Culinair Kerstfesrijn!
I Kerstmenu's 1998
y«£RSTM£HU 1998
KINDERMENU
falÜ
- UUE-MUZIEK......
25 en 26 december 1998
M ^,——11i iI V.
ii ra
'«rant
MENU 1
63,00
MENU 2
60,50 -jo en
Oók afhaalmenu's en a la carte
ALTUfi
FRANS BUFFET*
BARBECUEBUFFET'
KERSTBUFFET-DANSANT
KERSTBRUNCHBUFFET
KERSTBRUNCHBUFFET
BARBECUEBUFFET
MET OM 24.00 UUR
CHAMPAGNE EN OLIEBOLLEN
MET um zt.w w
CHAMPAGNE EN
CHAMPAGNE SURPRISE
FRANS BUFFET
BARBECUEBUFFET*
faam/vliss/nger
te
Monsbuffe,
Ke>stn,„tine.
.--WT'
Roompot Zeeland Vakanties
Grieks
specialiteitenrestaurant
KEUZE VLEES
KEUZE V/S
Tomatensoep
Cl
zaterdag
19 december
zondag
20 december
donderdag
24 december
vrijdag
25 december
1e kerst
live muziek
iötwiugh
zaterdag
26 december
2e kerst
zondag
27 december
sfeervol dineren 6ij
Restaurant pelgrim"
live muziek
tbiotwiughT
i
aanvang 19.00 uur 45,- p.p.
aanvang 18.00 uur 35,- p.p.
aanvang 19.00 uur 55,- p.p.
49,- p.p./65+ 46,50 p.p.
van 12.00 tot 14.00 uur
7-GANGENKERSTDINER-DANSANT
aperitief vanaf 18.00 uur
diner vanaf 19.30 uur 99.50 p.p.
49,- p.p./65+ 46,50 p.p.
van 12.00 tot 14.00 uur
aanvang 18.00 uur 35,- p.p.
KERSTGALA BUFFET DANSANT
aperitief vanaf 18.00 uur
buffet vanaf 19.30 uur 99.50 p.p.
SYLVESTER GALABUFFET DANSANT
aperitief vanaf 20.00 uur
buffet 21.00 uur 99,50
party
Ie cn 2e Kerstdag geopend.
aanvang 18.00 uur 45,- p.p.
I
aanvang 19.00 uur 45,
AANVANG 18.00 UUR 35,- P.P.
KINDERKORTING TOT 10 JR 50% 1E KERS1, KINDERKERSTMENU a 49,50
vrijdag
1 januari
nieuwjaar
zaterdag
2 januari
zondag
3 januari
0118-413551
12
Op Roompot Beach Resort Roompot Beach Resort
Woensdag 25
november 1998
0
Op Roompot Beach Resort,
Hof Domburg, Zeeland Village
en De Banjaard kunt u op
1e en 2e kerstdag genieten van r
voortreffelijke diners in gezellige RoompT^ZpnrSlTy"^^
kerstsfeer. Maak snel uw keuze me
en reserveer voor het
hpl^
hele gezin
(of natuurlijk
metz'n
tweeën).
met
Resto
xo.uU - 18.30 uur.
Volwassenen: 39,50 p.p.
Kinderen 6 t/m 12 jaar: 29.50 jj.p.
Incl. £7<«« entree zwemparadijs
(zwmiklcding aanbevolen!)
Beide Kerstdagen geopend
van 15.00 tot 0.00 uur
VANAF KERSTMIS VOORTAAN OOK STEENQRILLEN BIJ AMIGO'!
Menu 1: Mexicaans menu
Menu 2: Combinatie menu
Menu 3: Vis menu
Menu 4: Mixed grill menu
Menu 5: Steengrillen
Menu 6: Kindermenu
L
s
E
M
-r i^fiaÉÉü^—
H°fDomburg
Kerstbrunch
Restaurant De Parelvisser van Hof
Domburg heet u van harte welkom.
Kom gezellig brunchen met de hele
familie van 11.00 - ld.00 uur.
Volwassenen: 42,50 p.p.
Kinderen 6 t/m 12 jaar: 29,50 p.p.
jPe"ale Kersttip]
u.mnebrunch in De Parelvisser met
uniek kerstconcert van Berdien Stenberg
in Theater de Parel.
Volwassenen: 56,50 p.p.
Kinderen 6 t/m 12 jaar: 37.50 p.p.
Het j'amilierestaurant van
llf Roompot Beach Resort serveert 's middag
vA een uitgebreid buffet met wanne en koiui
gerechten van 15.30 - 17.30 u
|fj| Volwassenen: 59,50 p.p.
||j>. K*n<kren t/m 12 jaar: 35.-
47,75 p.p.
49,75 p.p.
49,75 p.p.
v.a. 49,50 p.p. I
v.a. 47,50 p.p.
18,75 p.p. K
Beide Kerstdagen
ARGENTIJNS GRILL RESTAURANT
Sfeervol 6-gangen diner met uitzicht
op de Oosterschelde.
Uiteraard volop gelegenheid om te
dansen vanaf 19.00 uur.
