Afneville Nmperüuin %erst in kamperduin Kerstmenu af 79,-- Voorgerecht 17.50 PEACH CALIFORNIA 12.50 OKLAHOMA RING 12.50 7.50 i Tussengerecht 6.50 ff 5.00 8.50 12.50 The Origini dreesstraat 10 - v ttern Feeling N - (0118) 46 84 81 HOiiSGERECïii 22.50 ARIZONA COW T-BONE 42.50 29.50 RED SNAPPER 29.50 27.50 27.50 Uw hoofdgerecht wordt Dessert 8.50 7.50 7.50 APPLE PIE 6.50 LOVE COUPE 15.00 BEEF&BEANS COFFEE 7.50 Bijgerecht* I (Side orders) b&b basket f munchers american baked patatoes A H^cpOM GIFAY fS ff Fiësta Ie en 2e Kerstdag LIVE muziek m.m.v. de Flamenco Kings Nieuwendijk 9 - Vlissingen - 0118-415002 ♦ftateefüffif' Beide kerstdagen geopend. Aanvang diner: 19.00 uur. Voor reservering aanvraag Kerstmenu Bellen: 0113-212332. Fax 0113-250229 E-mail: stadsschuur zeelandnet.nl http: WWW.Zeelandnet.NL/Stadsschuur Reserveer tijdig! "kerstrestaurant" Brasserie Restaurant MENU VOOR IE EN 2E KERSTDAG Waan u in en Heuse winter wonder cfristmaswortt °f 10 FAAM/VLISSINGER Woensdag 25 november 1998 FISHERMANS COCTAIL SPECIAL (COCKTAIL VAK HOLLANDSE GAAKALEN) (gehalveerde perzik; gevuld met carré salade) (KORFJE VAN KOMKOMMER; OEVOLO MET GROENTESALADE) VISITE TO THE SALADSTORE (STEL ZELF UW SALADE SAMEN UIT ONS SALADEBUFFET) IDAHO CORN SOUP (tomaten-maïs soep) WELLS FARGO CHICKEN SOUP (kippensoep met prei en limoen) TEXAS CHICKEN WINGS (pikante xipvleu6eitjes) KENTUCKY GRILLED GAMBA'S (2 gambaspiesjes met kruioenboteb) RIFLEMAN lULLETSTEAK (kooelbiefstuk 200 gram) (T-bonesteak 450 gram) BABE'S BEST (varkenshaas 300 gram) 3' (zachte witte vis uit oe carj8eah) ROCKY MOUNTAIN CHRISTMAS TURKEY (kaikoennaasfhet met kerrtsaos) CHRISTMAS POTATO PIE (vegetarische haas/prei ovenschotel) geserveerd met gemengde salade American spECfALTiËSEN SAuzENTRio MONKEY COUPE (ijscoupe met banaan, pisang ambon en slagroom) JINGLE BELLS COUPE (mocca/rum mousse) COWBOYS FRUIT SALAD gsgp (verse fruitsalade) (warm appelgebak met us en slagroom) (cevwieeroe ijscoupe voor 2 personen) (koffie met tiamar1a, rum en slagroom) x i v (stokbbood met kruidenboter) 5.00 tumble weed (gebakken uiringen) 6.00 (aardappelsnack met kaas en peper) 5.00 i (portie gebakken aardappeltjes) 4.00 CHINEES INDISCH RESTAURANT Kleine Markt 13-15 4381 EJ Vlissingen Tel.Fax.. 413025 Kerstmenu (Min voor 2 personen) 'Shanghai Style' 52,50 p.p. Chin. Loempia's en Pangsit Soep naar keuze Fa Da Yoek (Blokjes varkensvlees met diverse groenten in een pittige saus) Shanghai Kai (kipfilet met diverse soorten groenten en vruchten in een zoetzure saus) Cha San Tin (Blokjes varkenshaas, kipfilet en Chinese garnalen bereid met peper in een pittige saus) Koffie of Thee met Pralines Wij serveren op beide kerstdagen ook h la carte Mei oud en nieuw zijn we ook geopend De familie Guo wenst u gezellige kerstdagen en een voorspoedig 1999!!! Keriu I Bij binnenkomst serveren wij een verrassende Spaanse sangria Deze heerlijke carpaccio van de Argentijnse ossenhaas wordt verfijnd door een zachte mosterddressing Knapperige empanadas (pasteitjes) rijkelijk gevuld met kruidig rundergehakt Deze botermalse tournedos uit de Argentijnse Pampa's wordt begeleid door een verrukkelijke wijnsaus, kleurrijke seizoengroentes en bijpassende aardappelgarnituren Een frisse feestelijke combinatie van diverse lekkernijen Yenu 2 Bij binnenkomst serveren wij een verrassende Spaanse sangria Deze traditionele garnalencocktail wordt geserveerd met warme broodjes en kruidenboter Een rijkelijk gevulde taco met tonijn wordt verfijnd door gesmolten kaas, zure room en kruiden Deze harmonieuze combinatie van gegrilde zalmmoot en romige mosterdsaus wordt begeleid door kleurrijke seizoengroentes en bijpassend aardappelgarnituren Een frisse feestelijke combinatie van diverse lekkernijen Prijs p.p. 69,00 Het eerste Country Western/estaurant/saloon van Zeeland waar u sfeervol en voordelig kunt dinerenook met Kerst LA PAMPA tëfcRSIMENU 1993 Salade van gemarineerde inktvisringen in citroen-looksaus of Salade van olijven, geitenkaas en tonijn Kleine burrito, gevuld met spinazie, kaas en tomaat of Aubergine, gevuld