c T M Q Kerstmenu? café restaurant 63,00 60,50 ƒ19,50 Britannia Ook advertentie met uw (0118)484316 Grieks specialiteitenrestaurant Óók afhaalmenu's en a la carte L. Noordstraat 14, 4331 CD Middelburg o Zondag 27 december 1998 Nieuwjdarsbninch hotel-restaurant-catering Boulevard Evertsen 244 Vlissingen, 0118-413255 Britannia, het Beste aan de Boulevard «ER&TMENU 1998 Prijs per coauert f77,S0 ROBIN M/C CRAY. Burg. van Woeldérenlaan 5 Vlissingen 01 18-418653 HINEES RESTAURAN' ó/ma f/arc/en KERSTMENU 52,50 p.p. KINDERKERSTMENU 16,50 p.p. Met fierst sfeervol dineren bij Restaurant "®e pelgrim" °f Ie en 2e Kerstdag geopend. Voorgerecht Tussengerecht fclAI The Origini Dreesstraat 10 - v item Feeling li-(0118) 46 84 81 Hoofdgerecht* Dessert Bijgerecht* (Side orders) 10 FAAM/VLISSINGER Woensdag 9 december 1998 To elliniko estiatorio "Rhodos" Sas eugete kala "CHRISTUJENA" Ke eutixismienos o kenourgios chronos MENU 1 MENU 2 KINDERMENU Tomatensoep Kippensoep Tomatensoep Garnalencocktail Gerookte zalm Kipfilet Suflaki speciaal met frites en appelmoes, Wild zwijn gemaakt van ossen- en mayonaise en salade varkenshaas met pittige IJs met vruchten champignonsaus Kinderijsje en slagroom Dame blanche met verrassing Koffie Koffie Hoofdgerechten worden Hoofdgerechten worden Wij wensen u mede namens ons personeel geserveerd met gebakken aardappelen en boerensa geserveerd met gebakken aardappelen en boerensa lade. I.p.v. tomatensoep lade. I.p.v. kippensoep kan Prettige feestdagen en kan ook kippensoep wor ook tomatensoep worden een voorspoedig 1999 den geserveerd. geserveerd. Janis Kerstmenu's maar ook a la carte geopend: 1e en 2e Kerstdag 17.00 - 19.30:20.00-??.?? Oudejaarsavond 12.00-24 00 Reserveren gewenst tel. 0118-626561 11 dec live muziek, s.v.p. tijdig reserveren Meenemen ook mogelijk After kerst.Brunch q Genoeg tuin al dal gekokkerd? c Laat u dan eens lekker verwennen met een gezellige branch in hold Britannia van 12.00 toI 15.00 aar. 0 Dit alles mei live muziek! q Volwassenen f39.50 p.p. Q Kinderen van 6 t/m 12 jaar f 19,50 p.p I O n O O o n O O O O n °0 Komt U na uw nieuwjaarsduik lekker opwarmen in Hotel Britannia met een fantastische nieuwjaarsbrand). Md o.a. als aperitief een glas champagne, diverse soepen, salades met vlees en vis. diverse warme gerechten, enz. enz. Van 13-00 tot 16.00 uur. Volwassenen f 45,00p.p. Kinderen van 6 t/m 12 jaar 22.00 p.p. O. Ook op le en 2e kerstdag kunt u bij Britannia brunchen o O O Cocktail uan gerookte kipfilet verse vrachten en een cocktailsaas met stokbrood en kruidenboter Heerlijke dabbef getrokken runderbouillon met verse bospaddestoelen en croutons Een heerlijke fruitige spoon een tussen gerecht bestaande uit bruisende champagne met sorbetijs Hoofdgerecht een warm en koud lopend buffet bestaande uit; Koude gerechtenHollandse garnalen salade vleessaladefruitsalade (óarme gerechten stukjes varkenshaas in een roomsaus Ciefstuk bourgogne stukjes biefstuk in een heerlijke zachte rode toijnsaus Kipfilet in een garnituur van champignons paprika, uitjes en gebakken aardappels bijgerechten 2 rijstsoorten, aardappelpuree, broodsoorten, en gebakken aardappeltjes met spekstukjes Nagerecht dessert a Ia chef kok Koffie compleet Danoang van de avond om 17.30 Aanvang diner om ongeveer 19.00 TWEEDE KERSTDAGWORDT DE MUSIKALE OMLIJSTING VERZORGD DOOR Ook aan dc kinderen wordt gedocht, deze kunnen gewoon van de.kaorl bestellen. DOMBURG Weststraat 18 4357 BM Domburg Telefoon: 0118-581981 minimaal 2 personen) Oriëntaals garnalencocktail °f Gekookte scholfilet gevuld met visragoul en zalm in een licht pikante vissaus Soep van het huis of Wan Tan Soep (geurige bouillon met gevulde deegkussentjes) Peking Eend met Chinese groenten in zoete Sojasaus Krokante Lotuspangsit gevuld met varkensvlees in een pikante saus Irish Coffee of Ijs met vruchten Tomatensoep °f Kippensoep Frites met frikandel, saté of 'h kip met appelmoes mayonaise Kinderijs Tevens serveren wij op vrijdag 25 december, zaterdag 26 december en zondag 27 december een speciale KERSTBUFFET f 34,75 