Kerstmenu
F
SALON I KI
SALONIKI
deHUIfl^AR
El Charro
8,50
HEB
Met f^rst sfarvol dineren in
Vrouwenpolder en Oostfapette
£-
I
e 45,00
KERSTDAGEN
2 0 0 8
Speciaal doorlopend Grieks buffet
n.
°f
-
Restaurant de Boekanier
liatelle
(grand Dessert; eenproeverij
pp-
DECEMBER AANBIEDING j
Op deze avond kunt u al onze voorgerechten,
hoofdgerechten maar ook extra speciale
gerechten onbeperkt uitproberen!
Magdalenastraat 5
4461 AL Goes
Tel. 0113-226555
Lekker gezellig onbeperkt Grieks eten voor
22,50 p.p.
Kinderen (van 5 t/m 12 jaar) voor 14,00
F
Diner 1e kerstdag vanaf 18.00 uur.
Oudejaars-
Rgstaurant De Pelgrim
Vrouwenpolder
TeL 0118-591988
Restauranté Mexicano Argentina
beide kerstdagen geopend
Geen zin om te koken
dan kunt u dagelijks bij ons terecht Voor o.a.:
1' en 2‘ kerstdag geopend
Tevens serveren wij ook. d carte
en nieuwjaarsdag en -avondzijn wij ookgeopend!!!
‘Restaurant diet Rijs wijksche Muis
OostkapeUe
Tel 0118-581457
1 5 y 5 O p.p
Taartje van rivierkreeftjes met een frisse bieslookmayonaise
Rijkelijkgevulde cappuccino van wildbouillon
Romige bisgue van kreeft met een vleugje Cognac
Champagnesorbet
‘Tibet fMignon van runderhaas met een gepocheerdpeertje,
rodekpol en rode-portsaus
of
Duet van heilbot en gamba 's, op ee
en een sausje van zee
Jazantenfilet met kw-idenzuurkgol, groene puree en
een saus van truffel en bospaddestoelen
van diverse desserts uit eigen keuken
“Koffie met zoete lekkernijen
GAMBA'S
GARNALEN m w
€13,75 pP
€12,50
Vissoep
8,75 per liter
viz
■y r
A
www.brasseriedehuifkar.nl
KERSTMENU 1
Welkomstdrank
Carpaccio
Soep naar keuze
IJstruffel met vruchten en slagroom
Garnalencocktail
Soep naar keuze
(S
Huisgemaakte Tiramisu
'Prijs 5 gangenmenu
GRIEKS SPECIALITEITEN RESTAURANT PARTYCENTRUM
Beestenmarkt 10, Goes - Telefoon: 0113-215 715
Gezellig uit eten gaan in ontspannen sfeer met de kerstdagen
if
per liter
GRIEKS SPECIALITEITEN RESTAURANT PARTYCENTRUM
Beestenmarkt 10, Goes - Telefoon: 0113-215 715
U bent van harte welkom deze feestdagen bij
Ook om mee te nemen
Visschotel De Viskêête
Vleesschotel De Viskêête
Visgourmetschotel De Viskêête
SOEPEN uit eigen keuken
F
Maar natuurlijk ook ons
Gerookte Paling
Gerookte Zalm
Gerookte Forel
Gerookte Heilbot
De middagzitting begint vanaf 16.00 tot 20.00 uur
De avondzitting begint vanaf 19.30 uur en loopt tot sluitingstijd
Beide kerstdagen staat u een feestelijk diner te wachten
met een ruim aanbod aan
voor -, hoofd - en nagerechten
Ons restaurant is geopend alle dagen vanaf 16.00 uur
Voor meeneemgerechten ook vanaf 16.00 uur
Kerstavond woensdag 24 december
Nieuwjaarsavond donderdag 1 januari 2009
Huisgemaakte Huzarensalade
Ardennerham met meloen
Gevulde tomaten met rus. salade
Gevulde eieren
Varkensrollade
Rosbief
Room paté
Gevulde hamrolletjes
Kipfilet met ananas
Gemarineerde Mosselspiesjes
Tongreepjes gekruid met kerriepoeder
Gepaneerde stukjes Tilapia
Gepelde Gamba’s in chililook marinade en spek
Tonijnfilet
Zalmmootjes
Verse ambachtelijke gebakken frites
Verse kibbeling (met gratis saus)
Diverse (vis)snacks
Diverse visgerechten
Gegratineerde oesters
Diverse broodjes en baguettes
Vispotjes
Stokbrood
Kruidenboter
Luxe bittergarnituur
Met:
Paprika
Champignons
Uienringen
Ananas
Rémouladesaus
Cocktailsaus
Knoflooksaus
Rauwkostsalade
en Kruidenboter
3- gangenmenu 27,50
4- gangenmenu 32,50
Ook a la carte, reserveer tijdig.
