SfeervoC
dineren
Culinair Kersmsttjm
f 195,-
ASSESS-
STBRÜNCHBUFFET
25 en 26 december
190,-
E&Uff"
jssa»
BOFPfJ
MET OM 24.00 UUR
r.NF EN OLIEBOLLEN
&roene 0(M
89.50
EN
mm
49,- p.p./bt>+ y
van 12.00 tot 14.00 uur
f-GANGENKERSTDINER-DANSANT
aperitief vanaf 18.00 uur
diner vanaf 19~30 uur 89.50 p.p.
46,50 P-P-
van 12.00 tot it.v,.
KERSTGALA BUFFETflBi*^
--'♦sof vanaf 18.0^""^q^GiEBO
.00
uur
35,- P-P*
SYLVESTER
aperitief vana.
buffet 21.00 uur 99,bu
■\ï&\tene
De Apebroodboom
FEESTSCHOTELS DECEMSER 1997
Kerst-Dansant
Grand-Diner
Brasserie
Restaurant
Plons-buffet
Kerstmatinee
Kerst-Brunch
Telefoon (0113) 374200
0118-441441
Visrestaurant Cateringbedrijf
Ons restaurant dat bekend staat om zijn tongstrelende
visgerechten en vleesspecialiteiten, biedt u aan:
Kerstmenu 1997
Kinderkerstmenu f 19,50
KEBSTBBUHCH
2B KERS
Feestbuffet
5 schalen feestelijk opgemaakt met:
Kipsalade
Feestbuffet de Luxe
5 schalen feestelijk opgemaakt met:
Kipsalade
BIJ BESTELLING VAN EEN EEESTBUELET
EEN HEERLIJKE FLES WIJN GRATIS
Voor minder dan 6 personen bieden wij u
verschillende vis- en vleesschotels aan.
Woensdag 17 december 1997
FAAM/VLISSINGER
19
Ik.
46.5
7
buttet vaoai
Serooskerke
011Ö - 593639
VOORGERECHTEN: 2per9. 4per9.
Most«rJsoeP 7.50 13.00
BoswachtcrsoeP; crèmesoeP met Paddestoelen 4 sPekj«s 6.50 15.00
Gevulde Zeeuwse vissoeP 9.50 17.00
Quiche Lorraine 4.00 Per stuk
KOUDE SCHOTELS
1. VISSCHOTEL
Vissalade met verse tuinkruiden
Gerookte zalm met groene asPerges
St. JacobsscHelf, gevuld
met mosselsalade
Gerookte sProtfilet
Vers gekookt rivierkreeftje
Mini rolmoPs
Gevuld scharreleitje
Tomaat gevuld met Hollandse garnalen
Grote Noorse garnalen
Rauwkostsalades
Sausjes, stokbrood en boter
PRIJS PER PERSOON: 26.50
Aanbevolen wijn: Sauvignon Domaine
du Bosc O.O.C. 1995
PER FLES/10.95
2. VLEESSCHOTEL
Kalkoenealade met appel en selderie
Varkensfilet met zuidvruchten
Pikante kipkluifjes met sesamzaad
Italiaanse gerookte schouderham
Paté en croute met PomPoenchutney
Rosbief met groene asPerges
Gevuld scharreleitje
Tomaat gevuld met ham/preisalade
Gepocheerd peertje
Rauwkostsalades
Sausjes, stokbrood en boter
PRIJS PER PERSOON: 26.50
Aanbevolen wijn: Bordeaux Domaine
de Cheval Wane A.C. 1992
PER FLES/12.95
Hazenbout met stoofyeertjes. aardaPPelsalade met tuinkruiden en sPek-
jes, rode koolsalade en een gemengde groene salade
PRIJS PER PERSOON 26.50
NAGERECHTEN:
Chocoladetaart 5.00
vers fruitsalade 5.00
Kaneel bavaroise in schelP van Pure chocolade 5.00
RESERVERINGEN: TEL.NR. 0116-593639
^Al^bcfltcWngen worden nun hule» bezorgd! Op 25 e" 26 december bezorgt de Kergtmjn^^
-
EL-,..
Op Roompot Beach Resort,
Hof Domburg en Zeeland Village
kunt u op 1e en 2e kerstdag
genieten van voortreffelijke
diners in gezellige kerstsfeer.
Maak snel uw keuze en reserveer
voor het hele gezin (of natuurlijk
met z'n tweeën).
In onze sfeervolle familierestaurants kunt
u, onder het genot van live muziek,
genieten van een voortreffelijk kerstbuffet
met koude en warme gerechten en een spet
terend dessert-buffet. En natuurlijk heeft u
1 uitgebreid de gelegenheid om te dansen.
