3"
Poisson Cuisine
Seizoenrolletje
fP'
h^
199
1
3 PLANTEN
ns en Zn.
Het smaakt zoals het klinkt!
>99
Akers tioe
3%
OPRVmiHG
40 en 50%
korting
2-kamer APR
WAARDE
BONNEN
BOVAG
Gildeslager Floresteijn
ontvangt de
Gildeslageroorkonde
EIIAtlDEn-niELWS
Houthakker-
steaks
Grillworst en
leverworst
Ei-bieslooksalade
Caprese al Forno
Chinese
tomatensoep
Smulslof met
beenham
C. Bouter, keurslager
Deze week
de Echte
Bakkers
sinttas!
De Echte Bakker
Deze klant wint GRATIS versproducten t.w.v. 12,50
Deze week treft u een nieuwe Gildetrophy in onze
toonbank aan; het Seizoenrolletje.
Het gaat hier om een - met salami, kaas en groenten
gevuld - runderlapje, dat is opgerold. Al na 8 tot 10
minuten serveert u dit smakelijke rolletje. Meer over
deze Gildetrophy leest u op www.gildeslager.nl.
Ribcarbonade met
Erwtensoep 098 -
gratis boterhamworst qqq i mer O 5
Ieder 2e pond gehakt qq
Runderrookworst
379
Gebr. gehaktballen 25 ^oll^^e de provanca 75
Droge worst
25
Leverworst
»25^
^£J^^ Slagerij Floresteijn
wÊBSÊÊ Raadhuisstraat 13, 3253 AN Ouddorp
De Gildeslager verrast je smaak
per stuk 9.00 Vanaf 3 stuks 0.jU p/st.
GEBAKKEN KABELJAUW
100 gr. 1.35
STELLENDAMSE PELGARNALEN -.
21/2 kg.l 1.75
MAKREEL SALADE "Makreel American"
UIT EIGEN ROKERIJ 100 gram 1.25
FEESTJE?? Vraag eens naar onze
UITGEBREIDE VISSALADES
voor
PRACHT CYCLAMEN
2e voor halve prijs
Bloemenhandel
25
Elke vrijdag en
zaterdag
HEERLIJKE
OLIEBOLLEli
Koggetjes 4J"
Speculaas slof 7J°
Stoofpeer vlaai lOi"
op het gehele
assortiment
bomen, heesters,
vaste planten,
rozen en
kaüoartikelen.
voorzijde 1' etage, nr. 37
Info: 06-10358134
■r-^i
Verenigingsactiviteit?
Informeer
^T^^
aP?L^
ANNETTE
AUTOBEDRIJF VAIM DER VLIET
D^ Bekend van service en kwaliteit
Julianaweg 78, 3248 AN Melissant
Telefoon (0187) 601764 Telefax (0187) 605106
www.autobedrijfvandervliet.nl
PAGINA i
DINSDAG 9 NOVEMBER 2010
Versaanbiedingen van de week
KEURSLAGERKOOPJE
VLEESWARENKOOPJE
2x250 gram ^99
SALADE VAN DE WEEK
100 gram
Wij laten ons graag inspireren door
de Italiaanse keuken. Omdat koken
in Italië tot kunst is verheven. En dat
proefje!
Alleen die namen al.'Caprese al
Forno' is deze week onze ode aan de
Italiaanse gastronomie. Een heerlijke
ovenschotel van kogelbiefstuk, verse
tomaat, mozzarella en basilicum, bin
nen 10 minuten bereid. Erg lekker met
verse pasta! Buon appetito!
100 gram
SOEP VAN DE WEEK
per beker
TIP VAN UW KEURSLAGER
per stuk
Dabbestraat 1-.?, 3255 XB Oude Tongc
tel. 0187-641292
fax. 0187-643590
info@bouteroudctongc.keurslager.nl
www.bouterüudctongc.keurslagcr.n!
stationsweg 15 Ouddorp Tel. (0187) 681352
Hoenderdijk 13 Ouddorp Tel. (0187) 681^78
Fax (0187) 683826
LET OP:
woensdag 10 november de gehele
dag gesloten wegens dankdag
Geldig van donderdag 11
t/m maandag )5 november
De Vers.spftiali.sten op deze pagina plaatsen hier wekelijks hun
aaniiiedingen.
AJs onze fotograaf u in het dorp van de verszaak fotografeert
en u staat die week hierbij afgelieeld, dan kruit u GRATIS
producten t.w.v. 12,50
bij de desbetreffende verszaak besteden.
Deze week gratis prcjducten fjij:
Echte Bakker Akershoek,
Stationsweg 15 Hoenderdijk 13, Ouddorp
FOTOGRAFIE
SANDY
Vers \'an uw gildeslager
Met goud bekroond
lkilo>7
Vers van uw gildeslager.
voor maar I
Met goud bekroond
Met goud bekroond
Met goud bekroond
per stuk I 100 gram I
Met goud bekroond
100 gram
Met goud bekroond
250 gram
w
Tel. 0187-681348 Fax 0187-689972
4\^m www.floresteijn.gildeslager.nl
VERSE ZEETONG middelmaat
LEKKERBEK
AANBIEDINGEN geldig van 10 NOV. l/m 16 NOV. 2010
Telefoonnr.: 0187- 492435/485003
Dijkstelweg 28
3253 TB Ouddorp
Tel. (0187)68 15 78
WOENSDAG GEHAKTDAG
Quiche lorainne n 25
perstuh
Entrecöte
kruidenboter 250 Sratll
Gem. speklapjes o 98
div, soorten 500 gram i5.
