1 landw^^kel' Poisson Cuisini 1,26 Deze vacatures staan ook op www.eilandeniiieuws.nl ALLROUND MEDEWERKER TD S^ ■LEDUC- Lekker creatief 30 55 45 20 eizen rodekool 2! 2! Broodje van de week wDeze kïant wi»^^ t.w.v. 12,50 HORECAMEDEWERKER (s) m/v O?» 2.' it' EIIAtlDEn-niEUWS Katenhaasjes 1 Worstjes en Zo C. Bouter, keurslager 't Zand Proef het landleven! VERSE GRIETFILET .- RAUW GEPELDE GARNALEN q. naturel of gemarineerd100 gr. Ij GEBAKKEN KABELJAUW KIBBELING 100 gr. UITGEBREIDE VISSAIADES 2.00 Ëfei* 00 00 00 Stokbrood 9 085 105 Akershoek I De Echte Bakker De Versspecialisten op deze pagina plaatsen hier wekelijks liLin aanbiedingen. Als onze fotograaf u in het dorp van de verszaak fotografeert en u staat die week hierbij afgebeeld, dan kunt u GRATIS producten t.w.v. 12,50 bij de desbetreffende verszaak besteden. Deze week gratis producten bij: i Bloemenhandel Grinwis, Dijkstelweg 28, Ouddorp 1 .MANEGE OOSTMOER" PAGINA 5 DINS DAG 12 o KTO B E R 2 OIO Versaanbiedingen van de week Westdijk12 I Middelharnis I Tel. (0187) 482065 info@debanketbakker.nl Wij maken het u graag gemakkelijk. Bijvoorbeeld met onze specials. Dat zijn kant-en-klare gerechten, bereid van dagverse producten en het al- f lerbeste vlees. Kunstzinnig en creatief. Zoals onze Winterse roerbakschotel van verse varkenssaucijsjes, spek, rode ui en paprika. De schotel is gemari neerd met kruidenolie en kan zo de pan in. Om in te lijsten zo lekker! KEURSLAGERKOOPJE 100 gram VLEESWARENKOOPJE Gebraden gehakt en gebraden fricandeau 2x 100 gram SOEP VAN DE WEEK Champignonsoep per beker MAALTIJD VAN DE WEEK Pasta Venetië 500 gram SALADE VAN DE WEEK Selderijsalade 150 gram Dabbestraat 1-3, 3255 XB Oude Tonge teL 0187-641292 tiix. 0187-643590 info(S>bouteroudetonge.keurslagcr.nl www.büutcTüudctonge.kt'urslager.ni Lageweg 6,3258 LK Den Bommel. B (0187) 612300 wvKw.tzand.landwinkel.nl üw adres voor fruitmanden, streekmanden en kerstpakketten ACTIES eigen teelt Grote Bolchrysant, div. kleuren 1,95 p/st 2 voor 3,50 Bintjes aardappelen per kilo 0,39 Bommelse Bloemkool per stuk 0,69 Uien per kilo €0,39 Overige ACTIES Stoof peren Gieser Wildeman (ook vacuüm verpakt om te vriezen) 100 gr. óJrJ GEROOKTE BOKKING Uit eigen Ambachtelijke rokerij 100 gr. 0.75 per kilo €0,69 Openingstijden: dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 18.30 uur woensdag van 9.00 tot 12.00 en van 13.00 tot 17.00 uur zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur POISSON CUISINE FEESTJE?? Vraag eens naar onze Aanbiedingen geldig van 13 t/m 19 Oktober 2010 Telefoonnr.: 0187- 492435/485003 WITLOF 500 gram per kilo u I tl vitamtne brood \i.' WOENSDAG GEHAKTDAG groenten fruit v,Lekkere MANDARIJNEN nsQ ------------------------------------- nieuwe oogst 15 voor £1 Damweg 1 a 3251 LB Stellendam Tel. (0187)49 29 04 GOUDREINETTEN 3 kilo JONAGOLD 2 kilo KIWI 1 o voor UIEN 2 kilo Verse worst 500 gram Speklappen met zw, 500 gram Tartaartjes Kipfilet Corned beaf 100 gram Rauwkostsaiade Bourgondische paté iOO gram Zwarte olijven 100 gram Maaltijd van de week uit eigen Iteuken 250 gram BAMI/NASI 250 gram KIP-ANANAS 100 Geldig van dinsdag 12 t/m zaterdag 23 oldober Boomvliet 6, Dirksland Tel. (0187) 60 14 87 Fax (0187) 60 53 30 www.slagerljvanzuidland.nl I stationsweg 15, Ouddorp Tel. (0187) 68 13 52. Fax (0187) 68 38 26 Hoenderdijk 13, Ouddorp Tel. (0187) 68 12 78. Fax (0187) 68 38 26 UJ o L. I K O O I) ■'^'SSf^.- ''.