Sfeervol dineren
Smakelijk .en*sfeerdo(*
Arneviïle
"Kerst in Zeeland
SfeervoC dineren
Nmperauin
:i|l
4»
4
Zuidei^duiN
275,-
190,-
f stt
3***
cc nel id
lïiïl
De Apebroodboom
EN
2E
af#
Brasserie
Restaurant
89.50
0118-441441
kerstrestaurant
veel mogelijkheden
KERSTFEEST OP
25 DECEMBER
Buitenruststraat 22
r K 4337 EH Middelburg
Kerstmenu Kamperduin 1997
Koor s (echts f 69,50 p.p.
'n Sfeervol decor voor
gezellige feestdagen
Oud-en-
Nieuwbuffet
W a f 95,00 p.p.
Nieuwjaarsbrunch
a f 45,00 p.p.
-(raif '§iie
FEE5TSCH0TELS DECEMBER 1997
Visrestaurant Cateringbedrijf
Ons restaurant dat bekend staat om zijn tongstrelende
visgerechten en vleesspecialiteiten, biedt u aan:
Kerstmenu 1997
Kinderkerstmenu f 19,50
kWStb«wch
Feestbuffet
5 schalen feestelijk opgemaakt met:
Kipsalade
Feestbuffet de Luxe
5 schalen feestelijk opgemaakt met:
Kipsalade
BIJ BESTELLING VAN EEN FEESTBUFFET
EEN HEERLIJKE FLES WIJN GRATIS
Voor minder dan 6 personen bieden wij u
verschillende vis- en vleesschotels aan.
Woensdag 10 december 1997
FAAM/VLISSINGER
9
k MENU 1
VISMENU
Inktvis, gemarineerd met cosnac
Keuze uit 3 soorten gegrilde vis:
gegrilde zalmmoot met kruidenboter
of gegrilde zalmforel of
gegrilde Victoriabaars in cajunkruiden
Kerstijscoupe
Koffie of thee met bonbon
47,75 p.p.
MENU 3
MIXED GRILMENU
Keuze uit 3 soorten soep:
runderbouillon met verse
groentengamituur of
carbonada (goulashsoep) of
rijk gevulde bonensoep met spekjes
Gran Parrillade Mixta (400 gram p.p.)
compleet vleesassortiment op eigen
tafelgril met 3 sauzen
Amigo-ijs spec. 2 pers. met likeur en
saus naar keuze
Koffie of thee met bonbon
2 pers. 99,50
4 pers. 194,00
6 pers. 288,50
Alle menu's worden geserveerd met friet of rijst óf
gepofte aardappel- en saladebuffet
Ook serveren wij la carte en vegetarische maaltijden
Tijdig reserveren
George, Atef Ljiljana
COMBINATIEMENU
MENU 2
&,oene
Empanadas (Argentijnse vleespastei
tjes)
Combinatie gril van ossenhaas en
lamshaas
Sorbet met Amaretto likeur
Koffie of thee met bonbon
48,75 p.p.
MENU 4
T-BONE MENU
Soep naar keuze:
runderbouillon met verse
groentengamituur of
carbonada (goulashsoep)
rijk gevulde bonensoep met spekjes
T-bone steak 500 gram
Vruchtenijscoupe met vers fruit
Koffie of thee met bonbon
58,75 p.p.
KINDERMENU
Groenten- óf tomatensoep
Biefstuk óf hamburger
geserveerd met friet, salade,
appelmoes en mayonaise
Kerstijs met spéciale kerstverrassing!
ƒ17,50 p.p.
Van 18.30 tot 19.30
ontvangst met aperitief.
Om 19.30 aanvang kerstdiner.
Op le kerstdag muzikale
beqeieiding: 'Pins Four'
Op 2e kerstdag muzikale
begeleiding: JazzebeC'
MENU 0Ö0R 1£ IN 2£ KERSTDAG
Timbaaltje met garnatenmoue-
se bekleed met gemekte zalm
in dillesaas en Japans zeetóier.
Gevogelte bouillon met een gar
nituur aan keruel-bies/nnk e'n
komkommer, -fe
Gepocheerde heilbot in kreef
tensaus met zwarte pasta en
jonge (óorteftjes.
Gfkoë/er aan citroensorbet met
champagne.
