K
Lekkersmakend,
slankmakend^nieuws van Campina!
99
Irr
rn nssi nn!
SlUIOUtTTt
ALPA-
SCHLANK
fl. 0,95
Kwarktaart
natuurlijk lekker
rr
rr
rr.
rr,
rr
nr. ca
rr.
---
rr:
rr
rr,
i
rr'
rr
rr,
cc
r:r
l I
woninginrichting
rrjrr rr.i
rr,
i
rr
ccfcc:
rr
rr.
rr-
SMITH kaas
magere kaas
uit de Alpen!
SMITH kaas
geen wonder, dat de mensen zo verrukt zijn van 't eiken bij pot. eiken is normaal al om verliefd op te worden eiken is kloeken en toch warm. onverwoestbaar en toch sfeervol eiken bij pot staat bovendien voor:
een grandioze kollektie meubelen die u gerust exklusief mag noemen in een woord klasse! omdat eiken meubelen bij pot qua vormgeving en afwerking duidelijk een trapje hoger staan, vandaar misschien ook,
dat u er voor op de 2e verdieping moet zin zijn in pot's toonzalen aan de oranje straatkom er eens kijken, keuren en misschien wel kopen, in het laatste geval kunt u tegelijk kennis maken met pot's veel geprezen
waar zelfs gratis goede raad toe behoort van ervaren binnenhuis-adviseurs
service,
rr
rr
rr'
rr,
rr
rr
rr
er.
rr
rr
rr,
cr
■rr
rr,
1
=r ft
rr
C1—
llT
rr
jrr
rr1
rr.
rr
rr-
rr
rr-
rr
rr,
IS'
irr.
r -
CC
CC
rr
rr
rr'
rr,
CC'
r r=<T
i r r
/Efs
f '1
j pJi I f
massief eiken houten kasten schitterend afgewerkt leverbaar invele maten
zie bijgaande schetsjes,bijpassende ronde en langwerpige massief
eiken tafels en stoelen
rr
rr*
rr
rr1
rr
rr,
rr
rr
i O
cc'
i
r r
1 i
1
9 25 19 Ki.m.u
[CC.
"11111'
11 11,
cc
CC' L_-
ELEGANCE
FINESSE
SAVEUR
MAGERE
CAMEMBERT
UIT FRANKRIJK
Campina brengt vanaf nu kwark op uw tafel. Een kalorie-arme, frisse
zuivelvariatie die bij steeds meer mensen in de smaak valt. Omdat het zo lekker is. Omdat het zo gezond is.
Omdat er zoveel mee te doen valt.
Kwark naturel van
Campina.
Kwark naturel
ter introduktie bakje
Drie vruchtenkwarks van
Campina.
Vruchtenkwark aardbei
kersen of perzik Of
ter introduktie bakje 09
massief eiken da's fijn om te zien
rr-
rr-
■rr
rr
rr.
■rr
rr
rr.
cc
r
r.
rs-
i
rr-
k>. in.u 919 11 19
K9.ii9.S4 919 12 19
Ki.ui.s. 919 13 19
ks. I«.M 919 14 19
Kil 119. n 919 17 19
Kiillt.il 9,9 19 HOi'ltiU
r r.
i i i
-r i
|l 1 i
cr>
rr
rr
rr.
IV 1
■cc
rr-rr
or-
W~!C
mm
i uê
h- '4. h
Jm m
rr-
rr
rr-
■rr
rnrr rr-
pot
it
r r
-
■f
rr
rrr'
11
F
919 23 19 iso.m.si
919 03 19 ?it.iit.n
919 07 19 nt.m.n
919 OB 19 lie.ut,i
919 09 19 ut.ut.u
919 05 19 no. utn
919 02 19 m utt'u
919 28 19 iso.ua .M
919 33 19 lie, tor, s
Ki.mi.n 919 43 19
uitsluitend
/erkrijgbaarbij
'n 150 gram
stevige, magere
smeerkaas!
slechts:
uitsluitend
verkrijgbaar bij
(zonder oven)
200gram verkruimelde biscuits,
2 eetlepels rode jam. 6 blaadjes witte
gelatine, 2 citroenen (sap en rasp), '/idl.
water, 3 eieren, 150gram basterdsuiker.
750gram kwark, '/sliter slagroom,
desgewenst I blikje mandarijntjes.
Beboter een springvorm (a 24 cm) bee!
zorgvuldig en beleg hem daarna royaal met
biscuitkruimels, vermengd met de jam. Week
de-blaadjes gelatine in ruim water tot ze
zacht zijn geworden, knijp het vocht er goed
uit en tos ze daar a op in het even verwarmde
sap van de beide citroenen en het water. Voeg
nu ook de citroensap toe.
Laat het vocht vooral niet koken. Splits
de eieren, roer de dooiers met de helft van de
suiker dik en schuimig (het liefst op stoom).
Roerde afgekoelde, opgeloste gelatine
erdoor en vermeng het geheel met de kwark.
Sla de slagroom stijf en klop de eiwitten met
de rest van de suiker ook heel stijf. Vermeng
het kwarkmengsel met de room en de eiwitten.
Doe het mengsel over in de springvorm
en laat het in de koelkast goed opstijven.
Verwijder de rand en garneer de taart
desgewenst met partjes mandarijn.
Campina kwark naturel in vierkante bakjes,
waarmee u andere taarten kunt bakken, vla's
versieren, toastjes garneren, of zo maar een hapje
pure gezondheid kunt eten op elk moment dat u
schikt.
84
Naast kwark naturel presen teert Campina
ook vruchtenkwarks met stukjes perzik, aardbeien
of kersen in handige portie-verpakkingen.
Een bijzonder smakelijk dessert, een fris
tussendoortje, een gezonde slankhoudende
trekstiller. Proef die nieuwe Campina
vruchtenkwarks.
70
8-
si-"
Onder het deksel van elk doosje Campina
kwark naturel vindt u recepten voor nog meer
heerlijke frisse kwark-hapjes.
campina
MELKVARIATIES
Geldig van 9 t/m 21 mei