I
Proef puur Zeeland! Brood van 100% Zeeuwse tarwe
- muiM
gÉHÏHM
Altijd actueel: de-bevelander.nl
woensdag 2 maart 2011 De Bevelander pagina 10
[Bakkerij Ten Hove, Nieuwerkerl
Bakkerij van Meijel, de Echte Bakker, Clinge
Ambachtsbakker André van Oost, Tholen
cd
Bakkerij ten Hove, Nieuwerkerk
Vier Zeeuwse bakkers
hebben de keuze al
gemaakt. Zij gaan voor
kwaliteit -letterlijk-
zonder omwegen.
Hun brood wordt
gebakken uit 100%
Zeeuwse tarwe. Tarwe
die internationaal
wordt geroemd om haar
superieure kwaliteit.
Vol Zeeuws dus!
Vol Zeeuws, vol smaak!
Brood, banket en lekkers om trots op te zijn.
Een uniek kwaliteitsverband tussen Zeeuwse
bakkers, Zeeuwse boeren en Krijger Molenaars
in Renesse. Samen zijn ze vol trots, op vol Zeeuws.
Direct van het Zeeuwse land, via de molenaar
naar uw warme bakker!
Proeven? Ga naar de Vol Zeeuws-bakker bij u in
de buurt en profiteer van heerlijke aanbiedingen.
Ronnie Romeijn,®W
|Boer uit Ouwerkerk
Bakker Boer, Kloetinge, Goes,
Heinkenszand, Kapelle en Middelburg
Bloop van Meijel van
I van Meijel, de Echte Bakker,|
clin8eiB3
Paul Boënne,|
Boer uit Graau
Bakker Boer, Kloetinge®
Bert van NieuwenhuyzeJ
F—Boer uit Goes Jx'l
VAmbachtsbakker^®
André van Oost, Tholen
;Mathé van Tilbeurgh,®
Boer uit Oud Vossemee
André van Oost van
Henk ten Hove van'
_L
■r
vol trots,
vol zeeuws