Brasserie de Huifkar presenteert zijn koude schotels voor de komende feestdagen JeHllfKltt Markt 19. 4331 L] Middelburg Tel. 0118-612998/624359 D KEUZE 1 KEUZE 4 f 13,50pp. KEUZE 2 f 35,00p.p f 18,50pp KEUZE 3 f 27,50 Brasserie Hotel Catering 44,50 p.p. taxi STEL ZELF UW 3- GANGEN MENU SAMEN: TAXICENTRALE MIDDELBURG B.V. iner Ons restaurant is met de feestdagen gesloten!) Koude schotel bestaande uit: Huzarensaladerauwkostsalade, hamrolletje gevuld met asperge gebraden varkensfricandeaupatécouburgerhamcornetje van snijworst gevuld met likkepotéén koude saus en stokbrood. Luxe koud buffet speciaal voor 10 of meer personen: Visbuffet: Zalmsaladewortelsaladegerookte Veerse meer palinggerookte Schotse zalm Hollandse garnalenHollandse Nieuwerivierkreeftje twee soorten paté en komkommer gevuld met snokrab. Vleesbuffet: Huzarensaladekomkommersaladewaldorfsalade, Zeeuwse ham met meloen, gegrilde rosbief, gerookte kalkoenfilet, ardennerham, boerenpaté, wild pa té, twee soorten stokbrood en 3 koude sauzen. Koude schotel zoals keuze 1 met als extra uitbreiding: Zalmsalade, gerookte makreelfilet, gerookte heilbotfilet, zalmpaté, Noorse garnalen, komkommer gevuld met krabsalade, twee koude sauzen en stokbrood. Deze schotel kunt u het gehele jaar bestellen Oók kunt u dit jaar bij ons in samenwerking met PIETER BLIEK MEESTERBAKKERS heerlijke ijstaarten bestellen. Wilde kersen ijstaart óf Amaretto ijstaart 6 persoons ijstaartf 13,50 12 persoons ijstaartf25,00 Luxe koude schotel bestaande uit: Huzarensalade, komkommersalade, ardennerham, gegrilde rosbief, Zeeuwse ham, gerookte kalkoenfilet, paté, zalmsaladewortelsalade, gerookte paling, gerookte zalm, gerookte forel, Hollandse garnalen, zalmpaté, gerookte sprotfilet, twee koude sauzen en stokbrood. Kerst verdeeld over 4 dagen U kunt mv bestellingen op de volgende data te Middelburg ophalen: Deze schotel kunt u het gehele jaar bestellen V.P. I per°lpersonen 1 i fles HUIFKAR HbWljNMDOW Parkeren vóór de deur!!! en laat u thuis ophalen met onze taxi! Bestaand uit voor- en hoofd- en nagerecht: Menu totaal met hoofdgerecht "keuze 1" 34,50 Menu totaal met hoofdgerecht "keuze 2" 39,50 Menu totaal met hoofdgerecht "keuze 3" 44,50 VOORGERECHTEN: HOOFDGERECHTEN KEUZE 1: HOOFDGERECHTEN KEUZE 2: wm cr M HOOFDGERECHTEN KEUZE 3; Wm f 2450 24,50 ƒ24,50 24,50 24,50 Vleessauzen: Vissauzen: MM -„J,1,:,,», DESSERTS: 1 Ter gelegenheid van de presentatie van onze nieuwe menukaart, hebben wij het volgende arrangement voor u samengesteld: Fijne tranches gerookte Forelfilet met een dressing van dille of Twee Hamsoorten met meloenbolletjes Licht gebonden romige Kervelsoep Gebakken Zeewolffilet met beurre blancsaus en bieslook of Licht gekruide Lamshaasjes met Oriëntaalsaüs Verrassingsdessert Wilt u liever a la carte dineren, dan kunt u een keuze maken uit onze a la carte kaart waarbij u zelf een 3-gangenmenu kunt samenstellen. Hierbij serveren wij ook 1 fles wijn per twee personen of we komen u met onze dinertaxi thuis ophalen (bij