SIES JEAN STORE emteau st.]aeques 1/2 KILO VAN 8,75 VOOR in 1 I ADVERTEREN ROMIGE KAAS UIT DE BERGEN, VERRIJKT MET VERSE GROENE MADAGASCAR PEPERS. ereoo «OFMA/V v \v>® 1 1 de\/lissinger 1 1 oe\Tlissinoep simsbij: Si BIJ DE FAAM - DE VLISSlNGER ZIT U GOED Jceyfrescc NU VOOR 100,—en ƒ125. 't ©onfc&opjiertjr ad ver teren HET VELE NIEUWE IN NOVEMBER BIJ MARKIES VERLICHTING De Faam Woensdag 11 november 1981 JASSEN EN JACKS van 189,— t/m 219,— Po^tenmarkt 7 Middelburg r Lange Zelke 48 Vlissingen. \JvleeXV^\c.oP€ \Ne Een grote keus in: GORDIJNSTOFFEN EN VITRAGES tevens vindt U bij ons alle merken TAPIJT Een prachtige kollektie KLASSIEKE MEUBELEN in eiken en noten U bent welkom bij: Ideens en Irisette DONSDEKENS en OVERTREKKEN de bedversierders bij uitstek Lange Noordstraat 25, Middelburg tel. 01180-12943 de kortste weg naar de consument in voordeel aanbiedingen kado-koopjes geweldige keuze KADO TIPS 'n verlichtingsgeschenk is leuk om te geven, fijn om te krijgen. MARKIES verlichting toont veel waar mensen blij mee zijn, kom maar kijken L. Marinissen De jacht is weer geopend Wij zijn ruim gesorteerd in: hazen hazeruggen hazebouten wilde konijnen fazanten patrijzen wilde eenden verse braadkuikens kuikenbouten kipfilet soepkippen kipperagoüt enz. ook hebben wij Hollandse en buitenlandse kaassoorten diëetkaas diëetvoeding vers gebrande noten V.N.R.- reform voeding paté's En natuurlijk hebben wij U nog vee! meer te bieden. Kotnt U zelf overtuigen, wij zullen U graag ontvangen L. MARINISSEN de blouse Een schitterende kwaliteit Seiden-jersey met speelse modieuze jabot. Iets heel fijntjes met keuze uit de kleuren wit- zwart-ecru en zilvergrijs, g de rok Zwart fond, stijlvol geborduurd randdessin goud of zilver Lurex. De bijpassende fantasie- ceintuur geeft deze combinatie een nog feestelijker tintje. SMITH kaas Bezorg uzelf een schitterende dag... Het is een bijzonder evenement dat binnenkort in onze zaak plaatsvindt. Want het ral wel raxiii meer gebeuren dat n meesten-diamantslijper Renter op rijn vingers mag kijken terwijl hij (de meest) kostbare diamanten aan het bewerken is. Zijn eigen atelier is hermetisch gesloten voor het publiek. Maar «ij zetten onze deuren wagenwijd voor u open. tijdens de demonstratiedagen I2en 13 november. Zorg dat u dit evenement niet mist. En laat u fnséincn-n dixn dat wondethaarlijke proges van het diamant slijpen. Zie lux- tijdens het slijpen de eerste sehitterstralcn doorbreken in de dofte schemering van de mwe diamant, die zoveel miljoenen jaren in de aardbodem heeft liggen wachten op dit moment l lZ-t is een gebeurtenis die u bijblijft. Een DlAM ANTWEjzK vol verrassingen, vati dinsdag 10 tot zondag 15 november Wij koudot de hele week open huis voor u. Om i< onjc nieuwste Imljantkoüektie te tonen en u u/Ie informatie te vérstrekken. Helemaal vrijblijvend uiteraard. Ook de prachtige map met folders waarin u alles over diamant kunt legen en die wij u GRATIS verstrekken, maakt uw hegoek waardevol. Diamant, het gestolde leven. Als er iets in de wereld eeuwig is, is het wel de diamant. Niemand weet precies hoe diamanten aanvankelijk zijn ontstaan. Alles wat men erover kan zeggen is dat miljoenen jaren geleden natuurlijke koolstof door de grote krachten van hitte en dmk in diamantkristallen werd gevormd. Daarom mogen we de diamant met reclu beschou wen als gekristalliseerd leven. Zou het daardoor komen dat z'n intense schittering door niets ter wereld geëvenaard wordt? Dat is hét mooiste van diamant: We zien het stralende leven terug, dat zoveel tijdperken lang verborgen heeft gelegen in de huik van