Volwassenen: 79,50 p.p.
Kinderen 6 t/m 12 jaar: 45,- p.p.
Kerst-n
ansant
Vraag snel de speciale kerstfolder
aan met uitgebreide beschrijving
van de menu's.
Oók in het weekend bereikbaar!
oon^O li 3) 74200
y, e«
ksoot
sfccrüol
'V- -
iner^1
2 mi mm
Cocktail uan gerankte kipfilet verse vrachten en
een cocktailsaas met stokbrood en kruidenhater
Heerlijke dubbel getrokken runderbouillon met
verse bospaddestoelen en croutons
Cen heerlijke fruitige spoon een tussen gerecht
bestaande uit bruisende champagne met sorbetijs
Hoofdgerecht een warm en koud lopend buffet
bestaande uit;
Koude gerechtenHollandse garnalen salade-
vleessaladefruitsalade
(ilarme gerechten
stukjes varkensbaas in een roomsaus
(liefstuk bourgogne stukjes biefstuk in een
heerlijke zachte rade (óijnsaus
Kipfilet in een garnituur van champignons
paprika, uitjes en gebakken aardappels
flijgerechten 2 rijstsoorten, aardappelpuree,
broodsoorten, en gebakken aardappeltjes
met spekstukjes
Nagerecht dessert a la chef kak
Koffie compleet
Prijs per couuert f7 2, SO
Drtr\""
w/j serveren ook a,a carte
en vegetarische maaltijden
mD,„G,?!SEBVE"£NA.U.B
^SaSStSTRAAT
To elliniko estiatorio "Rhodos"
Sas eugete kala "CHRISTUJENA"
Ke eutixismienos o kenourgios chronos
Aperitief van hel huis
Variatie van gerookte ham
Gevulde tomaat
Toumedos met Roquefortsaus
Grand Dessert
Kof fit met surprise
Aperitief van het huis
Gerookte Zalm op toast
Mosselspies Tolosa
Tarbotfilet met Franse mosterdsaus
Grand Dessert
Koffie met surprise
Al deze gerechten worden geserveerd met tassend
garnituur. Wij serveren deze menu 's op 25 en 26 dec.
De prijs bedraagt slechts 80.00 p.p.
Ook bieden wij u de mogelijkheid a la carte te dineren.
Tijdig reserveren gewenst. Wij wensen u prettige
kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar.
Hotel-Restauranl
BELGISCHE
LOODSEN SOCIËTEIT
Tomatensoep
Garnalencocktail
Wild zwijn
IJs met vruchten
en slagroom
Koffie
Hoofdgerechten worden
geserveerd met gebakken
aardappelen en boerensa
lade. I.p.v. tomatensoep
kan ook kippensoep wor
den geserveerd.
Kippensoep
Gerookte zalm
Suflaki speciaal
gemaakt van ossen- en
varkenshaas met pittige
champignonsaus
Dame blanche
Koffie
Kipfilet
met frites en appelmoes,
mayonaise en salade
Kinderijsje
met verrassing
I
ofdgerechtnn 1
Hoofdgerechten worden
tSnVee,rd me'9ebakken
lade i nk°erensa-
Wij wensen u mede
aardappelen en boerensa- namens ons personeel
lade. I.p.v.kippensoep kan Prettige feestdagen en
ook tomatensoep worden een voorspoedig 1999
geserveerd. ,iani«*
vceiu.
Kerstmenu's maar ook a la carte geopend: 1e en 2e Kerstdag
17.00- 19.30:20.00-??.??
Oudejaarsavond 12.00-24.00
Reserveren gewenst tel. 0118-626561
11 dec. live muziek, s.v.p. tijdig reserveren
Meenemen ook mogelijk in
L. Noordstraat 14, 4331 CD Middelburg
-
Janis
Een carrousel van gerookte zalm, paling,
Stelfendamse garnaaltjes en rivierenkreeft met een
Basificummayonaise
Romige bisque van schaaldieren met kreeft
en garnalen
°f
Kracfitigc kalfséouilfon met een garnituur van
Oesterzwammen, shiitake en kalfsquenellen
Verfrissende cocktail van passievrucht
en champagne
Gesauteerde kalfsbiefstukjes met gebakken appeftjes en
calvadossaus
f
Donderdag"
|31 december
oudjaar
HU m
Of
Duet van tarhot en gegrilde tongfilets
in een saus van kreeft
°f
Selectie van mooie stukjes wild en gevogelte
met een frambozensaus
Compositie van verfijnde kerstdesserts
Koffie met likeur 79,50 p.p.
Tijdig reserveren.
Tevens serveren wij ook a fa carte.
Oudejaarsavond en Nieuwjaarsdag ook geopend!
Dorpsdijk 20 Vrourvenpolder tel.: 0118-591988
ZATERDAG ZONDAG GEZELSCHAPPEN VANAF 10 PERSONEN
10% KORTING OP DE TOTAALNOTA. Op alle andere dagen gelden geen kortingen.
Badhuisstraat I 78
viissi ngen
Vrijblijvend
informatie. Ook
voor het Kerstmenu