Iïï lïï Sta ,F19.50 12.50 (Juêiot w! WIST U DAT: Landlust ALL AMERICAN BUFFET K PICCARD Landlust EEN WILDAVOND net. HILDERNISSE 020-6262620 CU JeHUIfKm GEKOOKT OF GEBAKKEN WINTERSE STAMPPOT Le Rendez Vous HOF VAN WALCHEREN whisky19.95 lde: nespleten iass dmun KLOVENIERSDOELEN Maandmenu 59,50 Uit? Adverteren? Bel 01184-84316 ONBEPERKT MOSSELEN ETEN fjjw 't TO a epen van Deere Kerstmenu 1994 Terrine van tarbot en gerookte paling, met een coulis van paprika Heldere bouillon van kleinwild met truf felaroma en reepjes van boekweit flensjes Tongrolletjes en kreeft met een seldery puree begeleid door een saus met dragon Jong wildzwijn filet in bladerdeeg geserveerd met een fijne portsaus Selectie van onze kerst desserts Mokka met versnaperingen Markt 19, 4331 LJ Middelburg BRASSERIE DE HUIFKAR SERVEERT OP VELER VERZOEK WEER OP ZATERDAG 10 DECEMBER 1994 Tel. 01180-12998/24359 HET STATION RESTAURATIES P-P- Of wat dacht u van een heerlijke p.p. Voor inlichtingen of reservering, 01184-65909 Eet "date" op de koopavond bij: ''Koopavond i.d.tjes" Beide Kerstdagen hebben wij voor U de keuze uit 3 kerstmenu's 78,50 De kerstmenu's worden U op aanvraag gaarne toegezonden BISTRO - RESTAURANT MIDDELBURG. WILDMENU 38,50 HOTELVRESTAURANT wij van uw bruiloft EEN FEEST maken... de bruidstaart ons CADEAU is.. bij reservering een VERRASSING op u wacht wij feesten en partijen VOOR IEDER BUDGET verzorgen ook hier bij reserveren u een VERRASSING wacht wij iedere dag geopend zijn vanaf 09.00 uur (behalve zondags) wij volledig ingericht zijn voor vergaderingen wij beschikken over meer dan VOLDOENDE PARKEERRUIMTE KEUKEN GEOPEND VANAF 11 Koudekerke, Brouwerijstraat 21 Tel. 01185-1210 SURABAYA Wijnhandel JONGE GRAANJENEVER HILDERNISSE" 1 o oc JONGE HENKES19.95 GLENTALLOCH WHISKY19.95 MANSION HOUSE COGNAC REMY MARTIN XXX39.95 BERGERAC ROUGE '92 CÖTES DE BERGERAC MOELLEUX '93 CELLIERS DES DAUPHINS PINOT BLANC TRAPPISTENBIER "ABDIJ WESTMALLE" WESTMALLE BOKAAL GRATIS! restaurant partycentrum Miliei^Mefoon LIVE MUSIC I Aanvang 18.00 uur HOTEL-RESTAURANT Badhuisstraat 178 - Vlissingen v BARBECUE DANSANT Pan n e köE kh u is Vi:ERWEQEN Sint en een heleboel Pieten komen zaterdag 3 december vanaf 14.00 uur bij ons op bezoek. \esuauranc rirent 36132 11596 Japans CIjmü/ÜM "IEDERE ZONDAG TWEEMAAL BRUNCH" DID]ERIDU TRIO CONTRABAND KERSTMATINEE MARIANNE BOER, piano NIEUWJAARSCONCERT 1e en 2e kerstdag ƒ61,- Oud en Nieuw geopend Ook a la carte mogelijk Visspecialiteiten Dam 2, Goes Tel. 01100-30066 ook onze Kerstmenu's zijn nu bekend Gegrilde wilde oesters Licht gebonden vissoep Gebakken paling of Paling in 't groen huisgemaakteTiramisu met kaneelijs 's Maandags gesloten 6 DE FAAM - DE VLISSINGER Woensdag 30 november 1994 rjï\ Hotel-Restaurant Markt 23-27 4351 AG Vcere Tel. 0H81-1231 Fax 01181-1261 Wij bieden U: op 25 en 26 december a.s. een heerlijk diner in een sfeervolle ambiance Chefkok Erik van Dalen heeft van de beste ingrediënten een keur van fijne gerechten samengesteld De menuprijs bedraagt f 87,50 per pers. Voor info en reserveringen kunt u bellen: 01181-1231 Aanvang: 19.30 uur Inschrijven voor deze avond op reservering Wij serveren voor u een voorgerechtenbuffet bestaande uit: GEROOKTE EENDEBORST, WILDPATÉ, ROULEAU VAN KWARTEL Daarna serveren wij u een HEERLIJKE WILDBOUILLON Hierna staat voor u een buffet klaar met de volgende wildspecialiteiten bestaande uit: JACHTSCHOTEL, HAZEBOUT, REERUG EN WILDZWIJNROLLADE Dit wordt begeleid met diverse wildsausen, spruitjes, rode kool, kastanjepuree, pommes gratin, gestoofde peertjes en ananascompote Als afsluiting van deze avond serveren wij u de volgende lekkernijen: NAJAARSTAARTEN, DIVERSE IJSTAARTEN EN BAVAROIS VISRESTAURANT Stationsplein 5 Vlissingen 01184-65909 i /C/O/ iijr\ks Tournedos mei een saus van rode port28.50 Rib eye stroganoff24.50 Lamskoteletjes v/d grill met een rozemarijn-honingsaus24.50 VIS V/D WEEK Scholfilet gevuld met zalm in een fijne Rieslingsaus24.50 AI deze gerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur en frisse seizoensla Reserveren wenselijk! Lange Viele 20-22 4331 LT Middelburg