Nmperuum 15,50 p.p. f 45,00 p.p. f 21,50 p.p. f 29,50 p.p. Je HIJlfKMI »'7"" - - Brasserie de Huifkar presenteert zijn koude schotels voor de komende feestdagen KEUZE 1 KEUZE 4 KEUZE 2 KEUZE 3 13,95 13,95 Brasserie Hotel Catering Markt 19, 4331 LJ Middelburg Tel. 0118-612998 624359 De Apebroodboom Heerlijke bosvruchten- of chocoladebavaroistaarten ro m MET KERST SFEERVOL DINEREN BIJ DE PELGRIMM Eïï f 72,50 le èn 2e kerst geopend U kunt nu al reserveren voor ons oudejaars- en nieuwjaarsdagmenu!! FEE5T5CH0TELS DECEMBER 1996 m "Kamperduin (Ons restaurant is met de feestdagen gesloten!) Koude schotel bestaande uit: Huzarensalade, rauwkostsalade, hamrolletje gevuld met asperge, gebraden varkensfricandeau, paté, Coburgerham, cornetje van snijworst gevuld met likkepot, één koude saus en stokbrood Luxe koud buffet speciaal voor 8 of meer personen: Koude schotel zoals keuze 1 met als extra uitbreiding: Zalmsalade, gerookte makreelfilet, gerookte heilbotfilet, zalmpaté, Noorse garnalen, komkom mer gevuld met krabsalade, twee koude sauzen en stokbrood HUIZE 'S HERTOGENBOSCH BEL VOOR INFORMATIE! Luxe koude schotel bestaande uit: Huzarensalade, komkommersalade, Ardennerham, gegrilde rosbief, Zeeuwse ham, gerookte kalkoen filet, paté, zalmsalade, wortelsalade, gerookte paling, gerookte zalm, gerookte forelHollandse garnalen, zalmpaté, gerookte sprotfilet, twee koude sauzen en stokbrood Bij deze keuze krijgt u bij bestelling voor 4 personen of meer per 4 personen 1 fles HUIFKAR HUISWIJN cadeau Oók dit jaar bij ons in samenwerking met PIETER BLIEK MEESTERBAKKERS 6 persoons bosvruchten- bavaroistaart 6 persoons chocolade- bavaroistaart U kunt uw bestellingen op de volgende data te Middelburg ophalen: kerstavond 24 december van 13.00 - 17.00 uur le kerstdag 25 december van 11.30 - 13.30 uur 2e kerstdag 26 december van 11.30 - 13.30 uur 31 december van 12.00 - 17.00 uur Bestellingen voor 24, 25 en 26 december worden aangenomen tot 23 december 1996 Bestellingen voor 31 december worden aangenomen tot 29 december 1996 Parkeren vóór de deur MENU 1 VISMENU ƒ47,75 p.p. restaurant TEN WEIJNQAERT waar ook met Kerst onze kwaliteit en prijs naar uw wens zijn Wijngaardstraat 1-5, Middelburg 0118-634633 Vraag naar ons, in alle opzichten, verrassend keuzemenu en reserveer tijdig. Wij zijn beide kerstdagen geopend van 16.00 tot 19.00 uur en vanaf 19.30 uur. Op kerstavond tijden in overleg. MENU 3 MIXED GRILMENU 2 pers. 99,50 4 pers. 194,00 6 pers. 288,50 George, Atef Ljiljana MENU 2 COMBINATIEMENU ƒ48,75 p.p. MENU 4 T-BONE MENU 58,75 p.p. KINDERMENU ƒ17,50 p.p. Woensdag 11 december 1996 DE FAAM - DE VLISSINGER 11 ■KpH Frisse salade van gerookte eendenborstfilet met een mangodressing •kik Romige kreeftensoep of Heldere wildbouillon met bospaddestoelen irk Verfrissende passievruchtcocktail kir In olijfolie gebakken zalmfilet met een romige bieslook - dillesaus of Lamshaasjes met honing - thijmsaus of Wildtrio in frambozensaus kk Een oublie van flensjes gevuld met warm fruit en vanille-ijs Koffie mèt likeur Tevens serveren wij ook a la carte Tijdig reserveren föe pelgrim vis- en vleesspecialiteiten Serooskerke Bel voor info: 011Ö-593639 LUXE VLEESSCHOTEL Salade van kalkoen, appel, walnoot en selderie Gevuld eitje Gevulde tomaat met male en pijnboompitten Rauwe Ham met gepocheerde peer Zeeuws gegrild spek met mosterdsaus Zeeuwse harde worst met pepertjes Boerenleverworst met geconfijte zilveruitjes Rosbief met Schotse pompoen-chutney Kaassoesjes met boerenkaas gevuld Pikante kipkluifjes Rauwkostsalades Broodjes, boter en sausjes:24,50 p.p. Door ons geselecteerde wijn: de Chianti Rémole 12,95 van het Toscaanse wijnhuis Frescobaldl LUXE VISSCHOTEL Vissalade van diverse zeebanket Gevuld eitje Gevulde tomaat met tonijnsalade en basilicum Gerookte zalm met meloen Pikant gemarineerde mosselen Pepermakreel met brie Gerookte haalbulkjes (schlllerlocken) Tongfiletjes Garnalensalade met tuinkruiden Kaassoesjes met boerenkaas gevuld Rauwkostsalade broodjes, boter en sausjesj 24,50 p.p. Door ons geselecteerde wijn: de