3" Poisson Cuisine Seizoenrolletje fP' h^ 199 1 3 PLANTEN ns en Zn. Het smaakt zoals het klinkt! >99 Akers tioe 3% OPRVmiHG 40 en 50% korting 2-kamer APR WAARDE BONNEN BOVAG Gildeslager Floresteijn ontvangt de Gildeslageroorkonde EIIAtlDEn-niELWS Houthakker- steaks Grillworst en leverworst Ei-bieslooksalade Caprese al Forno Chinese tomatensoep Smulslof met beenham C. Bouter, keurslager Deze week de Echte Bakkers sinttas! De Echte Bakker Deze klant wint GRATIS versproducten t.w.v. 12,50 Deze week treft u een nieuwe Gildetrophy in onze toonbank aan; het Seizoenrolletje. Het gaat hier om een - met salami, kaas en groenten gevuld - runderlapje, dat is opgerold. Al na 8 tot 10 minuten serveert u dit smakelijke rolletje. Meer over deze Gildetrophy leest u op www.gildeslager.nl. Ribcarbonade met Erwtensoep 098 - gratis boterhamworst qqq i mer O 5 Ieder 2e pond gehakt qq Runderrookworst 379 Gebr. gehaktballen 25 ^oll^^e de provanca 75 Droge worst 25 Leverworst »25^ ^£J^^ Slagerij Floresteijn wÊBSÊÊ Raadhuisstraat 13, 3253 AN Ouddorp De Gildeslager verrast je smaak per stuk 9.00 Vanaf 3 stuks 0.jU p/st. GEBAKKEN KABELJAUW 100 gr. 1.35 STELLENDAMSE PELGARNALEN -. 21/2 kg.l 1.75 MAKREEL SALADE "Makreel American" UIT EIGEN ROKERIJ 100 gram 1.25 FEESTJE?? Vraag eens naar onze UITGEBREIDE VISSALADES voor PRACHT CYCLAMEN 2e voor halve prijs Bloemenhandel 25 Elke vrijdag en zaterdag HEERLIJKE OLIEBOLLEli Koggetjes 4J" Speculaas slof 7J° Stoofpeer vlaai lOi" op het gehele assortiment bomen, heesters, vaste planten, rozen en kaüoartikelen. voorzijde 1' etage, nr. 37 Info: 06-10358134 ■r-^i Verenigingsactiviteit? Informeer ^T^^ aP?L^ ANNETTE AUTOBEDRIJF VAIM DER VLIET D^ Bekend van service en kwaliteit Julianaweg 78, 3248 AN Melissant Telefoon (0187) 601764 Telefax (0187) 605106 www.autobedrijfvandervliet.nl PAGINA i DINSDAG 9 NOVEMBER 2010 Versaanbiedingen van de week KEURSLAGERKOOPJE VLEESWARENKOOPJE 2x250 gram ^99 SALADE VAN DE WEEK 100 gram Wij laten ons graag inspireren door de Italiaanse keuken. Omdat koken in Italië tot kunst is verheven. En dat proefje! Alleen die namen al.'Caprese al Forno' is deze week onze ode aan de Italiaanse gastronomie. Een heerlijke ovenschotel van kogelbiefstuk, verse tomaat, mozzarella en basilicum, bin nen 10 minuten bereid. Erg lekker met verse pasta! Buon appetito! 100 gram SOEP VAN DE WEEK per beker TIP VAN UW KEURSLAGER per stuk Dabbestraat 1-.?, 3255 XB Oude Tongc tel. 0187-641292 fax. 0187-643590 info@bouteroudctongc.keurslager.nl www.bouterüudctongc.keurslagcr.n! stationsweg 15 Ouddorp Tel. (0187) 681352 Hoenderdijk 13 Ouddorp Tel. (0187) 681^78 Fax (0187) 683826 LET OP: woensdag 10 november de gehele dag gesloten wegens dankdag Geldig van donderdag 11 t/m maandag )5 november De Vers.spftiali.sten op deze pagina plaatsen hier wekelijks hun aaniiiedingen. AJs onze fotograaf u in het dorp van de verszaak fotografeert en u staat die week hierbij afgelieeld, dan kruit u GRATIS producten t.w.v. 12,50 bij de desbetreffende verszaak besteden. Deze week gratis prcjducten fjij: Echte Bakker Akershoek, Stationsweg 15 Hoenderdijk 13, Ouddorp FOTOGRAFIE SANDY Vers \'an uw gildeslager Met goud bekroond lkilo>7 Vers van uw gildeslager. voor maar I Met goud bekroond Met goud bekroond Met goud bekroond per stuk I 100 gram I Met goud bekroond 100 gram Met goud bekroond 250 gram w Tel. 0187-681348 Fax 0187-689972 4\^m www.floresteijn.gildeslager.nl VERSE ZEETONG middelmaat LEKKERBEK AANBIEDINGEN geldig van 10 NOV. l/m 16 NOV. 2010 Telefoonnr.: 0187- 492435/485003 Dijkstelweg 28 3253 TB Ouddorp Tel. (0187)68 15 78 WOENSDAG GEHAKTDAG Quiche lorainne n 25 perstuh Entrecöte kruidenboter 250 Sratll Gem. speklapjes o 98 div, soorten 500 gram i5. Ribkarbonade {-59 4 voor 3 a Vleesmuffin ^sSEl n (^5 Laat u