Iïï lïï
Sta
,F19.50
12.50
(Juêiot
w!
WIST U DAT:
Landlust
ALL AMERICAN
BUFFET K
PICCARD
Landlust
EEN WILDAVOND
net.
HILDERNISSE
020-6262620
CU
JeHUIfKm
GEKOOKT OF
GEBAKKEN
WINTERSE
STAMPPOT
Le Rendez Vous
HOF VAN WALCHEREN
whisky19.95
lde: nespleten
iass dmun
KLOVENIERSDOELEN
Maandmenu
59,50
Uit? Adverteren?
Bel 01184-84316
ONBEPERKT
MOSSELEN ETEN
fjjw 't TO a epen van Deere
Kerstmenu 1994
Terrine van tarbot en gerookte paling,
met een coulis van paprika
Heldere bouillon van kleinwild met truf
felaroma en reepjes van boekweit flensjes
Tongrolletjes en kreeft met een seldery
puree begeleid door een saus met dragon
Jong wildzwijn filet in bladerdeeg
geserveerd met een fijne portsaus
Selectie van onze kerst desserts
Mokka met versnaperingen
Markt 19, 4331 LJ Middelburg
BRASSERIE DE HUIFKAR
SERVEERT OP VELER VERZOEK WEER
OP ZATERDAG
10 DECEMBER 1994
Tel. 01180-12998/24359
HET STATION
RESTAURATIES
P-P-
Of wat dacht u van een heerlijke
p.p.
Voor inlichtingen of reservering, 01184-65909
Eet "date" op de koopavond bij:
''Koopavond i.d.tjes"
Beide Kerstdagen hebben wij voor U de keuze
uit 3 kerstmenu's 78,50
De kerstmenu's worden U op aanvraag
gaarne toegezonden
BISTRO - RESTAURANT
MIDDELBURG.
WILDMENU 38,50
HOTELVRESTAURANT
wij van uw bruiloft EEN FEEST
maken...
de bruidstaart ons CADEAU is..
bij reservering een VERRASSING
op u wacht
wij feesten en partijen VOOR IEDER
BUDGET verzorgen
ook hier bij reserveren u een
VERRASSING wacht
wij iedere dag geopend zijn vanaf
09.00 uur (behalve zondags)
wij volledig ingericht zijn voor
vergaderingen
wij beschikken over meer dan
VOLDOENDE PARKEERRUIMTE
KEUKEN GEOPEND VANAF 11
Koudekerke, Brouwerijstraat 21
Tel. 01185-1210
SURABAYA
Wijnhandel
JONGE GRAANJENEVER
HILDERNISSE" 1 o oc
JONGE HENKES19.95
GLENTALLOCH
WHISKY19.95
MANSION HOUSE
COGNAC REMY
MARTIN XXX39.95
BERGERAC ROUGE '92
CÖTES DE BERGERAC
MOELLEUX '93
CELLIERS DES DAUPHINS
PINOT BLANC
TRAPPISTENBIER
"ABDIJ WESTMALLE"
WESTMALLE BOKAAL GRATIS!
restaurant
partycentrum
Miliei^Mefoon
LIVE MUSIC I Aanvang 18.00 uur
HOTEL-RESTAURANT
Badhuisstraat 178 - Vlissingen
v
BARBECUE DANSANT
Pan n e köE kh u is
Vi:ERWEQEN
Sint en een heleboel Pieten komen
zaterdag 3 december vanaf 14.00 uur
bij ons op bezoek.
