's Lands grootste kruidenier blijft op de kleintjes letten. 16 EENDRACHTBODE Woensdag 30 mei 1984 Magere varkenslappen, 500 gram &9# 4.98 j kilo 4238 t Mona magere vruchtenyoghurt, aardbeien, perziken of Q 1Q bananen, pak 1 liter ^59^.X«7 Calvé pindakaas, pot 350 gram Nu met ansichtkaart 1 QQ van Petje Pitamientje. FVesia's, per bos Bloeiende struikroos op pot, per stuk Cadum toiletzeep, 4 halen 3 betalen 4 x 90 gram f£98 Shoarmavlees: 10 minuten. Onze slagers kruiden 't shoarmavlees precies zoals 't hoort U bakt 't in 10 minuten (blijven roeren). Onze shoarma broodjes en shoarmasaus zijn trouwens ook perfect Shoarmavlees, 1 AQ 100 gram 4 s 1 Nasiburger: 8 minuten. 'n Nasiburger bakje in 8 minuten aan beide zijden bruin. Dan is-ie oosters pittig op brood, tussen 'n broodje of met sla en aardappeltjes. NIEUW: Nasiburgers, Q£ 100 gram 429 Dr. Pepper, fles 0.5 liter 89 Cocktailworstjes, blik 200 gram -485 fy* Roomijs, bak 1/2 liter I /IQ - - 479 Royco champignoncrème-, 4 s aspergecrème-, ossestaart-of koninginnesoep, zakje M5 Diamant frituurvet, in vernieuwd 1 500 gramspak JL Nasi/bamivlees, 500 gram ®®.&481 fy* Kippesoeppakket, SüJL! 500 gram 2345 8?48 fy^ Halve kip 250 gram 2 s>®® 849 Het Verre Oosten. Verse bami, nasi of macaroni, Pip? zak 1 kilo pv -498 O OC ik<. Gehaktballen: 25 minuten. Half-om-half gehaktballetjes braden duurt iets langer. Wat dacht u trouwens van gehakt in de chili con came, als paprika vulling in de aubergines of als gehairtbrood? Gehakt half-om-half, 500 gram 4384.48 7QQ kilo 2 3 4 3 898O Kipfilet: 10 minuten. Kipfilet dat zijn de lekkerste stukjes kip. U voegt zout en peper toe en braadt aan met hete boter. U voegt nog wat boter toe, Maar u bent al in 10 minuten klaar. Kipfilet, sü 100 gram 4391.49 1 Q Q f kilo 3 3 4 s 1950 V. Bloemkool, per stuk Hollandse Icebergsla, per krop FVanse Golden Delicious, 2 kilo Galia meloen, per stuk 900 gram Geroosterde achterham, 1 £Q 100 gram 3 4 5 2?49 l.Uj Douwe Egberts roodmerk koffie, bonen, normale-of snelfiltermaling, Nu met dubbele waarde- A *yj punten* pak 250 gram <y* Volle yoghurt, Starkist tonijn, blik 198 g 3^90/10 WS Kippebout: 30 minuten. U kent de voordelen van de kip: calorie arm, licht verteerbaar, makkelijk te bereiden, smaakt bij alles. Inwrijven met zout en peper. Aanbraden in hete boter, nog wat boter erbij. Half uurtje laten doorbraden. fyï Kippebout, sU 500 gram -4983.48 C Q< kilo 2 3 4 5 .898 fy* Meisjes 80% katoen/ 20% polyamide, in diverse kleuren, Maten 104 t/m 176 4951 EG Slavinken: 12 minuten. Hadden evengoed spinazie- of andijvie- vinken kunnen heten, want daar smaken ze ook heerlijk bij. In 12 minuten bakt u ze rondom bruin. Maar wel op een laag vuurtje. Slavinken, 100 gram 4291.09 000 kilo 2345 1490 v Slip Deep Blue fancy pink Q zalm, blik 220 gram 2^8 L-* Luycks augurken middelfijn, zoetzuur, *1 J pot 720 ml 2d9 J..< fy^ Engelse theemelange, 160 gram 24451 Braadworst: 20 minuten. 't Allerlekkerst bij onze braadworstjes (varkens- en rundvlees) smaakt onze bloemkool. Eerst 5 minuten wellen in heet water. Dan pas 15 minuten braden. Braadworst, 500 gram 4:984.48 7Qft kilo @,33® 5 8:9# /.Z70 Rundertartaar: 4 minuten. Rundertartaar maken we van puur rund vlees. Eierdooier erdoor, wat zout en peperen in 4 minuten rondom bruin braden. Heerlijk met gebakken aardappel en en doperwtjes. Of rauw met 'n uitje. Rundertartaar, QC 500 gram 2345 8:25 \JiZ7G schermen. De folder met alle informatie over kwaliteit, afmetingen, dessins en garantie ligt in de winkel 1 QQ_ voor u klaar. vanaf All, pak 2 kilo 2345 7^89 Edet tissue keukenrollen. met mode-ontwerpen van Jan des Bouvrie,pak 2 rol huismerk diverse smaken, [IWS®] huismerk kant-en-klaar, huismerk pak 1 liter huismerk badstofslip, De artikelen in deze advertentie kunt u in alle AH winkels kopen, behalve de artikelen waar kleine cijfertjes bij staan. Die artikelen kunt u alleen kopen in AH winkels waar één van die cijfers op de deur staat. Reclameprijzen gelden van woensdag 30 mei t/m zaterdag 2 juni a.s. fö u Zolang de voorraad strekt. JÊf m Meisje, huismerk pak 40 zakjes, Maakt u er maar

Krantenbank Zeeland

Eendrachtbode /Mededeelingenblad voor het eiland Tholen | 1984 | | pagina 16