<r,'>' Le Due Fine Food is een snelgroeiende onderneming die zich bezighoudt met het produceren en vermarl<ten van diepvriessnacics voor internationale markten. Kwaliteit en innovatie zijn de sleutelwoorden voor ons succes. In verband met het opvullen van een vrijgekomen functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega: U bent bereid samen met uw collega op de technische dienst onze fabriek té optimaliseren en technisch op orde te houden. Functie-eisen: MTS niveau, verkregen door opleiding en/of werkervaring Ailrounder met de nadruk op besturingstechniek Zelfstandig Creatief Flexibel en resultaatgericht Bereid tot het volgen van cursussen Ervaring met productie/inpak processen. Weri<zaamheden: Onderhoudswerkzaamheden verrichten aan ons machinepark Onderhoud inplannen en uitvoeren Technische projecten uitwerken en uitvoeren Budget TD beheren Storingen oplossen, inclusief bereikbaarheidsdiensten. Le Due Fine Food B.V, biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en tevens uitstekende doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. Spreekt de bovenstaande functie u aan en bent u toe aan een nieuwe uitdaging in een jonge dynamische organisatie, stuur dan uw reactie binnen, twee weken met CV naar: Le Due Fine Food B.V. t.a.v, E. Jamin, Postbus 87, 3250 AB Stellendam of naar info@leduc-food.nl Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen, tel. 0187 60 50 17 F.N.R.S. Oostmoersedijk 2a www.tnanegeoostmoer.nl 3243 LE Stad aan 't Haringvliet e-mail: info@manegeoostmoer.nl Telefoon (0187) 611242 Manege Oostmoer is een toonaangevende manege met een mooie horecageiegenheid, geiegen in iiet weidse buitengebied van de gemeente Middeibamis. ■Wij iiebben veel vaste gasten, die overwegend met de paardensport te mal<en hebben. Naast deze doelgroep verzorgen wij regelmatig feesten en partijen. Wegens zwangerschapsverlof van een van onze vaste medewerksters zijn wij op zoel<: naar een gastvrije, zelfstandig werkende voor werkzaamheden op maandag en dinsdag van 12.00 uur tot 20.30 uur en op zaterdag van 16.00 uur tot 24.00 uur; tevens tijdens feestdagen, bij extra werkzaamheden en bij afwezigheid van andere medewerkers. Deze vacature kan ook door verschillende parttimers ingevuld worden!! De periode betreft de maanden december 2010 en januari, februari, maart en april 2011Daarna is er volop gelegenheid om in te vallen tijdens afwezigheid van collegae. De werkzaamheden bestaan in hoofdzaak uit: - het opnemen en serveren van dranken en gerechten, zowel aan de bar als in een van de foyers, alsmede de financiële afwikkeling hiervan; - klanten te woord staan en verwerken van administratieve handelingen in de computer; - keukenwerkzaamheden, zoals het bereiden van eenvoudige gerechten, alsmede het wegwerken van de vaat; - het verrichten van diverse schoonmaakwerkzaamheden. Wij vragen iemand die flexibel inzetbaar, gemotiveerd, klantvriendelijk, enthousiast en stressbestendig is en die de Nederlandse taal goed beheerst. Ervaring en kunnen omgaan met de computer zijn een pré; een positieve werkhouding en collegialiteit zijn erg belangrijk. Lijkt het je ieuk om binnen ons team v/erkzaamheden te verrichten, soliiciteer dan binnen 2 vi/eken na verschijning van dit blad. Informatie kan worden verkregen bij de heer H. Kieviet.

Krantenbank Zeeland

Eilanden-nieuws. Christelijk streekblad op gereformeerde grondslag | 2010 | | pagina 5