SMpemuin Kerst op Walcheren Sfeervol Dineren f Bedankt! AMIGO'S in zuid-ameri kaanse sfeer ZuiderjxjiN KOffltttUISy o, FONDUEN Seventy - Seven Culinair '97 RESERVEER TIJDIG 0118-624685 8 %erstmenu Kamperduin 1997 Voor skcfits f 69,50p.p. T HOTEL RESTAURAN^^**™^^ ukumnuGOURMETTEN 'ti Sfeervol decor voor gezellige feestdagen De Meerkoet' Grandioze kerstbrunch KERSTDINER A LA CARTE If t Grandioze kerstbrunch (11.30 tot 14.00 uur) 5 warme voorgerechten 4 soepen r werd mede mogelijk gemaakt door: 7fër r\ ISPC (horecagroothandel) Breda Heineken Brouwerijen Zeeland Ton Groente Fruithandel Middelburg Paling- en Zeevisgroothandel v.d. Zwan en zn., Vlissingen Hayo Chef Sev. Strandpaljoen "Breezand" "he üoefeamer" ...namens het culinaire team: Marco, Remco, Edwin Michel Veerstraat 4, Nieuw en St. Joosland 0118 - 603647 BEI VOOR GRATIS RESTAURANT-TAXI 0118 - 613200!!! CL MENU 1 LL <Cjj38,00 voor 2 personen^ CL MENU CL MENU 3 Q CT7 60,00 per persoofTLL" Voor "The Kids" hebben wij speciale menu's 55,00 per persoon LL5 17.00 - 19.45 én 20.00 - Het personeel van Restaurant Amigo's u/enst u prettige feestdagen en een "smakelijk" 1998! FAAM/VLISSINGER Woensdag 19 november 1997 Comibinatie van garnalen 'Een smaakvolle combinatie van hollands en noorse garnalen °f Gemarineerde parelhoenfilet 'Heerlijk parelhoenfilet, gemarineerd in een frisse frambozendressing Romige zalmsoep Üjpmige zalmsoep gevuld met stukjes zalm. of Heldere wildbouillon 'Dubbelgetrokken wildbouillon, gevuld met quenelles van wildmousse. Cassolette de Noël 'Een smaakvolle combinatie van vis, oVerbakfyn met bladerdeeg. °f Oosterse combinatie in een winterjasje 'Drie tasjes van filodeeg gevuld met kip, verse groenten en kruiden Cocktail Mandarine Verrassende spoon van Mandarine 'Xapoleon. Getuide zeetong In roomboter gebakken zeelong, gevuld met een heerlijke vismousse of Combinatie van drie soorten wild il k'int heerlijkgenieten van mals hertenbiefstuk smaakvol fanzantenborst en boterzachte hazenngfilct Vanzelfsprekend serveren wij bij deze gerechten diverse bijpassende gamit uren. Grand dessert... Kamperduin on ice. 'Een lust voor het oog, een streling voor de tong Koffieservice Kamperduin Reserveer nu u\t' tafel voor le of'Ze kerstdag tussen 12.00 en 15.00 of's avonds vanaf 17.00 uur. PATRIJZENLAAN 1 - KAMPERLAND - TEL. 0113-371466 FAX 0113-371481 LAHGCVIfrLf: bl Weet u al wat u met de KERST gaat doen? in het Middelburgse Koffiehuis 45 p.p. incl. koffie of coupe Noël (alleen reserveringen v.a. 4 personen) RESERVEER NU VOOR UW KERST-/NIEUWJAARSBORREL DIVERSE MOGELIJKHEDEN in het Middelburgse Koffiehuis Tijdens de feestdagen serveren wij u de volgende brunches en buffetten: Kerstbrunch a f 45,00 p.p. op le en 2c Kerstdag van 12.00 - 14. .10 uur Kerstbuffet a f 55,00 p.p. op lc en 2e Kerstdag vanaf 19.00 uur Oud-en-Nieuwbuffet a f 95,00 p.p. inclusief live muziek, champagne en vnunverk op 31 december vanaf 21.30 uur Nieuwjaarsbrunch a f 45,00 p.p. op I januari 1998 van 12.00 - 14.30 uur Voor informatie en reservering: telefoon (0118) 561810, fax 562261. Restaurant, Paviljoen Direct aan het water gelegen Schelphoekweg 3 Wolphaartsdijk Tel. 0113-586035 HOTEL -&• De Bucksweg 2, 4361 SM Westkapelle Een heerlijk soepje vooraf Volop keuze aan koude schotels Daarna een keur aan warme gerechten En na de adempauze volgt er een uitgebreid overheerlijk dessertbuffet Wilt u kans maken om deze luxe kerstbrunch bij te wonen reserveer dan tijdig. Prijs: f 42,50 volwassenen f 22,50 kinderen tot 12 jaar le kerstdag gesloten (v.a. 16.00 uur) Keuze uit: 5 koude voorgerechten 6 hoofdgerechten vis 6 hoofdgerechten vlees 4 nagerechten "The café that refreshes" at 2/(/r< f Boulevard Banker! 280, 4382 AC Vlissingen Telefoon 01 1 8-413891 /41 261 4; fax 01 18-416185 Ons sfeervol ingericht te Vrouwenpolder Met uitzicht op de monding van de Oosterschelde is nu ook geopend in de weekeinden en schoolvakanties HOTEL - CAFÉ - RESTAURANT Dorpsdijk 22 - 4354 AC Vrouwenpolder Tel.: 0118 - 591829 Fax: 0118 - 592683 Mexicaans Argentijns Restaurant 1Ü Mexicaanse bonensoep Kip en rundergehakt in bladerdeeg Gran Parrillade Mixta 7 verschillende soorten vlees voor 2 personen op uw eigen tafelgrill met diverse sauzen IJs met vruchten en slagroom of koffie met likeur Mexicaanse bonensoep Garnalencocktail Chimicanga (gefrituurde bloemtortiila gevuld met kaas, ui, zure room, quacamole en gehakt) of Argentijnse Steak (250 gram) of Gegrilde Zalmmoot met kruidenboter en vruchten of Spareribs IJs met vruchten en slagroom of koffie met likeur Mexicaanse bonensoep Gegrilde kippenvleugeltjes gemarineerd met honing Combinacion Amigo's Argentijnse entrecote en Argentijnse ossenhaas beide 200 gram of 6 gegrilde gamba's IJs met vruchten en slagroom of koffie met likeur Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met: Pittig gekruide rijst Franse frietjes Gepofte aardappels met kruidenboter

Krantenbank Zeeland

de Faam | 1997 | | pagina 8