WILDSEIZOEN
sa
J
TWING0 COLLECTION:
GEEN BPM EN GE
■EN WEGI
ENBELASTING
14%
AUTOBEDRIJF K0ESE B.V.
AUTOBEDRIJF MAAT B.V.
bijtelung
sZarc/e/i
Ka/^%
Belastingvrij...
ENERGIELABEL A
GÉÉN BPM
GÉÉN WEGENBELASTING
NU VANAF
14
EENDRACHTBODE, DE THOOLSE COURANT
Donderdag 18 november 2010
KOM! met kerst
Menu 2de kerstdag
MOT-
HOTEL-CAFE-RESTAURANT
Kaaistraat 1, Steenbergen, telefoon 0167-563140
Het nieuwe
is begonnen.
Kom kennismaken met
de nieuwe wild- en a la carte kaart
en laat u verrassen.
Beide kerstdagen a la carte mogelijk
vanaf 17.00 uur. Reserveren gewenst.
Tot ziens
Wij zijn EERSTE en TWEEDE KERSTDAG geopend.
Kerstmenu's worden u op aanvraag toegezonden.
Roparunteam De Brabantse Wal organiseert
26 NOVEMBER a.s. een MOSSELAVOND.
Meldt u tijdig aan, want VOL VOL!
Tevens zijn wij
2e kerstdag
GEOPEND
v.a. 10.00 uur
Reserveer nu!
't Appeltje
te
Aan Zijpe in Anna Jacobapolder
24 DECEMBER:
■gsH
Euro 49,50 p.p.
2E KERSTDAG GESLOTEN
TWING0 COLLECTION
STANDAARD MET O.A.:
SLECHTS
RADI0/CD-/MP3-SPELER
AIRCONDITIONING
ELEKTRISCH VERSTELBARE BUITENSPIEGELS
EXTRA GETINTE ZIJRUITEN ACHTER EN ACHTERRUIT
EN NOG VEEL MEER!
de spiegelkappen, accenten in de voorbumper, de achterspoiler. de wieldoppen en de boomerang-
striping zijn naar keuze standaard uitgevoerd in wit, grijs of zwart. in combinatie met de elf
beschikbare lakkleuren zijn er talloze kleurcombinaties mogelijk waardoor de collection een
nog persoonlijker tintje krijgt. LET OP: NIET VERKRIJGBAAR IN BELASTINGBLAUW!
NU 00K VERKRIJGBAAR IN DIESEL
UW KLANTVOORDEEL-. €1.020,
www.auto-koese.nl
SPERWER 2A, 3245 DK S0MMELSDIJK, TEL: 0187 - 61 16 62
VEILINGWEG 15, 4697 RB ST.ANNALAND, TEL: 0166 - 65 36 25
Spoom
Kerstmenu Hotel
Restaurant Zeeland 2010
Amuse Zeeland
Gerookte zalm met Stellendamse garnaaftjes en langoustines, in combinatie
met rucolasla en honing, dragon quenelles van crème fraiche
°f
Huisgepekelde en klassiek gerookte achterham van speenvarken, vergezeld
door een wildpaté, geserveerd met een cranberrijcompote
Huisbereide bouillabaisse du Nord, vissoep bereid met diverse vissoorten
uit de Noordzee, geserveerd met rouille van knofhx>k en cayennepeper,
crouton en geraspte gruyèrekaas
°f
Dubbelgetrokken wildbouillon met bospaddenstoelen.
gL. tuinkruiden en Madeira
Combinatie van geroosterde zeebaarsfilet, rode poon en zeeduivel met een
schorsenerengratin vergezeld door een u/aterkers-dillejus. geserveerd met
passende wintergroente en diverse variaties op het thema aardappel
°f
Rosé gebraden hertenrugflet
°f
Chateaubriand
Geserveerd op een bedje van kastanjepuree, met een saus van de jacht
met bospaddenstoelen. passend garnituur van wintergroente en diverse
variaties op het thema aardappel
Dessert Noêl
49,50 p.p.
