Uit? Adverteren? Bel 0118-484316 De Nijl PICCARD 35 JAAR 35.- ALL AMERICAN BUFFET PICCARD J KIEKIERIS LAAT CARAPATIËNTEN NIET STIKKEN fiesta OPVALLEND Fa c>//e/r de Golfbaan Landlust I I I I I I t SNUFFEL MARKT I I WEM AG 18 NOVEMBER] BASKENSBURG I 1^^ 9.00 ^17^0 uur jj hal open van 9.00 -17.00 uur f 15,75 Astma^?Fonds ARGENTIJNS GRILL RESTAURANT MOLEN TAVERNE DE HOOP HAZEPEPER RANDE mmmmwi Gehandicapt enioehrgewoon leven ook ëBrtuc/smo de&Aow café restaurant Groots opgezette VLISSINGEN GEORGE SCHADE Giro 55055 1e Kerstdag live-muziek DANSEN sporthal laat uw shoarma's en pizza's GRATI5 thuisbezorgen vanaf 16.00 tot 24.00 uur 5INT JAN5TRAAT 45 MIDDELBURG (0116) 627474 elke dag geopend vanaf 15.00 uur NOG TOT 26 NOVEMBER Eenmalige verkoopexpositie van het werk van 10 JAAR een sfeervolle Koffietafel een fantastisch Warm buffet een waanzinnig Koud buffet een allerminst zuunig Zeeuws boerenbrood buffet een sprankelend Diner een spetterend Gourmet een geanimeerd Borrel buffet een feestelijke High-tea Ach, wat u ook doet of hoe u het ook noemt Bij ons wordt uw feest, hoe dan ook geroemd Dat betekent een heel jaar feest. Onze, inmiddels befaamde, weke lijkse buffetten kosten dan ook dit hele jubileumjaar i.p.v. 45.- én iedere zondag verloten wij een GRATIS BUFFET! U bent van harte welkom! IEDERE ZONDAGAVOND V.A. 18.00 UUR HOTEL-RESTAURANT Badhuisstraat 178 - Vlissingen Za. 16 november: FRAGMENT 25 november. DE SJONNIES Ook voor discovervoer: 0113-351717 MAANDSCHOTEL NOVEMBER Lucht krijgen is niet zo gewoon! Tijdens de kerstdagen serveren wij la carte ^/ee&te/i/A Zuuiame/HAaan& Aer&tmenu Zuid-Amerikaans restaurant Nieuwendijk 71 Vlissingen Tel. 0118-411943 George en Adel Wordt donateur Spectaculaire op vrijdag 17 november 20.00 uur in Hotel Arneville Middelburg tevens kaartverkoop personeelsfeesten barbecue avonden fondue avonden biljart terras Wegens verhuizing naar de grote zaak zijn wij gesloten van 16 tot 23 november pTl MHIl-U li feesten partijen restaurant partycentrum de Faam - de Vlissinger UW WEEKBLAD 'n pittig feestje bouw je op de Goifbaon! Rrnnlc nnn, ~»r ~i |S 8 DE FAAM - DE VLISSINGER Woensdag 15 november 1995 Restaurant A. Joachimikade 3, Goes (in voormalig belastingkantoor) open: donderdagavond, zaterdagmiddag en op afspraak. Tel.: 0113-220749 VrouwenpolderMWg 55A 4353 BC Serooikerke (W) 0118-592842 Onze infobrochure ligt voor u klaar (voor 2 personen) MUZIEK ZONDAG 19 NOV.: JAN KOP TEL. 01 1 8-413551 li za Dans de hele nacht met mij, een te gekke voorstelling Rijk gevulde hazepeper met een garnituur van preiselbeeren, rodekool met stukjes appel, stoofpeer en aardappelpuree. Kunt u één minuut zonder lucht...? U kunt een week zonder eten, een dag zonder drinken, maar geen minuut zonder lucht. Geen lucht meer krijgen, dat gevoel hebben we allemaal wel eens. Carapatiënten leven dagelijks met dat gevoel. Patiënten met astma en bronchitis hebben vaak op onverwachte momenten last van benauwdheid, terwijl mensen met longemfyseem daar zelfs voortdurend last van hebben. Het Astma Fonds helpt met directe hulp en met voorlichting, scholing en onderzoek. U weet, daarvoor is veel geld nodig. Al bijna 35 jaar doen wij, en nog nooit tevergeefs, een beroep op u. Ook dit jaar vragen wij om uw bijdrage. Geef aan de collectant of stort uw gift op giro 55055 of bankrekening 70.70.70.120. f/tasta/wa/zC- -'ï-ziS' /rs/y/TT Op onze menukaart vindt u tal van Zuidamerikaanse