KERSTMENU 2
Welkomstdrank
Wij verzoeken u vriendelijk tijdig te reserveren!!
Telefoon 0113-215 715 E-mail: info@Saloniki.nl
Wij verzoeken u vriendelijk tijdig te reserveren!!
Telefoon 0113-215 715 E-mail: info@Saloniki.nl
Gegrilde dorado
wordt geserveerd met garnituur
en gebakken aardappelen
Vleescombinatie
Ossenhaas, ribeye en steak
wordt geserveerd met garnituur
en gebakken aardappelen
Havendijk 36 - 4401 NS Yerseke
Tel. 0113-574318 - Fax 0113-573372
www.pietvanoost.nl
Spoom
Spoom van V rouwen pol derse
duinbraampjes
lc en 2e kerst geopend wij serveren deze
dagen ook a’la carte, voor reserveringen:
RESTAURANT DE BOEKANIER
DORPSDIJK 22, 4354 AC 4 ROE WENPOLDER
1:0118-591829
i:www.boekanier.nl e:info@boekanier.nl
Hoofdgerecht
Rosé gebraden eendenborst op geglaceerde
rode kool en een zaeht sausje van rode port
Of
Op de huid gebakken zeebaarsfilet op
aardappelpuree niet basilicum en
een krachtige kreeftenjus
Diner op reservering 25 december:
Markt 19, Middelburg, tel. 0118 612998
Voor onze ’’kerst a la carte” kaart
verwijzen wij u graag door naar
onze brasserie of website!
BLACK TIGER 21/30
Amuse
We beginnen de avond met een kleine groet
uit de keuken, een luxe amuse om u
vast in de stemming te brengen
Dessert
Grand Dessert
A
Vooraf
Huisgemaakte paté van eendenlever en
gerookte eendenborst met
veenbessencompote
Of
Gerookte Bawykovzalm met een salade van
gemarineerde gamba’s, sinaasappel en appel
Soep
licht behouden soepje van verse kreeft
met dragon room
Of
Krachtige gevogeltebouillon met
t kruiden flens jes, tomaat en tuinkruiden
Huisgemaakte vissalade
Gevulde tomaten met krab
Gevulde eieren
Gerookte zalmfilet
Gerookte palingfilet
Schillerlocken (Haaibuik)
Hollandse Garnalen
Gerookte forelfilet
Rivierkreeftenstaartjes
Haring
Gerookte makreelfilet
Gerookte heilbotfilet
Ansjovisspies
Bestellingen graag 2 dagen voor afhaal bestellen. Als extra service kunt u tijdens 1 e en 2e kerstdag uw schotels afhalen
tussen 10.30 en 12.30 uur. Bestellingen voor de kerstdagen uiterlijk t/m zaterdag 20 december bestellen!
Verder zijn wij tijdens de kerstdagen en op nieuwjaarsdag gesloten!
ned
kerst
Doos a 1 kilo
van 10,95 voor
HOLLANDSE
Per hele kiloJ
Vanaf 2 personen €13,75 p.p
normale assortiment zoals!
Mosselen Salades
Oesters Verse vis
Kreeften Haring
Oosterschelde paling Garnalen
Gerookte Oosterscheldepaling Gamba's
Kreeftensoep