\esuauranc
rirent
36132
11596
Japans CIjmü/ÜM
"IEDERE ZONDAG
TWEEMAAL BRUNCH"
DID]ERIDU TRIO
CONTRABAND
KERSTMATINEE
MARIANNE BOER, piano
NIEUWJAARSCONCERT
1e en 2e kerstdag
ƒ61,-
Oud en Nieuw geopend Ook a la carte mogelijk
Visspecialiteiten
Dam 2, Goes
Tel. 01100-30066
ook onze Kerstmenu's
zijn nu bekend
Gegrilde wilde oesters
Licht gebonden vissoep
Gebakken paling
of
Paling in 't groen
huisgemaakteTiramisu
met kaneelijs
's Maandags gesloten
6
DE FAAM - DE VLISSINGER
Woensdag 30 november 1994
rjï\
Hotel-Restaurant
Markt 23-27 4351 AG Vcere
Tel. 0H81-1231 Fax 01181-1261
Wij bieden U:
op 25 en 26 december a.s. een
heerlijk diner in een sfeervolle ambiance
Chefkok Erik van Dalen
heeft van de beste ingrediënten
een keur van fijne gerechten
samengesteld
De menuprijs bedraagt f 87,50 per pers.
Voor info en reserveringen kunt u
bellen: 01181-1231
Aanvang: 19.30 uur
Inschrijven voor deze avond
op reservering
Wij serveren voor u een voorgerechtenbuffet
bestaande uit:
GEROOKTE EENDEBORST,
WILDPATÉ, ROULEAU VAN KWARTEL
Daarna serveren wij u een
HEERLIJKE WILDBOUILLON
Hierna staat voor u een buffet klaar met de
volgende wildspecialiteiten bestaande uit:
JACHTSCHOTEL, HAZEBOUT, REERUG EN
WILDZWIJNROLLADE
Dit wordt begeleid met diverse wildsausen,
spruitjes, rode kool, kastanjepuree, pommes
gratin, gestoofde peertjes en ananascompote
Als afsluiting van deze avond serveren wij u
de volgende lekkernijen:
NAJAARSTAARTEN, DIVERSE IJSTAARTEN
EN BAVAROIS
VISRESTAURANT
Stationsplein 5
Vlissingen
01184-65909
i /C/O/ iijr\ks
Tournedos
mei een saus van rode port28.50
Rib eye stroganoff24.50
Lamskoteletjes v/d grill
met een rozemarijn-honingsaus24.50
VIS V/D WEEK
Scholfilet gevuld met zalm
in een fijne Rieslingsaus24.50
AI deze gerechten worden geserveerd met
aardappelgarnituur en frisse seizoensla
Reserveren wenselijk!
Lange Viele 20-22
4331 LT Middelburg
Telefoon 01180-25670
Telefax 01180-38190
RESTAURANT ORANJEPLAAT
MUIDENWEG 1
4341 PSARNEMUIDEN
VEERSE MEER - TEL. 01182-1621 JACHTHAVEN-ARNEMUIDEN
Voor in forma tie en reserveringen 01182-1621
met Kerst óók a la carte
Markt 63 - Middelburg - 01180-13480
FAZANT - PATÉ
HAZERUG
wildsaus
stoofpeertjes
cranberry compote
BOSVRUCHTENIJS
met slagroom
Indonesisch restaurant en toko
Stationsstraat 20/22, Middelburg,
01180-35914
ORIGINELE OUD-INDISCHE RECEPTEN
UIT DE KEUKEN VAN SURABAYA 23,90
(te verkrijgen bij de boekhandel
en in het restaurant /de toko)
Plein 1940 10-12 4331 LH Middelburg
Telefoon: 12769
zeer zacht, 35% alcoholJLo.V^
Eerlijke, strakke wijn met een
soepele afdronk, 6.95, 6 Hessen4U.UU
Fruitig en zuiver met fraaie
lichtzoete smaak. 6 Hessen4U.UU
Zéér fraaie Rhone, mag u niet missen!
Spotgoedkoop
A.C. d'Alsace 1993. Een frisse droge Alsace.
Uitstekend geschikt bij een voorgerecht,
vis, zuurkool of als apéritief. a.
Normaal 8.95 nu per lies
6 Hessen45.00
Triple - Double. Bij 12 flesjes een origineel
IEDERE ZONDAGAVOND
TEL. 01184 - 13551
restaurant
partycentrum
Nu iedere zaterdag
Zelf lekker bezig zijn met voorgerecht, soep,
barbecue, uitgebreide nagerechten.
Arrivee tussen 18.00 en 20.00 uur.
Einde avond 23.00 uur.
