Uit? Adverteren?
Bel 0118-484316
De Nijl
PICCARD 35 JAAR
35.-
ALL AMERICAN
BUFFET
PICCARD
J
KIEKIERIS
LAAT
CARAPATIËNTEN
NIET
STIKKEN
fiesta
OPVALLEND
Fa
c>//e/r
de Golfbaan
Landlust
I
I
I
I
I
I
t
SNUFFEL
MARKT
I
I
WEM AG 18 NOVEMBER]
BASKENSBURG
I
1^^ 9.00 ^17^0 uur jj
hal open van
9.00 -17.00 uur
f 15,75
Astma^?Fonds
ARGENTIJNS GRILL RESTAURANT
MOLEN TAVERNE
DE HOOP
HAZEPEPER
RANDE
mmmmwi
Gehandicapt enioehrgewoon leven
ook
ëBrtuc/smo de&Aow
café restaurant
Groots opgezette
VLISSINGEN
GEORGE SCHADE
Giro 55055
1e Kerstdag
live-muziek
DANSEN
sporthal
laat uw shoarma's en pizza's
GRATI5 thuisbezorgen
vanaf 16.00 tot 24.00 uur
5INT JAN5TRAAT 45
MIDDELBURG
(0116) 627474
elke dag geopend vanaf 15.00 uur
NOG TOT 26 NOVEMBER
Eenmalige verkoopexpositie
van het werk van
10 JAAR
een sfeervolle Koffietafel
een fantastisch Warm buffet
een waanzinnig Koud buffet
een allerminst zuunig
Zeeuws boerenbrood buffet
een sprankelend Diner
een spetterend Gourmet
een geanimeerd Borrel buffet
een feestelijke High-tea
Ach, wat u ook doet
of hoe u het ook noemt
Bij ons wordt uw feest,
hoe dan ook geroemd
Dat betekent een heel jaar feest.
Onze, inmiddels befaamde, weke
lijkse buffetten kosten dan ook
dit hele jubileumjaar i.p.v. 45.-
én iedere zondag verloten wij een
GRATIS BUFFET!
U bent van harte welkom!
IEDERE ZONDAGAVOND V.A. 18.00 UUR
HOTEL-RESTAURANT
Badhuisstraat 178 - Vlissingen
Za. 16 november: FRAGMENT
25 november. DE SJONNIES
Ook voor discovervoer: 0113-351717
MAANDSCHOTEL NOVEMBER
Lucht krijgen is niet zo gewoon!
Tijdens de kerstdagen
serveren wij la carte
^/ee&te/i/A
Zuuiame/HAaan& Aer&tmenu
Zuid-Amerikaans
restaurant
Nieuwendijk 71
Vlissingen
Tel. 0118-411943
George en Adel
Wordt
donateur
Spectaculaire
op vrijdag 17 november 20.00 uur
in Hotel Arneville Middelburg
tevens kaartverkoop
personeelsfeesten
barbecue avonden
fondue avonden
biljart
terras
Wegens verhuizing naar de grote
zaak zijn wij gesloten van
16 tot 23 november
pTl MHIl-U li
feesten partijen
restaurant
partycentrum
de Faam - de Vlissinger
UW WEEKBLAD
'n pittig
feestje
bouw je
op de
Goifbaon!
Rrnnlc nnn, ~»r ~i
|S
8
DE FAAM - DE VLISSINGER
Woensdag 15 november 1995
Restaurant
A. Joachimikade 3, Goes (in voormalig belastingkantoor)
open: donderdagavond,
zaterdagmiddag en op afspraak. Tel.: 0113-220749
VrouwenpolderMWg 55A
4353 BC
Serooikerke (W)
0118-592842
Onze infobrochure ligt voor u klaar
(voor 2 personen)
MUZIEK ZONDAG 19 NOV.: JAN KOP
TEL. 01 1 8-413551
li
za
Dans de hele nacht met mij,
een te gekke voorstelling
Rijk gevulde hazepeper met een garnituur van
preiselbeeren, rodekool met stukjes appel,
stoofpeer en aardappelpuree.
Kunt u één minuut zonder lucht...? U kunt een week zonder
eten, een dag zonder drinken, maar geen minuut zonder lucht.
Geen lucht meer krijgen, dat gevoel hebben we allemaal wel
eens. Carapatiënten leven dagelijks met dat gevoel. Patiënten
met astma en bronchitis hebben vaak op onverwachte
momenten last van benauwdheid, terwijl mensen met
longemfyseem daar zelfs voortdurend last van hebben.
Het Astma Fonds helpt met directe hulp en met voorlichting,
scholing en onderzoek. U weet, daarvoor is veel geld nodig.
