KIEKIERIS MEXICAANS FEEST BIJ AMIGO'S Smullen! puctie AANBIEDING MS MIDGET FKSTENS COLFBMII FUIfln de Golfbaan de espleten W rirent Uit? Adverteren? Bel 0118-484316 zaterdag 18 april om 14.00 uur 7 dagen Muys - Scaldis Reizen Landlust mm- m TAXI ZEELAND 0113-211111 lili Uil Elke klant wordt aangekleed met een Poncho en sombrero en ontvangt tevens een surprise! Miss Saigon FAAM/VLISSINGER Woensdag 8 april i9£3 De cursus duurt 8 weken, is voor iedereen van 16 jaar en ouder en zorgt voor een fit begin van uw zomer! U kunt kiezen uit Fitness Training, Aqua-workout, BBB-workout of Brisk Walking, eventueel in combinatie met voedingsadvies en/of een zonnebankkaart. Meer info? Kom dan naar onze informatiemiddag of bel: 0118 -430816 de band PLAN BES Beide paasdagen geopend v.a; 20.00 uur. VERVOER NODIG? bruiloften* fondueavonden personeelsfeesten kinderfeestjes barbecue-avonden rond de open haard Uitgebreide menukaart j|Jj Geheel in westernstijl terras* biljart ti; 18 en 19 april a.s. organiseert busreizen naar 20 mei, 5, 27 juni Prijs v.a. 145,00 p.p. (incl. entree) - Opstapplaatsen in Zeeland - Inlichtingen/boekingen: Tel. 0165 - 38 28 51 Barbecue Brunch buffel Partyruimte Restaurant Voor u gaan we door het vuur Barbecue 11 april La Plage ■f .49,5© DE LEDEN VAN "BOU LEVARD CULINAIR WILLEN ZICH DOOR MIDDEL VAN DEZE PAGINA AAN U PRE SENTEREN. TER KEN NISMAKING KRUGTU NA GEBRUIK VAN HET AANBEVOLEN DINER EEN KOPIE KOFFIE AANGEBODEN. 6 lïï l® Ij® TEN TUE FITNESS CENTRUM, BASKENSBURGPLEIN 2, VLISSINGEN Occt-Sp.o*t Brisk Walking ^■TEN TUE BH ^FITNESS-CENTRA! jmm NEDERLANDS Fitness met gezond verstand a.s. zaterdag: Kun je met de paasdagen je ei niet kwijt, kom dan naar Kiekieris voor volop drukte en gezelligheid cscaurant Dc Burght uan öPjitmerpen Urn gasturoum: 3na leegte Turfkaai 3, 4331 JV Middelburg. Tel. 0118 - 624089 WEEKMENU 9 april t/m 15 april 1998 Groene pasta met varkensreepjes in padilestoelensaus.f 14,50 Vegetarische schotel (groente omelet).f 14,50 Omelet met kip-ragout en kerry rijst.f 14,75 Gegrilde varkenskarbonade .f 15,75 Kalkoen provenfale .f 15,75 Sauerbraten (duitse rundvleesschotel) f 15,95 Fricandeau met pepersaus -f 19,50 Gebakken schol met dillesaus.f 19,50 Gerechten worden geserveerd met 2 soorten groenten en een salade, gebakken aardappelen, puree of rijst. Extra PAASSCHOTEL biefstuk v/d haas met piccalilly- saus en garnituur 24,50 SOEPEN VOORGERECHT Groentensoep 5,75 .Aspergesoep 6,50 Griekse salade7,50 TOETJE VAN DE WEEK Casata-ijs met slagroom6,50 Keuken dagelijks geopend van 11.00 tot 20.00 uur. Wilt u zeker zijn van uw schotel, bel ons dan even. ZONDAGS GESLOTEN, AFHAAL- EN BEZORGSERVICE - belegde broodjes van 12.00 tot 14.00 uur - maaltijden tussen 17.30 en 18.30 uur - andere tijden in overleg café restaurant grill Bwg v WoexJeic^aan 5 Vi.s TEL. 0118 418653 Ixestaunanc Nieuwe Stijl Middelburg 636122 Vlesmarkt 25 Middelb KEURMERK BUSBEDRIIF Restaurant/Partycentrum Landlustweg 1 4455 TK Nieuwdorp Tel. 0113 612589 Fax 0113 612726 CULINAIRE LENTEKRIEBELS AAN DE VLISSINCSE BOULEVARDS Meercens merkte ooit op dat Vlissingen niet bepaald een stad van dromen is. eerder een stad van daden. Vastgesteld moet evenwel worden dat daarmee niet gezegd kan worden dat Vlis singen geen stad van genieten is. De boulevards zijn daar een voorbeeld van. De zeerand nodigt vast wel uit tot mijmeren, zeker vanachter een tafel vol culinaire hoogstandjes waarbij een beker wijn van een der beste soorten als