'SALONIKI' KERST 1997 nieuwjaarsdag Van der Valk Motel Goes Tel. 0113-231510 Kerst op Walcheren Sfeervol Dineren SP§SSbuffet «buffet ^^Siö.oo^89.50p.P- aperij ^.n®g 3o uuv -Mg*0** h RESERVEER TIJDIG Kerstafhaalgerechten KERS BARBAS GRIEK SPECIALITEITEN RESTAURANT a la carte en Kerstmenu's op aanvraag verkrijgbaar) GRIEKSE LIVE MUZIEK met LES GRECS Tevens verloting met 2 reizen naar Griekenland voor 2 personen. Korting-pas is alle dagen geldig Deze kunt u tijdens de Kerstdagen tussen 12.00 en 20.00 uur afhalen. 1e Kerstdag '**»b rZ^ Anthony Fokkerstraat 100, Goes, Telefoon 0113-231510 KERST AFHAALGERECHTEN poene oQ& Brasserie Restaurant mug poor IL Ld 2L /(£/ismnG 89.50 De Apebroodboom KOUDE SCHOTELS RESERVERINGEN: TEL.NR. 0110-593639 STBRCNC f 4b'°U 46,50 P-P- P-P- f 35,- P-P .00 uur Woensdag 26 november 1997 FAAM/VLISSINGER 7 Beide dagen geopend Tussen Kerst en Oud en nieuw ook geopend Live music met Flamengo danseressen MENU 1 VISMENU Inktvis, semarineerd met cognac Keuze uit 3 soorten gegrilde vis: gegrilde zalmmoot met kruidenboter of gegrilde zalmforel of gegrilde Victoriabaars in cajunkruiden Kerstijscoupe Koffie of thee met bonbon 47,75 p.p. MENU 3 MIXED GRJLMENU Keuze uit 3 soorten soep: runderbouillon met verse groentengamituur of carbonada (goulashsoep) of rijk gevulde bonensoep met spekjes Gran Parrillade Mixta (400 gram p.p.) compleet vleesassortiment op eigen tafelgril met 3 sauzen Amigo-ijs spec. 2 pers. met likeur en saus naar keuze Koffie of thee met bonbon 2 pers. 99,50 4 pers. 194,00 6 pers. 288,50 Alle menu's worden geserveerd met friet of rijst óf gepofte aardappel- en saladebuffet Ook serveren wij la carte en vesetarische maaltijden Tijdig reserveren MENU 2 COMBINATIEMENU Empanadas (Argentijnse vleespastei tjes) Combinatie gril van ossenhaas en lamshaas Sorbet met Amaretto likeur Koffie of thee met bonbon 48,75 p.p. MENU 4 T-BONE MENU Soep naar keuze: runderbouillon met verse groentengamituur of carbonada (goulashsoep) rijk gevulde bonensoep met spekjes T-bone steak 500 gram Vruchtenijscoupe met vers fruit Koffie of thee met bonbon ƒ58,75 p.p. KINDERMENU Groenten- óf tomatensoep Biefstuk óf hamburger geserveerd met friet, salade, appelmoes en mayonaise Kerstijs met spéciale kerstverrassing! BUFFET DANSANT 1c KERSTDAG 92,00 P.P. Aanvang 20.00 uur Welkomstcocktail Heldere tomatensoep Gerookte zalm, gerookte paling, garnalensalade. Catalaanse mosselen, rauwe ham met meloen, gevulde eieren, diverse patés. Vleessalade. Tongrolletjes met zalm en witte wijnsaus, Visragoui/vleesragout. varkensmedaillons met stroganofl'saus, beenham. Gepocheerde zalm met tuinkruiden-roomsaus. Aardappel kroketten Stokbrood en boter, diverse koude en warme sausen Grandioos dessert buffet Koffie met bonbon KERSTBRUNCH Ie en 2e kerstdag 45,00 p.p. Kinderen tot 10 jaar 22.50 p.p. Kinderen onder 4 jaar gratis Vanaf 11.30 lieten wij U van harte welkom met een frisse welkomstcock tail. Brunchbuffet: Uitgebreid brood-assortiment met kerstbrood, diverse sóórten luxe vlees waren. warme ham. diverse kaassoorten en smaakvolle vis- en vleessala des. Dessertbuffet: Vruchtemaarten, diverse soorten pudding en vers fruit en diverse ijssoor- ten. Gedurende de brunch schenken we doorlopend koffie, thee en jus d'oran- ge. Ook dit jaar kunt li de kerstman verwachten en is er een leuke verrassing voor de kinderen. Het geheel wordt opgeluisterd met levende muziek. Einde rond 14.00 uur. MENU 1- 58,50 P.P. Kipcocktail met ananas en kerrysaus Lichtgchonden roomsoep mei ham en champignons Gesneden varkenshaas met stroganolïsaus Vanilleijs en straciatellaijs met peer en chocoladesaus Koffie met bonbon MENU 2 - 66,00 P.P. Ardennerham niet vers fruit Heldere