DESSERTS
8«
14?°
I9?°
I0?°
475
IP
I?8
2?
>rse kalkoen
ters tam konijn
Kalkoendrumsticks^
Haze-achterbout
filet
Doyenne du Cornice
handperen 4$
Kas-sla
Scholier kerstijs
boomstam
"Viennetta^ijs
Mona chipolata of
feestpudding
Jacky mannequin kwark
Bladerdeeg
John Moir dessert
puddingpoeaei
Vers van het mes.
Gebraden fricandeau
Vers van het mes.
Rauwe achterham
Vprs van het mes.
Schwarzwalder schinken
"Artland" ^29
Vers van het mes.
Luxe wildpaté
v.nen keuken.
Wesffaalse metworst
Vers van het mes:
I ^9
Paturain -
-Prima" belegen kaas
Vers van het mes.
Capritarn
Vers van het mes.
FmmagesdesChaumes
aumes
22 12 maandag 9.00-21-00uur
18.12 donderdag Wg-.ggïS
Woensdag H december 1986
nF. FAAM - DE VLISS1NGER
r~ D —i v y
00 a 3000
am. Per kilo
srst-prijs
)p schaal.
>er kilo
Cerst-prijs
^Iwteca 1500 gram
Kerst-prijs
Diepvries.
Ca. 550 gram
Kerst-prijs
500 Gram
Kerst-prijs
Gourmetpakket
Kilo
Kerst-prijs
Rundergehakt
Kilo
Kerst-prijs
Kilo
Kerst-prijs
Gyros of Stroganoffgehakt
Kilo JL%
Kerst-prijs
Per krop
Kerst-prijs
Navelina's
sinaasappelen
Net van +2V2 kilo
Kerst-prijs
Kilo
Kerst-prijs
0.6 Liter
Kerst-prijs
Vanille en walnoot.
2 Stuks 600 ml.
Kerst-prijs
Roomijsflensjes
Diepvries.
Doos a 4 stuks
Kerst-prijs
0.45 Liter
Aardbei, kersen, abrikoos o^
vier vruchten.
170 Gram
Kerst-prijs
Diepvries. 10 Vellen.
Doos 400 gram
Kerst-prijs
aardbei.
200 Gram
Kerst-prijs
100 Gram T W
Kerst-prijs
100 Gram 11
Kerst-prijs
100 Gram
Kerst-prijs
Eend. haas oi zwijn.
100 Gram
Kerst-prijs
500 Gram Q
Kerst-prijs flf
kaas. 100 Gram J"
Kerst-prijs
Verse kruidenkaas. 7 O
30 Gram
Kerst-prijs
Vacuum verpakt. «m UH
Platte kilostukken
Geitekaas.
Kerst-prijs
100 Gram
Kerst-prijs
Roomboter rol
Gezouten of ongezouten J
500 Gram
Kerst-prijs
Prima-prijs
VOOR DE KtrtST
m91 nn uur
Restaurant
19-12 vrijdag nnn.w()0uur
uia®"--= 00 -21.00 uur
gllSSag 8.00-18.00 uur