normaal moet worden betracht. En is het niet onlangs bekend geworden dat het liedje over Vlissingen nEufèmïA wmmjw Boulevard Evertsen 244 tel. 0118-413255 voorj aars bouillon met kervel en stukjes asperge lamsboutfilet met een zachte limoensaus frans appeltaartje met vanillesaus en slagroom aan de zee van Blof eigenlijk ais een hedendaags Zeeuws volks lied moet worden aangemerkt? Een hit! Net als de boulevard waar dynamiek en rust hand in hand kun nen gaan. Boulevard Vlissingen Culinair is een samenwerkingsverband van restaurants, gelegen aan de boulevards in Vlissingen. De meewer kende bedrijven zijn: Solskin, Leugenaar, Grand Hotel Arion, Bourgondiër, La Plage, Groene Dolfijn en Hotel Britannia. Restaurant Brasserie Restaurant f47,SO Boulevard Evertsen 2 tel. 0118-441441 LENTESALADE MET LiCHTGEROOKTE LAM SHAM LAMSBiEFSTUKJES EN proven«;aalse muntsaus voorjaarsgroenten aardappelgratin stracciatellavan mascarpone en warme chocolade f 45, OO Boulevard Bankert 282 tel. 0118-417900 bavarois van zalm en limoen met spinazie- salade genapeerdmet bieslookdressing lamsbout op een bedje van ratatouille met rozema rijn- hon ingsaus of krokant gebakken kabeljauwfilet in een lentegarnituur overgoten met romige walnotensaus gefrituurde banaan in filodeec met chocolade saus en malaga ijs f 45,00 "De Bourgondiër" reslauronl Boulevard Bankert 280 tel. 0118-413891 ROMIGE KNOFLOOKSOEP MET REEPJES SCHOTSE GEROOKTE ZALM EN DILLE OF MET ZEEUWSE HONING GEGRATI NEERDE GEITENKAAS OP EEN SPEELSE SALADE GEBAKKEN ROODBAARSFIIETMET EEN SAUS VAN WIEKJE WITTE GEMONTEERD MET ROOMBOTER Of CECRIED KANGOEROEHAASJE. WAARBIJ EEN SAUS VAN BANYULS EN BITTERE CHOCOLADE COMPOSITIE VAN HUISGEMAAKTE WITTE CHOCOLADE MOUSSE EN LYCHEE SORBET OF SABAYON VAN kAHLUA. MET AMA- RETTOIJS. CHOCOLADE ÉN NOTEN f 45,00 De restaurateurs maken deel uit van de VWB, of voluit: Vereni ging van Vrienden van deVlissingse Boulevards.Vanaf deze maand komt de VWB maandelijks met informatie over een culinair thema in deze krant Elke maand staat in het kader van een culinair thema. We noemen: mosselen, oesters, asperges, Beaujolais Primeur en Kerstmis. Volgende maand staat het 'witte goud' oftewel verse asperges centraal in de culinaire actie van de boulevard restaurants. A \A »<G RAND HOTEL Boulevard Bankert 266 tel. 0118-410502 PENNE PASTA SALADE MET 'CHEVRE" VERSE VOORJAARS GROENTE EN DRESSING GEPOCHEERDE ZALMFILET MET GROVE MOSTERDSAUS OP BASIS VAN CRÈME FRAICHE OF GEBAKKEN VARKENSMICNONS METEEN ROMIGE BEARNAISESAUS VANILLEUS MET WARME CHOCOLADESAUS EN ADVOCAAT f 49,SO Tweede Paasdag verzorgt de VWB trouwens een extra activiteit voor kinderen tot twaalf jaar. Maar liefst vijf paashazen zijn daar voor aanwezig op de boulevard. Om de kinderen een prettige en wellicht onvergetelijke middag te bezorgen. De jonge deelnemers aan deze paasmiddag krijgen een op dracht, eventueel onder begeleiding van de ouders, waarmee een prijs is te winnen. Er zijn geen kosten aan verbonden, inschrijven dient te gebeuren bij de kiosk,'t Klein Zandje. Boulevard Bankert 132 tel. 0118-412500 GEROOKTE ZALM MET DILLESAUS ';i LAMSBlEfSTUK MET HONiNG/TUMSAUS ":7 SINAASAPPEL BAVAROIS f 45,OO CAFÉ-RESTAURANT Boulevard Bankert 58 tel. 0118-417350 VOORJAARSSALADE MET EEN JULIENNE VAN GEROOKTE ZALM LAMSHAASJE MET EEN MINTSAUS EN BIJPASSEND GARNITUUR VOGELNESTJE GEVULD MET VERS FRUITEN EITJES VAN CITROENMOUSSE INTRO foto: Ruden Riemens Mf j. f-' |pp

Krantenbank Zeeland

de Faam | 1998 | | pagina 6