p.p. (kindërenm t/m 12 jr. f 17.50) bestaande int een Oriën taals garnalencocktail en Lopend Buffet met diverse Oriëntaalse gerechten Een carrousel van gerookte zalm, paling, Steffendamse garnaaltjes en rivierenkreeft met een Basiticummayonaise Romige bisque van schaaldieren met kreeft en garnalen Krachtige kalfsbouillon met een garnituur van Oesterzwammen, shiitake en kaffsquenellen Verfrissende cocktail van passievrucht en champagne Gesauteerde kalfsbiefstukjes met gebakken appeltjes en caivadossaus °f Duet van tarbot en gegrilde tongfilets in een saus van kreeft °f Selectie van mooie stukjes wild en gevogelte met een frambozensaus Compositie van verfijnde kerstdesserts Koffie met likeur fl. 79,50 p.p. Tijdig reserveren. Tevens serveren wij ook a ia carte. Oudejaarsavond en Nieuwjaarsdag ook geopendl Dorpsdijk 20 Vrouwenpolder tel..- 0118-591988 beide kerstdagen gtopend van 15.00 tot 00.00 uur VANAF KERSTMIS VOORTAAN OOK STEENGRILLEN BIJ AMIGO!! MENU I: MEXICAANS MENU! Stokbrood met kruidenboter Gegrilde gehaktstaafjes met 2 sauzen Gevulde tortilla met 3 sauzen, rijst, mais, saladebuffet Platanos (gebakken banaan, geflambeerd met rum) Koffie of thee 49,75 p.p. MENU 3: VISMENU! Stokbrood met kruidenboter Gemengde vis Gegrilde zalmmoten met 2 sauzen, friet, saladebuffet Verse fruitcocktail met slagroom Koffie of thee 49,75 p.p. MENU 5: STEENGRILLEN! -N V, Stokbrood met kruidenboter j? s- Runderbouillon A Vloesvariatie, zelf grillen! Met 3 sauzen, friet, W saladebuffet *K Flensjes met vanille-ijs en chocoladesaus Koffie*of thee A 2 t/m 4 pers. 57,50 p.p. 5 t/m 10 pers. 52,50 p.p. 'ff boven 10 pors. 47,50 p.p. (alleen met reservering) K MENU 2: COMBINATIE MENU! Stokbrood mot kruidenboter Empanadas (vleespasteitjes) Combinatie van ossehaas en lamshaas met champignonsaus en pepersaus, gepofte aardappel en saladebuffet Walnotengebak Koffie of thee 49,75 p.p. MENU 4: MIXED GRILL MENU! Stokbrood met kruidenboter Gevulde paprika Gegrild vleesassortiment op houtskoolgril met 3 sauzen, friet, saladebuffet Amigo speciaal met amaretto en saus Koffie of thee vanaf: 2 pers. 52,50 p.p. 4 pers. 51,00 p.p. 6 pers. 49,50 p.p. MENU 6: KINDERMENU! Tomatensoep Biefstuk of hamburger met friet, salade, appelmoes, mayonaise Kerstijs met verrassing! 18,75 r <hd n y Oud-en nieuwjaar kers,dagen zijn wij'geopend! FISHERMANS COCKTAIL SPECIAL (cocktail van Hollandse barnaler) 17.50 PEACH CALIFORNIA (cehalveeroe perzik; gevuld met carré salade) 12.50 OKLAHOMA RING (korfje van komkommer; 0evuld met oroentesalaoe) 12.50 VISITE TO THE SALADSTORE (stel zelf uw salade samen uit ons saladebuffet) 7.50 I ITO I IDAHO CORN SOUP (t0maten-maïs soep) 6.50 WELLS FARGO CHECKEN SOUP (kippensoep met prei en umoen) 5.00 TEXAS CHICKEN WINGS (pikante kipvleu6eltjes) 8.50 KENTUCKY GRILLED GAMBA'S (2 gambaspiesjes met kruidenboter) 12.50 Wij serveren ook a la carte en vegetarische maaltijden TIJOIO RESERVEREN fl.U.B. TEL.: 0118-411943 411248, NIEUWENDIJK 71 HOEK WAISTRAAT mum i RIFLEMAN ÓULLETSTEAK (kcgeioiefstuk 200 oram) 22.50 ARIZONA COW T-BDNE (T-bokesteak 450 gram) 42.50 BABE'S BEST (varkenshaas 300 oram) 29.50 RED SNAPPER (zachte witte vis uit 0e CaRIBLAH) 29.50 ROCKY MOUNTAIN CHRISTMAS TURKEY (kaubeniuasfttfl met kerhtsaus) 27.5D CHRISTMAS POTATO PIE (vegetarische kaas/prei ovenschotel) 27.50 Uw hoofdgerecht wordt geserveerd met gemengde salade American specialties en sauzentrio MONKEY COUPE (ijscoupe met banaan, pisand ambon en slagroom) 8.50 JINGLE BELLS COUPE (m0cca/rum mousse) 7.50 COWBOYS FRUIT SALAD (verse fruitsalade) 7.50 APPLE PIE (warm appelgebak met us en slagroom) 6.50 L0VE COUPE (gevarieerde ijscoupe voor 2 personen) 15.00 BEEF&BEANS COFFEE (koffie met tiamaria, ruu en slagroom) 7.50 B&B BASKET (stokbrood met kruidenboter) 5.00 TUMBLE WEED (gebakken uiringen) 6.00 MUNCHERS (aardappelsnack met kaas en peper) 5.00 AMERICAN BAKED PATAT0ES (portie gebakken aardappeltjes) 4.00 U bent welkom v.a. 18.00 uur aanvang diner 19.00 uur. Kindermenu op aanvraag.

Krantenbank Zeeland

de Faam | 1998 | | pagina 10