Britannia
KERSTBRUNCHBUFFET
KERSTBRUNCHBUFFET
Dinerbuffet
Warmbuffet
Dinerbuffet o
Warmbuffet
KÉRS
MET OM 24.00 UUR
CHAMPAGNE EN OLIEBOLLEN
BUFFS
UEBOFFS
Eerste kerstdag
Tweede kerstdag
Kerstdiner aan huis
Visschotel Vleesschotel
ianvanQ
aanvang
TBUFFET.
49,- p.p./65+ 46,50 p.p.
van 12.00 tot 14.00 uur
7-GANGENKERSTDINER-DANSANT
aperitief vanaf 18.00 uur
diner vanaf 19.30 uur 99.50 p.p.
.50 P-P"
49,- p.p./65+
van 12.00 tot 14.00 uur
KERSTGALA BUFFET DANSANT
aperitief vanaf 18.00 uur
buffet vanaf 19.30 uur 99.50 p.p.
aa'
ovang
SYLVESTER GALABUFFET D
aperitief vanaf 20.00 uur
buffet 21.00 uur 99,50
SURPW
SE PARTV
CHhv» ---oo uur
aanvang
45,- P-P"
ar\vang
30 uur 40
\JUB
P.P-
T\U6f0T
10
,1tKtRST,
49,50
O
n °0
0 O 0
O
°o
0
O 0
O
O
O
0
O
O 0
O
O 0 O
O 0
0
O
0
O
O
Oo
o°<
1 O
Oo
o°<
O O
O
Oo
O
O
mi
H
O
O
0
De muziek ivordt beide avonden verzorgd door: Formatie René van 't Zelfde
f j
°°c
O c
O
O
c
O
c
O
Gezellig
gemakkelijk
en lekker
O
O
O
°°c
O
visschotel en
1 1 vleesschotel
chipolata kerstpudding
hotel-restaurant-catering
Boulevard Evertsen 244
Vlissingen, 0118-413255
O
O
14
FAAM/VLISSINGER
Woensdag 18 november 1998
- - /RS+ f 46
a;
l0o/oKO^GOP
50%
G6ZeuSCHA^-en9e«eo
geen
kortingen-
r ZONDAG alle andere
O T E L
Badhuisstraat I78
Vlissingen
0 0
t
0
O v
O
O
O
O
0 O
O
t
O
0 O
O
O O
O
O
0 O
°o
O
Assietle van diverse exclusieve hamsoorten, meloen,
asperses, zachte paté, gerookte kalkoen
m
Gevulde wildbouillon
m
Tongscharfilet gevuld met zalm, vergezeld van gegrilde scam-
pies.
Opgemaakt met kerstgarnituur vergezeld van een
heerlijke saus en afgemaakt met garnalen
Wff
Muziekpanze
m
Visgerechten:
Fruits de Mer Zélattdc met bieslooksaus
Gepocheerde Schotse zalm met saffraansaus
Heerlijk gebakken Grevelingse paling
Vleesgerechten:
Aan het buffet gesneden beenham met een uiblskysaus
Ossehaaspi tutjes met Stroganoffsaus
Gemarineerde varkensribstuk
Wildgerechten:
Konijnenbout op-Vlaamse wijze bereid
llazepeper
Dit alles vergezeld. van gegratineerde momaardappelen, rijst,
diverse aardappelgarnituren en een heerlijke frisse gemengde
salade
m
GRAND DESSERTBUFFET:
Assietle van gerookte zalm, gerookte paling, Hollandse garnalen.
