Sfeervol dineren Smakelijk .en*sfeerdo(* Arneviïle "Kerst in Zeeland SfeervoC dineren Nmperauin :i|l 4» 4 Zuidei^duiN 275,- 190,- f stt 3*** cc nel id lïiïl De Apebroodboom EN 2E af# Brasserie Restaurant 89.50 0118-441441 kerstrestaurant veel mogelijkheden KERSTFEEST OP 25 DECEMBER Buitenruststraat 22 r K 4337 EH Middelburg Kerstmenu Kamperduin 1997 Koor s (echts f 69,50 p.p. 'n Sfeervol decor voor gezellige feestdagen Oud-en- Nieuwbuffet W a f 95,00 p.p. Nieuwjaarsbrunch a f 45,00 p.p. -(raif '§iie FEE5TSCH0TELS DECEMBER 1997 Visrestaurant Cateringbedrijf Ons restaurant dat bekend staat om zijn tongstrelende visgerechten en vleesspecialiteiten, biedt u aan: Kerstmenu 1997 Kinderkerstmenu f 19,50 kWStb«wch Feestbuffet 5 schalen feestelijk opgemaakt met: Kipsalade Feestbuffet de Luxe 5 schalen feestelijk opgemaakt met: Kipsalade BIJ BESTELLING VAN EEN FEESTBUFFET EEN HEERLIJKE FLES WIJN GRATIS Voor minder dan 6 personen bieden wij u verschillende vis- en vleesschotels aan. Woensdag 10 december 1997 FAAM/VLISSINGER 9 k MENU 1 VISMENU Inktvis, gemarineerd met cosnac Keuze uit 3 soorten gegrilde vis: gegrilde zalmmoot met kruidenboter of gegrilde zalmforel of gegrilde Victoriabaars in cajunkruiden Kerstijscoupe Koffie of thee met bonbon 47,75 p.p. MENU 3 MIXED GRILMENU Keuze uit 3 soorten soep: runderbouillon met verse groentengamituur of carbonada (goulashsoep) of rijk gevulde bonensoep met spekjes Gran Parrillade Mixta (400 gram p.p.) compleet vleesassortiment op eigen tafelgril met 3 sauzen Amigo-ijs spec. 2 pers. met likeur en saus naar keuze Koffie of thee met bonbon 2 pers. 99,50 4 pers. 194,00 6 pers. 288,50 Alle menu's worden geserveerd met friet of rijst óf gepofte aardappel- en saladebuffet Ook serveren wij la carte en vegetarische maaltijden Tijdig reserveren George, Atef Ljiljana COMBINATIEMENU MENU 2 &,oene Empanadas (Argentijnse vleespastei tjes) Combinatie gril van ossenhaas en lamshaas Sorbet met Amaretto likeur Koffie of thee met bonbon 48,75 p.p. MENU 4 T-BONE MENU Soep naar keuze: runderbouillon met verse groentengamituur of carbonada (goulashsoep) rijk gevulde bonensoep met spekjes T-bone steak 500 gram Vruchtenijscoupe met vers fruit Koffie of thee met bonbon 58,75 p.p. KINDERMENU Groenten- óf tomatensoep Biefstuk óf hamburger geserveerd met friet, salade, appelmoes en mayonaise Kerstijs met spéciale kerstverrassing! ƒ17,50 p.p. Van 18.30 tot 19.30 ontvangst met aperitief. Om 19.30 aanvang kerstdiner. Op le kerstdag muzikale beqeieiding: 'Pins Four' Op 2e kerstdag muzikale begeleiding: JazzebeC' MENU 0Ö0R 1£ IN 2£ KERSTDAG Timbaaltje met garnatenmoue- se bekleed met gemekte zalm in dillesaas en Japans zeetóier. Gevogelte bouillon met een gar nituur aan keruel-bies/nnk e'n komkommer, -fe Gepocheerde heilbot in kreef tensaus met zwarte pasta en jonge (óorteftjes. Gfkoë/er aan citroensorbet met champagne. Pare/haenboutje met getran cheerde borst in (óifd&aus met amandel-aardappelbolletjes, kastanjepuree en groenten. Torentje aan kletskoppen, ge vuld met bosvruchtenijs e'n ba varois. Boulevard Evertsen 