SIES JEAN STORE
emteau
st.]aeques
1/2 KILO
VAN 8,75
VOOR
in
1
I ADVERTEREN
ROMIGE KAAS UIT DE BERGEN,
VERRIJKT MET VERSE GROENE
MADAGASCAR PEPERS.
ereoo
«OFMA/V
v
\v>® 1
1 de\/lissinger 1
1
oe\Tlissinoep
simsbij:
Si
BIJ DE FAAM - DE VLISSlNGER ZIT U GOED
Jceyfrescc
NU VOOR 100,—en ƒ125.
't ©onfc&opjiertjr
ad
ver
teren
HET VELE NIEUWE
IN NOVEMBER BIJ
MARKIES VERLICHTING
De Faam
Woensdag 11 november 1981
JASSEN EN JACKS
van 189,— t/m 219,—
Po^tenmarkt 7 Middelburg
r
Lange Zelke 48
Vlissingen.
\JvleeXV^\c.oP€
\Ne
Een
grote
keus in:
GORDIJNSTOFFEN
EN
VITRAGES
tevens vindt U
bij ons
alle merken
TAPIJT
Een prachtige kollektie
KLASSIEKE MEUBELEN
in
eiken
en
noten
U
bent
welkom
bij:
Ideens
en
Irisette
DONSDEKENS
en
OVERTREKKEN
de
bedversierders
bij
uitstek
Lange Noordstraat 25, Middelburg tel. 01180-12943
de kortste
weg naar de
consument
in
voordeel aanbiedingen
kado-koopjes
geweldige keuze
KADO
TIPS
'n verlichtingsgeschenk
is leuk om te geven, fijn
om te krijgen.
MARKIES verlichting toont veel
waar mensen blij mee zijn, kom
maar kijken
L. Marinissen
De jacht is weer
geopend
Wij zijn ruim
gesorteerd in:
hazen
hazeruggen
hazebouten
wilde
konijnen
fazanten
patrijzen
wilde
eenden
verse
braadkuikens
kuikenbouten
kipfilet
soepkippen
kipperagoüt
enz.
ook hebben wij
Hollandse
en
buitenlandse
kaassoorten
diëetkaas
diëetvoeding
vers gebrande
noten
V.N.R.-
reform
voeding
paté's
En natuurlijk
hebben wij U
nog vee! meer
te bieden.
Kotnt U zelf
overtuigen,
wij zullen U
graag ontvangen
L. MARINISSEN
de blouse
Een schitterende kwaliteit
Seiden-jersey met speelse
modieuze jabot. Iets heel fijntjes
met keuze uit de kleuren wit-
zwart-ecru en zilvergrijs, g
de rok
Zwart fond, stijlvol geborduurd
randdessin goud of zilver Lurex.
De bijpassende fantasie-
ceintuur geeft deze combinatie
een nog feestelijker tintje.
SMITH kaas
Bezorg uzelf een
schitterende dag...
Het is een bijzonder evenement
dat binnenkort in onze zaak plaatsvindt.
Want het ral wel raxiii meer gebeuren
dat n meesten-diamantslijper Renter
op rijn vingers mag kijken terwijl hij (de
meest) kostbare diamanten aan het
bewerken is. Zijn eigen atelier is hermetisch
gesloten voor het publiek. Maar «ij zetten onze
deuren wagenwijd voor u open. tijdens
de demonstratiedagen I2en 13 november.
Zorg dat u dit evenement niet mist.
En laat u fnséincn-n dixn dat wondethaarlijke
proges van het diamant slijpen. Zie lux- tijdens het
slijpen de eerste sehitterstralcn doorbreken in
de dofte schemering van de mwe diamant,
die zoveel miljoenen jaren in de aardbodem heeft
liggen wachten op dit moment
l lZ-t is een gebeurtenis die u bijblijft.
Een DlAM ANTWEjzK vol verrassingen,
vati dinsdag 10 tot zondag 15 november
Wij koudot de hele week open huis voor u.
Om i< onjc nieuwste Imljantkoüektie te tonen en u
u/Ie informatie te vérstrekken. Helemaal vrijblijvend uiteraard.
Ook de prachtige map met folders waarin u alles over diamant kunt legen
en die wij u GRATIS verstrekken, maakt uw hegoek waardevol.
Diamant, het gestolde leven.
Als er iets in de wereld eeuwig is, is het wel de diamant.
Niemand weet precies hoe diamanten aanvankelijk zijn ontstaan. Alles
wat men erover kan zeggen is dat miljoenen jaren geleden natuurlijke
koolstof door de grote krachten van hitte en dmk in diamantkristallen
werd gevormd. Daarom mogen we de diamant met reclu beschou
wen als gekristalliseerd leven.
