KIEKIERIS
MEXICAANS FEEST
BIJ AMIGO'S
Smullen!
puctie
AANBIEDING
MS
MIDGET FKSTENS
COLFBMII FUIfln
de Golfbaan
de espleten
W rirent
Uit? Adverteren?
Bel 0118-484316
zaterdag 18 april om 14.00 uur
7 dagen
Muys - Scaldis Reizen
Landlust
mm-
m
TAXI ZEELAND 0113-211111
lili
Uil
Elke klant wordt aangekleed met een Poncho en
sombrero en ontvangt tevens een surprise!
Miss Saigon
FAAM/VLISSINGER
Woensdag 8 april i9£3
De cursus duurt 8 weken, is voor iedereen van
16 jaar en ouder en zorgt voor een fit begin van
uw zomer! U kunt kiezen uit Fitness Training,
Aqua-workout, BBB-workout of Brisk Walking,
eventueel in combinatie met voedingsadvies
en/of een zonnebankkaart.
Meer info? Kom dan naar onze informatiemiddag
of bel: 0118 -430816
de band PLAN BES
Beide paasdagen geopend v.a; 20.00 uur.
VERVOER NODIG?
bruiloften*
fondueavonden
personeelsfeesten kinderfeestjes
barbecue-avonden rond de open haard
Uitgebreide
menukaart j|Jj
Geheel in westernstijl
terras* biljart ti;
18 en 19 april a.s.
organiseert busreizen naar
20 mei, 5, 27 juni
Prijs v.a. 145,00 p.p. (incl. entree)
- Opstapplaatsen in Zeeland -
Inlichtingen/boekingen:
Tel. 0165 - 38 28 51
Barbecue
Brunch buffel
Partyruimte
Restaurant
Voor u gaan we door het vuur
Barbecue 11 april
La Plage
■f .49,5©
DE LEDEN VAN "BOU
LEVARD CULINAIR
WILLEN ZICH DOOR
MIDDEL VAN DEZE
PAGINA AAN U PRE
SENTEREN. TER KEN
NISMAKING KRUGTU
NA GEBRUIK VAN HET
AANBEVOLEN DINER
EEN KOPIE KOFFIE
AANGEBODEN.
6
lïï l® Ij®
TEN TUE FITNESS CENTRUM, BASKENSBURGPLEIN 2, VLISSINGEN
Occt-Sp.o*t
Brisk Walking
^■TEN TUE BH
^FITNESS-CENTRA!
jmm NEDERLANDS
Fitness met gezond verstand
a.s. zaterdag:
Kun je met de paasdagen je ei niet kwijt,
kom dan naar Kiekieris voor volop drukte en gezelligheid
cscaurant
Dc Burght uan öPjitmerpen
Urn gasturoum: 3na leegte
Turfkaai 3, 4331 JV Middelburg. Tel. 0118 - 624089
WEEKMENU 9 april t/m 15 april 1998
Groene pasta met varkensreepjes
in padilestoelensaus.f 14,50
Vegetarische schotel (groente omelet).f 14,50
Omelet met kip-ragout en kerry rijst.f 14,75
Gegrilde varkenskarbonade .f 15,75
Kalkoen provenfale .f 15,75
Sauerbraten (duitse rundvleesschotel) f 15,95
Fricandeau met pepersaus -f 19,50
Gebakken schol met dillesaus.f 19,50
Gerechten worden geserveerd met 2 soorten groenten en
een salade, gebakken aardappelen, puree of rijst.
Extra PAASSCHOTEL biefstuk v/d haas met piccalilly-
saus en garnituur 24,50
SOEPEN VOORGERECHT
Groentensoep 5,75
.Aspergesoep 6,50
Griekse salade7,50
TOETJE VAN DE WEEK
Casata-ijs met slagroom6,50
Keuken dagelijks geopend van 11.00 tot 20.00 uur.
Wilt u zeker zijn van uw schotel, bel ons dan even.
ZONDAGS GESLOTEN, AFHAAL- EN BEZORGSERVICE
- belegde broodjes van 12.00 tot 14.00 uur
- maaltijden tussen 17.30 en 18.30 uur
- andere tijden in overleg
café restaurant grill
Bwg v WoexJeic^aan 5 Vi.s
TEL. 0118 418653
Ixestaunanc
Nieuwe
Stijl
Middelburg 636122
Vlesmarkt 25 Middelb
KEURMERK
BUSBEDRIIF
Restaurant/Partycentrum
Landlustweg 1
4455 TK Nieuwdorp
Tel. 0113 612589
Fax 0113 612726
CULINAIRE LENTEKRIEBELS AAN
DE VLISSINCSE BOULEVARDS
Meercens merkte ooit op dat Vlissingen niet bepaald een stad
van dromen is. eerder een stad van daden. Vastgesteld moet
evenwel worden dat daarmee niet gezegd kan worden dat Vlis
singen geen stad van genieten is. De boulevards zijn daar een
voorbeeld van.
