'SALONIKI'
KERST 1997
nieuwjaarsdag
Van der Valk Motel Goes
Tel. 0113-231510
Kerst op
Walcheren
Sfeervol
Dineren
SP§SSbuffet
«buffet
^^Siö.oo^89.50p.P-
aperij ^.n®g 3o uuv
-Mg*0**
h
RESERVEER TIJDIG
Kerstafhaalgerechten
KERS
BARBAS
GRIEK SPECIALITEITEN
RESTAURANT
a la carte
en Kerstmenu's
op aanvraag verkrijgbaar)
GRIEKSE LIVE MUZIEK
met
LES GRECS
Tevens verloting
met 2 reizen naar Griekenland
voor 2 personen.
Korting-pas is
alle dagen geldig
Deze kunt u tijdens
de Kerstdagen tussen
12.00 en 20.00 uur afhalen.
1e Kerstdag '**»b rZ^
Anthony Fokkerstraat 100, Goes, Telefoon 0113-231510
KERST AFHAALGERECHTEN
poene oQ&
Brasserie
Restaurant
mug poor IL Ld 2L /(£/ismnG
89.50
De Apebroodboom
KOUDE SCHOTELS
RESERVERINGEN: TEL.NR. 0110-593639
STBRCNC
f 4b'°U
46,50 P-P-
P-P-
f 35,- P-P
.00 uur
Woensdag 26 november 1997
FAAM/VLISSINGER
7
Beide dagen geopend
Tussen Kerst en
Oud en nieuw ook
geopend
Live music met Flamengo danseressen
MENU 1
VISMENU
Inktvis, semarineerd met cognac
Keuze uit 3 soorten gegrilde vis:
gegrilde zalmmoot met kruidenboter
of gegrilde zalmforel of
gegrilde Victoriabaars in cajunkruiden
Kerstijscoupe
Koffie of thee met bonbon
47,75 p.p.
MENU 3
MIXED GRJLMENU
Keuze uit 3 soorten soep:
runderbouillon met verse
groentengamituur of
carbonada (goulashsoep) of
rijk gevulde bonensoep met spekjes
Gran Parrillade Mixta (400 gram p.p.)
compleet vleesassortiment op eigen
tafelgril met 3 sauzen
Amigo-ijs spec. 2 pers. met likeur en
saus naar keuze
Koffie of thee met bonbon
2 pers. 99,50
4 pers. 194,00
6 pers. 288,50
Alle menu's worden geserveerd met friet of rijst óf
gepofte aardappel- en saladebuffet
Ook serveren wij la carte en vesetarische maaltijden
Tijdig reserveren
MENU 2
COMBINATIEMENU
Empanadas (Argentijnse vleespastei
tjes)
Combinatie gril van ossenhaas en
lamshaas
Sorbet met Amaretto likeur
Koffie of thee met bonbon
48,75 p.p.
MENU 4
T-BONE MENU
Soep naar keuze:
runderbouillon met verse
groentengamituur of
carbonada (goulashsoep)
rijk gevulde bonensoep met spekjes
T-bone steak 500 gram
Vruchtenijscoupe met vers fruit
Koffie of thee met bonbon
ƒ58,75 p.p.
KINDERMENU
Groenten- óf tomatensoep
Biefstuk óf hamburger
geserveerd met friet, salade,
appelmoes en mayonaise
Kerstijs met spéciale kerstverrassing!
BUFFET DANSANT
1c KERSTDAG 92,00 P.P.
Aanvang 20.00 uur
Welkomstcocktail
Heldere tomatensoep
Gerookte zalm, gerookte paling, garnalensalade.
Catalaanse mosselen, rauwe ham met meloen,
gevulde eieren, diverse patés. Vleessalade.
Tongrolletjes met zalm en witte wijnsaus, Visragoui/vleesragout.
varkensmedaillons met
stroganofl'saus, beenham. Gepocheerde zalm
met tuinkruiden-roomsaus.
Aardappel kroketten
Stokbrood en boter, diverse koude en warme sausen
Grandioos dessert buffet
Koffie met bonbon
KERSTBRUNCH
Ie en 2e kerstdag 45,00 p.p.
Kinderen tot 10 jaar 22.50 p.p.
Kinderen onder 4 jaar gratis
Vanaf 11.30 lieten wij U van harte welkom met een frisse welkomstcock
tail.
Brunchbuffet:
Uitgebreid brood-assortiment met kerstbrood, diverse sóórten luxe vlees
waren. warme ham. diverse kaassoorten en smaakvolle vis- en vleessala
des.
Dessertbuffet:
Vruchtemaarten, diverse soorten pudding en vers fruit en diverse ijssoor-
ten.
Gedurende de brunch schenken we doorlopend koffie, thee en jus d'oran-
ge.
Ook dit jaar kunt li de kerstman verwachten en is er een leuke verrassing
voor de kinderen. Het geheel wordt opgeluisterd met levende muziek.
Einde rond 14.00 uur.
MENU 1- 58,50 P.P.
Kipcocktail met ananas en kerrysaus
Lichtgchonden roomsoep mei
ham en champignons
Gesneden varkenshaas met
stroganolïsaus
Vanilleijs en straciatellaijs met peer
en chocoladesaus
Koffie met bonbon
MENU 2 - 66,00 P.P.
