Britannia KERSTBRUNCHBUFFET KERSTBRUNCHBUFFET Dinerbuffet Warmbuffet Dinerbuffet o Warmbuffet KÉRS MET OM 24.00 UUR CHAMPAGNE EN OLIEBOLLEN BUFFS UEBOFFS Eerste kerstdag Tweede kerstdag Kerstdiner aan huis Visschotel Vleesschotel ianvanQ aanvang TBUFFET. 49,- p.p./65+ 46,50 p.p. van 12.00 tot 14.00 uur 7-GANGENKERSTDINER-DANSANT aperitief vanaf 18.00 uur diner vanaf 19.30 uur 99.50 p.p. .50 P-P" 49,- p.p./65+ van 12.00 tot 14.00 uur KERSTGALA BUFFET DANSANT aperitief vanaf 18.00 uur buffet vanaf 19.30 uur 99.50 p.p. aa' ovang SYLVESTER GALABUFFET D aperitief vanaf 20.00 uur buffet 21.00 uur 99,50 SURPW SE PARTV CHhv» ---oo uur aanvang 45,- P-P" ar\vang 30 uur 40 \JUB P.P- T\U6f0T 10 ,1tKtRST, 49,50 O n °0 0 O 0 O °o 0 O 0 O O O 0 O O 0 O O 0 O O 0 0 O 0 O O Oo o°< 1 O Oo o°< O O O Oo O O mi H O O 0 De muziek ivordt beide avonden verzorgd door: Formatie René van 't Zelfde f j °°c O c O O c O c O Gezellig gemakkelijk en lekker O O O °°c O visschotel en 1 1 vleesschotel chipolata kerstpudding hotel-restaurant-catering Boulevard Evertsen 244 Vlissingen, 0118-413255 O O 14 FAAM/VLISSINGER Woensdag 18 november 1998 - - /RS+ f 46 a; l0o/oKO^GOP 50% G6ZeuSCHA^-en9e«eo geen kortingen- r ZONDAG alle andere O T E L Badhuisstraat I78 Vlissingen 0 0 t 0 O v O O O O 0 O O t O 0 O O O O O O 0 O °o O Assietle van diverse exclusieve hamsoorten, meloen, asperses, zachte paté, gerookte kalkoen m Gevulde wildbouillon m Tongscharfilet gevuld met zalm, vergezeld van gegrilde scam- pies. Opgemaakt met kerstgarnituur vergezeld van een heerlijke saus en afgemaakt met garnalen Wff Muziekpanze m Visgerechten: Fruits de Mer Zélattdc met bieslooksaus Gepocheerde Schotse zalm met saffraansaus Heerlijk gebakken Grevelingse paling Vleesgerechten: Aan het buffet gesneden beenham met een uiblskysaus Ossehaaspi tutjes met Stroganoffsaus Gemarineerde varkensribstuk Wildgerechten: Konijnenbout op-Vlaamse wijze bereid llazepeper Dit alles vergezeld. van gegratineerde momaardappelen, rijst, diverse aardappelgarnituren en een heerlijke frisse gemengde salade m GRAND DESSERTBUFFET: Assietle van gerookte zalm, gerookte paling, Hollandse garnalen. heerlijke vispaté, mousse van huisgerookte makreel Ossestaartsoep t! S«5 O o Heerlijke zachte kalkoentournedos met kastanjepuree in een zalige rode wijnsaus, omgeven door exclusieve bospaddestoelen y O en room G Muziekpanze o O Visgerechten: Vissloofschotel van verschillende in Zeeland gevangen visssoorien Gebakken zeewolffiiel in een jasje van beslag Zeeuwse paling in 't groen O O c Vleesgerechten Aan bet buffet gesneden beenham met een whisky sa us Varkenshuaspuntjes in een oriëntalsam RunderenIrecöte aan het buffet gesneden Wildgerechten: Hazcbout met vossebesseusaus Wildragonl hu isgemaakt Dit alles vergezeld van gegratineerde momaardappelen, rijsl, diverse aardappelgarnituren en een heerlijke frisse gemengde salade j# GRAND DESSERTBUFFET: O °c 3 c O 0 O O O Ter afsluiting ons welbekende knallende Dessertbuffet met