Nmperuum
15,50 p.p.
f 45,00 p.p.
f 21,50 p.p.
f 29,50 p.p.
Je HIJlfKMI
»'7"" - -
Brasserie de Huifkar presenteert zijn koude
schotels voor de komende feestdagen
KEUZE 1
KEUZE 4
KEUZE 2
KEUZE 3
13,95
13,95
Brasserie Hotel Catering
Markt 19, 4331 LJ Middelburg
Tel. 0118-612998 624359
De Apebroodboom
Heerlijke bosvruchten- of
chocoladebavaroistaarten
ro
m MET KERST SFEERVOL
DINEREN BIJ DE PELGRIMM
Eïï
f 72,50
le èn 2e kerst geopend
U kunt nu al reserveren voor ons
oudejaars- en nieuwjaarsdagmenu!!
FEE5T5CH0TELS DECEMBER 1996
m "Kamperduin
(Ons restaurant is met de feestdagen gesloten!)
Koude schotel bestaande uit:
Huzarensalade, rauwkostsalade, hamrolletje gevuld
met asperge, gebraden varkensfricandeau, paté,
Coburgerham, cornetje van snijworst gevuld met
likkepot, één koude saus en stokbrood
Luxe koud buffet speciaal
voor 8 of meer personen:
Koude schotel zoals keuze 1
met als extra uitbreiding:
Zalmsalade, gerookte makreelfilet, gerookte
heilbotfilet, zalmpaté, Noorse garnalen, komkom
mer gevuld met krabsalade, twee koude
sauzen en stokbrood
HUIZE 'S HERTOGENBOSCH
BEL VOOR INFORMATIE!
Luxe koude schotel bestaande uit:
Huzarensalade, komkommersalade, Ardennerham,
gegrilde rosbief, Zeeuwse ham, gerookte kalkoen
filet, paté, zalmsalade, wortelsalade, gerookte
paling, gerookte zalm, gerookte forelHollandse
garnalen, zalmpaté, gerookte sprotfilet, twee koude
sauzen en stokbrood
Bij deze keuze krijgt u bij bestelling
voor 4 personen of meer per 4 personen
1 fles HUIFKAR HUISWIJN cadeau
Oók dit jaar bij ons in samenwerking met
PIETER BLIEK MEESTERBAKKERS
6 persoons
bosvruchten-
bavaroistaart
6 persoons
chocolade-
bavaroistaart
U kunt uw bestellingen op de volgende data
te Middelburg ophalen:
kerstavond 24 december van 13.00 - 17.00 uur
le kerstdag 25 december van 11.30 - 13.30 uur
2e kerstdag 26 december van 11.30 - 13.30 uur
31 december van 12.00 - 17.00 uur
Bestellingen voor 24, 25 en 26 december
worden aangenomen tot 23 december 1996
Bestellingen voor 31 december worden
aangenomen tot 29 december 1996
Parkeren vóór de deur
MENU 1
VISMENU
ƒ47,75 p.p.
restaurant
TEN WEIJNQAERT
waar ook met Kerst onze
kwaliteit en prijs
naar uw
wens zijn
Wijngaardstraat 1-5,
Middelburg
0118-634633
Vraag naar ons, in alle opzichten, verrassend
keuzemenu en reserveer tijdig.
Wij zijn beide kerstdagen geopend van
16.00 tot 19.00 uur en vanaf 19.30 uur.
Op kerstavond tijden in overleg.
MENU 3
MIXED GRILMENU
2 pers. 99,50
4 pers. 194,00
6 pers. 288,50
George, Atef Ljiljana
MENU 2
COMBINATIEMENU
ƒ48,75 p.p.
MENU 4
T-BONE MENU
58,75 p.p.
KINDERMENU
ƒ17,50 p.p.
Woensdag 11 december 1996
DE FAAM - DE VLISSINGER
11
■KpH
Frisse salade van gerookte eendenborstfilet
met een mangodressing
•kik
Romige kreeftensoep
of
Heldere wildbouillon met bospaddestoelen
irk
Verfrissende passievruchtcocktail
kir
In olijfolie gebakken zalmfilet
met een romige bieslook - dillesaus
of
Lamshaasjes met honing - thijmsaus
of
Wildtrio in frambozensaus
kk
Een oublie van flensjes gevuld
met warm fruit en vanille-ijs
Koffie mèt likeur
Tevens serveren wij ook a la carte
Tijdig reserveren
föe pelgrim
vis- en vleesspecialiteiten
Serooskerke
Bel voor info: 011Ö-593639
LUXE VLEESSCHOTEL
Salade van kalkoen, appel, walnoot en selderie Gevuld eitje
Gevulde tomaat met male en pijnboompitten Rauwe Ham met
gepocheerde peer Zeeuws gegrild spek met mosterdsaus
Zeeuwse harde worst met pepertjes Boerenleverworst met
geconfijte zilveruitjes Rosbief met Schotse pompoen-chutney
Kaassoesjes met boerenkaas gevuld Pikante kipkluifjes
Rauwkostsalades Broodjes, boter en sausjes:24,50 p.p.
Door ons geselecteerde wijn: de Chianti Rémole 12,95
van het Toscaanse wijnhuis Frescobaldl
LUXE VISSCHOTEL
Vissalade van diverse zeebanket Gevuld eitje Gevulde tomaat met
tonijnsalade en basilicum Gerookte zalm met meloen
Pikant gemarineerde mosselen Pepermakreel met brie
Gerookte haalbulkjes (schlllerlocken) Tongfiletjes
Garnalensalade met tuinkruiden Kaassoesjes met boerenkaas gevuld
Rauwkostsalade broodjes, boter en sausjesj 24,50 p.p.