Roompot Beach Resort
Bestevaer
Sfeervol 8-gangen diner met uitzicht
over de Oosterschelde! Tussen de
gangen door is er gelegenheid om te
dansen op muziek van Peter Heijt.
Prijs: 92,50 volw.
f 62,50 kind (5-12 jr.)
Prijs: 62,50 vohv.
37,50 kind (5-12 jr.)
Een spetterende kersthappening in het
ij Roompot subtropisch zwemparadijs in
li Kamperland met overheerlijk doorlopend
W buffet vanaf 16.00 uur.
Prijs: 37,50 volw.
27,50 kind (5-12 jr.)
(incl. gratis entree zwemparadijs)
Het familierestaurant van
jflPotBtach Resort serveert
s middags een uitgebreid buffet met'
warme en koude gerechten.
Prijs: 59,50 volw.
35,00 kind (5-12 jr.)
I'incl gratis entree zwcmparadii<
Kof Domburg
Restaurant De Parelvisser van
Hof Domburg heet u van harte welkom.
Kom brunchen met de hele familie
(11.00-14.00 uur).
Prijs: 42,50 vohv.
f2900 kind (5-12 jr.)
Gezellig 4-gangen kerstdiner it,
restaurant De Zeester op
Vakantiepark Hof Domburg.
Prijs: 49,50 volw.
29,50 kind (5-12 jr.)
ZEELAND
VAKANTIES
Vraag de uitgebreide kerstbrochure
aan en reserveer snel, want VOL VOL!
Ook in het weekend bereikbaar
Van 18.30 tot 19.30
ontvangst met aperitief.
Om 19.30 aanvang kerstdiner.
Op le kerstdag muzikale
begeleiding: 'Plus Pour'
Op 2e kerstdag muzikale
begeleiding: 'Jazzebel'
MENU ODOR IE EN 2£ KERSTDAG
Timbaaltje met garnalermous-
se bekleed met gerankte zalm
in dif/eeaus en Japans zeewier.
Gevogelte baai/Ion met een gar
nituur van kervef-bies/ook en
komkommer.
Gepocheerde heilbot in kreef
tensaus met zwarte pasta en
jonge worteltjes.
Gfkaeler van citroensorbet met
champagne.
Parelbaenboutje met getran
cheerde borst in wildsaus met
amandel-aardappelbolletjes,
kastanjepuree en groenten.
Torentje van kletskoppen, ge
vuld met bosvruchtenijs en ba
varois.
Boulevard Evertsen 2-8 Vlissingen
f
t
Zeevruchtenplate
(gemokte paling, zalm en garnalen)
geserveerd met toast en boter
of
Gerookte ham met meloen
of
Zeen wse garnalencocktail
geserveerd met toast en boter
:J: ïj:
Heldere bouillon
met verse paddestoelen
Zalmfiletje
geserveerd met Hollandaisesaus
Tournedos a la chef
met vers gebakken champignons, paprika
ham en uitjes
of
Visschotel Noell
(zalm-, tong-, poon- en kabeljauwfilet met
garnalen)
of
Varkenshaasje
met gebakken champignons in roomsaus,
geserveerd met diverse groenten en aard
appelgarnituur
Kerstparfait
Koffie met likeur of cognac
De prijs voor dit kerstmenu is f 89.00
Zonder tussengerecht f 79.00
Huzarensalade
Haringsalade
Gerookte paling
Zalm
Sardine
Gerookte makreel
Mosselen in Catalaanse saus
Gevulde tomaat met Zeeuwse garnalen
Zalmsalade
Paté
Rosbief
Achterham met asperges
Fricandeau
Gevulde eieren
Gegarneerd met diverse rauwkostsalades
Een schaal met diverse vruchten
Stokbrood met boter.
Vanaf 8 personen
Huzarensalade
Verse haring
Gerookte forel
Gerookte Zalm
Gerookte paling
Komkommer met crabsalade
Gevulde tomaat met Zeeuwse
garnalen
Zalmsalade
Achterham met asperge
Rosbief
Gevulde eieren
Rauwe ham met meloen
Paté
Fricandeau
Kalkoensalade met kerrie
Gegarneerd met diverse rauwkostsalades
Een schaal met diverse vruchten
Stokbrood met boter.
Vanaf 6 personen
1
1
1
dl
LET OPH!
Bestellingen voor 24-25-26 december worden tot 22 december 12.00
uur aangenomen. Bestellingen voor 31 december en 1 januari wor
den tot 20 december 12.00 uur aangenomen.
Afhalen op 24 december in overleg.
Afhalen op le en 2e kerstdag alleen tussen 12.00 en 13.00 uur.
Bestel tijdig.'.'.'
Stationsplein 5, 4382 NN Vlissingen
tel. 0118-465909, B
fax 468226
-t