verrassen per stuk X e Grillworst jiuiii; -s j^ü kaas, saté, naturel ijfl g^j^ X Gyrossalade 25 100 gram X OUOPAKKET Leverkaas 100 gram 049 Boerenmetworst 100 gram Maaltijd van de week JACHTSCHOTEL Boomvliet 6, DIrksland Tel. (0187) 60 14 87 Fax (0187) 60 53 30 www.slagerijvanzuidland.nl Westdijk12 I Middelharnis I Tel. (0187) 482065 info@debanketbakker.nl Individuele- of relatietherapie Praktijk voor GestaltPsychotherapie LIesbeth Bauer en Henk Catsburg Nieuwstraat 25, 3243 AN Stad aan't Haringvliet Tel. (0187) 611680 E-mail: info@gestaltnet.nl www.gestaltnet.nl Motfl Viktoria Hotel Vikturij CH-6085 Hasliberg-Reuti Ificfoon; +41 (0)33 972 30 72 InliTni'l: www.hotelviktoria.ch Hotel Viktoria is gevestigd in het Zwitserse Haslital. vlakbij Meiringen. Het hotel heeft een uniek uitzicht op onder andere de Eiger, Möndi en Wetferhom. Winter In de winter zijn tiet v(xirnameli(k de winter sporters die bij ons een perfecte lokatie vinden om tussen het skiën door ooï< nng tieerlijk te eten tMi i^oed uit te rusten. Ook a.intrekkt'lijk voor j"e?innen niet jonge kinderen. Zomer \jii .ipril t ni novfniber is Zwitseriand liel terrein oor wandelaars, fietsers en mensen die gewoon w ijlen ontspannen in er^n schitterende omgeving. Vanuit een chrtstejffke jdenfiteit favondsjcriting, zondagse eredienst) proberen wij u een verblijf ic bieden dat u nog lang bij blijft. Nu planten bi?tekent een voorsprong op hi?t voorjaor.' I I cii' ihals'f maati ..,.„erv."-""'^' Pcinksdrjkje 2, Sommelsrii/k Tel. 0187-482172 Geopend; ma t/m vr 13.00-17.00 uur za 9.00-16.00 uur Serviceflat V r o o nla n d e TE KOOP, tegen elk aann. bod o www auto-rljschoolmoniquc.nl o 0187-847 004 06 24 10 95 54 ooooooooooooo i I e 4^.1 \s f^ 11 v^ v# 111 OT Wij verzorgen van A tot Z uw jubileum bijlage in Full Colour bij Eilantden Nieuws huis aan huis in een oplage van 22.000 naar de oanfrekke/i/ke mogei/'/kheden 3245 KE Somt7-,elsd,jk Tel 0187-471020 v.eilandennieuws.ni LET OP! Laatste week zaterdag 13 november te besteden bij Zandpad 90 Middellianii.s (0187)482431 DAIHATSU SPECIALIST OPENINGSTIJDEN: _^werkdagen 7-12 uuren 13-17 uur/ Dinsdag en donderdagavond 18-19.30 uur^ Zaterdag 8-12 uur Tijdens de steekproefkeuringen van Het Worstmakers Gilde, 1 november jl. Ontving Slagerij Floresteijn uit Ouddorp/Burgh- Haamstede een onderscheiding, in de vorm van de Gildeslageroorkonde voor zijn bij zondere vakmanschap. De slagers/worstmakers \an het C.ilde, laten hun pioducten regelmatig keuren. Op wisselende en onverwachte tijdstippen worden de deelnemeis opgeroepen hun producten in te zenden. Zij bieden diverse soorten worst en vleeswaar ter keuring aan. Onafhankelijke keurmeesters laten hun deskundig heid los op de aangeboden producten. Deze worden heel nauwkeurig geproefd en zorgvuldig bekeken. Producten worden als het ware binnenste buiten gekeerd. Na de keuring wordt er door de jury een beoordelingsrapport opgesteld. Wat dat betreft zit het wel snor met de producten van Gildeslager Floresteijn worstmaker in hart en nieren. \blgens de zeer kritische jury tereclit bekroond. 'Topproducten' aldus de keurmeesters. De smaak was perfect evenals de ambachtelijke afwerking. Volgens de Ouddorpse/burghse Gildeslager is het juiste gebruik van kiuiden, kwalitatief uitstekend vlees en zorgvuldige bereiding de basis voor het suc ces. "Daarom worden onze worst en vleeswaren tot in de \erre omtrek gewaardeerd. We blijven staan voor perfecte kwaliteit en smaak, daar doen wij geen concessies aan". Met gepaste trots ontving de Gildeslager zijn oor kondes voor de volgende 6 producten: Runderrook worst, Gebraden gehaktballen, Rollade de provance. Droge worst, Le\erworst en Erwtensoep.

Krantenbank Zeeland

Eilanden-nieuws. Christelijk streekblad op gereformeerde grondslag | 2010 | | pagina 5