DESSERTS 8« 14?° I9?° I0?° 475 IP I?8 2? >rse kalkoen ters tam konijn Kalkoendrumsticks^ Haze-achterbout filet Doyenne du Cornice handperen 4$ Kas-sla Scholier kerstijs boomstam "Viennetta^ijs Mona chipolata of feestpudding Jacky mannequin kwark Bladerdeeg John Moir dessert puddingpoeaei Vers van het mes. Gebraden fricandeau Vers van het mes. Rauwe achterham Vprs van het mes. Schwarzwalder schinken "Artland" ^29 Vers van het mes. Luxe wildpaté v.nen keuken. Wesffaalse metworst Vers van het mes: I ^9 Paturain - -Prima" belegen kaas Vers van het mes. Capritarn Vers van het mes. FmmagesdesChaumes aumes 22 12 maandag 9.00-21-00uur 18.12 donderdag Wg-.ggïS Woensdag H december 1986 nF. FAAM - DE VLISS1NGER r~ D —i v y 00 a 3000 am. Per kilo srst-prijs )p schaal. >er kilo Cerst-prijs ^Iwteca 1500 gram Kerst-prijs Diepvries. Ca. 550 gram Kerst-prijs 500 Gram Kerst-prijs Gourmetpakket Kilo Kerst-prijs Rundergehakt Kilo Kerst-prijs Kilo Kerst-prijs Gyros of Stroganoffgehakt Kilo JL% Kerst-prijs Per krop Kerst-prijs Navelina's sinaasappelen Net van +2V2 kilo Kerst-prijs Kilo Kerst-prijs 0.6 Liter Kerst-prijs Vanille en walnoot. 2 Stuks 600 ml. Kerst-prijs Roomijsflensjes Diepvries. Doos a 4 stuks Kerst-prijs 0.45 Liter Aardbei, kersen, abrikoos o^ vier vruchten. 170 Gram Kerst-prijs Diepvries. 10 Vellen. Doos 400 gram Kerst-prijs aardbei. 200 Gram Kerst-prijs 100 Gram T W Kerst-prijs 100 Gram 11 Kerst-prijs 100 Gram Kerst-prijs Eend. haas oi zwijn. 100 Gram Kerst-prijs 500 Gram Q Kerst-prijs flf kaas. 100 Gram J" Kerst-prijs Verse kruidenkaas. 7 O 30 Gram Kerst-prijs Vacuum verpakt. «m UH Platte kilostukken Geitekaas. Kerst-prijs 100 Gram Kerst-prijs Roomboter rol Gezouten of ongezouten J 500 Gram Kerst-prijs Prima-prijs VOOR DE KtrtST m91 nn uur Restaurant 19-12 vrijdag nnn.w()0uur uia®"--= 00 -21.00 uur gllSSag 8.00-18.00 uur

Krantenbank Zeeland

de Faam | 1986 | | pagina 13