9oe°%Zen Kerstbuffet-dansant i* Kerstdiners KERSTDINER THUIS g<5'el.jk gemekker Bruidsparen krijgen altijd onze grootste aandacht BRASSERIE BRIT VLISSINGEN BOULEVARD - VLISSINGEN HOTEL - RESTAURANT - CATERING f'Jne f en u :?tert0ry Eerste Kerstdag Laten we de voordelen nog eens op een rijtje zetten!! Tvoeede Kerstdag F<r:,ik°^'Ssaus Prijs voor zowel eerste als tweede Kerstdag Per couvert f 99,50 BRITANNIA WATERTOREN IS NOOIT TE KLEIN VOOR DE GROOTSTE PERSONEELSVERENIGING Boulevard Evertsen 244 4382 AG Tel. 01184-13255 D alle zalen hebben uitzicht op zee! ^//0yU. Beide kerstdagen bieden wij u een avond die u niet licht zult vergeten. In een sfeervolle omgeving, met een zorgvuldig samengesteld menu en gezellige muziek. Onbeperkt kunt u genieten van het uitgebreide KERST-BUFFET dat voor u staat opgesteld. De keukenbrigade heeft een menu gecreëerd dat zelfs de meest kritische fijnproever niet teleur zal stellen. Een keur van warme en koude entrees gaat vooraf aan in kerstsfeer opgediende vis-, vlees- en wildgerechten. Als besluit is er ons befaamde dessertbuffet, een uitgelezen samen stelling van alle meesterwerken op dessertgebied onze chefkok en patissier. De muziek wordt beide avonden verzorgd door PASSE PARTOUT. Prijs per couvert: 'f 99,50. Kinderen tot 12 jaar 49,50. 1 '.IPeii&ncn f l?r Graag KERST- en/of OUD/NIEUW- schotels tijdig bestellen! Afhalen 24- 25 - 26 - 31 december en 1 januari tussen 10.00 en 14.00 uur. Ingang achterkant HOTEL. U kunt zich melden aan de RECEPTIEBALIE. Paté de Gibier Consommé petite marmite Loupe de mer cardinal Les granites des roses Carroussel de lievre et de Vaviande exclusive Assiette de dessert de pere noël Surprise Noël Consommé de Gibier Saumon en scampis a la Napolion Les granites de passion Een unieke lokatie Altijd uitzicht op zee Onze "feest"ervaring Reële kalkulatie 10% Reduktie op totaal verzorgde brui loften die op maan dag, dinsdag of woensdag gevierd worden Bij totale verzorging: consumpties slechts 2,50 (voor alle gangbare receptie drankjes) Gratis bruidstaart uit eigen patisserie Groot assortiment receptiegarnituren Speciale feestavond arrangementen Muziekinformatie 7vÏsschÓtel l85'~ Filet de boeuf avec sauce la campagne Assiette de dessert de pere Noël Al uw wensen zijn te verwezenlijken! Informeer naar de speciale arrangementen Tevens cateringservice Zondag 12 december opent.... Junior Kerstmenu tlm 12 jaar f 49,50 een nieuw gezellig restaurant met 'n geweldig uitzicht over de Westerschelde. Onze nieuwe brasserie biedt u o.a 3 gangen keuzemenu's voor slechts 35,-, iedere dag een wisselend 3 gangen menu voor 21,50, een dagelijks andere visschotel met frites en sla voor maar ƒ15,- en nog veel meer! - FEESTZALEN - DINERZALEN - BRUILOFTZALEN 20 DE FAAM - DE VLISSINGER Woensdag 8 december 1993 1993 AAM Thuis tóch uit! Ja, dat kan worden verzorgd door Britannia-Wal er tor en. Wederom bieden wij u thuis een grandioos diner aan. Gecombineerde lvUÈESSCHOrbl.\ 2-4 personen 85,- V'SS CHOTEL I 4Vn 'HliSS&HoTEL VLEESSCHOTEL Smaakvolle eigenbereide vleessala de, waarop een keur van diverse vleesdelicatesscn zoals: fricandeau, rosbief, ossctong, ham, asperges. VISSCHOTEL Eigenbereide vissalade, waarop een keur van diverse visdelicatessen. Voor ieder een portie gerookte zalm, gerookte paling, forel, toma ten gevuld met Hollandse garnalen, makreel in fijne kruiden etc. Deze schotels zijn opgemaakt en gegarneerd met ei en tomaten. Wild paté Geurige runderbouillon met kerstgarnituren 1 Gestoomde zeewolffilet met kreeftensaus Verrassende verfrissing met rozenijs Een exclusieve samenstelling van hazenigfilet en var kenshaasmedaillon in rode wijnsaus Kerstcompositie van verschillende desserts op bord. Een rijkelijk gevulde viscocktail Krachtige wildbouillon met kwartelei Gepocheerde zalm en scampis met een mandarine napoli- tainsaus Vernissende verfrissing met passie ijs 8-12 personen KP?rnn8tTeCht0n^ ru!fWARois "m (""«orfcoeS^ TA' Personen 27,50 Eijne haasbiefstuk met verfijnde saus van bospaddestoe len 1 Kerstcompositie van verschillende desserts op bord BRITAN TOREN

Krantenbank Zeeland

de Faam | 1993 | | pagina 20