Telefoon 01180-25670 Telefax 01180-38190 RESTAURANT ORANJEPLAAT MUIDENWEG 1 4341 PSARNEMUIDEN VEERSE MEER - TEL. 01182-1621 JACHTHAVEN-ARNEMUIDEN Voor in forma tie en reserveringen 01182-1621 met Kerst óók a la carte Markt 63 - Middelburg - 01180-13480 FAZANT - PATÉ HAZERUG wildsaus stoofpeertjes cranberry compote BOSVRUCHTENIJS met slagroom Indonesisch restaurant en toko Stationsstraat 20/22, Middelburg, 01180-35914 ORIGINELE OUD-INDISCHE RECEPTEN UIT DE KEUKEN VAN SURABAYA 23,90 (te verkrijgen bij de boekhandel en in het restaurant /de toko) Plein 1940 10-12 4331 LH Middelburg Telefoon: 12769 zeer zacht, 35% alcoholJLo.V^ Eerlijke, strakke wijn met een soepele afdronk, 6.95, 6 Hessen4U.UU Fruitig en zuiver met fraaie lichtzoete smaak. 6 Hessen4U.UU Zéér fraaie Rhone, mag u niet missen! Spotgoedkoop A.C. d'Alsace 1993. Een frisse droge Alsace. Uitstekend geschikt bij een voorgerecht, vis, zuurkool of als apéritief. a. Normaal 8.95 nu per lies 6 Hessen45.00 Triple - Double. Bij 12 flesjes een origineel IEDERE ZONDAGAVOND TEL. 01184 - 13551 restaurant partycentrum Nu iedere zaterdag Zelf lekker bezig zijn met voorgerecht, soep, barbecue, uitgebreide nagerechten. Arrivee tussen 18.00 en 20.00 uur. Einde avond 23.00 uur. De prijs voor de hele avond is 37,50 excl. drankjes Reserveren noodzakelijk Restaurant partycentrum Landlust Landlustweg 1, Nieuwdorp, tel. 01196-12589 't Groentje 10, Domburg Tel. 01188-3393 Ze hebben voor elk kind een lekkere verrassing. Kom je ook een kijkje nemen? Iedere 1° Vrijdag Mild en kruidig -floósstn^ -01180- Iedere 3° Vrijdag Subtiel en zacbt 5 qanqen fl 60.= p.p. En een dinerbon van fl 25,= fado Landlustweg 1 4455 TK Nieuwdorp Tel. 01196 - 12589 van 12.00-14.00 en van 18.00-20.00 Achter de Houttuinen Middelburg Tel.01 180-23650 Zaterdag 3 december 20.30 uur Jan Terpstra, didjeridu; Toon Heutinck, fluit en boventoonzang; Jo op ten Berg, fluit. Didjeridu is het traditionele instrument van de aboriginals uit Australië en is gemaakt van het hout van de eucalyptusboom. Zaterdag 10 december 20.30 uur o.l.v. Willem van Manen Een 14-mans big-band bezetting. Het repertoire bestaat uit speciaal voor het orkest geschreven composities. Het idioom refereert niet alleen aan de Amerikaanse jazz-traditie maar ook aan Europese en andere muzikale invloed-sferen. Maandag 26 december 16.00 uur Werken van Schumann, Chopirt, Haydn en Schubert. Reductiekaart niet van toepassing. Tijdig reserveren en betalen is aangeraden! Zondag 1 januari vanaf 16.00 uur BASHO ENSEMBLE; GEOFFREY DOUGLAS MADGE, piano; AURELIA SAXOFOON KWARTET met GUSTAVO TOKER, bondoneon en PABLO DOBAL, piano; Jazz door het J.C. TANS ORCHESTRA. Reductiekaart .niet van toepassing. Tijdig reserveren en betalen is aangeraden! Toegang f 20. CJP f 1 7. Donateur Nieuwe Muziek f 15. Reductiekaart: vier concerten voor f 40. Tel. reserveren 01180-23650 en betaling via giro 5600435. Donateur van Nieuwe Muziek wordt men door storting van f 15 per jaar op giro 5600435. To elliniko estiatorio 'Rhodos' Sas eugete kala 'CHRISTUJENA' Ke eutixismienos o kenourgios chronos Grieks speclaliteltenrestaurant plm. 200 zitplaatsen Lange Noordstraat 14, Middelburg tel. 01180-26561 Wij heten u tijdens deze kerstdagen van harte wel kom en doen dat met een glaasje ouzo hebben wij 3 menu's en een kindermenu samen gesteld. U wordt verwacht 's middags vanaf 15.30 - 17.30 uur of 's avonds vanaf 18.00 uur. Tijdens de kerstdagen kunt u ook afhalen. MENU 1 SOEP NAAR KEUZE tomaten/kippe/ groentesoep GARNALEN COCKTAIL AFRODITI SCHOTEL geroosterd lamsvlees, stukje ossehaas. stukje musaka. giros, sperziebonen, gebak ken aardappelen en boeren salade IJS MET VRUCHTEN KOFFIE ƒ62,- E MENU 2 SOEP NAAR KEUZE tomaten/kippe/ groentesoep CALA MARIA MET MOSSELEN SPECIALE SPIES met champignonsaus, div. groentes, rijst, saus en boerensalade MELOEN MET IJS KOFFIE MENU 3 SOEP NAAR KEUZE tomaten/kippe/ groentesoep KEFTEDES VISSCHOTEL SPECIAAL IJS MET KWEE PEREN KOFFIE '4 PEDIK0MENU (KINDERMENU) SOEP KINDER- KEFTEDES KIPFILET MET FRITES MET EEN VERRASSING 28,-

Krantenbank Zeeland

de Faam | 1994 | | pagina 6