2-8 Vlissingen -4- T~ Hoiel Arneviïle presenteert u tijdens de gezellige warme kerstdagen van 1997 vele cu 1 i na i re hoogstandjes. I wordt ontvangen in ons speciaal voor de kerst ingerichte sfeervolle Onze bekende kerstbrunch staat op beide dagen voor u klaar met een ruime keuze aan voorgerechten, soepen, hoofdgerechten en nagerechten. Uiteraard ruime keuze uit vis en vlees en zelfs voor vegetariërs hebben wij l wordt verwelkomd met een glas champagne, een glas jus d'orange en koffie of thee zoveel u wilt. BELEEF HET MEE!!!!!!! Vanaf 18.00 uur bent u welkom voor het aperitief. Kr staat u een wervelende avond te wachten van swingende muziek met vier, over de avond verdeelde kerstbuffettert. luxe koude voorgerechten, vis en vlees soepen èn heldere bouillons dan serveren wij u een frisse champagnespoon hoofdgerechtenbuffet met twee soorten vis en iwee soorten vlees vele groenten, salades en andere garnituren nagerechtenbuffet dat uw stoutste dromen overtreft. De buffetten staan garant voor een informele kerstsfeer met gezellige dansmuziek en belangrijk om te weten!: Onze buffetten worden non-stops bijgevuld gedurende de avond en nog belangrijker: li wordt per tafel uitgenodigd om naar het buffet te gaan. volwassenen f 110,- kinderen f 55,- DDtK.pVO De muzikale kerstsfeer wordt verzorgd door bet gerenommeerde en bekende dans- en sfeerorkest "THISPLAY" succes reizekerd. HOTEL Voor reserveringen bellen met Elly, Aletta, Annemiek of Ria, tel. 0118-638456 m Comibinatie van garnalen 'Een smaakvolle combinatie van hollands en noorsegarnalen °f Gemarineerde parelfwenfilet 'Jleerlijk parelhoenfilet, gemarineerd in een frisse frambozendressing •kick Romige zalmsoep Jypmige zalmsoep gevuld met stukjes zalm. of Heldere wildèouillon 'Dubbelgetroffen wildbouillon, gevuld met quenelles van wildmousse. Cassolette de NoëC 'Een smaakvolle combinatie van vis, overbakfen met bladerdeeg. e °J Oosterse combinatie in een winterjasje 'Drie tasjes van filodeeg gevuld met kip, verse groenten en kruiden kkk Cocktail Mandarine 'Verrassende spoon van 'Mandarine 9{apo(eon. kkk Gevulde zeetong In roombotergebakken zeetong, gevuld met een heerlijke vismousse Combinatie van drie soorten wild 'U k'i'it heerlijkgcnieten van mals hertenbiefstuk smaakvol janzantenborst en boterzachte hmzenrugfilel 'Vanzelfsprekend serveren ivij bij deze gerechten diverse bijpassende garnituren, kkk Grand dessert... Kamperduin on ice. 'Een lust voor het oog, een streling voor de tong Koffieservice Kamperduin Reserveer nu uw tafel voor le of Ze kerstdag tussen 12.00 en 15.00 of 's avonds vanaf 17.00 uur. T T^hotel restaura PATRIJZENLAAN 1 - KAMPERLAND - TEL. 0113-371466 FAX 0113-371481 Tijdens de feestdagen serveren wij u: inclusief live muziek, champagne en viuitwerk op 31 december vanaf 21.30 uur op 1 januari 1998 van 12.00 - 14.30 uur Voor informatie en reservering: telefoon (0118) 561810, fax 562261. HOTEL ie *k w De Buckswcg 2, 4361 SM Westkapclle Serooskerke 0110 - 593639 VOORGERECHTEN: 2per, 4per, Mosterdsoep 7.5 0 13.00 Boswachtersoep; cremesoep met paddestoelen