BEIDE KERSTDAGEN GEOPEND Kerstmis 2005 Restaurant 't Veerhuis LUXE KERSTBUFFET Tuincentrum Eiland Tholen Kerstmenu's 2005 Lo aeiour hotel-cafe-restaurant De tijd van cadeaus zijn er deze weken weer en u kunt ze bij ons in vervulling doen gaan 4,99 Sswr 2,95 18 EENDRACHTBODE, DE THOOLSE COURANT Donderdag 24 november 2005 MOSSEL KREEF1 &C9 Hotel - Café - Restaurant Ac Vleesmenu: 35,00 Vismenu: 35,00 Amuse Koud voorgerecht Soep Warm tussengerecht Spoom Hoofdgerecht of Snoepertje Grand Dessert Avonddiner lste kerstdag 18.30 uur Avonddiner 2de kerstdag 18.30 uur Op lste en 2e kerstdag middagmenu aanvang: 13.30 uur 39,50 p.p. €27- G^Kindermenu 13,50 Óëistrd 't OQaeken Qfbmt-Ajinaland Wij nodigen u van harte uit om tijdens de kerstdagen vanaf 12.00 uur heerlijk te dineren in Restaurant 't Veerhuis. Naast de kerstmenu's kunt u dit jaar ook kiezen voor het kerstbuffet. Voor de kinderen hebben we desgewenst speciale menu's. Neem voor meer informatie contact met ons op of kijk op www.restaurantveerhuis.nl Restaurant 't Veerhuis, ook voor uw diners, feesten en partijen Meer informatie en reserveren: Telefoon: 0167-576046, website: www.restaurantveerhuis.nl Menu wordt u op aanvraag toegestuurd Iedere maand leuke acties in onze folder. TWEEDE KERSTDAG Prijs 12,50 V is" aarsen Een CftDEMJBON natuurlijke materialen Bosje groen «75 3,25 Pluchen kerstfiguren moole Welaan, 1,50 Het gehele herstweehende is ons a la carte Restaurant de Gouden Leeuw" en Brasserie MosselKreeft Co geopend. Voor de kerstdagen hehben we in heide restaurants een kerstmenu samengesteld. Vooral reserveren is gewenst. Openingstijden tijdens de kerstdagen: Eerste en tweede kerstdag Restaurant "de Gouden Leeuw" f' Ontvangst van Je gasten 18.30 uur Aanvang Jiner 19-00 uur 0166-663901 HOTEL RESTAURANT Hoge Markt 8 Scherpenisse Kerstmenu Restaurant "de Gouden Leeuw" Ckampagne aperitief met amuse maison Carpaccio van gebraiseerde eendenborst met krullen van gerookte eendenlever en stroopsaus van aceto balsamico Heldere gevogelte bouillon met gerookte parelhoen, lenteui en aangefruite sbi-take paddestoelen Op boutskool gegrilde kreeft met zeegroente en peterselie- crème verfijnd met olijfolie en fleurde selle klei eine ver frissing Reekotelet rosé gebraden op truffelsaus en kastanjepuree met gezoete in ganzenvet aangefruite zuurkool Gebakken brie met veenbessenroom en notensalade Roodfruitsoepje met crème vanille en kaneelroom Prijs van bet menu 57,50 pp. Prijs van bet menu incl. Cbampagne aperitief en wijnarrangement (4 glazen) 79,50 pp. Brasserie MosselKreeft Co le aanvang 13.00 tot 15.00 uur 2e aanvang 17.00 tot 19-00 uur 3e aanvang 19-30 uur 0166-6674 i2 Hoge Markt 6 Scberpenisse Kerstmenu Brasserie MosselKreeft Co 'Paartje van Stellendamse garnalen met romige wbiskeydressing of Mille Feuille van gebraden runderlende en filodeeg met geconfijte sinaasappel en Grand Marnier dressing Blanke Noorse kabeljauwfilet op de buid gebakken met een mosterd-dragonsaus of Hertenb iefstuk op roomsaus met verse paddenstoelen Dessertbuffet Prijs van het menu 32,50 pp. Steenbergseweg 1 Halsteren Tel. 0164-68 23 50 Fax 0164-686385 Salade van keizerin Josephine Salade met geroosterde kip, varkensgebraad, grapefruit en gewelde rozijnen Ossestaartsoep Kruidig varkensgebraad met truffel-morietjejus Kerstdessert Salade van keizer Napoleon Salade met gemarineerde olijven en mosseltjes, gerookte Noorse zalm en garnalen Heldere vissoep Licht gegrilde botervis met bieslooksaus Kerstdessert Kindermenu's kannen naar eigen wens worden samengesteld. Beide Kerstdagen zijn wij geopend vanaf 16.00 uur. Gaarne ontvangen wij tijdig uw reservering en menukeuze. Wij wensen u prettige feestdagen en een gezond en gelukkig 2006.' Van 27 december t/m 1 januari zijn wij gesloten. Graag tot ziens in Ac R/t**.. Fam. Boni en medewerkers Salade met Hollandse garnalen, rivierkreeftjes en saffraanmayonaise °f Carpaccio van kalfshaas met tuinkruiden Combinatie van coquille en zonnevisfilet Huisgerookte eendenborst Tournedos met een saus van bospaddestoelen, geserveerd met kastanjepuree Tongrolletjes gevuld meteen far$e van krab en witte wijnsaus €45,- p.p. Reserveren gewenst U heeft de keuze