Moeder Aarde. I let teven ook dat door niets kan worden aangetast, w.mt diamant is banier dan elke andere bestaande materie TijA-mik JunumuvxL vvrurrlikit «>i clle IvcyLf \-,ui IHN 1X11 V lllf IrfV'lfck' imp HM ^lk ml'*HUtV O*VT JuillltMtlV Diamant, als u „eeuwig" bedoelt Elke diamant bewijst het op onnavolgbare wijze. Werkelijke, eeuwige schoonheid heeft tijd. veel tijd nodig om te kunnen groeien. Daarom past een diamant niet hij een vluchtige liefde, evenmin als een plastic sieraad symbtxil kan zijn van eeuwige liefde. Voor een diamant kies je. als je nv bent aan iets van onvergankelijke waarde In op zon moment is het belangrijk dat u een specialist kent die daar gevoel voor heelt. Behalve een jarenlange ervaring en een vakmansch:i|i dar met lietde oor de diamant J I wordt uifgcoclenJ. vindi u hij ons een ruime I I keuze diamanten in vele grootten, mixlellen Sri en prijsklassen. Pcrtekrgezet in een gouden ring, armband, hanger of in ixrrknopjes. Een groeibriljant is een gix-d begin. Veel mensen die een diamanten sieraad i&> gaan kopen hebben een smaak die duurder is dan zij zich kunnen veroorloven. Maar al is het sieraad van uw keuze ver boven de Ix-groring, daarom is het nog niet onbereikbaar! De groeibriljant biedt een uitstekende oplossing. Het gaat zo: U kiest uit onze nieuwe groeibrijjant-kollekrie een sieraad in de prijsklasse die u in gedachten had. Binnen 2 jaar kunt u het inruilen voor een duur der, groter sieraad. U krijgt er dan de dagwaarde ^-. pp»»-. voor temg, maar vaak is in twee V/'i* S jaar de waarde zódanig gestegen, dat u meer terugkrijgt dan u betaald hebt. En op die manier groeit u langzaam maar zeker naar het diamanten sieraad dat u nu misschien niet voor mogelijk houdt, maar dat binnen enkele jaren binnen uw bereik kan liggen. Geef haar het mooiste bewijs: Een briljant in haar trouwring. Menig dichter heeft de glans in de ogen van zijn beminde vergeleken met de glans van een diamant. Geef uw vrouw na zoveel jaar een diamant in haar trouwring, en u zult zien wat de dichters Ixxloelen Al vanaf ca. t ÏOO,- zetten wij een briljant in vrijwel elk model trouwring. Is er een mooiere manier denkbaar om haar datgene te zeggen waarvoor f t f woonden.tekort schieten? VVuKirjulpromcnudc 88 Vllwingcn l el.: 01184-16400 woninginrichting de\^lissingeb kleinmeubelen geschenken spiegels kunstnijverheid te zien in kombinatie met de meest uit gebreide kollektie verlichting is In Italië vormt de "pasta" i een onmisbaar onderdeel van de warme maaltijd. On der deze naam kent men bijna 50 variëteiten, ver schillend van vorm en smaak. De namen zijn een begrip voor de fijnproevers: ravioio. cannelloni, lasagna, agnololti en natuurlijk spaghetti. 2 varkenskoteletten, zout, 70 gram holer, I verse Spaanse peper, 20 gram bloem, 2 dl bouillon, I blokje tomaten puree, spaghetti, geraspte kaas. Wrijf de koteletten in met zout en bak ze langzaam in 50 gram boter bruin en gaar, ca. 20 minuten. Neem ze uil de pan. Snijd de peper door, verwijder de zaadjes en hek de peper fijn. Bak de klein gesneden peper in de van het bakken overgebleven boter bruin. Smelt 20 gram boter, voeg bloem toe en - al roerende - de bouillon en tomatenpu ree. Maak de saus op smaak af. Serveer de koteletten be strooid met gebakken peper, óp gaargekookte met kaas bestrooide spaghetti. Giet de saus over de koteletten en over de spaghetti. Geef de rest er apart bij. Bel voor uw dagelijks recept: 070-26.23.11. HANDEL IN WILD EN GEVOGELTE EN DELICATESSEN Wagenaarstraat 13-15 MIDDELBURG Tel. 01180-14943

Krantenbank Zeeland

de Faam | 1981 | | pagina 13