1
landw^^kel'
Poisson Cuisini
1,26
Deze vacatures staan ook op www.eilandeniiieuws.nl
ALLROUND MEDEWERKER TD
S^
■LEDUC-
Lekker creatief
30
55
45
20
eizen rodekool
2!
2!
Broodje van de week
wDeze kïant wi»^^ t.w.v. 12,50
HORECAMEDEWERKER (s) m/v
O?»
2.'
it'
EIIAtlDEn-niEUWS
Katenhaasjes 1 Worstjes en Zo
C. Bouter, keurslager
't Zand
Proef het landleven!
VERSE GRIETFILET .-
RAUW GEPELDE GARNALEN q.
naturel of gemarineerd100 gr. Ij
GEBAKKEN KABELJAUW
KIBBELING 100 gr.
UITGEBREIDE VISSAIADES
2.00
Ëfei*
00
00
00
Stokbrood
9
085
105
Akershoek
I De Echte Bakker
De Versspecialisten op deze pagina plaatsen hier wekelijks liLin aanbiedingen.
Als onze fotograaf u in het dorp van de verszaak fotografeert
en u staat die week hierbij afgebeeld, dan kunt u
GRATIS producten t.w.v. 12,50 bij de desbetreffende verszaak besteden.
Deze week gratis producten bij: i
Bloemenhandel Grinwis, Dijkstelweg 28, Ouddorp 1
.MANEGE OOSTMOER"
PAGINA 5
DINS DAG 12 o KTO B E R 2 OIO
Versaanbiedingen van de week
Westdijk12 I Middelharnis I Tel. (0187) 482065
info@debanketbakker.nl
Wij maken het u graag gemakkelijk.
Bijvoorbeeld met onze specials. Dat
zijn kant-en-klare gerechten, bereid
van dagverse producten en het al-
f lerbeste vlees. Kunstzinnig en creatief.
Zoals onze Winterse roerbakschotel
van verse varkenssaucijsjes, spek, rode
ui en paprika. De schotel is gemari
neerd met kruidenolie en kan zo de
pan in. Om in te lijsten zo lekker!
KEURSLAGERKOOPJE
100 gram
VLEESWARENKOOPJE
Gebraden gehakt en
gebraden fricandeau
2x 100 gram
SOEP VAN DE WEEK
Champignonsoep
per beker
MAALTIJD VAN DE WEEK
Pasta Venetië
500 gram
SALADE VAN DE WEEK
Selderijsalade
150 gram
Dabbestraat 1-3, 3255 XB Oude Tonge
teL 0187-641292
tiix. 0187-643590
info(S>bouteroudetonge.keurslagcr.nl
www.büutcTüudctonge.kt'urslager.ni
Lageweg 6,3258 LK Den Bommel. B (0187) 612300 wvKw.tzand.landwinkel.nl
üw adres voor fruitmanden, streekmanden en kerstpakketten
ACTIES eigen teelt
Grote Bolchrysant, div. kleuren 1,95 p/st 2 voor 3,50
Bintjes aardappelen per kilo 0,39
Bommelse Bloemkool per stuk 0,69
Uien per kilo €0,39
Overige ACTIES
Stoof peren Gieser Wildeman
(ook vacuüm verpakt om te vriezen) 100 gr. óJrJ
GEROOKTE BOKKING
Uit eigen Ambachtelijke rokerij 100 gr. 0.75
per kilo €0,69
Openingstijden:
dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 18.30 uur
woensdag van 9.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 17.00 uur
zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
POISSON CUISINE
FEESTJE?? Vraag eens naar onze
Aanbiedingen geldig van 13 t/m 19 Oktober 2010
Telefoonnr.: 0187- 492435/485003
WITLOF
500 gram
per kilo
u I tl vitamtne brood
\i.'