gebruik van 3-gangenmenu) voor 5,00 per taxi onder dezelfde voorwaarden van arrangementsmenu (fles wijn of dinertaxi-aktie geldig tot 1 april 1996) besparing op parkeergeld drankje op, laat U rijden taxi-retourrit geldig tot 03.00 's nachts bent u jarig, dan betaalt u niets voor één taxirit (geheel Walcheren) paspoort meenemen Bij dezé keuze krijgt u bij bestelling voor 4 personen Zaterdag 23 december I Zondag 24 december le Kerstdag 25 december 2e Kerstdag 26 december Zaterdag 30 december Zondag 31 december van 12.00 uur tot 17.00 uur van 12.00 um tot 15.00 uur van 11.30 uur tot 13.30 uur van 11.30 uur rot 13-30 uur van 12.00 uur tot 17.00 uur van 11.30 uur tor 13-30 uur Bestellingen voor 23,24,25 en 26 december worden aangenomen tot 22 december 1995. Bestellingen voor 30 en 31 december worden aangenomen tot 29 december 1995. Bij bestelling van voorgerecht ƒ12,50 zijn de totaal menuprijzen resp. 38,00, 43,00 of 48,00 Wanneer u van deze korting gebruik wilt maken, dient u wel alledrie de gangen van het menu tegelijk te bestellen, dit i.v.m. efficiënter werken in de keuken. Eijne tranches gerookte forelfüet met een dressing van dille Twee hamsoorten met meloenbolletjes Licht gebonden romige tomatensoep Licht gebonden soep van wortel en selderij Gerookte zalm op een bedje van sla en aangemaakt met mosterd dillesaus Seranoham met tomaat en kruidendressing Lauwwarme salade met een spiesje van Scampies Escargots in knoflookboter en tomaat concassée Probeert eens als tussendoortje buiten het menu om een SPOOM 9,00 9,00 9,00 9,00 12,50 12,50 12,50 12,50 8/50 Pasta met zeevruchten f%;"l f Gebakken Kibbeling Victor iabaars Kipspies met roerbakgroente Varkensfilet gevuld met pikant gekruid gehakt Gestoomde Scholfilet gevuld met zalm Gebakken Zeewolffllet m -é-M' :-f Vegetarische schotel Licht gekruide Lamshaasjes ..s >5?" Hf f Gebraden V arke$sLaasmedaillons •nseh fbrndab Gestoomde V istourpedos Malse Runderentrecdte Gebakken medaillons van OssehaasSlet.en Kalfshaas 29,50 29,50 29,50 29,50 29,50 ƒ34,50 34,50 34,50 34,50 34,50 Romige Lyonnaisesa us Kruidige Oriëntaalsaüs Zigeunersaus (koud) Nantuasaus,. t&l -V M Beurre Blancsaus met Bieslook Peterseliesaus (koud) f' ir Flensje gevuld met kersenmousse en overgoten met kersensaus 9,00 Een luchtige Bavarois met een toefje slagroom 9,00 Warme Apfelstrudel naar eigen recept 9,00 Vanille en Chocolade-ijs overgoten met een saus van witte chocolade 9,00 i V errassi ngsd esser t 9,00 i Kaasplateau 9.00 Bij dit menu serveren wij 1 fles wijn per 2 personen gratis! of wij komen u voor 5,00 per taxi op geheel Walcheren thuis ophalen en brengen u ook weer terug (minimaal twee personen per taxi) Arrangémenfsprijs voor dit menu bedraagt Geldig t/m 1 april 1996 Indien u gebruik wilt maken van dit menu is reserveren gewenst o.v.v. bovenstaand menu. ARNESTEINWEG 15 - 4338 PD MIDDELBURG 0118-612600/613200 telefax 0118-639760 Beste Restaurant van Zeeland MET STER 'N KLASSE BETER

Krantenbank Zeeland

de Faam | 1995 | | pagina 12