heerlijke vispaté, mousse van huisgerookte makreel
Ossestaartsoep
t! S«5
O
o
Heerlijke zachte kalkoentournedos met kastanjepuree in een
zalige rode wijnsaus, omgeven door exclusieve bospaddestoelen y O
en room
G
Muziekpanze
o
O
Visgerechten:
Vissloofschotel van verschillende in Zeeland gevangen visssoorien
Gebakken zeewolffiiel in een jasje van beslag
Zeeuwse paling in 't groen
O
O c
Vleesgerechten
Aan bet buffet gesneden beenham met een whisky sa us
Varkenshuaspuntjes in een oriëntalsam
RunderenIrecöte aan het buffet gesneden
Wildgerechten:
Hazcbout met vossebesseusaus
Wildragonl hu isgemaakt
Dit alles vergezeld van gegratineerde momaardappelen, rijsl,
diverse aardappelgarnituren en een heerlijke frisse gemengde
salade
j#
GRAND DESSERTBUFFET:
O
°c
3 c
O
0
O
O
O
Ter afsluiting ons welbekende knallende Dessertbuffet met Ter afsluiting ons welbekende knallende Dessertbuffel met
alles wat lekker is en nog net mag dit jaar
Prijs per couvert f 99,50
alles wat lekker is en nog net mag dit jaar
Prijs per couvert f99,50
3 °C
O
O
O
o
O
C
O
O
O C
O
O
O
O
O C
0o
O
o
O
Oudejaarsavond vieren met familie
en vrienden in Hotel Britannia
Fori bolero afsluiting van bet "oude
jaar" om samen met uw familie/
vrienden en Britannia 'bet nieuwe
jaar" te beginnen kunnen Wij ons baast
niet voorstellen.
Om samen met n deze bijzondere
avond te vieren, beeft het feestteam van
Britannia de
welbekende en
geliefde
formatie "Ritmiek"
uit Rotterdam
geboekt.
Zoals ieder jaar
bestaat deze
Oudejaarsavond
uit 2 gedeelten:
Voor degenen die
vanaf 18.00 uur onze gasten willen zijnen
voor degenen die vanaf22.00 uur onze Sylvesteravond
willen bijwonen.
Vanaf 18.00 uur:
Het oudejaarsbuffet start om 18.00 uur met een heerlijke
welkomstcocktail. Vervolgens kunt u genieten van een keuze uil di
verse soepen, een heerlijk warmbuffet en een passend
nagerecht.
Vanaf22.00 uur:
De Sylvesteravond wordt muzikaal "versierd"door "Ritmiek". Tij
dens de sylvester-avond kunt u genieten van een keur van oude-
jaarslekkernijen, zoals oliebollen, sneeuwballen, appelflappen, ap
pelbeignets. ananasbeignets, zalmsalade, diverse luxe vissoorten,
gemokte zalm. gemokte paling, gegradueerde oesters, diverse sala
des en natuurlijk een glas champagne tijdens de jaarwisseling.
O
O
O
O
-.yo
o
O
D o
O
Een keur aan luxe garnituren
en heerlijke Oudejaarslekkernij-
en, waarvan u onbeperkt kunt
genieten: oliebollen, sneeuwbal
len, appelflappen, appelbeignets,
haringsalade, Hollandse zahnsa-
lade, gegratineerde oesters en
een heerlijk glas champagne om
24.00 uur.
AANVANG BUFFET: 18.00 UUR
,AAN\ANG SYLVESTERAVOND: 18.00 UUR
O 0
o
o
O
D o
PRIJZENB
VANAF 18.00 UUR
INCLUSIEFWARMBUFFET157,50 PER PERSOON
y, Kinderen tot 12 jaarf 65,00 PER PERSOON
VANAF 22.00 UUR
SYLVESTERAVOND
Kinderen tot 12 jaar
9.9,50 PER PERSOON
45,00 PER PERSOON
O
O
O
o
Thuis gezellig en smakelijk dineren met een heerlijk koucl-
buffet.JA, dat kun worden verzorgd door Britannia.
o
o
O C
o
O C
o
Eigenbereide vissalade,
waaróp een keur aan
visdeHcatessen.
Voor ieder een portie
gerookte zalm, gerookte
paling, tomaten gevuld
met Hollandse garnalen,
makreel in fijne
kruiden etc.
Deze schotel is opgemaakt
en gegarneerd met ei en
tomaten.
Smaakvolle eigenbereide
vleessalade, waarop een keur
aan diverse vleesdelicatessen
zoals: fricandeau, rosbief,
ossen tong, ha m, asperges.
Deze schotel is gegarneerd met
gevulde eieren en
tomaten
Wilt u voor meerdere personen
bestellen, dan prijs op aan
vraag
Gecombineerde VLEESSCHOTEL
2 volw. 2 kind. 95
8 volw.
1 VISSCHOTEL en
1 Vl.EESSC llO'l El.
4 kinderen f 200.-
1 4 volw. 4 kind. 160,-
En als nagerecht onze
Feestelijk opgemaakt
voor 5 personen 30,-
Bent u alleen een vlees- of visliefhebber,
clan kunt u ook deze aparte schotels bestellen.
Prijs op aanvraag.
o
rsyy!
O