Smakelijk en sfeervol
*n eville
Kerst op
Walcheren
Sfeervol Dineren
Landlust
Van der Valk Motel Goes
Tel. 0113-231510
"kerstrestaurant
2 FANTASTISCHE
KERSTAVONDEN
't Waepen van Veere
J3'
THISPLAY
LEE LESCO
BAND
Buffet Dansant
leKERSTDAG
KERST AFHAALGERECHTEN
KERSTBRUNCH
Woensdag 4 december 1996
DE FAAM - DE VLISSINGER
19
veel mogelijkheden
BELEEF HET MEE!!!!!!!
in
HOTEL
Buitenruststraat 22
4337 EN Middelburg
Voor reserveringen bellen met Elly, Aletta, Annemiek of Brigitte, tel. 0110-638456
V
MENU 1
MENU 2
VISMENU
COMBINATIEMENU
ƒ47,75 p.p.
ƒ48,75 p.p.
MENU 3
MENU 4
MIXED GRILMENU
T-BONE MENU
58,75 p.p.
2 pers. 99,50
KINDERMENU
4 pers. 194,00
6 pers. 288,50
Hotel Restaurant
Markt 23-27 4351 AG Veere
restaurant
partycentrum
partycentrum jK
KERSTBRUNCH
1e EN 2e KERSTDAG
42,50 p.p.
alleen nog mogelijk van 12.00-14.00 uur
V MET KERST SFEERVOL
sJDINEREN BIJ DE PELGRIM'M
f 72,50
le èn 2e kerst geopend,
Anthony Fokkerstraat 100, Goes, Telefoon 0113-231510
f 90,00 p.p.
Aanvang 20.00 uur
rQ
O
O
ff.
Q
Q
O
a
u
Hotel Ameville presenteert u tijdens
de gezellige warme kerstdagen van 1996
vele culinaire hoogstandjes.
U wordt ontvangen in ons speciaal
voor de kerst ingerichte sfeervolle
Onze bekende kerstbrunch staat op beide dagen
voor u klaar met een ruime keuze aan
voorgerechten, soepen, hoofdgerechten en
nagerechten. Uiteraard ruime keuze uit vis en
vlees, en zelfs voor vegetariërs hebben wij
U wordt verwelkomd met een glas champagne,
een glas jus d'orange en koffie of thee
zoveel u wilt.
Het brunchbuffet is geopend
van 12 tot 14 uur en kost voor
volwassenen 47,50 en voor
de junioren tot 12 jaar 25,00
Vanaf 18.00 uur bent u welkom voor het
aperitief. Er staat u een wervelende avond te
wachten van swingende muziek met vier,
over de avond verdeelde kerstbuffettcn:
luxe koude voorgerechten
soepen en heldere bouillons
Dan serveren wij u een frisse champagnespoom
hoofdgerechtenbuffet met drie soorten vis
en drie soorten vlees
vele groenten, salades en andere garnituren
nagerechtenbuffet dat uw stoutste
dromen overtreft.
De buffetten staan garant voor een informele
kerstsfeer met gezellige dansmuziek en
belangrijk om te weten!:
Onze buffetten worden non-stop bijgevuld
gedurende de avond en nog belangrijker: u
wordt per tafel uitgenodigd om naar het buffet
te gaan. Geen rijen!
volwassenen f 100, - kinderen f 50, -
le KERST
Zeeuwse dansformatie
2e KERST uit België
°0
Inktvis, gemarineerd met cognac
Empanadas (Argentijnse vleespastei
tjes)
Keuze uit 3 soorten gegrilde vis
gegrilde zalmmoot met kruidenboter
Combinatie gril van ossenhaas en 1
of gegrilde zalmforel of
lamshaas
gegrilde Victoriabaars in cajunkruiden
Sorbet met Amaretto likeur
Kerstijscoupe
Koffie of thee met bonbon
Koffie of thee met bonbon
Keuze uit 3 soorten soep.
Soep naar keuze:
runderbouillon met verse
runderbouillon met verse
groentengarmtuur of
groentengamituur of
carbonada (goulashsoep) of
carbonada (goulashsoep)
rijk gevulde bonensoep met spekjes
rijk gevulde bonensoep met spekjes
Gran Parrillade Mixta (400 gram p.p.)
T-bone steak 500 gram
compleet vleesassortiment op eigen
tafelgril met 3 sauzen
Vruchtenijscoupe met vers fruit
Amigo-ijs spec. 2 pers. met likeur en
Koffie of thee met bonbon
saus naar keuze
Koffie of thee met bonbon
Groenten- öf tomatensoep
Biefstuk öf hamburger
Alle menu's worden seserveerd met friet of rijst óf
Sepofte aardappel- en saladebuffet
Ook serveren wij a la carte en vegetarische maaltijden
Tijdis reserveren
Gonrao. Atc>f I iiliana
(dinsdag 24 december geopend)
geserveerd met friet, salade,
appelmoes en mayonaise
Kerstijs met spéciale kerstverrassing!
ƒ17,50 p.p.
In een sfeervolle ambiance
serveren wij Uw kerstdiner.
Onze Chefkok Eric van Dalen heeft
een keur van uitgelezen gerechten
samengebracht tot een fijnzinnig
culinair geheel.
De prijs van het menu is f97,50 p.p.
Wijn arrangement f28,50 p.p.