WOENSDAG GEHAKTDAG
groenten fruit v,Lekkere MANDARIJNEN nsQ
------------------------------------- nieuwe oogst 15 voor £1
Damweg 1 a
3251 LB Stellendam
Tel. (0187)49 29 04
GOUDREINETTEN
3 kilo
JONAGOLD
2 kilo
KIWI
1 o voor
UIEN
2 kilo
Verse worst 500 gram
Speklappen met zw, 500 gram
Tartaartjes
Kipfilet
Corned beaf
100 gram
Rauwkostsaiade
Bourgondische paté
iOO gram
Zwarte olijven
100 gram
Maaltijd van de week
uit eigen Iteuken
250 gram BAMI/NASI
250 gram KIP-ANANAS
100 Geldig van dinsdag 12
t/m zaterdag 23 oldober
Boomvliet 6, Dirksland Tel. (0187) 60 14 87 Fax (0187) 60 53 30
www.slagerljvanzuidland.nl
I stationsweg 15, Ouddorp
Tel. (0187) 68 13 52. Fax (0187) 68 38 26
Hoenderdijk 13, Ouddorp
Tel. (0187) 68 12 78. Fax (0187) 68 38 26
UJ
o
L.
I K O O I)
■'^'SSf^.-
''.<r,'>'
Le Due Fine Food is een snelgroeiende onderneming die zich bezighoudt met het produceren en vermarl<ten van diepvriessnacics
voor internationale markten. Kwaliteit en innovatie zijn de sleutelwoorden voor ons succes. In verband met het opvullen van een
vrijgekomen functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega:
U bent bereid samen met uw collega op de technische dienst onze fabriek té optimaliseren en technisch op orde te houden.
Functie-eisen:
MTS niveau, verkregen door opleiding en/of werkervaring
Ailrounder met de nadruk op besturingstechniek
Zelfstandig
Creatief
Flexibel en resultaatgericht
Bereid tot het volgen van cursussen
Ervaring met productie/inpak processen.
Weri<zaamheden:
Onderhoudswerkzaamheden verrichten aan ons machinepark
Onderhoud inplannen en uitvoeren
Technische projecten uitwerken en uitvoeren
Budget TD beheren
Storingen oplossen, inclusief bereikbaarheidsdiensten.
Le Due Fine Food B.V, biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en tevens uitstekende doorgroeimogelijkheden binnen
de organisatie. Spreekt de bovenstaande functie u aan en bent u toe aan een nieuwe uitdaging in een jonge dynamische organisatie,
stuur dan uw reactie binnen, twee weken met CV naar: Le Due Fine Food B.V. t.a.v, E. Jamin, Postbus 87, 3250 AB Stellendam of naar
info@leduc-food.nl Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen, tel. 0187 60 50 17
F.N.R.S. Oostmoersedijk 2a
www.tnanegeoostmoer.nl 3243 LE Stad aan 't Haringvliet
e-mail: info@manegeoostmoer.nl Telefoon (0187) 611242
Manege Oostmoer is een toonaangevende
manege met een mooie horecageiegenheid,
geiegen in iiet weidse buitengebied van de
gemeente Middeibamis.
■Wij iiebben veel vaste gasten, die overwegend
met de paardensport te mal<en hebben. Naast
deze doelgroep verzorgen wij regelmatig
feesten en partijen.
Wegens zwangerschapsverlof van een van onze vaste medewerksters zijn wij op zoel<: naar een gastvrije,
zelfstandig werkende
voor werkzaamheden op maandag en dinsdag van 12.00 uur tot 20.30 uur en op zaterdag
van 16.00 uur tot 24.00 uur; tevens tijdens feestdagen, bij extra werkzaamheden en bij
afwezigheid van andere medewerkers. Deze vacature kan ook door verschillende parttimers
ingevuld worden!! De periode betreft de maanden december 2010 en januari, februari,
maart en april 2011Daarna is er volop gelegenheid om in te vallen tijdens afwezigheid van
collegae.
De werkzaamheden bestaan in hoofdzaak uit:
- het opnemen en serveren van dranken en gerechten, zowel aan de bar als in een van de foyers, alsmede
de financiële afwikkeling hiervan;
- klanten te woord staan en verwerken van administratieve handelingen in de computer;
- keukenwerkzaamheden, zoals het bereiden van eenvoudige gerechten, alsmede het wegwerken van de
vaat;
- het verrichten van diverse schoonmaakwerkzaamheden.
Wij vragen iemand die flexibel inzetbaar, gemotiveerd, klantvriendelijk, enthousiast en
stressbestendig is en die de Nederlandse taal goed beheerst.
Ervaring en kunnen omgaan met de computer zijn een pré; een positieve werkhouding en
collegialiteit zijn erg belangrijk.
Lijkt het je ieuk om binnen ons team v/erkzaamheden te verrichten, soliiciteer dan binnen 2 vi/eken
na verschijning van dit blad. Informatie kan worden verkregen bij de heer H. Kieviet.