Brasserie de Huifkar presenteert zijn koude schotels
voor de komende feestdagen
JeHllfKltt
Markt 19. 4331 L] Middelburg
Tel. 0118-612998/624359
D
KEUZE 1
KEUZE 4
f 13,50pp.
KEUZE 2
f 35,00p.p
f 18,50pp
KEUZE 3
f 27,50
Brasserie Hotel Catering
44,50 p.p.
taxi
STEL ZELF UW 3- GANGEN MENU SAMEN:
TAXICENTRALE
MIDDELBURG B.V.
iner
Ons restaurant is met de feestdagen gesloten!)
Koude schotel bestaande uit:
Huzarensaladerauwkostsalade, hamrolletje gevuld met asperge
gebraden varkensfricandeaupatécouburgerhamcornetje van
snijworst gevuld met likkepotéén koude saus en stokbrood.
Luxe koud buffet speciaal voor 10 of meer personen:
Visbuffet:
Zalmsaladewortelsaladegerookte Veerse meer palinggerookte Schotse zalm
Hollandse garnalenHollandse Nieuwerivierkreeftje
twee soorten paté en komkommer gevuld met snokrab.
Vleesbuffet:
Huzarensaladekomkommersaladewaldorfsalade, Zeeuwse ham
met meloen, gegrilde rosbief, gerookte kalkoenfilet, ardennerham,
boerenpaté, wild pa té, twee soorten stokbrood en 3 koude sauzen.
Koude schotel zoals keuze 1 met als extra uitbreiding:
Zalmsalade, gerookte makreelfilet, gerookte heilbotfilet, zalmpaté,
Noorse garnalen, komkommer gevuld met krabsalade,
twee koude sauzen en stokbrood.
Deze schotel kunt u het
gehele jaar bestellen
Oók kunt u dit jaar bij ons in samenwerking met
PIETER BLIEK MEESTERBAKKERS heerlijke ijstaarten bestellen.
Wilde kersen ijstaart óf Amaretto ijstaart
6 persoons ijstaartf 13,50
12 persoons ijstaartf25,00
Luxe koude schotel bestaande uit:
Huzarensalade, komkommersalade, ardennerham, gegrilde rosbief, Zeeuwse ham,
gerookte kalkoenfilet, paté, zalmsaladewortelsalade, gerookte paling,
gerookte zalm, gerookte forel, Hollandse garnalen, zalmpaté,
gerookte sprotfilet, twee koude sauzen en stokbrood.
Kerst verdeeld over 4 dagen
U kunt mv bestellingen op de volgende data te Middelburg ophalen:
Deze schotel kunt u het
gehele jaar bestellen
V.P. I per°lpersonen
1 i fles HUIFKAR HbWljNMDOW
Parkeren vóór de deur!!!
en laat u thuis ophalen met onze taxi!
Bestaand uit voor- en hoofd- en nagerecht:
Menu totaal met hoofdgerecht "keuze 1" 34,50
Menu totaal met hoofdgerecht "keuze 2" 39,50
Menu totaal met hoofdgerecht "keuze 3" 44,50
VOORGERECHTEN:
HOOFDGERECHTEN KEUZE 1:
HOOFDGERECHTEN KEUZE 2:
wm
cr
M
HOOFDGERECHTEN KEUZE 3;
Wm
f 2450
24,50
ƒ24,50
24,50
24,50
Vleessauzen:
Vissauzen:
MM
-„J,1,:,,»,
DESSERTS:
1
Ter gelegenheid van de presentatie van onze
nieuwe menukaart, hebben wij het volgende arrangement
voor u samengesteld:
Fijne tranches gerookte Forelfilet met een dressing van dille
of
Twee Hamsoorten met meloenbolletjes
Licht gebonden romige Kervelsoep
Gebakken Zeewolffilet met beurre blancsaus en bieslook
of
Licht gekruide Lamshaasjes met Oriëntaalsaüs
Verrassingsdessert
Wilt u liever a la carte dineren, dan kunt u een keuze maken
uit onze a la carte kaart waarbij u zelf een
3-gangenmenu kunt samenstellen. Hierbij serveren wij ook 1 fles wijn
per twee personen of we komen u met onze dinertaxi thuis ophalen
(bij gebruik van 3-gangenmenu)
voor 5,00 per taxi onder dezelfde voorwaarden van
arrangementsmenu (fles wijn of dinertaxi-aktie geldig tot 1 april 1996)
besparing op parkeergeld
drankje op, laat U rijden
taxi-retourrit geldig tot 03.00 's nachts
bent u jarig, dan betaalt u niets voor
één taxirit (geheel Walcheren)
paspoort meenemen
Bij dezé keuze krijgt u bij
bestelling voor 4 personen
Zaterdag 23 december
I Zondag 24 december
le Kerstdag 25 december
2e Kerstdag 26 december
Zaterdag 30 december
Zondag 31 december
van 12.00 uur tot 17.00 uur
van 12.00 um tot 15.00 uur
van 11.30 uur tot 13.30 uur
van 11.30 uur rot 13-30 uur
van 12.00 uur tot 17.00 uur
van 11.30 uur tor 13-30 uur
Bestellingen voor 23,24,25
en 26 december worden aangenomen
tot 22 december 1995.