Door ons geselecteerde wijn: de Alblzzia; Chardonnay 12,95 van het
Toscaanse wijnhuls Frescobaldl
VOORGERECHTEN:
(2 pers.)
Verse tomatensoep-7.00
Gevulde Zeeuwse vissoep-f 9.00
Boswachtersoep. een crèmesoep
met paddestoelen en spekjesJ 8,00
NAGERECHTEN:
8ramenbavarols in schelp van chocolade
Vers fruitsalade
Tarte tatin (appeltaart met suiker en kaneel)
Op 25 én 26 december worden de bestellingen door de kerstman zstf bezorgd
Bezoraina aan huis!
3e\ voor reservering tel. 011B-593639
(4 pers.)
12.00
16.00
14,00
...J 4.00 p.p.
4.00 p.p.
4.00 p.p.
Tijdens de kerstdagen zatKamperduin omgetoverd zijn in een ftens
"Mn terWonder, 'Kcrstlnntücfiap.
•Hel kfrstmenu dat hieronder staat is met zorg samengesteld.
■Het zalu in onze kerstentourage niet alleen verrukkfljksmakfn, maar
u zult ook. nog versteld staan van de prijs
f 69, per persoon
'Paté en Croute
•Een heerlijks huisgemaakte vleespaté met smaakvolle ingrediënten in
bladerdeeg bereid
"f
'Palingpaté gevuld met groenten
Onze kpk.maak.te met hccrlijkjerookje paling dit smaakvolle gerecht
(garnalensoep
Heerlijkilichtromige soep van Hollandse garnalen
of
•Wildgevogclt ebou itfon
•De typische pittige smaak_maakt deze soep tot iets bijzonders
'Kjvartelpootjcs met farce
'Kjvartelpoojes met loningtijmsaus
°f
Tongfilet gevuld met zalmfarce
Zachte tongfilets gevuld met heerlijks zalmmousse
Spoon met appclijs en champagne
(jebakken zalmmoot met dillesaus
THt geliefde gerecht valt bij veel mensen in de smaak.
of
Combinatie van drie soorten biefstuk.
Zacht hertenbicf struisvogel- en osseithaasbiefst ttkgeven u de gelegen
heid de verschillen te proeven die u anders nooit zou vernemen
Het hoofdgerecht wordt feestcfijkgescrvcerd, maar wordt ook.nog
begeleid door een kpstclijkc salade, verse groenten en hcerlijk_aardap-
pelgamituur
Qrand dessert
Dit gerecht zal zijn naam waarmaken
Aangeklede kpffie
Aanvang: eerste en tweede ksrstdag om 13.00 en 19.00 uur
•Reserveer dus snel telefonisch uw tafel op nummer 0113-371466
T/HOTEI RESTAURAN^^-~J^
PATRIJZENLAAN 1 - KAMPERLAND-TEL. 0113-371466 FAX 0113-371481
Deze schotel kunt u het gehele jaar bestellen
Een unieke locatie voor
uw huwelijksfeest, receptie,
diner, lunch, personeelsfeest,
vergadering of nieuwjaars
receptie!
Deze schotel kunt u het gehele jaar bestellen
Inktvis, gemarineerd met cognac
★★Tb-
Keuze uit 3 soorten gegrilde vis:
gegrilde zalmmoot met kruidenboter
of gegrilde zalmforel of
gegrilde Victoriabaars in cajunkruiden
Kerstijscoupe
Koffie of thee met bonbon
Ons restaumm is $>24 december f kerstavond) geopend.
Op 31 december zijn wij geopend tot 2&0Q uur
Op i januari zijn wij normaal geopend.
Op 25 en 26 december bieden wij u een extra uitgebreid
lopend buffet voor f 34,75 per persoon
of een zeer speciaal kerstdiner dat u naar eigen smaak kunt
samenstellen voor f 44.75 per persoon
Om teleurstellingen tc voorkomen, raden wij u aan
voor deze dagen en hel daaropvolgende weekeinde
ruim van tevoren te reserveren.
Scfiu tt astrant 10-12 4371 >TD 'Kpudekerke tel. 0113-331122
Keuze uit 3 soorten soep:
runderbouillon met verse
groentengarnituur of
carbonada (goulashsoep) of
rijk gevulde bonensoep met spekjes
Gran Parrillade Mixta (400 gram p.p.)
compleet vleesassortiment op eigen
tafelgril met 3 sauzen
Amigo-ijs spec. 2 pers. met likeur en
saus naar keuze
Koffie of thee met bonbon
Alle menu's worden geserveerd met friet of rijst öf
gepofte aardappel- en saladebuffet
Ook serveren wij la carte en vesetarische maaltijden
Tijdig reserveren
dinsdag gesloten
(dinsdag 24 december geopend)
IA
Empanadas (Argentijnse vleespastei
tjes)
Combinatie gril van ossenhaas en
lamshaas
Sorbet met Amaretto likeur
Koffie of thee met bonbon
Soep naar keuze:
runderbouillon met verse
groentengarnituur of
carbonada (goulashsoep)
rijk gevulde bonensoep met spekjes
T-bone steak 500 gram
Vruchtenijscoupe met vers fruit
Koffie of thee met bonbon
Groenten- èf tomatensoep
Biefstuk öf hamburger
geserveerd met friet, salade,
appelmoes en mayonaise
Kerstijs met spéciale kerstverrassing!
7, ^|NG^. 0118.4V1^^
4