Zou het daardoor komen dat z'n intense schittering door
niets ter wereld geëvenaard wordt? Dat is hét mooiste van diamant:
We zien het stralende leven terug, dat zoveel
tijdperken lang verborgen heeft gelegen in de huik
van Moeder Aarde. I let teven ook dat door
niets kan worden aangetast, w.mt diamant is
banier dan elke andere bestaande materie
TijA-mik JunumuvxL
vvrurrlikit «>i clle
IvcyLf \-,ui IHN
1X11 V lllf IrfV'lfck' imp
HM ^lk ml'*HUtV O*VT JuillltMtlV
Diamant,
als u „eeuwig" bedoelt
Elke diamant bewijst het op
onnavolgbare wijze. Werkelijke, eeuwige
schoonheid heeft tijd. veel tijd nodig om te
kunnen groeien. Daarom past een diamant niet
hij een vluchtige liefde, evenmin als een plastic
sieraad symbtxil kan zijn van eeuwige liefde.
Voor een diamant kies je. als je nv bent aan iets van
onvergankelijke waarde In op zon moment is
het belangrijk dat u een specialist kent die daar
gevoel voor heelt.
Behalve een jarenlange ervaring en
een vakmansch:i|i dar met lietde oor de diamant
J I wordt uifgcoclenJ. vindi u hij ons een ruime
I I keuze diamanten in vele grootten, mixlellen
Sri en prijsklassen. Pcrtekrgezet in een gouden ring,
armband, hanger of in ixrrknopjes.
Een groeibriljant is een gix-d begin.
Veel mensen die een diamanten sieraad
i&> gaan kopen hebben een smaak die duurder is dan
zij zich kunnen veroorloven. Maar al is het sieraad
van uw keuze ver boven de Ix-groring, daarom is
het nog niet onbereikbaar!
De groeibriljant biedt een uitstekende oplossing. Het gaat zo: U kiest
uit onze nieuwe groeibrijjant-kollekrie een sieraad in de prijsklasse
die u in gedachten had. Binnen 2 jaar kunt u het inruilen voor een duur
der, groter sieraad. U krijgt er dan de dagwaarde ^-. pp»»-.
voor temg, maar vaak is in twee V/'i* S
jaar de waarde zódanig gestegen, dat u meer
terugkrijgt dan u betaald hebt. En op die
manier groeit u langzaam maar zeker naar het
diamanten sieraad dat u nu misschien niet voor mogelijk houdt, maar dat
binnen enkele jaren binnen uw bereik kan liggen.
Geef haar het mooiste bewijs: Een briljant in haar trouwring.
Menig dichter heeft de glans in de ogen van zijn beminde
vergeleken met de glans van een diamant. Geef uw vrouw na zoveel jaar
een diamant in haar trouwring, en u zult zien wat de dichters Ixxloelen
Al vanaf ca. t ÏOO,- zetten wij een briljant in vrijwel
elk model trouwring. Is er een mooiere manier
denkbaar om haar datgene te zeggen waarvoor
f t f woonden.tekort schieten?
VVuKirjulpromcnudc 88 Vllwingcn
l el.: 01184-16400
woninginrichting
de\^lissingeb
kleinmeubelen
geschenken
spiegels
kunstnijverheid
te zien in
kombinatie met
de meest uit
gebreide kollektie
verlichting
is
In Italië vormt de "pasta"
i een onmisbaar onderdeel
van de warme maaltijd. On
der deze naam kent men
bijna 50 variëteiten, ver
schillend van vorm en
smaak. De namen zijn een
begrip voor de fijnproevers:
ravioio. cannelloni, lasagna,
agnololti en natuurlijk
spaghetti.
2 varkenskoteletten, zout, 70
gram holer, I verse Spaanse
peper, 20 gram bloem, 2 dl
bouillon, I blokje tomaten
puree, spaghetti, geraspte
kaas.
Wrijf de koteletten in met
zout en bak ze langzaam in
50 gram boter bruin en gaar,
ca. 20 minuten. Neem ze uil
de pan. Snijd de peper door,
verwijder de zaadjes en hek
de peper fijn. Bak de klein
gesneden peper in de van
het bakken overgebleven
boter bruin.
Smelt 20 gram boter, voeg
bloem toe en - al roerende -
de bouillon en tomatenpu
ree. Maak de saus op smaak
af.
Serveer de koteletten be
strooid met gebakken peper,
óp gaargekookte met kaas
bestrooide spaghetti. Giet
de saus over de koteletten en
over de spaghetti. Geef de
rest er apart bij.
Bel voor uw dagelijks recept:
070-26.23.11.
HANDEL IN WILD
EN GEVOGELTE
EN DELICATESSEN
Wagenaarstraat 13-15
MIDDELBURG
Tel. 01180-14943