers fruit en diverse ijssoorten. Gedurende de brunch schenken we doorlopend koffie, thee en jus d'orange. Ook dit jaar kunt u de kerstman verwachten en is er een leuke verrassing voor de kinde ren. Einde rond 14.00 uur. Ardennerham met vers fruit •Cc Heldere tomatensoep met preiringetjes ir Gesneden varkenshaas met champignonroomsaus Kerstijs met warme chocoladesaus Koffie met bonbon Keuzemogelijkheid: Gebakken kabeljauw met remouladesaus Kalkoentournedos met perziksaus Hollandse garnalencocktail met whiskeysaus Licht gebonden mosterdsoep Toumedos met romige portsaus ■Cc 3-kleuren bavarois met slagroom •fr Koffie met bonbon Gekleurde pastasalade met komkommer, tomaat en kaas Cc Heldere tomatensoep met preiringetjes Cc Gefrituurde camembert met garnituur en eumberlandsaus of Deegschotel gevuld met vers fruit en perziksaus IJspalet met slagroom ir Koffie met bonbon Fruitcocktail Heldere tomatensoep Keuzemogelijkheid: Gebakken zalmmoot met kreeftensaus Hazenrugfilets met kersensaus Salade van gerookte eendenborst met frambozendressing Heldere wildsoep met oesterzwammen Cc Kalfsentrecote met kruidensaus Sorbet Royale Koffie met bonbon Keuzemogelijkheid: Gebakken tongfilets niet vers fmit Hertenbiefstuk met pepersaus Visflipper, schnitzel, kroket, frikandel of kipnuggets Cc Verrassingsijs Reserveren is noodzakelijk. Voor informatie en reserveringen, tel. 0113-231510. Gaarne bij uw reservering vermelden welk menu u wenst te nuttigen tijdens de kerstdagen. Ook dit jaar bestaat de mogelijkheid om tijdens de kerstdagen a la carte te dineren. Reserveren is gewenst.

Krantenbank Zeeland

de Faam | 1998 | | pagina 13