WILDSEIZOEN sa J TWING0 COLLECTION: GEEN BPM EN GE ■EN WEGI ENBELASTING 14% AUTOBEDRIJF K0ESE B.V. AUTOBEDRIJF MAAT B.V. bijtelung sZarc/e/i Ka/^% Belastingvrij... ENERGIELABEL A GÉÉN BPM GÉÉN WEGENBELASTING NU VANAF 14 EENDRACHTBODE, DE THOOLSE COURANT Donderdag 18 november 2010 KOM! met kerst Menu 2de kerstdag MOT- HOTEL-CAFE-RESTAURANT Kaaistraat 1, Steenbergen, telefoon 0167-563140 Het nieuwe is begonnen. Kom kennismaken met de nieuwe wild- en a la carte kaart en laat u verrassen. Beide kerstdagen a la carte mogelijk vanaf 17.00 uur. Reserveren gewenst. Tot ziens Wij zijn EERSTE en TWEEDE KERSTDAG geopend. Kerstmenu's worden u op aanvraag toegezonden. Roparunteam De Brabantse Wal organiseert 26 NOVEMBER a.s. een MOSSELAVOND. Meldt u tijdig aan, want VOL VOL! Tevens zijn wij 2e kerstdag GEOPEND v.a. 10.00 uur Reserveer nu! 't Appeltje te Aan Zijpe in Anna Jacobapolder 24 DECEMBER: ■gsH Euro 49,50 p.p. 2E KERSTDAG GESLOTEN TWING0 COLLECTION STANDAARD MET O.A.: SLECHTS RADI0/CD-/MP3-SPELER AIRCONDITIONING ELEKTRISCH VERSTELBARE BUITENSPIEGELS EXTRA GETINTE ZIJRUITEN ACHTER EN ACHTERRUIT EN NOG VEEL MEER! de spiegelkappen, accenten in de voorbumper, de achterspoiler. de wieldoppen en de boomerang- striping zijn naar keuze standaard uitgevoerd in wit, grijs of zwart. in combinatie met de elf beschikbare lakkleuren zijn er talloze kleurcombinaties mogelijk waardoor de collection een nog persoonlijker tintje krijgt. LET OP: NIET VERKRIJGBAAR IN BELASTINGBLAUW! NU 00K VERKRIJGBAAR IN DIESEL UW KLANTVOORDEEL-. €1.020, www.auto-koese.nl SPERWER 2A, 3245 DK S0MMELSDIJK, TEL: 0187 - 61 16 62 VEILINGWEG 15, 4697 RB ST.ANNALAND, TEL: 0166 - 65 36 25 Spoom Kerstmenu Hotel Restaurant Zeeland 2010 Amuse Zeeland Gerookte zalm met Stellendamse garnaaftjes en langoustines, in combinatie met rucolasla en honing, dragon quenelles van crème fraiche °f Huisgepekelde en klassiek gerookte achterham van speenvarken, vergezeld door een wildpaté, geserveerd met een cranberrijcompote Huisbereide bouillabaisse du Nord, vissoep bereid met diverse vissoorten uit de Noordzee, geserveerd met rouille van knofhx>k en cayennepeper, crouton en geraspte gruyèrekaas °f Dubbelgetrokken wildbouillon met bospaddenstoelen. gL. tuinkruiden en Madeira Combinatie van geroosterde zeebaarsfilet, rode poon en zeeduivel met een schorsenerengratin vergezeld door een u/aterkers-dillejus. geserveerd met passende wintergroente en diverse variaties op het thema aardappel °f Rosé gebraden hertenrugflet °f Chateaubriand Geserveerd op een bedje van kastanjepuree, met een saus van de jacht met bospaddenstoelen. passend garnituur van wintergroente en diverse variaties op het thema aardappel Dessert Noêl 49,50 p.p. Reserveren gewenst ook a la carte dineren mogelijk) Voor het kerstmenuGraag tevoren uw menukeuze doorgeven Kerstmenu Brasserie Zeeland 2010 Noorse zalm, gemarineerd in mierikswortel en groene kruiden geserveerd met crcme fraiche en salade van aardappel °f Huisgepekelde en gerookte achterham vOn'speenvarken met meloen, venkelsalade en abrikozen, geserveerd met dressing van balsamico. hazelnoot en verse kervel Gamba's, gepeld, bereid in een peterselie-knoflooksaus, geserveerd met diverse groenten en aardappelgarnituur °f Biefstukje van de haas gecombineerd met medaillon van varkenshaas, begeleid door een romige saus met bospaddenstoelen. geserveerd met diverse groenten en aardappelgarnituur Mei Grand Marnier geflambeerde pannenkoekjes, gevuld met appel en geserveerd met bolletje vanille-ijs 37,50 p.p. Reserveren gewenst Voor het kerstmenu: Graag tevoren uw menukeuze doorgeven Hotel Restaurant Brasserie Zeeland fcotrl ïfJ/ Kaaij 6, 469! EE Tholen 0166-604297 E-mail: infb@hotelzeeland.nl GENIETEN VAN ZEEUWSE RUST Markt 58 4695 CH Sint Maartensdijk 0166-663000 Dineren in gezellige huiselijke sfeer reserveren kerst menu voor 18 december. (Kerstavond en 1ste kerstdag gesloten) Coquille 5c jacques gegratineerd Traditionele heldere ossenstaartsoep met madeira of Bloemkool/broccoli soep Sate van wilde eend omwikkeld met panchecca of In bouillon en witte wijn gepocheerde Kabeljauw met een frisse saus van verse peterselie en dille Spoom van stoofpeertjes Heilbotfilec met cider of Ossenhaas met portsaus en paddestoelen Kaas Flensje met een vulling van roomyoghurt kaneel en cognac met kaneelijs Menu 47,50 Wijnarrangement 11,50 1- Hotel yCafe Restaurant iCoa* ooli JJCt yjvjtAA, ItlUotA ëtu* bij D* RAU*. U-CfyebielM Lt*4*c& u* A LL ctsifc Qtot li* "On R&ffr. Steenbergseweg l, Halsteren Tel.: (0164) 68 23 50 Fax:(0164) 68 63 85 r 't flpp£ltj£ wenst u fijne feestdagen en een gelukkig 2on! Partycentrum U kunt bij ons gratis parkeren! Balsedreef 5, Bergen op Zoom tel. 0164-257949 www.hetappeltje.nl Oosterschclde Restaurant 't Veerhuis Hotel Oosterschelde Rijksweg 5 Anna Jacobapolder ^u„rjn, Eric Karin Moerland, (Veerhuis tel: 0167 - 57 60 46 www.restaurantveerhuis.nl visgerechten, mosselen, vleesgerechten Reserveren en meer info: tel: 0167 - 57 60 46, www.restaurantveertiuis.nl w NIET VERKRIJGBAAR IN BELASTINGBLAUW I €9.190; '/raag naar de exacte actievoorwaarden bij één van onze medewerkers of kijk op www.renault.nl. Prijs-, druk- en specificatiewijzigingen voorbehouden. Prijzen zijn inclusief btw en bpm, exclusief verwijderingsbijdrage, leges en kosten rijklaar maken. Renault bze3 Min./max. verbruik: 4,8 - 6,81/100 km. resp. 20,8 -14,7 km/1. C02:109-160

Krantenbank Zeeland

Eendrachtbode /Mededeelingenblad voor het eiland Tholen | 2010 | | pagina 14