Pare/haenboutje met getran
cheerde borst in (óifd&aus met
amandel-aardappelbolletjes,
kastanjepuree en groenten.
Torentje aan kletskoppen, ge
vuld met bosvruchtenijs e'n ba
varois.
Boulevard Evertsen 2-8 Vlissingen
-4- T~
Hoiel Arneviïle presenteert u tijdens de
gezellige warme kerstdagen van 1997 vele
cu 1 i na i re hoogstandjes.
I wordt ontvangen in ons speciaal
voor de kerst ingerichte sfeervolle
Onze bekende kerstbrunch staat op beide
dagen voor u klaar met een ruime keuze
aan voorgerechten, soepen, hoofdgerechten
en nagerechten. Uiteraard ruime
keuze uit vis en vlees en zelfs
voor vegetariërs hebben wij
l wordt verwelkomd met een glas
champagne, een glas jus d'orange
en koffie of thee zoveel u wilt.
BELEEF HET MEE!!!!!!!
Vanaf 18.00 uur bent u welkom voor het
aperitief. Kr staat u een wervelende avond
te wachten van swingende muziek met vier,
over de avond verdeelde kerstbuffettert.
luxe koude voorgerechten, vis en vlees
soepen èn heldere bouillons
dan serveren wij u een
frisse champagnespoon
hoofdgerechtenbuffet met twee soorten
vis en iwee soorten vlees
vele groenten, salades en
andere garnituren
nagerechtenbuffet dat uw
stoutste dromen overtreft.
De buffetten staan garant voor een
informele kerstsfeer met gezellige
dansmuziek en belangrijk om te weten!:
Onze buffetten worden non-stops bijgevuld
gedurende de avond en nog belangrijker:
li wordt per tafel uitgenodigd om naar
het buffet te gaan.
volwassenen f 110,- kinderen f 55,-
DDtK.pVO
De muzikale kerstsfeer wordt verzorgd door bet
gerenommeerde en bekende dans- en sfeerorkest
"THISPLAY" succes reizekerd.
HOTEL
Voor reserveringen bellen met Elly, Aletta, Annemiek of Ria, tel. 0118-638456
m
Comibinatie van garnalen
'Een smaakvolle combinatie van hollands en noorsegarnalen
°f
Gemarineerde parelfwenfilet
'Jleerlijk parelhoenfilet, gemarineerd in een frisse
frambozendressing
•kick
Romige zalmsoep
Jypmige zalmsoep gevuld met stukjes zalm.
of
Heldere wildèouillon
'Dubbelgetroffen wildbouillon, gevuld met quenelles van
wildmousse.
Cassolette de NoëC
'Een smaakvolle combinatie van vis, overbakfen met
bladerdeeg.
e °J
Oosterse combinatie in een winterjasje
'Drie tasjes van filodeeg gevuld met kip, verse groenten en
kruiden
kkk
Cocktail Mandarine
'Verrassende spoon van 'Mandarine 9{apo(eon.
kkk
Gevulde zeetong
In roombotergebakken zeetong, gevuld met een heerlijke
vismousse
Combinatie van drie soorten wild
'U k'i'it heerlijkgcnieten van mals hertenbiefstuk smaakvol
janzantenborst en boterzachte hmzenrugfilel
'Vanzelfsprekend serveren ivij bij deze gerechten diverse
bijpassende garnituren,
kkk
Grand dessert... Kamperduin on ice.
'Een lust voor het oog, een streling voor de tong
Koffieservice Kamperduin
Reserveer nu uw tafel voor le of Ze kerstdag tussen
12.00 en 15.00 of 's avonds vanaf 17.00 uur.
T T^hotel restaura
PATRIJZENLAAN 1 - KAMPERLAND - TEL. 0113-371466 FAX 0113-371481
Tijdens de feestdagen serveren wij u:
inclusief live muziek, champagne en viuitwerk
op 31 december vanaf 21.30 uur
op 1 januari 1998 van 12.00 - 14.30 uur
Voor informatie en reservering:
telefoon (0118) 561810, fax 562261.