Reserveren gewenst
ook a la carte dineren mogelijk)
Voor het kerstmenuGraag tevoren uw menukeuze doorgeven
Kerstmenu
Brasserie Zeeland 2010
Noorse zalm, gemarineerd in mierikswortel en groene kruiden geserveerd met
crcme fraiche en salade van aardappel
°f
Huisgepekelde en gerookte achterham vOn'speenvarken met meloen,
venkelsalade en abrikozen, geserveerd met dressing van balsamico.
hazelnoot en verse kervel
Gamba's, gepeld, bereid in een peterselie-knoflooksaus,
geserveerd met diverse groenten en aardappelgarnituur
°f
Biefstukje van de haas gecombineerd met medaillon van varkenshaas,
begeleid door een romige saus met bospaddenstoelen. geserveerd met
diverse groenten en aardappelgarnituur
Mei Grand Marnier geflambeerde pannenkoekjes, gevuld
met appel en geserveerd met bolletje vanille-ijs
37,50 p.p.
Reserveren gewenst
Voor het kerstmenu: Graag tevoren uw menukeuze doorgeven
Hotel Restaurant Brasserie Zeeland
fcotrl ïfJ/
Kaaij 6,
469! EE Tholen
0166-604297
E-mail: infb@hotelzeeland.nl
GENIETEN VAN ZEEUWSE RUST
Markt 58
4695 CH Sint Maartensdijk
0166-663000
Dineren in gezellige
huiselijke sfeer
reserveren kerst menu
voor 18 december.
(Kerstavond en 1ste kerstdag gesloten)
Coquille 5c jacques gegratineerd
Traditionele heldere ossenstaartsoep met
madeira
of
Bloemkool/broccoli soep
Sate van wilde eend omwikkeld met panchecca
of
In bouillon en witte wijn gepocheerde
Kabeljauw met een frisse saus van
verse peterselie en dille
Spoom van stoofpeertjes
Heilbotfilec met cider
of
Ossenhaas met portsaus en paddestoelen
Kaas
Flensje met een vulling van roomyoghurt
kaneel en cognac met kaneelijs
Menu 47,50
Wijnarrangement 11,50
1-
Hotel yCafe Restaurant
iCoa* ooli JJCt yjvjtAA, ItlUotA ëtu* bij D* RAU*.
U-CfyebielM Lt*4*c& u* A LL ctsifc
Qtot li* "On R&ffr.
Steenbergseweg l, Halsteren Tel.: (0164) 68 23 50 Fax:(0164) 68 63 85
r
't flpp£ltj£
wenst u fijne
feestdagen en een
gelukkig 2on!
Partycentrum
U kunt bij ons gratis parkeren!
Balsedreef 5, Bergen op Zoom
tel. 0164-257949
www.hetappeltje.nl
Oosterschclde
Restaurant 't Veerhuis
Hotel Oosterschelde
Rijksweg 5 Anna Jacobapolder
^u„rjn, Eric Karin Moerland,
(Veerhuis tel: 0167 - 57 60 46
www.restaurantveerhuis.nl
visgerechten, mosselen, vleesgerechten
Reserveren en meer info: tel: 0167 - 57 60 46, www.restaurantveertiuis.nl
w
NIET VERKRIJGBAAR
IN BELASTINGBLAUW
I
€9.190;
'/raag naar de exacte actievoorwaarden bij één van onze medewerkers of kijk op www.renault.nl. Prijs-, druk- en specificatiewijzigingen voorbehouden. Prijzen zijn inclusief btw en bpm, exclusief verwijderingsbijdrage, leges en kosten rijklaar maken. Renault bze3
Min./max. verbruik: 4,8 - 6,81/100 km. resp. 20,8 -14,7 km/1. C02:109-160