Ter afsluiting ons welbekende knallende Dessertbuffel met alles wat lekker is en nog net mag dit jaar Prijs per couvert f 99,50 alles wat lekker is en nog net mag dit jaar Prijs per couvert f99,50 3 °C O O O o O C O O O C O O O O O C 0o O o O Oudejaarsavond vieren met familie en vrienden in Hotel Britannia Fori bolero afsluiting van bet "oude jaar" om samen met uw familie/ vrienden en Britannia 'bet nieuwe jaar" te beginnen kunnen Wij ons baast niet voorstellen. Om samen met n deze bijzondere avond te vieren, beeft het feestteam van Britannia de welbekende en geliefde formatie "Ritmiek" uit Rotterdam geboekt. Zoals ieder jaar bestaat deze Oudejaarsavond uit 2 gedeelten: Voor degenen die vanaf 18.00 uur onze gasten willen zijnen voor degenen die vanaf22.00 uur onze Sylvesteravond willen bijwonen. Vanaf 18.00 uur: Het oudejaarsbuffet start om 18.00 uur met een heerlijke welkomstcocktail. Vervolgens kunt u genieten van een keuze uil di verse soepen, een heerlijk warmbuffet en een passend nagerecht. Vanaf22.00 uur: De Sylvesteravond wordt muzikaal "versierd"door "Ritmiek". Tij dens de sylvester-avond kunt u genieten van een keur van oude- jaarslekkernijen, zoals oliebollen, sneeuwballen, appelflappen, ap pelbeignets. ananasbeignets, zalmsalade, diverse luxe vissoorten, gemokte zalm. gemokte paling, gegradueerde oesters, diverse sala des en natuurlijk een glas champagne tijdens de jaarwisseling. O O O O -.yo o O D o O Een keur aan luxe garnituren en heerlijke Oudejaarslekkernij- en, waarvan u onbeperkt kunt genieten: oliebollen, sneeuwbal len, appelflappen, appelbeignets, haringsalade, Hollandse zahnsa- lade, gegratineerde oesters en een heerlijk glas champagne om 24.00 uur. AANVANG BUFFET: 18.00 UUR ,AAN\ANG SYLVESTERAVOND: 18.00 UUR O 0 o o O D o PRIJZENB VANAF 18.00 UUR INCLUSIEFWARMBUFFET157,50 PER PERSOON y, Kinderen tot 12 jaarf 65,00 PER PERSOON VANAF 22.00 UUR SYLVESTERAVOND Kinderen tot 12 jaar 9.9,50 PER PERSOON 45,00 PER PERSOON O O O o Thuis gezellig en smakelijk dineren met een heerlijk koucl- buffet.JA, dat kun worden verzorgd door Britannia. o o O C o O C o Eigenbereide vissalade, waaróp een keur aan visdeHcatessen. Voor ieder een portie gerookte zalm, gerookte paling, tomaten gevuld met Hollandse garnalen, makreel in fijne kruiden etc. Deze schotel is opgemaakt en gegarneerd met ei en tomaten. Smaakvolle eigenbereide vleessalade, waarop een keur aan diverse vleesdelicatessen zoals: fricandeau, rosbief, ossen tong, ha m, asperges. Deze schotel is gegarneerd met gevulde eieren en tomaten Wilt u voor meerdere personen bestellen, dan prijs op aan vraag Gecombineerde VLEESSCHOTEL 2 volw. 2 kind. 95 8 volw. 1 VISSCHOTEL en 1 Vl.EESSC llO'l El. 4 kinderen f 200.- 1 4 volw. 4 kind. 160,- En als nagerecht onze Feestelijk opgemaakt voor 5 personen 30,- Bent u alleen een vlees- of visliefhebber, clan kunt u ook deze aparte schotels bestellen. Prijs op aanvraag. o rsyy! O

Krantenbank Zeeland

de Faam | 1998 | | pagina 14