1.69 3-STERRENGERECHT 1.99 kii° 4kilo ir- rA zak^bOgram yfi LX)-J Haustfeestcups, 1 AQ ca iuuv, /DU doosje 77 gio,. i- Uit de bedieningsafdeling:1Q QC 7/"n r—~ per siui\ -L4— 7QR Slagersachterham, 9 QQ H t.+JsJ loo gram Kerstboeket, wit of rood-wit, I O QC Jambon d'Ardenne, OCQ met kerstgroet 100 gram D|eart|ke|en kunt u a||een kopen ln AH winkels waar één van die cijfers op W&ZZT a*®» - QQ r 100 gram Kalfsfricandeau, 100 gram 'o-^i I.Hw-' uit de diepvnes: OH Vruchtenthee, kerstkrans, è°4°gram0 2.1b Crêpes Bretonnes, 1 QQ Uit de beuiw-- oowe Egberts Se\e& ko«\e, ^ns^es00^0^ 100 gram 2*99verpakt, ^246 persiur, - 2.99 KosK.'-"«szoutiesi<249 ,0 99 01 Goudse 111.,.. - net 2 kilo O.Z/+J O QQ Oh Koffieroom, ,QU Reserve de l'Arche, uit de diepvries: ofdnbbeMa, divers ^.^^99 -h0 Rhöne wijn, QAR Coppenrath Wiese smaken, pak 1 liter N AHJ Perzikslagroomtaart,^2.95 0etker roomdesserts. ^0.25» ^AQie 77 gram voorgeDa Witkaas-plankje, met Camembert Castel. Bressot, Brie Hutin, Mon Chou 1 en Danish Chef 169# konijn, Wlo^ OlBladend^ *«3.99 4.95 ,100gram 1851.65 kr°K^-- ia/1 hQ "c^ 7CA' u„u.. 1 ^15.50 cn Crabfantasyi 37p. doosje 100 gram Nü 1.4^ - samen ilenwe sa, ien 3-sterren ;ht maken? erec (voor 1 persoon) 1 reebiefstuk 120 g) klein klontje boter of margarine 6 plakjes diepvries bladerdeeg 30 g eendeleverpSté met port lel Snij de reebiefstuk in drieën. Verhit de boter en bak het vlees 10 seconden aan iedere kant. Dep het vlees droog en laat het afkoelen. Ontdooi het bladerdeeg en steek er met een stervormige koeksteker (8-10 cm) 6 sterren uit. Prik het deeg hier en daar in. Steek uit de restjes deeg kleine sterretjes. Verdeel de paté over de stukjes vlees en leg ze op drie van de deegsterren. Dek het vlees af met een bladerdeegster en plak de randen met een beetje water goed op elkaar. Plak een klein sterretje met een klein beetje water op de grote ster. Leg de sterren minstens 1 uur In de koelkast. Verwarm de oven voorop 225°C. Bestrijk de sterren met losgeklopt ei en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Schuif de bakplaat op 1 of 2 richels van onderen in de oven. Verlaag de temperatuur tot 200°C en bak de sterren In ca. 20 minuten gaar. Garneer het bord eventueel met uitgestoken paprika- sterretjes. Serveer met worteltjes en broccoli. 650 Rrocc°v^ 500 199 -SS.90 O QQ De artikelen In deze advertentie kunt u Ir Gegrillde kalkoenborst, O QQ alle AH wlnkels k°Pen' behalve de -m (sxsvï)® 2-73^.0*7 artikelen waar kleine cijfertjes bij staan. r»radO .9" 'fff' !buibsa\ade- J vac^m Tooé^ Greentiei^- SSSn ^18.90 «SWm Wl0 1499 - - —.r Cn Roomboter amandeU diverse smaken, 500 gram Johma krabsalade snelflltermaling 1 QQ p vers van t mes of *ZOia,,6. sSge handappel,kilo 1-99 CTl Zoute w- -ruüm verpakt, ^0.90 ah service ii|n: cashewnoten, bus 240 mi Navelsin aas- O QQ zakjel50gram rêggip rZsmsz-flesje 0.2 liter on Magere vruchtenyv,*. f-rC diverse smaken, s «v*®® sWpQr\\ien ^f£e^er aS' 359 Navei .bakken, A\2stuks ^pÏo^01 m OQ9 ras\nohro°^ee\ ^elitaften r°° nu 2^ of vacuüm' VA\o r\r\w. verpakt 12 stuks 0.75 Wet W\o pakiosw*" rtf\ gardapp^' fles caat- 5^ dn*-!? k0Ö0ê»m Cn Kipfilet, @@®tar cnGr»,, L99 mTJe&375 nu169 Alles gaat lukken deze ma i

Krantenbank Zeeland

Eendrachtbode /Mededeelingenblad voor het eiland Tholen | 1990 | | pagina 28