De zeerand nodigt vast wel uit tot mijmeren, zeker vanachter
een tafel vol culinaire hoogstandjes waarbij een beker wijn van
een der beste soorten als normaal moet worden betracht. En is
het niet onlangs bekend geworden dat het liedje over Vlissingen
nEufèmïA
wmmjw
Boulevard Evertsen 244
tel. 0118-413255
voorj aars bouillon met
kervel en stukjes asperge
lamsboutfilet met een
zachte limoensaus
frans appeltaartje
met vanillesaus
en slagroom
aan de zee van Blof eigenlijk ais een hedendaags Zeeuws volks
lied moet worden aangemerkt? Een hit!
Net als de boulevard waar dynamiek en rust hand in hand kun
nen gaan.
Boulevard Vlissingen Culinair is een samenwerkingsverband van
restaurants, gelegen aan de boulevards in Vlissingen. De meewer
kende bedrijven zijn: Solskin, Leugenaar, Grand Hotel Arion,
Bourgondiër, La Plage, Groene Dolfijn en Hotel Britannia.
Restaurant
Brasserie
Restaurant
f47,SO
Boulevard Evertsen 2
tel. 0118-441441
LENTESALADE
MET LiCHTGEROOKTE
LAM SHAM
LAMSBiEFSTUKJES EN
proven«;aalse
muntsaus
voorjaarsgroenten
aardappelgratin
stracciatellavan
mascarpone en warme
chocolade
f 45, OO
Boulevard Bankert 282
tel. 0118-417900
bavarois van zalm
en limoen met spinazie-
salade genapeerdmet
bieslookdressing
lamsbout op een bedje van
ratatouille met rozema
rijn- hon ingsaus
of
krokant gebakken
kabeljauwfilet
in een lentegarnituur
overgoten met
romige walnotensaus
gefrituurde banaan in
filodeec met chocolade
saus en malaga ijs
f 45,00
"De Bourgondiër"
reslauronl
Boulevard Bankert 280
tel. 0118-413891
ROMIGE KNOFLOOKSOEP MET
REEPJES SCHOTSE GEROOKTE ZALM
EN DILLE
OF
MET ZEEUWSE HONING GEGRATI
NEERDE GEITENKAAS OP EEN
SPEELSE SALADE
GEBAKKEN ROODBAARSFIIETMET
EEN SAUS VAN WIEKJE WITTE
GEMONTEERD MET ROOMBOTER
Of
CECRIED KANGOEROEHAASJE.
WAARBIJ EEN SAUS VAN BANYULS
EN BITTERE CHOCOLADE
COMPOSITIE VAN HUISGEMAAKTE
WITTE CHOCOLADE MOUSSE EN
LYCHEE SORBET
OF
SABAYON VAN kAHLUA. MET AMA-
RETTOIJS. CHOCOLADE ÉN NOTEN
f 45,00
De restaurateurs maken deel uit van de VWB, of voluit: Vereni
ging van Vrienden van deVlissingse Boulevards.Vanaf deze maand
komt de VWB maandelijks met informatie over een culinair
thema in deze krant
Elke maand staat in het kader van een culinair thema.
We noemen: mosselen, oesters, asperges, Beaujolais Primeur en
Kerstmis.
Volgende maand staat het 'witte goud' oftewel verse asperges
centraal in de culinaire actie van de boulevard restaurants.
A \A »<G RAND HOTEL
Boulevard Bankert 266
tel. 0118-410502
PENNE PASTA SALADE
MET 'CHEVRE"
VERSE VOORJAARS
GROENTE EN DRESSING
GEPOCHEERDE ZALMFILET
MET GROVE MOSTERDSAUS
OP BASIS VAN
CRÈME FRAICHE
OF
GEBAKKEN
VARKENSMICNONS
METEEN ROMIGE
BEARNAISESAUS
VANILLEUS MET WARME
CHOCOLADESAUS
EN ADVOCAAT
f 49,SO
Tweede Paasdag verzorgt de VWB trouwens een extra activiteit
voor kinderen tot twaalf jaar. Maar liefst vijf paashazen zijn daar
voor aanwezig op de boulevard.
Om de kinderen een prettige en wellicht onvergetelijke middag
te bezorgen.
De jonge deelnemers aan deze paasmiddag krijgen een op
dracht, eventueel onder begeleiding van de ouders, waarmee
een prijs is te winnen. Er zijn geen kosten aan verbonden,
inschrijven dient te gebeuren bij de kiosk,'t Klein Zandje.
Boulevard Bankert 132
tel. 0118-412500
GEROOKTE ZALM
MET DILLESAUS
';i
LAMSBlEfSTUK MET
HONiNG/TUMSAUS
":7
SINAASAPPEL BAVAROIS
f 45,OO
CAFÉ-RESTAURANT
Boulevard Bankert 58
tel. 0118-417350
VOORJAARSSALADE
MET EEN JULIENNE VAN
GEROOKTE ZALM
LAMSHAASJE MET EEN
MINTSAUS EN BIJPASSEND
GARNITUUR
VOGELNESTJE GEVULD MET
VERS FRUITEN EITJES VAN
CITROENMOUSSE
INTRO
foto: Ruden Riemens
Mf j. f-'
|pp