BEIDE
KERSTDAGEN
GEOPEND
Kerstmis 2005
Restaurant 't Veerhuis
LUXE KERSTBUFFET
Tuincentrum Eiland Tholen
Kerstmenu's 2005
Lo
aeiour
hotel-cafe-restaurant
De tijd van cadeaus zijn er deze weken weer
en u kunt ze bij ons in vervulling doen gaan
4,99
Sswr
2,95
18
EENDRACHTBODE, DE THOOLSE COURANT
Donderdag 24 november 2005
MOSSEL
KREEF1
&C9
Hotel - Café - Restaurant
Ac
Vleesmenu: 35,00
Vismenu: 35,00
Amuse
Koud voorgerecht
Soep
Warm tussengerecht
Spoom
Hoofdgerecht
of
Snoepertje
Grand Dessert
Avonddiner
lste kerstdag
18.30 uur
Avonddiner
2de kerstdag
18.30 uur
Op lste en 2e
kerstdag
middagmenu
aanvang:
13.30 uur
39,50 p.p.
€27-
G^Kindermenu
13,50
Óëistrd 't OQaeken
Qfbmt-Ajinaland
Wij nodigen u van harte uit om
tijdens de kerstdagen vanaf 12.00 uur
heerlijk te dineren in Restaurant 't Veerhuis.
Naast de kerstmenu's kunt u dit jaar
ook kiezen voor het kerstbuffet.
Voor de kinderen hebben we desgewenst
speciale menu's.
Neem voor meer informatie contact met ons
op of kijk op www.restaurantveerhuis.nl
Restaurant 't Veerhuis,
ook voor uw diners, feesten en partijen
Meer informatie en reserveren:
Telefoon: 0167-576046, website: www.restaurantveerhuis.nl
Menu wordt u op
aanvraag toegestuurd
Iedere maand leuke acties in onze folder.
TWEEDE KERSTDAG
Prijs 12,50
V is"
aarsen
Een
CftDEMJBON
natuurlijke materialen
Bosje groen «75
3,25
Pluchen
kerstfiguren
moole Welaan,
1,50
Het gehele herstweehende is ons a la carte Restaurant de Gouden Leeuw" en
Brasserie MosselKreeft Co geopend. Voor de kerstdagen hehben we in heide
restaurants een kerstmenu samengesteld. Vooral reserveren is gewenst.
Openingstijden tijdens de kerstdagen: Eerste en tweede kerstdag
Restaurant "de Gouden Leeuw"
f' Ontvangst van Je gasten 18.30 uur
Aanvang Jiner 19-00 uur
0166-663901
HOTEL RESTAURANT Hoge Markt 8 Scherpenisse
Kerstmenu Restaurant "de Gouden Leeuw"
Ckampagne aperitief met amuse maison
Carpaccio van gebraiseerde eendenborst met krullen van
gerookte eendenlever en stroopsaus van aceto balsamico
Heldere gevogelte bouillon met gerookte parelhoen, lenteui
en aangefruite sbi-take paddestoelen
Op boutskool gegrilde kreeft met zeegroente en peterselie-
crème verfijnd met olijfolie en fleurde selle
klei
eine ver
frissing
Reekotelet rosé gebraden op truffelsaus en kastanjepuree
met gezoete in ganzenvet aangefruite zuurkool
Gebakken brie met veenbessenroom en notensalade
Roodfruitsoepje met crème vanille en kaneelroom
Prijs van bet menu 57,50 pp.
Prijs van bet menu incl. Cbampagne aperitief en
wijnarrangement (4 glazen) 79,50 pp.
Brasserie MosselKreeft Co
le aanvang 13.00 tot 15.00 uur
2e aanvang 17.00 tot 19-00 uur
3e aanvang 19-30 uur
0166-6674 i2
Hoge Markt 6 Scberpenisse
Kerstmenu Brasserie MosselKreeft Co
'Paartje van Stellendamse garnalen met
romige wbiskeydressing
of
Mille Feuille van gebraden runderlende
en filodeeg met geconfijte sinaasappel
en Grand Marnier dressing
Blanke Noorse kabeljauwfilet op de
buid gebakken met een mosterd-dragonsaus
of
Hertenb iefstuk op roomsaus met
verse paddenstoelen
Dessertbuffet
Prijs van het menu 32,50 pp.
Steenbergseweg 1
Halsteren
Tel. 0164-68 23 50
Fax 0164-686385
Salade van keizerin Josephine
Salade met geroosterde kip, varkensgebraad, grapefruit en
gewelde rozijnen
Ossestaartsoep
Kruidig varkensgebraad met truffel-morietjejus
Kerstdessert
Salade van keizer Napoleon
Salade met gemarineerde olijven en mosseltjes,
gerookte Noorse zalm en garnalen
Heldere vissoep
Licht gegrilde botervis met bieslooksaus
Kerstdessert
Kindermenu's kannen naar eigen wens worden samengesteld.
Beide Kerstdagen zijn wij geopend vanaf 16.00 uur.
Gaarne ontvangen wij tijdig uw reservering en menukeuze.
Wij wensen u prettige feestdagen en een gezond en gelukkig 2006.'
Van 27 december t/m 1 januari zijn wij gesloten.
Graag tot ziens in Ac R/t**.. Fam. Boni en medewerkers
Salade met Hollandse garnalen,
rivierkreeftjes en saffraanmayonaise
°f
Carpaccio van kalfshaas met tuinkruiden
Combinatie van coquille en zonnevisfilet
Huisgerookte eendenborst
Tournedos met een saus van bospaddestoelen,
geserveerd met kastanjepuree
Tongrolletjes gevuld meteen far$e
van krab en witte wijnsaus
€45,- p.p.
