K Lekkersmakend, slankmakend^nieuws van Campina! 99 Irr rn nssi nn! SlUIOUtTTt ALPA- SCHLANK fl. 0,95 Kwarktaart natuurlijk lekker rr rr rr. rr, rr nr. ca rr. --- rr: rr rr, i rr' rr rr, cc r:r l I woninginrichting rrjrr rr.i rr, i rr ccfcc: rr rr. rr- SMITH kaas magere kaas uit de Alpen! SMITH kaas geen wonder, dat de mensen zo verrukt zijn van 't eiken bij pot. eiken is normaal al om verliefd op te worden eiken is kloeken en toch warm. onverwoestbaar en toch sfeervol eiken bij pot staat bovendien voor: een grandioze kollektie meubelen die u gerust exklusief mag noemen in een woord klasse! omdat eiken meubelen bij pot qua vormgeving en afwerking duidelijk een trapje hoger staan, vandaar misschien ook, dat u er voor op de 2e verdieping moet zin zijn in pot's toonzalen aan de oranje straatkom er eens kijken, keuren en misschien wel kopen, in het laatste geval kunt u tegelijk kennis maken met pot's veel geprezen waar zelfs gratis goede raad toe behoort van ervaren binnenhuis-adviseurs service, rr rr rr' rr, rr rr rr er. rr rr rr, cr ■rr rr, 1 =r ft rr C1— llT rr jrr rr1 rr. rr rr- rr rr- rr rr, IS' irr. r - CC CC rr rr rr' rr, CC' r r=<T i r r /Efs f '1 j pJi I f massief eiken houten kasten schitterend afgewerkt leverbaar invele maten zie bijgaande schetsjes,bijpassende ronde en langwerpige massief eiken tafels en stoelen rr rr* rr rr1 rr rr, rr rr i O cc' i r r 1 i 1 9 25 19 Ki.m.u [CC. "11111' 11 11, cc CC' L_- ELEGANCE FINESSE SAVEUR MAGERE CAMEMBERT UIT FRANKRIJK Campina brengt vanaf nu kwark op uw tafel. Een kalorie-arme, frisse zuivelvariatie die bij steeds meer mensen in de smaak valt. Omdat het zo lekker is. Omdat het zo gezond is. Omdat er zoveel mee te doen valt. Kwark naturel van Campina. Kwark naturel ter introduktie bakje Drie vruchtenkwarks van Campina. Vruchtenkwark aardbei kersen of perzik Of ter introduktie bakje 09 massief eiken da's fijn om te zien rr- rr- ■rr rr rr. ■rr rr rr. cc r r. rs- i rr- k>. in.u 919 11 19 K9.ii9.S4 919 12 19 Ki.ui.s. 919 13 19 ks. I«.M 919 14 19 Kil 119. n 919 17 19 Kiillt.il 9,9 19 HOi'ltiU r r. i i i -r i |l 1 i cr> rr rr rr. IV 1 ■cc rr-rr or- W~!C mm i uê h- '4. h Jm m rr- rr rr- ■rr rnrr rr- pot it r r - ■f rr rrr' 11 F 919 23 19 iso.m.si 919 03 19 ?it.iit.n 919 07 19 nt.m.n 919 OB 19 lie.ut,i 919 09 19 ut.ut.u 919 05 19 no. utn 919 02 19 m utt'u 919 28 19 iso.ua .M 919 33 19 lie, tor, s Ki.mi.n 919 43 19 uitsluitend /erkrijgbaarbij 'n 150 gram stevige, magere smeerkaas! slechts: uitsluitend verkrijgbaar bij (zonder oven) 200gram verkruimelde biscuits, 2 eetlepels rode jam. 6 blaadjes witte gelatine, 2 citroenen (sap en rasp), '/idl. water, 3 eieren, 150gram basterdsuiker. 750gram kwark, '/sliter slagroom, desgewenst I blikje mandarijntjes. Beboter een springvorm (a 24 cm) bee! zorgvuldig en beleg hem daarna royaal met biscuitkruimels, vermengd met de jam. Week de-blaadjes gelatine in ruim water tot ze zacht zijn geworden, knijp het vocht er goed uit en tos ze daar a op in het even verwarmde sap van de beide citroenen en het water. Voeg nu ook de citroensap toe. Laat het vocht vooral niet koken. Splits de eieren, roer de dooiers met de helft van de suiker dik en schuimig (het liefst op stoom). Roerde afgekoelde, opgeloste gelatine erdoor en vermeng het geheel met de kwark. Sla de slagroom stijf en klop de eiwitten met de rest van de suiker ook heel stijf. Vermeng het kwarkmengsel met de room en de eiwitten. Doe het mengsel over in de springvorm en laat het in de koelkast goed opstijven. Verwijder de rand en garneer de taart desgewenst met partjes mandarijn. Campina kwark naturel in vierkante bakjes, waarmee u andere taarten kunt bakken, vla's versieren, toastjes garneren, of zo maar een hapje pure gezondheid kunt eten op elk moment dat u schikt. 84 Naast kwark naturel presen teert Campina ook vruchtenkwarks met stukjes perzik, aardbeien of kersen in handige portie-verpakkingen. Een bijzonder smakelijk dessert, een fris tussendoortje, een gezonde slankhoudende trekstiller. Proef die nieuwe Campina vruchtenkwarks. 70 8- si-" Onder het deksel van elk doosje Campina kwark naturel vindt u recepten voor nog meer heerlijke frisse kwark-hapjes. campina MELKVARIATIES Geldig van 9 t/m 21 mei

Krantenbank Zeeland

de Faam | 1977 | | pagina 6