Bestellingen voor 30 en 31 december
worden aangenomen
tot 29 december 1995.
Bij bestelling van voorgerecht ƒ12,50 zijn de totaal menuprijzen resp. 38,00, 43,00 of 48,00
Wanneer u van deze korting gebruik wilt maken, dient u wel alledrie de gangen van het menu tegelijk
te bestellen, dit i.v.m. efficiënter werken in de keuken.
Eijne tranches gerookte forelfüet met een dressing van dille
Twee hamsoorten met meloenbolletjes
Licht gebonden romige tomatensoep
Licht gebonden soep van wortel en selderij
Gerookte zalm op een bedje van sla en aangemaakt met mosterd dillesaus
Seranoham met tomaat en kruidendressing
Lauwwarme salade met een spiesje van Scampies
Escargots in knoflookboter en tomaat concassée
Probeert eens als tussendoortje buiten het menu om een SPOOM
9,00
9,00
9,00
9,00
12,50
12,50
12,50
12,50
8/50
Pasta met zeevruchten f%;"l f
Gebakken Kibbeling
Victor iabaars
Kipspies met roerbakgroente
Varkensfilet gevuld met pikant gekruid gehakt
Gestoomde Scholfilet gevuld met zalm
Gebakken Zeewolffllet m -é-M' :-f
Vegetarische schotel
Licht gekruide Lamshaasjes
..s
>5?"
Hf f
Gebraden V arke$sLaasmedaillons
•nseh fbrndab
Gestoomde V istourpedos
Malse Runderentrecdte
Gebakken medaillons van OssehaasSlet.en Kalfshaas
29,50
29,50
29,50
29,50
29,50
ƒ34,50
34,50
34,50
34,50
34,50
Romige Lyonnaisesa us
Kruidige Oriëntaalsaüs
Zigeunersaus (koud)
Nantuasaus,. t&l -V M
Beurre Blancsaus met Bieslook
Peterseliesaus (koud)
f'
ir
Flensje gevuld met kersenmousse en overgoten met kersensaus
9,00
Een luchtige Bavarois met een toefje slagroom
9,00
Warme Apfelstrudel naar eigen recept
9,00
Vanille en Chocolade-ijs overgoten met een saus van witte chocolade
9,00 i
V errassi ngsd esser t
9,00 i
Kaasplateau
9.00
Bij dit menu serveren wij 1 fles wijn per 2 personen gratis! of wij komen u voor 5,00 per taxi op
geheel Walcheren thuis ophalen en brengen u ook weer terug
(minimaal twee personen per taxi)
Arrangémenfsprijs voor dit menu bedraagt
Geldig t/m 1 april 1996
Indien u gebruik wilt maken van dit menu is reserveren gewenst o.v.v. bovenstaand menu.
ARNESTEINWEG 15 - 4338 PD MIDDELBURG
0118-612600/613200 telefax 0118-639760
Beste
Restaurant
van Zeeland
MET STER
'N KLASSE
BETER