Smakelijk en sfeervol *n eville Kerst op Walcheren Sfeervol Dineren Landlust Van der Valk Motel Goes Tel. 0113-231510 "kerstrestaurant 2 FANTASTISCHE KERSTAVONDEN 't Waepen van Veere J3' THISPLAY LEE LESCO BAND Buffet Dansant leKERSTDAG KERST AFHAALGERECHTEN KERSTBRUNCH Woensdag 4 december 1996 DE FAAM - DE VLISSINGER 19 veel mogelijkheden BELEEF HET MEE!!!!!!! in HOTEL Buitenruststraat 22 4337 EN Middelburg Voor reserveringen bellen met Elly, Aletta, Annemiek of Brigitte, tel. 0110-638456 V MENU 1 MENU 2 VISMENU COMBINATIEMENU ƒ47,75 p.p. ƒ48,75 p.p. MENU 3 MENU 4 MIXED GRILMENU T-BONE MENU 58,75 p.p. 2 pers. 99,50 KINDERMENU 4 pers. 194,00 6 pers. 288,50 Hotel Restaurant Markt 23-27 4351 AG Veere restaurant partycentrum partycentrum jK KERSTBRUNCH 1e EN 2e KERSTDAG 42,50 p.p. alleen nog mogelijk van 12.00-14.00 uur V MET KERST SFEERVOL sJDINEREN BIJ DE PELGRIM'M f 72,50 le èn 2e kerst geopend, Anthony Fokkerstraat 100, Goes, Telefoon 0113-231510 f 90,00 p.p. Aanvang 20.00 uur rQ O O ff. Q Q O a u Hotel Ameville presenteert u tijdens de gezellige warme kerstdagen van 1996 vele culinaire hoogstandjes. U wordt ontvangen in ons speciaal voor de kerst ingerichte sfeervolle Onze bekende kerstbrunch staat op beide dagen voor u klaar met een ruime keuze aan voorgerechten, soepen, hoofdgerechten en nagerechten. Uiteraard ruime keuze uit vis en vlees, en zelfs voor vegetariërs hebben wij U wordt verwelkomd met een glas champagne, een glas jus d'orange en koffie of thee zoveel u wilt. Het brunchbuffet is geopend van 12 tot 14 uur en kost voor volwassenen 47,50 en voor de junioren tot 12 jaar 25,00 Vanaf 18.00 uur bent u welkom voor het aperitief. Er staat u een wervelende avond te wachten van swingende muziek met vier, over de avond verdeelde kerstbuffettcn: luxe koude voorgerechten soepen en heldere bouillons Dan serveren wij u een frisse champagnespoom hoofdgerechtenbuffet met drie soorten vis en drie soorten vlees vele groenten, salades en andere garnituren nagerechtenbuffet dat uw stoutste dromen overtreft. De buffetten staan garant voor een informele kerstsfeer met gezellige dansmuziek en belangrijk om te weten!: Onze buffetten worden non-stop bijgevuld gedurende de avond en nog belangrijker: u wordt per tafel uitgenodigd om naar het buffet te gaan. Geen rijen! volwassenen f 100, - kinderen f 50, - le KERST Zeeuwse dansformatie 2e KERST uit België °0 Inktvis, gemarineerd met cognac Empanadas (Argentijnse vleespastei tjes) Keuze uit 3 soorten gegrilde vis gegrilde zalmmoot met kruidenboter Combinatie gril van ossenhaas en 1 of gegrilde zalmforel of lamshaas gegrilde Victoriabaars in cajunkruiden Sorbet met Amaretto likeur Kerstijscoupe Koffie of thee met bonbon Koffie of thee met bonbon Keuze uit 3 soorten soep. Soep naar keuze: runderbouillon met verse runderbouillon met verse groentengarmtuur of groentengamituur of carbonada (goulashsoep) of carbonada (goulashsoep) rijk gevulde bonensoep met spekjes rijk gevulde bonensoep met spekjes Gran Parrillade Mixta (400 gram p.p.) T-bone steak 500 gram compleet vleesassortiment op eigen tafelgril met 3 sauzen Vruchtenijscoupe met vers fruit Amigo-ijs spec. 2 pers. met likeur en Koffie of thee met bonbon saus naar keuze Koffie of thee met bonbon Groenten- öf tomatensoep Biefstuk öf hamburger Alle menu's worden seserveerd met friet of rijst óf Sepofte aardappel- en saladebuffet Ook serveren wij a la carte en vegetarische maaltijden Tijdis reserveren Gonrao. Atc>f I iiliana (dinsdag 24 december geopend) geserveerd met friet, salade, appelmoes en mayonaise Kerstijs met spéciale kerstverrassing! ƒ17,50 p.p. In een sfeervolle ambiance serveren wij Uw kerstdiner. Onze Chefkok Eric van Dalen heeft een keur van uitgelezen gerechten samengebracht tot een fijnzinnig culinair geheel. De prijs van het menu is f97,50 p.p. Wijn arrangement f28,50 p.p. Voor inlichtingen en reservering Telefoon: 0118-501231 Triptique de tarbot Zélande, avec micado des légumes Drieluik van Zeeuwse tarbot met een mikado