NIAN HAO Adverteren op deze pagina? 1 -! U SPECIALE KERSTMENU'S 1998 i Fiësta! Ie en 2e Kerstdag LIVE muziek m.m.v. de Flamenco Kings Nieuwendijk 9 - Viissingen - 0118-415002| i T XHOTEL RESTAURAN^^ MENU A YU TONG LONG HA KING PAL YU PIN DAY HA 75 per couvert MENU C CHIEUW TONG YUK PAO SAN NGAU YIU KOA KAI KING PAUL YUK f 58 per couvert Kom eten in een uniek restaurant in Goes MENU B CHIEUW TONG SEU KAO YU SAN NGAU PIN DAU HA CHU PAL 60 per couvert (minimaal 2 personen) MENU D tomaten- of kippensoep Hors d'oeuvre van het huis BABI PANGANG CHU PAL 32,50 per couvert KERSTBUFFET 12 FAAM/VLISSINGER Woensdag 18 november 1998 fh'Lenu 1 Bij binnenkomst serveren wij een verrassende Spaanse sangria Deze heerlijke carpaccio van de Argentijnse ossenhaas wordt verfijnd door een zachte mosterddressing Knapperige empanadas (pasteitjes) rijkelijk gevuld met kruidig rundergehakt Deze botermalse tournedos uit de Argentijnse Pampa's wordt begeleid door een verrukkelijke wijnsaus, kleurrijke seizoengroentes en bijpassende aardappelgarnituren Een frisse feestelijke combinatie van diverse lekkernijen ■Alenu 2 Bij binnenkomst serveren wij een verrassende Spaanse sangria Deze traditionele garnalencocktail wordt geserveerd met warme broodjes en kruidenboter Een rijkelijk gevulde taco met tonijn wordt verfijnd door gesmolten kaas, zure room en kruiden Deze harmonieuze combinatie van gegrilde zalmmoot en romige mosterdsaus wordt begeleid door kleurrijke seizoengroentes en bijpassend aardappelgarnituren Een frisse feestelijke combinatie van diverse lekkernijen Kléine burrlto, gevuld met spinazie, kaas en tomaat of Aubergine, gevuld met gekruid gehakt, rijst en groenten Sooom (een fruitige ohampagnesorbet) Argentijnse Ossenhaas met champignon-pepersaus of Zalmmoot met; een dakje van courgette in auberginesaus (beiden geserveerd met Franse frietjes en gegratineerde aardappeltjes) Chocolade-dessert (een luchtig chocolade-torentje op vanille-roomsaus) Wij serveren tijdens de kerstdagen ook a la carte en voor de kleintjes een apart kerstmenuutje a 17,50 tut m m T I I i i i i i KflWW-1 (",i fjerstmenu kamperduin 1998 Voor s (echts f79,00p.p. Nootftam niet vijgen 'Een smaakvolle combinatie van prachtige op beukenhwul gerookte nootham met heerlijke verse vijgen Huisgemaakte visterrine deerlijke combinatie van diverse Zeeuwse vissoorten, samengebracht in dit heerlijke gerecht LicfU gebonden ossenstaartsoep 'Een dubbelgctrokken bouillon, verwerkt in een licht romige ossenstaartsoep. 'Voor de liefhebbers met een klein scheutje madeira of Romige verse kreeftensoep 'De smaakvan echte kreeftensoep blijft niet te evenaren Licht romig en toch pittig, met (ekfere stukjes kreeft Crêpes de Noët met zatm Een met zalm grvubd flensje Crêpes de NoëC met paddestoelen Een heerfijkjlensje met een vulling van diverse soorten paddestoelen Spoon Kamperduin Een verfrissende duikvoor uw smaakpapillen Kalfsbiefstuk gevuld met wiCdmousse In roomboter gebakken kalfsbiefstuk^ gevuld met een pittige wildmousse of Tongrodetjes gevuld met zeewier en zalm 'U kunt heerlijkgenietcn van deze rollejes van zeetongfilets, die onze koks hebben gezmfd met zalm en een bee je zeewier "Vanzelfsprekend serveren wij bij deze gerechten diverse bijpassende garni turen Wc wish you a sweet merry Christmas Een heerlijk dessert voor de smulpapen Kmpemum PATRIJZENIAAN 1 - KAMPERLAND - TEL. 0113-371466 FAX 0113-371481 Geachte gast, De decembermaand komt er weer aan. Heeft U er al over nagedacht wat U samen met Uw familie en vrienden gaat doen tijdens de Kerstdagen? Tijdens deze dagen kunt U bij NIAN HAO in een sfeervolle Kerstambiance weer genieten van een viertal KERSTMENU'S en een KERSTBUFFET die met grote zorg zijn samengesteld door onze chef-kok. (vissoep) DAI CHI verse Sint Jacobsschelpen) (grote verse zeekreeft) (2 gangen hoofdmenu) (zeeduivelfilet met king pal saus) Chinese garnalen met verse peultjes) (minimaal 2 personen) (soep van het huis) (gestoomde vleesballetjes) (ossenhaas met sla en verse fruitsaus) (2 gangen hoofdmenu) kip met cashewnoten varkenshaas met zoet pikante saus) (minimaal 2 personen) f -ft f$ ër Chinees-Indisch Specialiteiten-restaurant WIJNGAARDSTRAAT 54-56-58 GOES - TEL. 0113-214903 Dagelijks geopend van 11.30 tot 23.00 uur. Afhalen van bestellingen is óók mogelijk. Speciaal afhaalmenu voor de maand december voor 2 personen a 33,0" Babi Pangang, fou yong hai gebakken bananen en 2 stokjes saté nasi of bami of witte rijst plus een keuze uil één van Je volgende gerechten. Geroosterde kip met pikante saus of'Ijap Tjoi of Gefileerde kip met sambalsaus of Indisch vlees of gefileerde kip met kerriesaus of Ching Ghou Kai Gefleerde kip met paprika-saus) of Koe Lou Yok. Wij verzorgen ook uw speciale wensen. Modern sfeen'ol ingericht restaurant. 230 Zitplaatsen. (soep van het huis) (rode baarsfilet met vruchten) (ossenhaas met sla en verse fruitsaus) (2 gangen hoofdmenu (garnalen met verse peultjes) varkenshaas met zoet pikante saus) (2 gangen hoofdmenu en Wij hebben voor u een speciaal KERSTBUFFET samengesteld. Beslaande uil 39 gerechten. Dit buffet is exclusief voor u door onze chef-kok samengesteld. De prijs is 42,50 p.p, (Kinderen tot 12 jaar 20,-) Wij presenteren onze Kerstmenu's op Ie en 2e Kerstdag van 12.00-14.30 uur of van 16.00-19.15 uur of van 19.30-23.00 uur Aan u de keuze Graag tijdig reserveren Wij zijn ook op oudejaars- en nieuwjaarsdag geopend. Op beide Kerstdagen een leuke verrassing Wij wensen u prettige Feestdagen. m

Krantenbank Zeeland

de Faam | 1998 | | pagina 12