spekjes 0.50 15.00 Gevulde Zeeuwse vissoeP 9.50 17.00 Quiche Lorraine ƒ4.00 per stuk KOUDE SCHOTELS 1. VISSCHOTEL Vissalade met verse tuinkruiden Gerookte zalm met groene asperges St. Jacobsschelf) gevuld met mosselsalade Gerookte sprotfilet Vers gekookt rivierkreeftje Mini rolmops Gevuld scharreleitje Tomaat gevuld met Hollandse garnalen Grote Noorse garnalen Rauwkostsalades Sausjes, stokbrood en boter PRIJS PER PERSOON: 26.50 Aanbevolen wijn: Sauvignon óomaine du Bose D.O.C. 1995 PER FLES/10.95 2. VLEESSCHOTEL Kalkoensalade met aPPel en selderie Varkensfilet met zuidvruchten Pikante kipfcluifjes met sesamzaad Italiaanse gerookte schouderham Paté en croute met Pompoenchutney Rosbief met groene asPerges Gevuld scharreleitje Tomaat gevuld met ham/preisalade GePocheerd Peertje Rauwkostsalades Sausjes, stokbrood en boter PRIJS PER PERSOON: 26.50 Aanbevolen wijn: Bordeaux Domaine deCheval blanc A.C. 1992 PER FLES 12.95 Hazenbout met stoofpeertjos, aardappelsalade met tuinkruiden en spek- jes. rode koolsalade en een gemengde groene salade PRIJS PER PERSOON 26.50 NAGERECHTEN: Chocoladetaart 5.00 vers fruitsalade 5.00 Kaneelbavaroise in schelp van pure chocolade 5.00 RESERVERINGEN: TEL.NR. 011Ö-593639 yAlle bestellingen worden aan hul» bezorgd! 0P 25 en 26 december bezorgt de Kerstman. t Zeevruchtenplate (gerookte paling, zalm en garnalen) geserveerd met toast en boter of Gerookte ham met meloen of Zeen wse garnalencocktail geserveerd niet toast en boter :-c s-c Heldere bouillon met verse paddestoelen Cf Cf ff Cf Cf Zalmfile tje geserveerd met Hollarulaisesaus ïf: 5jc Ï-: Tournedos a la chef met vers gebakken champignons, paprika, ham en uitjes of Visschotel Noell (zalm-, tong-, poon- en kabeljauwfilet met garnalen) of Varkenshaasje met gebakken champignons in roomsaus, geserveerd met diverse groenten en aard- appelgarnitnur f: Kerstparfait CfCf Cf Cf Cf Koffie met likeur of cognac De prijs voor dit kerstmenu is 89,00 Zonder tussengerecht f 79.00 Huzarensalade Haringsalade Gerookte paling Zalm Sardine Gerookte makreel Mosselen in Catalaanse saus Gevulde tomaat met Zeeuwse garnalen Zalmsalade Paté Rosbief Achterham met asperges Fricandeau Gevulde eieren Gegarneerd met diverse rauwkostsalades Een schaal met diverse vruchten Stokbrood met boter. Vanaf 8 personen Huzarensalade Verse haring Gerookte forel Gerookte Zalm Gerookte paling Komkommer met crabsalade Gevulde tomaat met Zeeuwse garnalen Zalmsalade Achterham met asperge Rosbief Gevulde eieren Rauwe ham met meloen Paté Fricandeau Kalkoensalade m<?t kerrie Gegarneerd met diverse rauwkostsalades Een schaal met diverse vruchten Stokbrood met boter. Vanaf 6 personen LET OP!!! Bestellingen voor 24-25-26 december worden tot 22 december 12.01) uur aangenomen. Bestellingen voor 31 december en januari wor den tot 29 december 12.00 uur aangenomen. Afhalen op 24 december in overleg. Afhalen op le en 2e kerstdag alleen tussen 12.00 en 13.00 uur. Bestel tijdig!!! Stationsplein 5, 4382 NN Vlissingen tel. 0118-565909, A fax 468226

Krantenbank Zeeland

de Faam | 1997 | | pagina 9