I Proef puur Zeeland! Brood van 100% Zeeuwse tarwe - muiM gÉHÏHM Altijd actueel: de-bevelander.nl woensdag 2 maart 2011 De Bevelander pagina 10 [Bakkerij Ten Hove, Nieuwerkerl Bakkerij van Meijel, de Echte Bakker, Clinge Ambachtsbakker André van Oost, Tholen cd Bakkerij ten Hove, Nieuwerkerk Vier Zeeuwse bakkers hebben de keuze al gemaakt. Zij gaan voor kwaliteit -letterlijk- zonder omwegen. Hun brood wordt gebakken uit 100% Zeeuwse tarwe. Tarwe die internationaal wordt geroemd om haar superieure kwaliteit. Vol Zeeuws dus! Vol Zeeuws, vol smaak! Brood, banket en lekkers om trots op te zijn. Een uniek kwaliteitsverband tussen Zeeuwse bakkers, Zeeuwse boeren en Krijger Molenaars in Renesse. Samen zijn ze vol trots, op vol Zeeuws. Direct van het Zeeuwse land, via de molenaar naar uw warme bakker! Proeven? Ga naar de Vol Zeeuws-bakker bij u in de buurt en profiteer van heerlijke aanbiedingen. Ronnie Romeijn,®W |Boer uit Ouwerkerk Bakker Boer, Kloetinge, Goes, Heinkenszand, Kapelle en Middelburg Bloop van Meijel van I van Meijel, de Echte Bakker,| clin8eiB3 Paul Boënne,| Boer uit Graau Bakker Boer, Kloetinge® Bert van NieuwenhuyzeJ F—Boer uit Goes Jx'l VAmbachtsbakker^® André van Oost, Tholen ;Mathé van Tilbeurgh,® Boer uit Oud Vossemee André van Oost van Henk ten Hove van' _L ■r vol trots, vol zeeuws

Krantenbank Zeeland

Bevelander | 2011 | | pagina 10