Reserveren gewenst
U heeft de keuze uit vlees- of vismenu
Hotel Restaurant Zeeland
Paul en Henridte van Tatenhove
Kaaij 6
4691 EE
Tholen
Telefoon: 0166-604297
Fax:0166-604995
E-mail: infoighotelzeeland.nl
Website: www.hotelzeeland.nl
exclusiefwarm tussengerecht
en snoepertje
9b
Le Sejour, uw catering en
delicatessenzaak, met
een persoonlijk, tintje.
Verujen u en uuj gasten met de kerst en bestel het kerstmenu bij
Le-Sejour. UUij zorgen dat u uuj menu op 24 december kunt ophalen.
Geen stress van het koken en boodschappen doen. Bestel tijdig
zodat u zeker weet dot de kerst zorgeloos verloopt.
Onze bestellijsten liggen in de winkel. Door kunt u ook andere pro
ducten uit onze assortiment bestellen.
Typrstmenu
Eenden leverpaté met uienmarmetade
Vissoep
Hazenpeper met stoofpeertje,
aardappc lent aait en sperzieboontjes
omwikkflt met spek,
Pommefeuillc Calvados
(appel in 6 laderdeeg met Cali ados likeur)
C 37,50, - p.p.
Valemsestraat 11 4691 CC Tholen. Tel0166-606727 wivw.le-sejour.nl
Le Sejour
is tussen Rerst en oud
en nieuwjaar gewoon
geopend zodat u uw
nieuwjaarsschotels
kan èestellen.
tL/
Geitenkaas omwikkeld met spek
met heerlijk bijpassend garnituur
of
visterrine van zalm en champagne
in combinatie met een sint jacobsschelp
Rijkelijk gevulde kreeftensoep met cognac en room
heldere huisgemaakte wildbouillon
Spoom, een heerlijke champagneverfrissing
Gebakken zalm met scampi's en dille-roomsaus
Heerlijke kalfsoester met gebakken
bospaddestoelen in roomsaus
Koffie met bonbon
een la carte menu behoort ook tot de mogelijkheden
Fruitcocktail
Tomatensoep
Vissticks of spareribs
met frites, mayonaise of appelmoes
IJsverrassing
Tel. 0166-653262 of 06-53 25 84 69
Heeft u zelf een idee om eventueel
iets samen te stellen, dan is dat in overleg
met ons natuurlijk altijd mogelijk!
Eric en Karin Moerland - Rijksweg 5 - 4675 RB Anna Jacobapolder
't Veerhuis heeft een unieke ligging aan de Zijpe, met uitzicht op drie Zeeuwse
eilanden, te weten: Tholen, Noord-Beveland en Schouwen-Duiveland.
Kaaistraat ISteenbergen. Telefoon 0167-56 31 40.
Tot ziens!
Lchkcrf
Jarenlans is Dorpszicht een besrip voor Halste
ren en omseving.
Voor het ontstaan van Dorpszicht gaan we tien
tallen jaren terug.
Het toentertijd eethuis Willy Verzwijveren werd
overgenomen door diverse andere mensen, nu
zijn Karin en Theo van Oss de eigenaren. (Voor
heen 't Singeltje/t Luifeltje en De Kombuis)
Zowel het cafetariagedeelte, als het eethuis heeft
een opmerkelijke facelift ondergaan.
Met diverse personeelsleden, een groot aantal
zitplaatsen (65) en veel verse producten bleek
dit al snel een succes.
Een nieuwe opzet en huisstijl in Foodplanet Dorpszicht.
Met een eigentijdse vormgeving en stijlvolle inrichting willen wij onze klanten de
ruimte bieden om in een gemoedelijke sfeer te genieten van een lunch, of heerlijke
menus.
U kunt bij ons voor een vriendelijk bedrag en goede kwaliteit lekker eten.
In ons sfeervol eetgedeelte is het goed toeven zonder dat er hinder is van het afhaal-
gedeelte.
Ook in het afhaalgedeelte kunt u zitten, om makkelijk en snel te eten.
Kortom plezierig uit eten, wat betaalbaar is.
Voor groepen vanaf 15 personen kunt u het beste reserveren
Foodplanet Dorpszicht
Dorpsstraat 82
4661 HR Halsteren
Tel. 0164-682699
Mob. 06-4211 5004
E-mail: info@dorpszicht.nl
info@eethuisdereiger.nl
Foodplanet Dorpszicht aan de Dorpsstraat 82
(t.o.v de grote kerk) is geopend.
Ma. van 16.00 tot 21.30 uur
Di. gesloten
Wo. tot en met zo. van 12.00 tot 21.30 uur
Sint Annil«nd
CHALETPARC
16.00 uur
In restaurant het Krabbetje,
geheel in kerstsfeer gehuld,
wordt u verwelkomd met een aperitief.
Het kerst buffet bestaat vervolgens uit:
VOORGERECHT
HOOFDGERECHT
GRAND DESSERT
En tot slot een after dinner drankje
Kinderen t/m 12jaar
15,00 incl. een verrassing
van de echte Kerstman
Reserveer tijdig.
r
CHALETPARC KRABBENKREEK
STANNAEANI)
Tel. «166 657009
met onderbord
compleet
altijd welkom 3,75
cadeautip- aande slag te gaan:
•indiv. soorten, per bos,e U,l*
Plat mos in tender kistje
nu slechts
Cadeau tip-
Vruchten
in soorten, per bakje vanaf
Winkelzeeseweg 1 - St.-Annaland - Tel. 0166-6521 17