van diverse groenten Consommé des langoustines avec morilles Heldere langoustinebouillon met morilles Bombe du caille et pied confit, a la sauce vin rouge epiceé Bombe van kwartel, een geconfïjt pootje, begeleid door een kruidige rode wijnsaus Les petit tournedo's du marcqssin, aux garniture d' hiver, a la sauce aux pommes Gebakken wildzwijntournedotjes met een wintergamituur en een appeltjes saus Dessert de champagne Champagne dessert Moka avec mignardises Mokka met versnaperingen Landlustweg 1 4455 TK Nieuwdorp Tel. 0113-612589 Uitsluitend op reservering Frisse salade van gerookte eendenborstfilet met een mangodressing Romige kreeftensoep óf Heldere wildbouillon met bospaddestoelen •k-k Verfrissende passievruchtcocktail kk In olijfolie gebakken zalmfilet met een romige bieslook - dillesaus of Lamshaasjes met honing - thijmsaus óf Wildtrio in frambozensaus kk Een oublie van flensjes gevuld met warm fruit en vanille-ijs Koffie mèt likeur Tevens serveren wij ook a la carte Tijdig reserveren U kunt nu al reserveren voor ons oudejaars- en nieuwjaarsdagmenu!! pelgrim vis- en vleesspecialiteiten X^É^Dorpsdijk 20 - 4354 AC Vrouwenpolder - lel. 0118-591988 >4p§t Welkomstcocktail Cocktail met Hollandse - en Noorse garnalen met cocktailsaus Heldere tomatensoep Gerookte zalm Gerookte paling Garnalensalade Rauwe ham met meloen Gevulde eieren Patésoorten Vleessalade Tongrolletjes met zalm en witte wijnsaus Visragoüt/Vleesragoüt Varkensmedaillons met stroganojfsaus Beenham Gepocheerde zalm met tuinkruidenroomsaus Stokbrood en boter Diverse warme en koude sauzen Grandioos dessertbuffet Koffie met bonbon MENU 1 ƒ58,50 p.p. Cocktail de crevettes au melon garnalencocktail mei meloen Consommé de queue de boeuf célèstine ossenstaartsoep met kruiden/lensje Filet de porc Stroganoff varkenshaas met slroganoffsaus Glacc Noël kerslijs Café au friandise koffie met bonbon MENU 2 ƒ65,00 p.p. Carpaccio au pistou runderfilet met pestosaus Consommé madrilène heldere tomatensoep Entrecöte avec sauce fines herbes entrecöte met kruidensaus Bavarois forestière bosvruchtenbavarois Café au friandise koffie met bonbon Voor de wildliejhebbecs kunnen wij het hoofdgerecht vervangen door: Filets de rable de lièvre Diane hazenrugfilets met wild- champignonroomsaus öf Steak de cerf grand veneur hertenbiefstuk met wild- peperroomsaus MENU 3 67,50 p.p. Cocktail de crustacé cocktail met Hollandse- en Noorse garnalen, krab en sherrysaus Velouté de cresson au fromage de parmesan gebonden roomsoep met waterkers, parmezaanse kaas en croutons Tournedos aux champignons tournedos met paddestoelen- saus Glacé italienne aux fruits a la Chantilly cassata-ijs met vers fruit en slagroom Café au friandise koffie met bonbon KINDERMENU 25,00 p.p. Cocktail de fruits vruchtencocktail Consommé madrilène heldere tomatensoep Escalope, beignet de volaille et croquette de viande aux choix keuze uit schnitzel, kip- nugget en kroket Coupe surprise verrassingsijs Reserveren is noodzakelijk Voor informatie en reserveringen, tel. 0113-231510 Gaarne bij uw reservering vermelden welk menu u wenst te nuttigen tijdens de kerstdagen. VEGETARISCH MENU ƒ50,00 p.p. Salade a la greque salade met o.a. Jetakaas Consommé Henri IV krachtige groentcnbouiHon met tahoe Tarte aux légumes au gratin vegetarisch taartje met roerbak- groenten gegratineerd met kaas Glacé de stracciatelle aux choux a la crème stracciatella-ijs met slagroomsoesje Café au friandise koffie met bonbon Ook dit jaar verzorgen wij tijdens de feestdagen weer graag diverse salades voor u. Deze kunnen tijdens de kerstdagen tussen 10.00 en 14.00 uur worden afgehaald. Tevens kunt u op beide kerstdagen weer genieten van een uitgebreid brunch buffet met levende muziek en de moge lijkheid om een dansje te maken. Uiteraard ontbreekt op deze gezellige brunch een bezoekje van de kerstman niet. Aanvang:...11.30-14.00 uur Prijs:45,00 p.p. Kinderen tot 10 jaar:22,50 p.p. Kinderen onder 4 jaar:gratis

Krantenbank Zeeland

de Faam | 1996 | | pagina 19