met gekruid gehakt, rijst en groenten Spoom (een fruitige champagnesorbet) Argentijnse ossenhaas met champignon-pepersaus of Zalmmoot met een dakje van courgette in auberginesaus (beiden geserveerd met Franse frietjes en gegratineerde aardappeltjes) Chocolade-dessert (een luchtig chocolade-torentje op vanille-roomsaus) ƒ65,- Wlj serveren tijdens de kerstdagen ook a la carte en voor de kleintjes een apart kerstmenuutje a 17,50 Hotel Arneville presenteert u tijdens de gezellige warme kerstdagen van 1998 vele culinaire hoogstand/es. U wordt ontvangen in ons speciaal voor de kerst Ingerichte sfeervolle Brunchen kunt u bij ons op beide kerstdagen! Diverse voorgerechten, soepen, hoofdgerechten en nagerechten worden m buffetvorm gepresenteerd. Uiteraard volop keuze uit vis en vlees. Vegetariërs worden bp ons niet vergeten. Aanvang brunch 12u00 Prijs 55,00 per persoon, kinderen tot 72 jaar half geld. Prijs is inclusief een glas mousserende wi/n, een glas /us d'orange en koffie of thee zoveel u wilt. Geserveerd menu (lekker rustig tafelen) Fazantpaté met cranberry saus Heldere kervel soep Gepocheerde zalmfilet met pasta en hollandaise saus Kalfsmédaillons op een bedie van bospaddestoelen en calvados saus Kerst bavarois Koffie met bonbons Apéritief vanaf 18u00 Aanvang kerstdiner 19u00 Prijs f 75,00 per persoon, kinderen tot 12 jaar half geld. et apéritief nffse. en en I V/orden eelde rgerechten 1e Kerst Buffet-Dansant Vanaf 18u00 bent u welkom vooü en wordt u ontvangen met een Er staat u een swingende vele culinaire uitspattingen zuil gepresenteerd van^f vier over de kerstbuffetten Luxe koude vc (vis, vlees en salades) Soep wordt aan tafel geserveerd. Alvorens het hoofdgerechten buffet wordt geopend enteren wij een verfrissende Champagnespoom jfdgerechten buffet met drie soorten vlees en drie soorten vis, vele groenten, salades en andere garnituren. Spectaculair nagerechten buffet waar letterlijk de vonken vanaf vliegen Muziek wordt verzorgd door het Mainstream Jazz-orkest "Blind-Date" Prijs 110,00 per persooh, kinderen tot 12 jaar half geld. Voor informatie en of reserveringen: Buitenruststraat 22 HOTEL •1337 EH Middelburg Telefoon (0118) 638456 Telefax (0118) 615154 Terrine dan zalmmousse omwikkeld met gerookte zalm op een bedje dan zeesla. Wild bouillon met een garnituur dan bospaddestoelen onder een hoedje. Nijtbaarsfitet geduld met scampi in kreeftensaus pasta en jonge idorteltjes. Af koeler dan citroensorbet met champagne en mint. Kalfsbiefstukjes in rode idijnsaus aardappel-gratin, pommes noisette en groenten. Kaas bordje met noten en druiden. Soesjes geduld met slagroom, Witte en bruine chocoladesaus. IE KERSTDAG: A ch tergrondmuziek Menuprijs f 9 b,- 2 E KERSTDAG: Diner dansant met muziek dan "Jazzebet" Menuprijs f 10 b,- Van 18.30 tot 19.30 ontdangst met aperitief. Om 19.30 aandang kerstdiners. Boulevard Evertsen 2-8 Vlissingen 0118-441441 reserveringen eti inlichtingen 0113-371466 Op beide kerstdagen servereu wij het onderstaande menu vanaf 17.00 uur. Nootham met vijgen °f Huisgemaahte vis terrine Licht gebonden ossenstaartsoep °f Romige verse kreeftensoep Crêpes de NoëC met zathi Den met zalmgevuldflensje Crêpes de NoëC met paddestoeCen "Een heerlijk flensje vet een vulling van diverse soorten paddestoelen Spoon Kamperduin Een verfrissende duik voor uzv smaakpapillen Kalfsbiefstuk gevuld met wildmousse Tongrolletjes gevuld met zeewier Vanzelfsprekend serveren wij bij deze gerechten diverse bijpassende garnituren We wish you a sivect merry Christmas Een heerlijk dessert voor de smidpapen Kerstbrunch het buffet voor de hele familie Op beide kerstdagen kimt u vanaf 12.30 uur tevens genieten van een fantastische kerstbrunch. Een uitgebreid warn en koud buffet met een keur aan gerechten, variërend van een compleet ontbijt tot een heerlijkdiner. 'Dat is genieten voor jong en oud. Prijs per persoon 44,50 (voorkinderen kennen wij aantrekkelijke korting) T/hotei restauran^»»* PATRIJZENLAAN 1 - KAMPERLAND - TEL 0113-371466 FAX 0113-371481

Krantenbank Zeeland

de Faam | 1998 | | pagina 10