Alblzzia; Chardonnay 12,95 van het Toscaanse wijnhuls Frescobaldl VOORGERECHTEN: (2 pers.) Verse tomatensoep-7.00 Gevulde Zeeuwse vissoep-f 9.00 Boswachtersoep. een crèmesoep met paddestoelen en spekjesJ 8,00 NAGERECHTEN: 8ramenbavarols in schelp van chocolade Vers fruitsalade Tarte tatin (appeltaart met suiker en kaneel) Op 25 én 26 december worden de bestellingen door de kerstman zstf bezorgd Bezoraina aan huis! 3e\ voor reservering tel. 011B-593639 (4 pers.) 12.00 16.00 14,00 ...J 4.00 p.p. 4.00 p.p. 4.00 p.p. Tijdens de kerstdagen zatKamperduin omgetoverd zijn in een ftens "Mn terWonder, 'Kcrstlnntücfiap. •Hel kfrstmenu dat hieronder staat is met zorg samengesteld. ■Het zalu in onze kerstentourage niet alleen verrukkfljksmakfn, maar u zult ook. nog versteld staan van de prijs f 69, per persoon 'Paté en Croute •Een heerlijks huisgemaakte vleespaté met smaakvolle ingrediënten in bladerdeeg bereid "f 'Palingpaté gevuld met groenten Onze kpk.maak.te met hccrlijkjerookje paling dit smaakvolle gerecht (garnalensoep Heerlijkilichtromige soep van Hollandse garnalen of •Wildgevogclt ebou itfon •De typische pittige smaak_maakt deze soep tot iets bijzonders 'Kjvartelpootjcs met farce 'Kjvartelpoojes met loningtijmsaus °f Tongfilet gevuld met zalmfarce Zachte tongfilets gevuld met heerlijks zalmmousse Spoon met appclijs en champagne (jebakken zalmmoot met dillesaus THt geliefde gerecht valt bij veel mensen in de smaak. of Combinatie van drie soorten biefstuk. Zacht hertenbicf struisvogel- en osseithaasbiefst ttkgeven u de gelegen heid de verschillen te proeven die u anders nooit zou vernemen Het hoofdgerecht wordt feestcfijkgescrvcerd, maar wordt ook.nog begeleid door een kpstclijkc salade, verse groenten en hcerlijk_aardap- pelgamituur Qrand dessert Dit gerecht zal zijn naam waarmaken Aangeklede kpffie Aanvang: eerste en tweede ksrstdag om 13.00 en 19.00 uur •Reserveer dus snel telefonisch uw tafel op nummer 0113-371466 T/HOTEI RESTAURAN^^-~J^ PATRIJZENLAAN 1 - KAMPERLAND-TEL. 0113-371466 FAX 0113-371481 Deze schotel kunt u het gehele jaar bestellen Een unieke locatie voor uw huwelijksfeest, receptie, diner, lunch, personeelsfeest, vergadering of nieuwjaars receptie! Deze schotel kunt u het gehele jaar bestellen Inktvis, gemarineerd met cognac ★★Tb- Keuze uit 3 soorten gegrilde vis: gegrilde zalmmoot met kruidenboter of gegrilde zalmforel of gegrilde Victoriabaars in cajunkruiden Kerstijscoupe Koffie of thee met bonbon Ons restaumm is $>24 december f kerstavond) geopend. Op 31 december zijn wij geopend tot 2&0Q uur Op i januari zijn wij normaal geopend. Op 25 en 26 december bieden wij u een extra uitgebreid lopend buffet voor f 34,75 per persoon of een zeer speciaal kerstdiner dat u naar eigen smaak kunt samenstellen voor f 44.75 per persoon Om teleurstellingen tc voorkomen, raden wij u aan voor deze dagen en hel daaropvolgende weekeinde ruim van tevoren te reserveren. Scfiu tt astrant 10-12 4371 >TD 'Kpudekerke tel. 0113-331122 Keuze uit 3 soorten soep: runderbouillon met verse groentengarnituur of carbonada (goulashsoep) of rijk gevulde bonensoep met spekjes Gran Parrillade Mixta (400 gram p.p.) compleet vleesassortiment op eigen tafelgril met 3 sauzen Amigo-ijs spec. 2 pers. met likeur en saus naar keuze Koffie of thee met bonbon Alle menu's worden geserveerd met friet of rijst öf gepofte aardappel- en saladebuffet Ook serveren wij la carte en vesetarische maaltijden Tijdig reserveren dinsdag gesloten (dinsdag 24 december geopend) IA Empanadas (Argentijnse vleespastei tjes) Combinatie gril van ossenhaas en lamshaas Sorbet met Amaretto likeur Koffie of thee met bonbon Soep naar keuze: runderbouillon met verse groentengarnituur of carbonada (goulashsoep) rijk gevulde bonensoep met spekjes T-bone steak 500 gram Vruchtenijscoupe met vers fruit Koffie of thee met bonbon Groenten- èf tomatensoep Biefstuk öf hamburger geserveerd met friet, salade, appelmoes en mayonaise Kerstijs met spéciale kerstverrassing! 7, ^|NG^. 0118.4V1^^ 4

Krantenbank Zeeland

de Faam | 1996 | | pagina 11