Ardennerham niet vers fruit
Heldere tomatensoep met
provengaalse kruiden
Toumedos met romige portsaus
Palet van aardbeienijs en aardbeienbavarois
Koffie met bonbon
MENU 3 - 68,50
Hollandse garnalencoektail met
mango en whiskeysaus
Heldere ossenstaartsoep met verse prei
Kalfsentrecote met kruidensaus
Belgische wafel met appel kaneel ijs
Koffie met bonbon
keuzemogelijkheid
hazenrugfilet met romige wildsaus
hertenbiefstuk met kersensaus 4
gebakken zalmfilet met kruidensaus
gepocheerde tongfilets met kreeftensaus
VEGETARISCHE MENU 52,50 P.P.
Gemengde salade van diverse soorten sla. rauwkost en walnoten
met
tuinkruidendressing
Heldere tomatensoep met
provengaalse kruiden
Vegetarische schotel met gebakken banaan,
broccolitaartjes en roomsaus
Verrassende coupe met diverse ijssoorten en
slagroomsoesjes
Koffie met bonbon
KINDERMENU - 25,00 P.P.
Vruchtencocktail
Heldere tomatensoep
Keuze uit Schnitzel, gehakte biefstuk en kipnuggets met frites,
appelmoes en mayonaise
Kinderijs met verrassing
Reserveren is noodzakelijk
Voor informatie en reserveringen,
tel. 0113-231510
Gaarne bij uw reservering vermelden welk
menu u wenst te nuttigen
tijdens de kerstdagen.
Ook dit jaar verzorgen wij tijdeus de feestdagen
weer graag diverse salades voor u. Deze kunnen
tijdens de kerstdagen tussen 10.00 en 14.00 uur
worden afgehaald.
i
l
1
11
I
Van 18.30 tot 19.30
ontvangst met aperitief.
Om 19.30 aanvang kerstdiner.
Op le kerstdag muzikale
begeleiding: 'Plus Four'
Op 2e kerstdag muzikale
begeleiding: 'Jazzebel'
Timbaaltje met garnalenmous-
se bekleed met gerookte zalm
in dille&auG en Ja none zeedier.
Geoogefte bouillon met een gar
nituur oan keroel-bieslook en
komkommer.
Gepocheerde heilbot in kreef
tensaus met zurarte pasta en
jonge (óorteljes.
Gfkoeler oan citroensorbet met
champagne.
Pare/hoenbouje met getran
cheerde borst in oifdsaus met
amandel-aardappelbolletjes,
kastanjepuree en groenten.
Torentje oan kletskoppen, ge-
ould met bosoruebtenijs en ba-
oarois.
Boulevard Evertsen 2-8 Vlissingen
0118-441441
Serooskerke
0116 - 593639
FEE5TSCH0TEL5 DECEMBER 1997
VOORGERECHTEN: 2p^.
Mosterdsoep 7.50 13.00
froswachtereoep: crèmesoep met paddestoelen spekjes 6.50 15.00
Gevulde Zeeuwse vissoep 9.50 17.00
Quiche Lorraine 4.00 per stuk
1. VISSCHOTEL
Vissalade met verse tuinkruiden
öereokte zalm met groens asperges
St. Jacobsschelp gevuld met mosselsalade
Gerookte sprotfilet
Vers gekookt rivierkreeftje
Mini rolmops
Gevuld schameleitje
Tomaat gevuld met Hollandse garnalen
Grote noorse garnalen
Rau*kosts3lades
Sausjes, stokbrood en boter
PRIJS PER PERSOON: 2660
Aanbevolen wjn: Sauvigneo Domaine du
Bosc D.O.C. 1995
PER FLES 10.95
2. VLEESSCHOTEL
fialkoensalade met appel en selderie
Varkensfilet met zuidvruchten
Pikante kipkluifjes met sesamzaad
Italiaanse gerookte schouderham
Patif en croute met pompoenchutney
Rosbrief met groene asperges
Gevuld schan-eleilje
Tomaat gevuld met ham/preis3l3de
Gepocheerd peertje
Rauwkostsaiades
Sausjes, stokbrood en boter
PRIJS PER PERSOON: 26.50
Aanbevolen wijn: Bordeaux Domaine de
Cheval blanc A.C. 1992
PER FLES/12.95
Hazenbout met stoofpeertjes, aardappelsalade met tuinkruiden en spekjes, rode
koolsalade er een gemengde groentesalade PRIJS PER PER500N 26.50
NAGERECHTEN:
Chocoladetaart 5.00
vers fruitsalade 5.00
kaneelbavaroise In schelp van pure chocolade 5.00
Alle bestellingen werden aan huis bezorgI Op 25 en 26 december bezorgt de Kerstman
Gedurende de rest van het jaar verzorgen wij natuu'V* ook koude schotels, warm* en
koude buretten, ontbijtservice, kadogeschenken en wijnen. Neem voor de mogelijkheden
k kon takt op.
aovan9
A 8.00
■0
grw/anQ
A8
.00 uur
^rSTGA^^00 uu' op.p.
aaovaoQ
"anvang
00 uur
ANSAN1
cvLVJtS