Ribkarbonade {-59
4 voor 3 a
Vleesmuffin ^sSEl n (^5
Laat u verrassen per stuk X e
Grillworst jiuiii; -s j^ü
kaas, saté, naturel ijfl g^j^ X
Gyrossalade 25
100 gram X
OUOPAKKET
Leverkaas 100 gram 049
Boerenmetworst 100 gram
Maaltijd van de week
JACHTSCHOTEL
Boomvliet 6, DIrksland Tel. (0187) 60 14 87 Fax (0187) 60 53 30
www.slagerijvanzuidland.nl
Westdijk12 I Middelharnis I Tel. (0187) 482065
info@debanketbakker.nl
Individuele-
of relatietherapie
Praktijk voor
GestaltPsychotherapie
LIesbeth Bauer en Henk Catsburg
Nieuwstraat 25,
3243 AN Stad aan't Haringvliet
Tel. (0187) 611680
E-mail: info@gestaltnet.nl
www.gestaltnet.nl
Motfl Viktoria
Hotel Vikturij
CH-6085
Hasliberg-Reuti
Ificfoon;
+41 (0)33 972 30 72
InliTni'l:
www.hotelviktoria.ch
Hotel Viktoria is gevestigd in het Zwitserse
Haslital. vlakbij Meiringen. Het hotel heeft een
uniek uitzicht op onder andere de Eiger, Möndi
en Wetferhom.
Winter
In de winter zijn tiet v(xirnameli(k de winter
sporters die bij ons een perfecte lokatie vinden
om tussen het skiën door ooï< nng tieerlijk te eten
tMi i^oed uit te rusten. Ook a.intrekkt'lijk voor
j"e?innen niet jonge kinderen.
Zomer
\jii .ipril t ni novfniber is Zwitseriand liel terrein
oor wandelaars, fietsers en mensen die gewoon
w ijlen ontspannen in er^n schitterende omgeving.
Vanuit een chrtstejffke jdenfiteit favondsjcriting,
zondagse eredienst) proberen wij u een verblijf ic
bieden dat u nog lang bij blijft.
Nu planten bi?tekent een
voorsprong op hi?t voorjaor.'
I I cii' ihals'f maati
..,.„erv."-""'^'
Pcinksdrjkje 2, Sommelsrii/k
Tel. 0187-482172
Geopend;
ma t/m vr 13.00-17.00 uur
za 9.00-16.00 uur
Serviceflat V r o o nla n d e
TE KOOP, tegen elk aann. bod
o www auto-rljschoolmoniquc.nl o
0187-847 004 06 24 10 95 54
ooooooooooooo
i I e 4^.1 \s f^
11 v^ v# 111 OT
Wij verzorgen van A tot Z uw jubileum
bijlage in Full Colour bij Eilantden Nieuws
huis aan huis in een oplage van 22.000
naar de oanfrekke/i/ke mogei/'/kheden
3245 KE Somt7-,elsd,jk
Tel 0187-471020
v.eilandennieuws.ni
LET OP!
Laatste week
zaterdag 13 november
te besteden bij
Zandpad 90 Middellianii.s
(0187)482431
DAIHATSU
SPECIALIST
OPENINGSTIJDEN:
_^werkdagen 7-12 uuren 13-17 uur/ Dinsdag en donderdagavond 18-19.30 uur^
Zaterdag 8-12 uur
Tijdens de steekproefkeuringen van Het
Worstmakers Gilde, 1 november jl. Ontving
Slagerij Floresteijn uit Ouddorp/Burgh-
Haamstede een onderscheiding, in de vorm
van de Gildeslageroorkonde voor zijn bij
zondere vakmanschap.
De slagers/worstmakers \an het C.ilde, laten hun
pioducten regelmatig keuren. Op wisselende en
onverwachte tijdstippen worden de deelnemeis
opgeroepen hun producten in te zenden. Zij bieden
diverse soorten worst en vleeswaar ter keuring aan.
Onafhankelijke keurmeesters laten hun deskundig
heid los op de aangeboden producten. Deze worden
heel nauwkeurig geproefd en zorgvuldig bekeken.
Producten worden als het ware binnenste buiten
gekeerd. Na de keuring wordt er door de jury een
beoordelingsrapport opgesteld.
Wat dat betreft zit het wel snor met de producten van
Gildeslager Floresteijn worstmaker in hart en nieren.
\blgens de zeer kritische jury tereclit bekroond.
'Topproducten' aldus de keurmeesters. De smaak
was perfect evenals de ambachtelijke afwerking.
Volgens de Ouddorpse/burghse Gildeslager is het
juiste gebruik van kiuiden, kwalitatief uitstekend
vlees en zorgvuldige bereiding de basis voor het suc
ces. "Daarom worden onze worst en vleeswaren tot
in de \erre omtrek gewaardeerd. We blijven staan
voor perfecte kwaliteit en smaak, daar doen wij geen
concessies aan".
Met gepaste trots ontving de Gildeslager zijn oor
kondes voor de volgende 6 producten: Runderrook
worst, Gebraden gehaktballen, Rollade de provance.
Droge worst, Le\erworst en Erwtensoep.