De prijs voor de hele avond is
37,50 excl. drankjes
Reserveren noodzakelijk
Restaurant partycentrum Landlust
Landlustweg 1, Nieuwdorp, tel. 01196-12589
't Groentje 10, Domburg
Tel. 01188-3393
Ze hebben voor elk kind een lekkere verrassing.
Kom je ook een kijkje nemen?
Iedere 1° Vrijdag
Mild en kruidig
-floósstn^
-01180-
Iedere 3° Vrijdag
Subtiel en zacbt
5 qanqen fl 60.= p.p.
En een dinerbon van fl 25,= fado
Landlustweg 1 4455 TK Nieuwdorp
Tel. 01196 - 12589
van 12.00-14.00 en van 18.00-20.00
Achter de Houttuinen Middelburg Tel.01 180-23650
Zaterdag 3 december 20.30 uur
Jan Terpstra, didjeridu; Toon Heutinck, fluit en
boventoonzang; Jo op ten Berg, fluit.
Didjeridu is het traditionele instrument van de
aboriginals uit Australië en is gemaakt van het hout
van de eucalyptusboom.
Zaterdag 10 december 20.30 uur
o.l.v. Willem van Manen
Een 14-mans big-band bezetting. Het repertoire
bestaat uit speciaal voor het orkest geschreven
composities. Het idioom refereert niet alleen aan de
Amerikaanse jazz-traditie maar ook aan Europese en
andere muzikale invloed-sferen.
Maandag 26 december 16.00 uur
Werken van Schumann, Chopirt, Haydn en
Schubert.
Reductiekaart niet van toepassing.
Tijdig reserveren en betalen is aangeraden!
Zondag 1 januari vanaf 16.00 uur
BASHO ENSEMBLE; GEOFFREY DOUGLAS
MADGE, piano; AURELIA SAXOFOON
KWARTET met GUSTAVO TOKER, bondoneon
en PABLO DOBAL, piano;
Jazz door het J.C. TANS ORCHESTRA.
Reductiekaart .niet van toepassing.
Tijdig reserveren en betalen is aangeraden!
Toegang f 20. CJP f 1 7. Donateur Nieuwe Muziek f 15.
Reductiekaart: vier concerten voor f 40.
Tel. reserveren 01180-23650 en betaling via giro
5600435. Donateur van Nieuwe Muziek wordt men door
storting van f 15 per jaar op giro 5600435.
To elliniko estiatorio 'Rhodos' Sas eugete kala
'CHRISTUJENA' Ke eutixismienos o kenourgios chronos
Grieks speclaliteltenrestaurant
plm. 200 zitplaatsen
Lange Noordstraat 14, Middelburg
tel. 01180-26561
Wij heten u tijdens deze
kerstdagen van harte wel
kom en doen dat met een
glaasje ouzo
hebben wij 3 menu's en
een kindermenu samen
gesteld.
U wordt verwacht
's middags vanaf
15.30 - 17.30 uur of
's avonds vanaf 18.00 uur.
Tijdens de kerstdagen
kunt u ook afhalen.
MENU 1
SOEP NAAR KEUZE
tomaten/kippe/
groentesoep
GARNALEN COCKTAIL
AFRODITI SCHOTEL
geroosterd lamsvlees, stukje
ossehaas. stukje musaka.
giros, sperziebonen, gebak
ken aardappelen en boeren
salade
IJS MET VRUCHTEN
KOFFIE
ƒ62,-
E
MENU 2
SOEP NAAR KEUZE
tomaten/kippe/
groentesoep
CALA MARIA MET
MOSSELEN
SPECIALE SPIES
met champignonsaus,
div. groentes, rijst, saus
en boerensalade
MELOEN MET IJS
KOFFIE
MENU 3
SOEP NAAR KEUZE
tomaten/kippe/
groentesoep
KEFTEDES
VISSCHOTEL
SPECIAAL
IJS MET KWEE
PEREN
KOFFIE
'4
PEDIK0MENU
(KINDERMENU)
SOEP
KINDER-
KEFTEDES
KIPFILET
MET FRITES
MET EEN
VERRASSING
28,-