Culinair Kerstfesrijn! I Kerstmenu's 1998 y«£RSTM£HU 1998 KINDERMENU falÜ - UUE-MUZIEK...... 25 en 26 december 1998 M ^,——11i iI V. ii ra '«rant MENU 1 63,00 MENU 2 60,50 -jo en Oók afhaalmenu's en a la carte ALTUfi FRANS BUFFET* BARBECUEBUFFET' KERSTBUFFET-DANSANT KERSTBRUNCHBUFFET KERSTBRUNCHBUFFET BARBECUEBUFFET MET OM 24.00 UUR CHAMPAGNE EN OLIEBOLLEN MET um zt.w w CHAMPAGNE EN CHAMPAGNE SURPRISE FRANS BUFFET BARBECUEBUFFET* faam/vliss/nger te Monsbuffe, Ke>stn,„tine. .--WT' Roompot Zeeland Vakanties Grieks specialiteitenrestaurant KEUZE VLEES KEUZE V/S Tomatensoep Cl zaterdag 19 december zondag 20 december donderdag 24 december vrijdag 25 december 1e kerst live muziek iötwiugh zaterdag 26 december 2e kerst zondag 27 december sfeervol dineren 6ij Restaurant pelgrim" live muziek tbiotwiughT i aanvang 19.00 uur 45,- p.p. aanvang 18.00 uur 35,- p.p. aanvang 19.00 uur 55,- p.p. 49,- p.p./65+ 46,50 p.p. van 12.00 tot 14.00 uur 7-GANGENKERSTDINER-DANSANT aperitief vanaf 18.00 uur diner vanaf 19.30 uur 99.50 p.p. 49,- p.p./65+ 46,50 p.p. van 12.00 tot 14.00 uur aanvang 18.00 uur 35,- p.p. KERSTGALA BUFFET DANSANT aperitief vanaf 18.00 uur buffet vanaf 19.30 uur 99.50 p.p. SYLVESTER GALABUFFET DANSANT aperitief vanaf 20.00 uur buffet 21.00 uur 99,50 party Ie cn 2e Kerstdag geopend. aanvang 18.00 uur 45,- p.p. I aanvang 19.00 uur 45, AANVANG 18.00 UUR 35,- P.P. KINDERKORTING TOT 10 JR 50% 1E KERS1, KINDERKERSTMENU a 49,50 vrijdag 1 januari nieuwjaar zaterdag 2 januari zondag 3 januari 0118-413551 12 Op Roompot Beach Resort Roompot Beach Resort Woensdag 25 november 1998 0 Op Roompot Beach Resort, Hof Domburg, Zeeland Village en De Banjaard kunt u op 1e en 2e kerstdag genieten van r voortreffelijke diners in gezellige RoompT^ZpnrSlTy"^^ kerstsfeer. Maak snel uw keuze me en reserveer voor het hpl^ hele gezin (of natuurlijk metz'n tweeën). met Resto xo.uU - 18.30 uur. Volwassenen: 39,50 p.p. Kinderen 6 t/m 12 jaar: 29.50 jj.p. Incl. £7<«« entree zwemparadijs (zwmiklcding aanbevolen!) Beide Kerstdagen geopend van 15.00 tot 0.00 uur VANAF KERSTMIS VOORTAAN OOK STEENQRILLEN BIJ AMIGO'! Menu 1: Mexicaans menu Menu 2: Combinatie menu Menu 3: Vis menu Menu 4: Mixed grill menu Menu 5: Steengrillen Menu 6: Kindermenu L s E M -r i^fiaÉÉü^— H°fDomburg Kerstbrunch Restaurant De Parelvisser van Hof Domburg heet u van harte welkom. Kom gezellig brunchen met de hele familie van 11.00 - ld.00 uur. Volwassenen: 42,50 p.p. Kinderen 6 t/m 12 jaar: 29,50 p.p. jPe"ale Kersttip] u.mnebrunch in De Parelvisser met uniek kerstconcert van Berdien Stenberg in Theater de Parel. Volwassenen: 56,50 p.p. Kinderen 6 t/m 12 jaar: 37.50 p.p. Het j'amilierestaurant van llf Roompot Beach Resort serveert 's middag vA een uitgebreid buffet met wanne en koiui gerechten van 15.30 - 17.30 u |fj| Volwassenen: 59,50 p.p. ||j>. K*n<kren t/m 12 jaar: 35.- 47,75 p.p. 49,75 p.p. 49,75 p.p. v.a. 49,50 p.p. I v.a. 47,50 p.p. 18,75 p.p. K Beide Kerstdagen ARGENTIJNS GRILL RESTAURANT Sfeervol 6-gangen diner met uitzicht op de Oosterschelde. Uiteraard volop gelegenheid om te dansen vanaf 19.00 uur. Volwassenen: 79,50 p.p. Kinderen 6 t/m 12 jaar: 45,- p.p. Kerst-n ansant Vraag snel de speciale kerstfolder aan met uitgebreide beschrijving van de menu's. Oók in het weekend bereikbaar! oon^O li 3) 74200 y, e« ksoot sfccrüol 'V- - iner^1 2 mi mm Cocktail uan gerankte kipfilet verse vrachten en een cocktailsaas met stokbrood en kruidenhater Heerlijke