Afneville
Nmperüuin
%erst in kamperduin
Kerstmenu af 79,--
Voorgerecht
17.50
PEACH CALIFORNIA
12.50
OKLAHOMA RING
12.50
7.50 i
Tussengerecht
6.50 ff
5.00
8.50
12.50
The Origini
dreesstraat 10 - v
ttern Feeling
N - (0118) 46 84 81
HOiiSGERECïii
22.50
ARIZONA COW T-BONE
42.50
29.50
RED SNAPPER
29.50
27.50
27.50
Uw hoofdgerecht wordt
Dessert
8.50
7.50
7.50
APPLE PIE
6.50
LOVE COUPE
15.00
BEEF&BEANS COFFEE
7.50
Bijgerecht*
I (Side orders)
b&b basket
f munchers
american baked
patatoes
A H^cpOM GIFAY fS ff
Fiësta
Ie en 2e Kerstdag
LIVE muziek
m.m.v. de Flamenco Kings
Nieuwendijk 9 - Vlissingen - 0118-415002
♦ftateefüffif'
Beide kerstdagen geopend.
Aanvang diner: 19.00 uur.
Voor reservering aanvraag Kerstmenu
Bellen: 0113-212332.
Fax 0113-250229
E-mail: stadsschuur zeelandnet.nl
http: WWW.Zeelandnet.NL/Stadsschuur
Reserveer tijdig!
"kerstrestaurant"
Brasserie
Restaurant
MENU VOOR IE EN 2E KERSTDAG
Waan u in en Heuse
winter wonder cfristmaswortt
°f
10
FAAM/VLISSINGER
Woensdag 25 november 1998
FISHERMANS COCTAIL SPECIAL
(COCKTAIL VAK HOLLANDSE GAAKALEN)
(gehalveerde perzik; gevuld met carré salade)
(KORFJE VAN KOMKOMMER; OEVOLO MET GROENTESALADE)
VISITE TO THE SALADSTORE
(STEL ZELF UW SALADE SAMEN UIT ONS SALADEBUFFET)
IDAHO CORN SOUP
(tomaten-maïs soep)
WELLS FARGO CHICKEN SOUP
(kippensoep met prei en limoen)
TEXAS CHICKEN WINGS
(pikante xipvleu6eitjes)
KENTUCKY GRILLED GAMBA'S
(2 gambaspiesjes met kruioenboteb)
RIFLEMAN lULLETSTEAK
(kooelbiefstuk 200 gram)
(T-bonesteak 450 gram)
BABE'S BEST
(varkenshaas 300 gram) 3'
(zachte witte vis uit oe carj8eah)
ROCKY MOUNTAIN CHRISTMAS TURKEY
(kaikoennaasfhet met kerrtsaos)
CHRISTMAS POTATO PIE
(vegetarische haas/prei ovenschotel)
geserveerd met gemengde salade
American spECfALTiËSEN SAuzENTRio
MONKEY COUPE
(ijscoupe met banaan, pisang ambon en slagroom)
JINGLE BELLS COUPE
(mocca/rum mousse)
COWBOYS FRUIT SALAD
gsgp (verse fruitsalade)
(warm appelgebak met us en slagroom)
(cevwieeroe ijscoupe voor 2 personen)
(koffie met tiamar1a, rum en slagroom)
x
i v
(stokbbood met kruidenboter)
5.00
tumble weed
(gebakken uiringen)
6.00
(aardappelsnack met kaas en peper)
5.00
i (portie gebakken aardappeltjes)
4.00
CHINEES INDISCH RESTAURANT
Kleine Markt 13-15 4381 EJ Vlissingen
Tel.Fax.. 413025
Kerstmenu
(Min voor 2 personen)
'Shanghai Style'
52,50 p.p.
Chin. Loempia's en Pangsit
Soep naar keuze
Fa Da Yoek
(Blokjes varkensvlees met diverse
groenten in een pittige saus)
Shanghai Kai
(kipfilet met diverse soorten groenten
en vruchten in een zoetzure saus)
Cha San Tin
(Blokjes varkenshaas, kipfilet en
Chinese garnalen bereid met peper
in een pittige saus)
Koffie of Thee met Pralines
Wij serveren op beide kerstdagen ook h la carte
Mei oud en nieuw zijn we ook geopend
De familie Guo wenst u
gezellige kerstdagen en een voorspoedig 1999!!!
Keriu I
Bij binnenkomst serveren wij een verrassende
Spaanse sangria
Deze heerlijke carpaccio van de
Argentijnse ossenhaas wordt verfijnd door een
zachte mosterddressing
Knapperige empanadas (pasteitjes) rijkelijk gevuld
met kruidig rundergehakt
Deze botermalse tournedos uit de Argentijnse
Pampa's wordt begeleid door een verrukkelijke
wijnsaus, kleurrijke seizoengroentes en bijpassende
aardappelgarnituren
Een frisse feestelijke combinatie van
diverse lekkernijen
Yenu 2
Bij binnenkomst serveren wij een verrassende
Spaanse sangria
Deze traditionele garnalencocktail wordt geserveerd
met warme broodjes en kruidenboter
Een rijkelijk gevulde taco met tonijn wordt verfijnd
door gesmolten kaas, zure room en kruiden
Deze harmonieuze combinatie van
gegrilde zalmmoot en romige mosterdsaus wordt
begeleid door kleurrijke seizoengroentes en
bijpassend aardappelgarnituren
Een frisse feestelijke combinatie van
diverse lekkernijen
Prijs p.p. 69,00
Het eerste Country Western/estaurant/saloon
van Zeeland waar u sfeervol en voordelig kunt
dinerenook met Kerst
LA PAMPA tëfcRSIMENU 1993
Salade van gemarineerde inktvisringen
in citroen-looksaus
of
Salade van olijven, geitenkaas en tonijn
Kleine burrito, gevuld met spinazie, kaas en tomaat
of
Aubergine, gevuld met gekruid gehakt, rijst en groenten
Spoom
(een fruitige champagnesorbet)
Argentijnse ossenhaas met champignon-pepersaus
of
Zalmmoot met een dakje van courgette in auberginesaus
(beiden geserveerd met Franse
frietjes en gegratineerde
aardappeltjes)
Chocolade-dessert
(een luchtig chocolade-torentje op
vanille-roomsaus)
ƒ65,-
Wlj serveren tijdens de kerstdagen
ook a la carte en voor de kleintjes
een apart kerstmenuutje a 17,50
Hotel Arneville presenteert u tijdens de gezellige warme kerstdagen van 1998 vele culinaire
hoogstand/es. U wordt ontvangen in ons speciaal voor de kerst Ingerichte sfeervolle
Brunchen kunt u bij ons op beide kerstdagen!