tomatensoep met provengaalse kruiden Toumedos met romige portsaus Palet van aardbeienijs en aardbeienbavarois Koffie met bonbon MENU 3 - 68,50 Hollandse garnalencoektail met mango en whiskeysaus Heldere ossenstaartsoep met verse prei Kalfsentrecote met kruidensaus Belgische wafel met appel kaneel ijs Koffie met bonbon keuzemogelijkheid hazenrugfilet met romige wildsaus hertenbiefstuk met kersensaus 4 gebakken zalmfilet met kruidensaus gepocheerde tongfilets met kreeftensaus VEGETARISCHE MENU 52,50 P.P. Gemengde salade van diverse soorten sla. rauwkost en walnoten met tuinkruidendressing Heldere tomatensoep met provengaalse kruiden Vegetarische schotel met gebakken banaan, broccolitaartjes en roomsaus Verrassende coupe met diverse ijssoorten en slagroomsoesjes Koffie met bonbon KINDERMENU - 25,00 P.P. Vruchtencocktail Heldere tomatensoep Keuze uit Schnitzel, gehakte biefstuk en kipnuggets met frites, appelmoes en mayonaise Kinderijs met verrassing Reserveren is noodzakelijk Voor informatie en reserveringen, tel. 0113-231510 Gaarne bij uw reservering vermelden welk menu u wenst te nuttigen tijdens de kerstdagen. Ook dit jaar verzorgen wij tijdeus de feestdagen weer graag diverse salades voor u. Deze kunnen tijdens de kerstdagen tussen 10.00 en 14.00 uur worden afgehaald. i l 1 11 I Van 18.30 tot 19.30 ontvangst met aperitief. Om 19.30 aanvang kerstdiner. Op le kerstdag muzikale begeleiding: 'Plus Four' Op 2e kerstdag muzikale begeleiding: 'Jazzebel' Timbaaltje met garnalenmous- se bekleed met gerookte zalm in dille&auG en Ja none zeedier. Geoogefte bouillon met een gar nituur oan keroel-bieslook en komkommer. Gepocheerde heilbot in kreef tensaus met zurarte pasta en jonge (óorteljes. Gfkoeler oan citroensorbet met champagne. Pare/hoenbouje met getran cheerde borst in oifdsaus met amandel-aardappelbolletjes, kastanjepuree en groenten. Torentje oan kletskoppen, ge- ould met bosoruebtenijs en ba- oarois. Boulevard Evertsen 2-8 Vlissingen 0118-441441 Serooskerke 0116 - 593639 FEE5TSCH0TEL5 DECEMBER 1997 VOORGERECHTEN: 2p^. Mosterdsoep 7.50 13.00 froswachtereoep: crèmesoep met paddestoelen spekjes 6.50 15.00 Gevulde Zeeuwse vissoep 9.50 17.00 Quiche Lorraine 4.00 per stuk 1. VISSCHOTEL Vissalade met verse tuinkruiden öereokte zalm met groens asperges St. Jacobsschelp gevuld met mosselsalade Gerookte sprotfilet Vers gekookt rivierkreeftje Mini rolmops Gevuld schameleitje Tomaat gevuld met Hollandse garnalen Grote noorse garnalen Rau*kosts3lades Sausjes, stokbrood en boter PRIJS PER PERSOON: 2660 Aanbevolen wjn: Sauvigneo Domaine du Bosc D.O.C. 1995 PER FLES 10.95 2. VLEESSCHOTEL fialkoensalade met appel en selderie Varkensfilet met zuidvruchten Pikante kipkluifjes met sesamzaad Italiaanse gerookte schouderham Patif en croute met pompoenchutney Rosbrief met groene asperges Gevuld schan-eleilje Tomaat gevuld met ham/preis3l3de Gepocheerd peertje Rauwkostsaiades Sausjes, stokbrood en boter PRIJS PER PERSOON: 26.50 Aanbevolen wijn: Bordeaux Domaine de Cheval blanc A.C. 1992 PER FLES/12.95 Hazenbout met stoofpeertjes, aardappelsalade met tuinkruiden en spekjes, rode koolsalade er een gemengde groentesalade PRIJS PER PER500N 26.50 NAGERECHTEN: Chocoladetaart 5.00 vers fruitsalade 5.00 kaneelbavaroise In schelp van pure chocolade 5.00 Alle bestellingen werden aan huis bezorgI Op 25 en 26 december bezorgt de Kerstman Gedurende de rest van het jaar verzorgen wij natuu'V* ook koude schotels, warm* en koude buretten, ontbijtservice, kadogeschenken en wijnen. Neem voor de mogelijkheden k kon takt op. aovan9 A 8.00 ■0 grw/anQ A8 .00 uur ^rSTGA^^00 uu' op.p. aaovaoQ "anvang 00 uur ANSAN1 cvLVJtS

Krantenbank Zeeland

de Faam | 1997 | | pagina 7