OOSTSTRAAT „MUM „M ZETTEN" DE WINKELSTRAAT VAN DOMBURG DE SLAGER UW VERTROUWDE VAKMAN SLAGERIJ! HUGENSE „De vlees- en worst-specialist" Ie prijs Supermarkt A SO de Pagter Kunstnijverheid Adriaanse Technisch Installatie Bedrijt FIRMA JELLEMA 12 gezellige terrasjes modern geoutilleerde bedrijven prettig winkelen Hotel-Restaurant-Lunchroom TELEFOON (0 118 8) 309 Specialiteit: Dagelijks verse zalm zeetong tarbot gebakken paling filet van kabeljauw verse garnalen Restaurant la carte, de gehele dag Keuken geopend vanaf 12 tot 23 uur Dagelijks kalfsbiefstuk kalfslever kalfs-schnitzel kalfs-oesters entrecöte biefstuk van de haas varkenscotelet gebraden haantjes biefstuk tartaar HEERLIJK ZITJE BILLIJKE PRIJZEN Prima gekoelde dranken Verschillende IJssoorten Banane Royal Coupe a la maison Pêche Melba Coupe Nesselrode 3i.fSEPJ J UTRECHT 1952 ANTWERPEN 1956 AMSTERDAM 1957 PARIJS 1961 KOPENHAGEN 1963 Kies de veilige weg KOOP VLEES EN VLEESWAREN BIJ DE SLAGER Altijd fris FRIS VLEES IS GEZOND VLEES Maandag t/m zaterdag geopend tot 7 uur ENORME SORTERING LEVENSMIDDELEN Dagelijks aanvoer van groenten, fruit en aardappelen Vlees en Vleeswaren Pracht assortiment chocolade en bonbons Nonfood artikelen Ooststnaat 1 - Dombung - Telefoon Oil882 13 Bloedkoraal, door kleine bloemdiertjes uit de zee getoverd. Bloedkoraal, de kleuren verschillen veel en daaraan herkent de kenner de plaats waar het koraal gevonden is. Bloedkoraal, het kan zalmkleurig zijn of lakrood, maar ook de kleur van ossenbloed hebben of iets paarsig en dan is er nog bleek-rose welke vooral in Frankrijk op prijs gesteld worden. STAP EENS BINNEN U HOEFT NIET TE KOPEN ALS U WILT KIJKEN. OOSTSTRAAT 6, DOMBURG Ooststraat 11, Domburg Telefoon (01188) 2 34 Radio Televisie Wasmachines Koelkasten Gasfornuizen Esso flessengas Gas-, Water- en Elektrische installaties Op ons terras kunt U genieten van de zon en van een pittige kop koffie met gebak Diverse ijssoorten Pêche Melba Sorbets Banane Royale IJs met Vruchten Hazelnoot ijs Aardbeien met Slagroom Hero Dranken Boeren-omelette Wiener Schnitzel Gebraden Haantjes Gebakken Lever Filet van Kabeljauw Zeetong Kreeftencocktail Hotel-Restaurant

Krantenbank Zeeland

Domburgsch Badnieuws | 1965 | | pagina 12