Voor inlichtingen en reservering
Telefoon: 0118-501231
Triptique de tarbot Zélande, avec micado des légumes
Drieluik van Zeeuwse tarbot met
een mikado van diverse groenten
Consommé des langoustines avec morilles
Heldere langoustinebouillon met morilles
Bombe du caille et pied confit,
a la sauce vin rouge epiceé
Bombe van kwartel, een geconfïjt pootje,
begeleid door een kruidige rode wijnsaus
Les petit tournedo's du marcqssin,
aux garniture d' hiver, a la sauce aux pommes
Gebakken wildzwijntournedotjes
met een wintergamituur en een appeltjes saus
Dessert de champagne
Champagne dessert
Moka avec mignardises
Mokka met versnaperingen
Landlustweg 1 4455 TK Nieuwdorp
Tel. 0113-612589
Uitsluitend op reservering
Frisse salade van gerookte eendenborstfilet
met een mangodressing
Romige kreeftensoep
óf
Heldere wildbouillon met bospaddestoelen
•k-k
Verfrissende passievruchtcocktail
kk
In olijfolie gebakken zalmfilet
met een romige bieslook - dillesaus
of
Lamshaasjes met honing - thijmsaus
óf
Wildtrio in frambozensaus
kk
Een oublie van flensjes gevuld
met warm fruit en vanille-ijs
Koffie mèt likeur
Tevens serveren wij ook a la carte
Tijdig reserveren
U kunt nu al reserveren voor ons
oudejaars- en nieuwjaarsdagmenu!!
pelgrim vis- en vleesspecialiteiten
X^É^Dorpsdijk 20 - 4354 AC Vrouwenpolder - lel. 0118-591988
>4p§t
Welkomstcocktail
Cocktail met Hollandse - en
Noorse garnalen
met cocktailsaus
Heldere tomatensoep
Gerookte zalm
Gerookte paling
Garnalensalade
Rauwe ham met meloen
Gevulde eieren
Patésoorten
Vleessalade
Tongrolletjes met zalm en
witte wijnsaus
Visragoüt/Vleesragoüt
Varkensmedaillons
met stroganojfsaus
Beenham
Gepocheerde zalm met
tuinkruidenroomsaus
Stokbrood en boter
Diverse warme en koude sauzen
Grandioos dessertbuffet
Koffie met bonbon
MENU 1
ƒ58,50 p.p.
Cocktail de
crevettes
au melon
garnalencocktail
mei
meloen
Consommé
de queue de boeuf
célèstine
ossenstaartsoep
met
kruiden/lensje
Filet de porc
Stroganoff
varkenshaas
met
slroganoffsaus
Glacc Noël
kerslijs
Café au
friandise
koffie
met bonbon
MENU 2
ƒ65,00 p.p.
Carpaccio au pistou
runderfilet
met pestosaus
Consommé madrilène
heldere tomatensoep
Entrecöte avec
sauce fines herbes
entrecöte met
kruidensaus
Bavarois forestière
bosvruchtenbavarois
Café au friandise
koffie met bonbon
Voor de
wildliejhebbecs kunnen
wij het hoofdgerecht
vervangen door:
Filets de rable
de lièvre Diane
hazenrugfilets met wild-
champignonroomsaus
öf
Steak de cerf
grand veneur
hertenbiefstuk met wild-
peperroomsaus
MENU 3
67,50 p.p.
Cocktail de crustacé
cocktail met
Hollandse- en
Noorse garnalen,
krab en sherrysaus
Velouté de cresson
au fromage
de parmesan
gebonden roomsoep
met waterkers,
parmezaanse kaas
en croutons
Tournedos
aux champignons
tournedos met
paddestoelen-
saus
Glacé italienne
aux fruits a la
Chantilly
cassata-ijs met
vers fruit en
slagroom
Café au
friandise
koffie met bonbon
KINDERMENU
25,00 p.p.
Cocktail de fruits
vruchtencocktail
Consommé madrilène
heldere tomatensoep
Escalope, beignet de
volaille et croquette de
viande aux choix
keuze uit schnitzel, kip-
nugget en kroket
Coupe surprise
verrassingsijs
Reserveren is noodzakelijk
Voor informatie en reserveringen, tel. 0113-231510
Gaarne bij uw reservering vermelden welk menu u
wenst te nuttigen tijdens de kerstdagen.
VEGETARISCH
MENU
ƒ50,00 p.p.
Salade a la greque
salade met o.a. Jetakaas
Consommé Henri IV
krachtige groentcnbouiHon met tahoe
Tarte aux légumes au gratin
vegetarisch taartje met roerbak-
groenten gegratineerd met kaas
Glacé de stracciatelle
aux choux a la crème
stracciatella-ijs met slagroomsoesje
Café au friandise
koffie met bonbon
Ook dit jaar verzorgen wij tijdens de feestdagen weer graag
diverse salades voor u. Deze kunnen tijdens de kerstdagen
tussen 10.00 en 14.00 uur worden afgehaald.
Tevens kunt u op beide kerstdagen weer
genieten van een uitgebreid brunch
buffet met levende muziek en de moge
lijkheid om een dansje te maken.
Uiteraard ontbreekt op deze gezellige
brunch een bezoekje van de kerstman
niet.
Aanvang:...11.30-14.00 uur
Prijs:45,00 p.p.
Kinderen tot 10 jaar:22,50 p.p.
Kinderen onder 4 jaar:gratis