Al bijna 35 jaar doen wij, en nog nooit tevergeefs, een
beroep op u. Ook dit jaar vragen wij om uw bijdrage. Geef aan
de collectant of stort uw gift op giro 55055 of
bankrekening 70.70.70.120.
f/tasta/wa/zC-
-'ï-ziS' /rs/y/TT
Op onze menukaart vindt u tal van Zuidamerikaanse gerechten
die door onze chefkok, op traditionele wijze worden bereid
Tevens hebben wij voor u een
samengesteld, bestaande uit:
ulfienf/óo
Een feestelijk Zuidamerikaans aperitief
<S/u/u/at/as ffbrno
Warme enchilada's gevuld met lamsgehakt uit de oven onder
een hoedje van room en gesmolten kaas
j$>mo c/c Gfiaty /Y//V/
Deze botermalse ossehaas uit dè Argentijnse hoogvlakte is
gevuld met kip, kleine sinaasappeltjes en diverse groentes
Jjboo/n
Een verfrissend tussengerecht met een vleugje menth.
(jomóinaaon f/hoo/y Got/cro
Een verrassende combinatie van kalkoen met onder zijn vleu
gels het gegrillde lamshaasje geserveerd met seizoengroentes
en bijpassende aardappelgarnituren
1TÜbstrc -Ofa/u/-
Grand dessert Rio Grande
Een feestelijk nagerecht met diverse lekkernijen
Z'J*/ /- f
fA(ieuzvmdijt<^9 - Missing en - 0118-415002
lil ii
voor origineel Argentijns vlees en
Argentijnse delicatessen of maak uw
keuze uit tal van andere originele
vleesgerechten.
Tevens zijn wij gespecialiseerd
in spare-ribs (onbeperkt).
Speciale zaal voor grote partijen.
AMIGO: EEN KEUKEN MET KARAKTER!
f
INTEGRATIE
GEHANDICAPTEN
Telefoon: (033) 75.33.44
Buitenruststraat 22, Middelburg, tel. 0118-638456
Wij showen niet alleen de japonnen maar ook de
prijzen. Een avond vol informatie. Tevens grote
bruidsmarkt, vanaf 19.00 uur
Toegangsprijs: 15,- incl. koffie, gebak
en 1 consumptie. U maakt tevens kans
op een gratis bruidsjapon.
Rnrq van Woeléerênlaai^
Vli-ninqrn n-nft-418653
Ons nieuwe adres is:
Brouwerijstraat 9, 4501 CM Oostburg, tel. 0117-454861
Landlustweg 1 4455 TK Nieuwdorp
Tel. 0113-612589
Reserveer nu voor de KERSTBRUNCH
Op zondag 24 dec. 1ste en 2e kerstdag van
12.00 tot 14.00 uur of van 18.00 tot 20.00 uur.
De prijs voor deze brunch is 39,50 p.p.
Door een zetfout stond er afgelopen week helaas een foutieve prijs
In ons sfeervolle restaurant op
1ste en 2e kerstavond tijdens het
Dinerbuffetdansant van 19.00 tot 24.00 uur.
U kunt genieten van een keur van kleine
voorgerechtjes op bord geserveerd,
heldere wildbouillon, hoofdgerecht van Beenham,
Rosbief, gepocheerde zalm en tongrolletjes
met bijpassende aardappel- en groentegamituur
en een grandioos dessertbuffet
voor de prijs van 97,50 p.p.
CV!
CO
o
ja
In ons specialiteitenhuis
heeft elk seizoen een eigen
smaak en geur.
Als buiten bladeren in geel,
bruin en rood door de
straten waaien, als een
herfststorm over de daken
gaat of regen tegen de
ruiten klettert, als verstild
zonlicht laag over het land
strijkt en de stad in zachte
pasteltinten kleurt,
als nevelsluiers, mistvelden
of beparelde spinnewebben
de morgenuren tekenen en
lantarens met dampige
lichtkringen de avonden,
als het binnen warm en
behaaglijk is,
dan kun je in ons
specialiteitenhuis de herfst
ruiken en kopen.
Het is het seizoen van de wild-
gerechten. De oogst uit de natuur
biedt een rijk scala aan mogelijk
heden voor vorstelijke maaltijden
met delicieuze nagerechten.
Uit de banketbakkerskeuken van
Van Opdorp uit Goes, het ge
renommeerde Zeeuwse lid van
het Patisserie College, hebben
we exquise bavaroises, grand-
desserts, roombanket, zoutge-
bak en marsepein toegevoegd
aan ons assortiment
Zo kunt u in ons Middelburgse huis
de beste gerechten, ingrediënten
en patisserie krijgen om in uw
eigen huis geur en smaak aan de
herfst te geven.
WIJN- EN SPECIALITEITENHUIS
Lange Noordstraat 10-12, Middelburg, Tel. 0118-614943