dubbel getrokken runderbouillon met verse bospaddestoelen en croutons Cen heerlijke fruitige spoon een tussen gerecht bestaande uit bruisende champagne met sorbetijs Hoofdgerecht een warm en koud lopend buffet bestaande uit; Koude gerechtenHollandse garnalen salade- vleessaladefruitsalade (ilarme gerechten stukjes varkensbaas in een roomsaus (liefstuk bourgogne stukjes biefstuk in een heerlijke zachte rade (óijnsaus Kipfilet in een garnituur van champignons paprika, uitjes en gebakken aardappels flijgerechten 2 rijstsoorten, aardappelpuree, broodsoorten, en gebakken aardappeltjes met spekstukjes Nagerecht dessert a la chef kak Koffie compleet Prijs per couuert f7 2, SO Drtr\"" w/j serveren ook a,a carte en vegetarische maaltijden mD,„G,?!SEBVE"£NA.U.B ^SaSStSTRAAT To elliniko estiatorio "Rhodos" Sas eugete kala "CHRISTUJENA" Ke eutixismienos o kenourgios chronos Aperitief van hel huis Variatie van gerookte ham Gevulde tomaat Toumedos met Roquefortsaus Grand Dessert Kof fit met surprise Aperitief van het huis Gerookte Zalm op toast Mosselspies Tolosa Tarbotfilet met Franse mosterdsaus Grand Dessert Koffie met surprise Al deze gerechten worden geserveerd met tassend garnituur. Wij serveren deze menu 's op 25 en 26 dec. De prijs bedraagt slechts 80.00 p.p. Ook bieden wij u de mogelijkheid a la carte te dineren. Tijdig reserveren gewenst. Wij wensen u prettige kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar. Hotel-Restauranl BELGISCHE LOODSEN SOCIËTEIT Tomatensoep Garnalencocktail Wild zwijn IJs met vruchten en slagroom Koffie Hoofdgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen en boerensa lade. I.p.v. tomatensoep kan ook kippensoep wor den geserveerd. Kippensoep Gerookte zalm Suflaki speciaal gemaakt van ossen- en varkenshaas met pittige champignonsaus Dame blanche Koffie Kipfilet met frites en appelmoes, mayonaise en salade Kinderijsje met verrassing I ofdgerechtnn 1 Hoofdgerechten worden tSnVee,rd me'9ebakken lade i nk°erensa- Wij wensen u mede aardappelen en boerensa- namens ons personeel lade. I.p.v.kippensoep kan Prettige feestdagen en ook tomatensoep worden een voorspoedig 1999 geserveerd. ,iani«* vceiu. Kerstmenu's maar ook a la carte geopend: 1e en 2e Kerstdag 17.00- 19.30:20.00-??.?? Oudejaarsavond 12.00-24.00 Reserveren gewenst tel. 0118-626561 11 dec. live muziek, s.v.p. tijdig reserveren Meenemen ook mogelijk in L. Noordstraat 14, 4331 CD Middelburg - Janis Een carrousel van gerookte zalm, paling, Stelfendamse garnaaltjes en rivierenkreeft met een Basificummayonaise Romige bisque van schaaldieren met kreeft en garnalen °f Kracfitigc kalfséouilfon met een garnituur van Oesterzwammen, shiitake en kalfsquenellen Verfrissende cocktail van passievrucht en champagne Gesauteerde kalfsbiefstukjes met gebakken appeftjes en calvadossaus f Donderdag" |31 december oudjaar HU m Of Duet van tarhot en gegrilde tongfilets in een saus van kreeft °f Selectie van mooie stukjes wild en gevogelte met een frambozensaus Compositie van verfijnde kerstdesserts Koffie met likeur 79,50 p.p. Tijdig reserveren. Tevens serveren wij ook a fa carte. Oudejaarsavond en Nieuwjaarsdag ook geopend! Dorpsdijk 20 Vrourvenpolder tel.: 0118-591988 ZATERDAG ZONDAG GEZELSCHAPPEN VANAF 10 PERSONEN 10% KORTING OP DE TOTAALNOTA. Op alle andere dagen gelden geen kortingen. Badhuisstraat I 78 viissi ngen Vrijblijvend informatie. Ook voor het Kerstmenu

Krantenbank Zeeland

de Faam | 1998 | | pagina 12