uit vlees- of vismenu Hotel Restaurant Zeeland Paul en Henridte van Tatenhove Kaaij 6 4691 EE Tholen Telefoon: 0166-604297 Fax:0166-604995 E-mail: infoighotelzeeland.nl Website: www.hotelzeeland.nl exclusiefwarm tussengerecht en snoepertje 9b Le Sejour, uw catering en delicatessenzaak, met een persoonlijk, tintje. Verujen u en uuj gasten met de kerst en bestel het kerstmenu bij Le-Sejour. UUij zorgen dat u uuj menu op 24 december kunt ophalen. Geen stress van het koken en boodschappen doen. Bestel tijdig zodat u zeker weet dot de kerst zorgeloos verloopt. Onze bestellijsten liggen in de winkel. Door kunt u ook andere pro ducten uit onze assortiment bestellen. Typrstmenu Eenden leverpaté met uienmarmetade Vissoep Hazenpeper met stoofpeertje, aardappc lent aait en sperzieboontjes omwikkflt met spek, Pommefeuillc Calvados (appel in 6 laderdeeg met Cali ados likeur) C 37,50, - p.p. Valemsestraat 11 4691 CC Tholen. Tel0166-606727 wivw.le-sejour.nl Le Sejour is tussen Rerst en oud en nieuwjaar gewoon geopend zodat u uw nieuwjaarsschotels kan èestellen. tL/ Geitenkaas omwikkeld met spek met heerlijk bijpassend garnituur of visterrine van zalm en champagne in combinatie met een sint jacobsschelp Rijkelijk gevulde kreeftensoep met cognac en room heldere huisgemaakte wildbouillon Spoom, een heerlijke champagneverfrissing Gebakken zalm met scampi's en dille-roomsaus Heerlijke kalfsoester met gebakken bospaddestoelen in roomsaus Koffie met bonbon een la carte menu behoort ook tot de mogelijkheden Fruitcocktail Tomatensoep Vissticks of spareribs met frites, mayonaise of appelmoes IJsverrassing Tel. 0166-653262 of 06-53 25 84 69 Heeft u zelf een idee om eventueel iets samen te stellen, dan is dat in overleg met ons natuurlijk altijd mogelijk! Eric en Karin Moerland - Rijksweg 5 - 4675 RB Anna Jacobapolder 't Veerhuis heeft een unieke ligging aan de Zijpe, met uitzicht op drie Zeeuwse eilanden, te weten: Tholen, Noord-Beveland en Schouwen-Duiveland. Kaaistraat ISteenbergen. Telefoon 0167-56 31 40. Tot ziens! Lchkcrf Jarenlans is Dorpszicht een besrip voor Halste ren en omseving. Voor het ontstaan van Dorpszicht gaan we tien tallen jaren terug. Het toentertijd eethuis Willy Verzwijveren werd overgenomen door diverse andere mensen, nu zijn Karin en Theo van Oss de eigenaren. (Voor heen 't Singeltje/t Luifeltje en De Kombuis) Zowel het cafetariagedeelte, als het eethuis heeft een opmerkelijke facelift ondergaan. Met diverse personeelsleden, een groot aantal zitplaatsen (65) en veel verse producten bleek dit al snel een succes. Een nieuwe opzet en huisstijl in Foodplanet Dorpszicht. Met een eigentijdse vormgeving en stijlvolle inrichting willen wij onze klanten de ruimte bieden om in een gemoedelijke sfeer te genieten van een lunch, of heerlijke menus. U kunt bij ons voor een vriendelijk bedrag en goede kwaliteit lekker eten. In ons sfeervol eetgedeelte is het goed toeven zonder dat er hinder is van het afhaal- gedeelte. Ook in het afhaalgedeelte kunt u zitten, om makkelijk en snel te eten. Kortom plezierig uit eten, wat betaalbaar is. Voor groepen vanaf 15 personen kunt u het beste reserveren Foodplanet Dorpszicht Dorpsstraat 82 4661 HR Halsteren Tel. 0164-682699 Mob. 06-4211 5004 E-mail: info@dorpszicht.nl info@eethuisdereiger.nl Foodplanet Dorpszicht aan de Dorpsstraat 82 (t.o.v de grote kerk) is geopend. Ma. van 16.00 tot 21.30 uur Di. gesloten Wo. tot en met zo. van 12.00 tot 21.30 uur Sint Annil«nd CHALETPARC 16.00 uur In restaurant het Krabbetje, geheel in kerstsfeer gehuld, wordt u verwelkomd met een aperitief. Het kerst buffet bestaat vervolgens uit: VOORGERECHT HOOFDGERECHT GRAND DESSERT En tot slot een after dinner drankje Kinderen t/m 12jaar 15,00 incl. een verrassing van de echte Kerstman Reserveer tijdig. r CHALETPARC KRABBENKREEK STANNAEANI) Tel. «166 657009 met onderbord compleet altijd welkom 3,75 cadeautip- aande slag te gaan: •indiv. soorten, per bos,e U,l* Plat mos in tender kistje nu slechts Cadeau tip- Vruchten in soorten, per bakje vanaf Winkelzeeseweg 1 - St.-Annaland - Tel. 0166-6521 17

Krantenbank Zeeland

Eendrachtbode /Mededeelingenblad voor het eiland Tholen | 2005 | | pagina 18