Diverse voorgerechten, soepen, hoofdgerechten en
nagerechten worden m buffetvorm gepresenteerd.
Uiteraard volop keuze uit vis en vlees.
Vegetariërs worden bp ons niet vergeten.
Aanvang brunch 12u00
Prijs 55,00 per persoon,
kinderen tot 72 jaar half geld.
Prijs is inclusief een glas mousserende wi/n, een glas
/us d'orange en koffie of thee zoveel u wilt.
Geserveerd menu (lekker rustig tafelen)
Fazantpaté met cranberry saus
Heldere kervel soep
Gepocheerde zalmfilet met pasta
en hollandaise saus
Kalfsmédaillons op een bedie van
bospaddestoelen en calvados saus
Kerst bavarois
Koffie met bonbons
Apéritief vanaf 18u00
Aanvang kerstdiner 19u00
Prijs f 75,00 per persoon,
kinderen tot 12 jaar half geld.
et apéritief
nffse.
en en
I V/orden
eelde
rgerechten
1e Kerst
Buffet-Dansant
Vanaf 18u00 bent u welkom vooü
en wordt u ontvangen met een
Er staat u een swingende
vele culinaire uitspattingen zuil
gepresenteerd van^f vier over de
kerstbuffetten Luxe koude vc
(vis, vlees en salades)
Soep wordt aan tafel geserveerd.
Alvorens het hoofdgerechten buffet wordt geopend
enteren wij een verfrissende
Champagnespoom
jfdgerechten buffet met drie soorten vlees
en drie soorten vis, vele groenten, salades en
andere garnituren.
Spectaculair nagerechten buffet
waar letterlijk de vonken vanaf vliegen
Muziek wordt verzorgd door
het Mainstream Jazz-orkest "Blind-Date"
Prijs 110,00 per persooh,
kinderen tot 12 jaar half geld.
Voor informatie en of reserveringen:
Buitenruststraat 22 HOTEL
•1337 EH Middelburg
Telefoon (0118) 638456
Telefax (0118) 615154
Terrine dan zalmmousse omwikkeld met
gerookte zalm
op een bedje dan zeesla.
Wild bouillon met een garnituur dan
bospaddestoelen onder een hoedje.
Nijtbaarsfitet geduld met scampi
in kreeftensaus
pasta en jonge idorteltjes.
Af koeler dan citroensorbet
met champagne en mint.
Kalfsbiefstukjes in rode idijnsaus
aardappel-gratin, pommes noisette
en groenten.
Kaas bordje met noten en druiden.
Soesjes geduld met slagroom,
Witte en bruine chocoladesaus.
IE KERSTDAG:
A ch tergrondmuziek
Menuprijs f 9 b,-
2 E KERSTDAG:
Diner dansant met muziek
dan "Jazzebet"
Menuprijs f 10 b,-
Van 18.30 tot 19.30
ontdangst met aperitief.
Om 19.30 aandang kerstdiners.
Boulevard Evertsen 2-8
Vlissingen
0118-441441
reserveringen eti inlichtingen 0113-371466
Op beide kerstdagen servereu wij het
onderstaande menu vanaf 17.00 uur.
Nootham met vijgen
°f
Huisgemaahte vis terrine
Licht gebonden ossenstaartsoep
°f
Romige verse kreeftensoep
Crêpes de NoëC met zathi
Den met zalmgevuldflensje
Crêpes de NoëC met paddestoeCen
"Een heerlijk flensje vet een vulling van
diverse soorten paddestoelen
Spoon Kamperduin
Een verfrissende duik voor uzv smaakpapillen
Kalfsbiefstuk gevuld met wildmousse
Tongrolletjes gevuld met zeewier
Vanzelfsprekend serveren wij bij deze gerechten
diverse bijpassende garnituren
We wish you a sivect merry Christmas
Een heerlijk dessert voor de smidpapen
Kerstbrunch het buffet voor de hele familie
Op beide kerstdagen kimt u vanaf 12.30 uur tevens genieten
van een fantastische kerstbrunch. Een uitgebreid warn en koud
buffet met een keur aan gerechten, variërend van een compleet
ontbijt tot een heerlijkdiner. 'Dat is genieten voor jong en oud.
Prijs per persoon 44,50
(voorkinderen kennen wij aantrekkelijke korting)
T/hotei restauran^»»*
PATRIJZENLAAN 1 - KAMPERLAND - TEL 0113-371466 FAX 0113-371481