SMpemuin
Kerst op
Walcheren
Sfeervol
Dineren
f
Bedankt!
AMIGO'S
in zuid-ameri
kaanse sfeer
ZuiderjxjiN
KOffltttUISy
o, FONDUEN
Seventy - Seven
Culinair '97
RESERVEER TIJDIG
0118-624685
8
%erstmenu Kamperduin 1997
Voor skcfits f 69,50p.p.
T HOTEL RESTAURAN^^**™^^
ukumnuGOURMETTEN
'ti Sfeervol decor voor
gezellige feestdagen
De Meerkoet'
Grandioze kerstbrunch KERSTDINER A LA CARTE
If
t
Grandioze kerstbrunch
(11.30 tot 14.00 uur)
5 warme voorgerechten
4 soepen
r
werd mede mogelijk gemaakt
door:
7fër
r\ ISPC (horecagroothandel) Breda
Heineken Brouwerijen Zeeland
Ton Groente Fruithandel
Middelburg
Paling- en Zeevisgroothandel
v.d. Zwan en zn., Vlissingen
Hayo Chef Sev.
Strandpaljoen "Breezand"
"he üoefeamer"
...namens het culinaire team:
Marco, Remco, Edwin Michel
Veerstraat 4, Nieuw en St. Joosland
0118 - 603647
BEI VOOR GRATIS RESTAURANT-TAXI 0118 - 613200!!!
CL MENU 1 LL
<Cjj38,00 voor 2 personen^
CL MENU
CL MENU 3 Q
CT7 60,00 per persoofTLL"
Voor "The Kids" hebben wij
speciale menu's
55,00 per persoon LL5 17.00 - 19.45 én 20.00 -
Het personeel van
Restaurant Amigo's
u/enst u prettige feestdagen
en een "smakelijk" 1998!
FAAM/VLISSINGER
Woensdag 19 november 1997
Comibinatie van garnalen
'Een smaakvolle combinatie van hollands en noorse garnalen
°f
Gemarineerde parelhoenfilet
'Heerlijk parelhoenfilet, gemarineerd in een frisse
frambozendressing
Romige zalmsoep
Üjpmige zalmsoep gevuld met stukjes zalm.
of
Heldere wildbouillon
'Dubbelgetrokken wildbouillon, gevuld met quenelles van
wildmousse.
Cassolette de Noël
'Een smaakvolle combinatie van vis, oVerbakfyn met
bladerdeeg.
°f
Oosterse combinatie in een winterjasje
'Drie tasjes van filodeeg gevuld met kip, verse groenten en
kruiden
Cocktail Mandarine
Verrassende spoon van Mandarine 'Xapoleon.
Getuide zeetong
In roomboter gebakken zeelong, gevuld met een heerlijke
vismousse
of
Combinatie van drie soorten wild
il k'int heerlijkgenieten van mals hertenbiefstuk smaakvol
fanzantenborst en boterzachte hazenngfilct
Vanzelfsprekend serveren wij bij deze gerechten diverse
bijpassende gamit uren.
Grand dessert... Kamperduin on ice.
'Een lust voor het oog, een streling voor de tong
Koffieservice Kamperduin
Reserveer nu u\t' tafel voor le of'Ze kerstdag tussen
12.00 en 15.00 of's avonds vanaf 17.00 uur.
PATRIJZENLAAN 1 - KAMPERLAND - TEL. 0113-371466 FAX 0113-371481
LAHGCVIfrLf: bl
Weet u al wat u met de KERST gaat doen?
in het Middelburgse Koffiehuis
45 p.p. incl. koffie of coupe Noël
(alleen reserveringen v.a. 4 personen)
RESERVEER NU VOOR
UW KERST-/NIEUWJAARSBORREL
DIVERSE MOGELIJKHEDEN
in het Middelburgse Koffiehuis
Tijdens de feestdagen serveren wij u
de volgende brunches en buffetten:
Kerstbrunch a f 45,00 p.p.
op le en 2c Kerstdag van 12.00 - 14. .10 uur
Kerstbuffet a f 55,00 p.p.
op lc en 2e Kerstdag vanaf 19.00 uur
Oud-en-Nieuwbuffet
a f 95,00 p.p.
inclusief live muziek, champagne en vnunverk
op 31 december vanaf 21.30 uur
Nieuwjaarsbrunch
a f 45,00 p.p.
op I januari 1998 van 12.00 - 14.30 uur
Voor informatie en reservering:
telefoon (0118) 561810, fax 562261.
Restaurant, Paviljoen
Direct aan het water gelegen
Schelphoekweg 3
Wolphaartsdijk
Tel. 0113-586035
HOTEL
-&•
De Bucksweg 2, 4361 SM Westkapelle
Een heerlijk soepje vooraf
Volop keuze aan koude schotels
Daarna een keur aan warme gerechten
En na de adempauze volgt er een uitgebreid
overheerlijk dessertbuffet
Wilt u kans maken om deze luxe kerstbrunch
bij te wonen reserveer dan tijdig.
Prijs: f 42,50 volwassenen
f 22,50 kinderen tot 12 jaar
le kerstdag gesloten
(v.a. 16.00 uur)
Keuze uit:
5 koude voorgerechten
6 hoofdgerechten vis
6 hoofdgerechten vlees
4 nagerechten
"The café that refreshes"
at 2/(/r< f
Boulevard Banker! 280, 4382 AC Vlissingen
Telefoon 01 1 8-413891 /41 261 4;
fax 01 18-416185
Ons sfeervol ingericht
te Vrouwenpolder
Met uitzicht op de monding van de Oosterschelde
is nu ook geopend in de weekeinden
en schoolvakanties
HOTEL - CAFÉ - RESTAURANT
Dorpsdijk 22 - 4354 AC Vrouwenpolder
Tel.: 0118 - 591829 Fax: 0118 - 592683
Mexicaans Argentijns Restaurant
1Ü
Mexicaanse bonensoep
Kip en rundergehakt in bladerdeeg
Gran Parrillade Mixta
7 verschillende soorten vlees voor 2 personen
op uw eigen tafelgrill met diverse sauzen
IJs met vruchten en slagroom of koffie met
likeur
Mexicaanse bonensoep
Garnalencocktail
Chimicanga (gefrituurde bloemtortiila
gevuld met kaas, ui, zure room,
quacamole en gehakt)
of
Argentijnse Steak (250 gram)
of
Gegrilde Zalmmoot met kruidenboter en
vruchten
of
Spareribs
IJs met vruchten en slagroom of koffie
met likeur
Mexicaanse bonensoep
Gegrilde kippenvleugeltjes gemarineerd
met honing
Combinacion Amigo's
Argentijnse entrecote en Argentijnse
ossenhaas
beide 200 gram
of
6 gegrilde gamba's
IJs met vruchten en slagroom of
koffie met likeur
Al onze hoofdgerechten worden
geserveerd met:
Pittig gekruide rijst
Franse frietjes
Gepofte aardappels met kruidenboter