HOTEL
ie *k w
De Buckswcg 2, 4361 SM Westkapclle
Serooskerke
0110 - 593639
VOORGERECHTEN: 2per, 4per,
Mosterdsoep 7.5 0 13.00
Boswachtersoep; cremesoep met paddestoelen spekjes 0.50 15.00
Gevulde Zeeuwse vissoeP 9.50 17.00
Quiche Lorraine ƒ4.00 per stuk
KOUDE SCHOTELS
1. VISSCHOTEL
Vissalade met verse tuinkruiden
Gerookte zalm met groene asperges
St. Jacobsschelf) gevuld
met mosselsalade
Gerookte sprotfilet
Vers gekookt rivierkreeftje
Mini rolmops
Gevuld scharreleitje
Tomaat gevuld met Hollandse garnalen
Grote Noorse garnalen
Rauwkostsalades
Sausjes, stokbrood en boter
PRIJS PER PERSOON: 26.50
Aanbevolen wijn: Sauvignon óomaine
du Bose D.O.C. 1995
PER FLES/10.95
2. VLEESSCHOTEL
Kalkoensalade met aPPel en selderie
Varkensfilet met zuidvruchten
Pikante kipfcluifjes met sesamzaad
Italiaanse gerookte schouderham
Paté en croute met Pompoenchutney
Rosbief met groene asPerges
Gevuld scharreleitje
Tomaat gevuld met ham/preisalade
GePocheerd Peertje
Rauwkostsalades
Sausjes, stokbrood en boter
PRIJS PER PERSOON: 26.50
Aanbevolen wijn: Bordeaux Domaine
deCheval blanc A.C. 1992
PER FLES 12.95
Hazenbout met stoofpeertjos, aardappelsalade met tuinkruiden en spek-
jes. rode koolsalade en een gemengde groene salade
PRIJS PER PERSOON 26.50
NAGERECHTEN:
Chocoladetaart 5.00
vers fruitsalade 5.00
Kaneelbavaroise in schelp van pure chocolade 5.00
RESERVERINGEN: TEL.NR. 011Ö-593639
yAlle bestellingen worden aan hul» bezorgd! 0P 25 en 26 december bezorgt de Kerstman.
t
Zeevruchtenplate
(gerookte paling, zalm en garnalen)
geserveerd met toast en boter
of
Gerookte ham met meloen
of
Zeen wse garnalencocktail
geserveerd niet toast en boter
:-c s-c
Heldere bouillon
met verse paddestoelen
Cf Cf ff Cf Cf
Zalmfile tje
geserveerd met Hollarulaisesaus
ïf: 5jc Ï-:
Tournedos a la chef
met vers gebakken champignons, paprika,
ham en uitjes
of
Visschotel Noell
(zalm-, tong-, poon- en kabeljauwfilet met
garnalen)
of
Varkenshaasje
met gebakken champignons in roomsaus,
geserveerd met diverse groenten en aard-
appelgarnitnur
f:
Kerstparfait
CfCf Cf Cf Cf
Koffie met likeur of cognac
De prijs voor dit kerstmenu is 89,00
Zonder tussengerecht f 79.00
Huzarensalade
Haringsalade
Gerookte paling
Zalm
Sardine
Gerookte makreel
Mosselen in Catalaanse saus
Gevulde tomaat met Zeeuwse garnalen
Zalmsalade
Paté
Rosbief
Achterham met asperges
Fricandeau
Gevulde eieren
Gegarneerd met diverse rauwkostsalades
Een schaal met diverse vruchten
Stokbrood met boter.
Vanaf 8 personen
Huzarensalade
Verse haring
Gerookte forel
Gerookte Zalm
Gerookte paling
Komkommer met crabsalade
Gevulde tomaat met Zeeuwse
garnalen
Zalmsalade
Achterham met asperge
Rosbief
Gevulde eieren
Rauwe ham met meloen
Paté
Fricandeau
Kalkoensalade m<?t kerrie
Gegarneerd met diverse rauwkostsalades
Een schaal met diverse vruchten
Stokbrood met boter.
Vanaf 6 personen
LET OP!!!
Bestellingen voor 24-25-26 december worden tot 22 december 12.01)
uur aangenomen. Bestellingen voor 31 december en januari wor
den tot 29 december 12.00 uur aangenomen.
Afhalen op 24 december in overleg.
Afhalen op le en 2e kerstdag alleen tussen 12.00 en 13.00 uur.
Bestel tijdig!!!
Stationsplein 5, 4382 NN Vlissingen
tel. 0118-565909, A
fax 468226