gerechten die door onze chefkok, op traditionele wijze worden bereid Tevens hebben wij voor u een samengesteld, bestaande uit: ulfienf/óo Een feestelijk Zuidamerikaans aperitief <S/u/u/at/as ffbrno Warme enchilada's gevuld met lamsgehakt uit de oven onder een hoedje van room en gesmolten kaas j$>mo c/c Gfiaty /Y//V/ Deze botermalse ossehaas uit dè Argentijnse hoogvlakte is gevuld met kip, kleine sinaasappeltjes en diverse groentes Jjboo/n Een verfrissend tussengerecht met een vleugje menth. (jomóinaaon f/hoo/y Got/cro Een verrassende combinatie van kalkoen met onder zijn vleu gels het gegrillde lamshaasje geserveerd met seizoengroentes en bijpassende aardappelgarnituren 1TÜbstrc -Ofa/u/- Grand dessert Rio Grande Een feestelijk nagerecht met diverse lekkernijen Z'J*/ /- f fA(ieuzvmdijt<^9 - Missing en - 0118-415002 lil ii voor origineel Argentijns vlees en Argentijnse delicatessen of maak uw keuze uit tal van andere originele vleesgerechten. Tevens zijn wij gespecialiseerd in spare-ribs (onbeperkt). Speciale zaal voor grote partijen. AMIGO: EEN KEUKEN MET KARAKTER! f INTEGRATIE GEHANDICAPTEN Telefoon: (033) 75.33.44 Buitenruststraat 22, Middelburg, tel. 0118-638456 Wij showen niet alleen de japonnen maar ook de prijzen. Een avond vol informatie. Tevens grote bruidsmarkt, vanaf 19.00 uur Toegangsprijs: 15,- incl. koffie, gebak en 1 consumptie. U maakt tevens kans op een gratis bruidsjapon. Rnrq van Woeléerênlaai^ Vli-ninqrn n-nft-418653 Ons nieuwe adres is: Brouwerijstraat 9, 4501 CM Oostburg, tel. 0117-454861 Landlustweg 1 4455 TK Nieuwdorp Tel. 0113-612589 Reserveer nu voor de KERSTBRUNCH Op zondag 24 dec. 1ste en 2e kerstdag van 12.00 tot 14.00 uur of van 18.00 tot 20.00 uur. De prijs voor deze brunch is 39,50 p.p. Door een zetfout stond er afgelopen week helaas een foutieve prijs In ons sfeervolle restaurant op 1ste en 2e kerstavond tijdens het Dinerbuffetdansant van 19.00 tot 24.00 uur. U kunt genieten van een keur van kleine voorgerechtjes op bord geserveerd, heldere wildbouillon, hoofdgerecht van Beenham, Rosbief, gepocheerde zalm en tongrolletjes met bijpassende aardappel- en groentegamituur en een grandioos dessertbuffet voor de prijs van 97,50 p.p. CV! CO o ja In ons specialiteitenhuis heeft elk seizoen een eigen smaak en geur. Als buiten bladeren in geel, bruin en rood door de straten waaien, als een herfststorm over de daken gaat of regen tegen de ruiten klettert, als verstild zonlicht laag over het land strijkt en de stad in zachte pasteltinten kleurt, als nevelsluiers, mistvelden of beparelde spinnewebben de morgenuren tekenen en lantarens met dampige lichtkringen de avonden, als het binnen warm en behaaglijk is, dan kun je in ons specialiteitenhuis de herfst ruiken en kopen. Het is het seizoen van de wild- gerechten. De oogst uit de natuur biedt een rijk scala aan mogelijk heden voor vorstelijke maaltijden met delicieuze nagerechten. Uit de banketbakkerskeuken van Van Opdorp uit Goes, het ge renommeerde Zeeuwse lid van het Patisserie College, hebben we exquise bavaroises, grand- desserts, roombanket, zoutge- bak en marsepein toegevoegd aan ons assortiment Zo kunt u in ons Middelburgse huis de beste gerechten, ingrediënten en patisserie krijgen om in uw eigen huis geur en smaak aan de herfst te geven. WIJN- EN SPECIALITEITENHUIS Lange Noordstraat 10-12, Middelburg, Tel. 0118-614943

Krantenbank Zeeland

de Faam | 1995 | | pagina 8