Kerstmenu F SALON I KI SALONIKI deHUIfl^AR El Charro 8,50 HEB Met f^rst sfarvol dineren in Vrouwenpolder en Oostfapette £- I e 45,00 KERSTDAGEN 2 0 0 8 Speciaal doorlopend Grieks buffet n. °f - Restaurant de Boekanier liatelle (grand Dessert; eenproeverij pp- DECEMBER AANBIEDING j Op deze avond kunt u al onze voorgerechten, hoofdgerechten maar ook extra speciale gerechten onbeperkt uitproberen! Magdalenastraat 5 4461 AL Goes Tel. 0113-226555 Lekker gezellig onbeperkt Grieks eten voor 22,50 p.p. Kinderen (van 5 t/m 12 jaar) voor 14,00 F Diner 1e kerstdag vanaf 18.00 uur. Oudejaars- Rgstaurant De Pelgrim Vrouwenpolder TeL 0118-591988 Restauranté Mexicano Argentina beide kerstdagen geopend Geen zin om te koken dan kunt u dagelijks bij ons terecht Voor o.a.: 1' en 2‘ kerstdag geopend Tevens serveren wij ook. d carte en nieuwjaarsdag en -avondzijn wij ookgeopend!!! ‘Restaurant diet Rijs wijksche Muis OostkapeUe Tel 0118-581457 1 5 y 5 O p.p Taartje van rivierkreeftjes met een frisse bieslookmayonaise Rijkelijkgevulde cappuccino van wildbouillon Romige bisgue van kreeft met een vleugje Cognac Champagnesorbet ‘Tibet fMignon van runderhaas met een gepocheerdpeertje, rodekpol en rode-portsaus of Duet van heilbot en gamba 's, op ee en een sausje van zee Jazantenfilet met kw-idenzuurkgol, groene puree en een saus van truffel en bospaddestoelen van diverse desserts uit eigen keuken “Koffie met zoete lekkernijen GAMBA'S GARNALEN m w €13,75 pP €12,50 Vissoep 8,75 per liter viz ■y r A www.brasseriedehuifkar.nl KERSTMENU 1 Welkomstdrank Carpaccio Soep naar keuze IJstruffel met vruchten en slagroom Garnalencocktail Soep naar keuze (S Huisgemaakte Tiramisu 'Prijs 5 gangenmenu GRIEKS SPECIALITEITEN RESTAURANT PARTYCENTRUM Beestenmarkt 10, Goes - Telefoon: 0113-215 715 Gezellig uit eten gaan in ontspannen sfeer met de kerstdagen if per liter GRIEKS SPECIALITEITEN RESTAURANT PARTYCENTRUM Beestenmarkt 10, Goes - Telefoon: 0113-215 715 U bent van harte welkom deze feestdagen bij Ook om mee te nemen Visschotel De Viskêête Vleesschotel De Viskêête Visgourmetschotel De Viskêête SOEPEN uit eigen keuken F Maar natuurlijk ook ons Gerookte Paling Gerookte Zalm Gerookte Forel Gerookte Heilbot De middagzitting begint vanaf 16.00 tot 20.00 uur De avondzitting begint vanaf 19.30 uur en loopt tot sluitingstijd Beide kerstdagen staat u een feestelijk diner te wachten met een ruim aanbod aan voor -, hoofd - en nagerechten Ons restaurant is geopend alle dagen vanaf 16.00 uur Voor meeneemgerechten ook vanaf 16.00 uur Kerstavond woensdag 24 december Nieuwjaarsavond donderdag 1 januari 2009 Huisgemaakte Huzarensalade Ardennerham met meloen Gevulde tomaten met rus. salade Gevulde eieren Varkensrollade Rosbief Room paté Gevulde hamrolletjes Kipfilet met ananas Gemarineerde Mosselspiesjes Tongreepjes gekruid met kerriepoeder Gepaneerde stukjes Tilapia Gepelde Gamba’s in chililook marinade en spek Tonijnfilet Zalmmootjes Verse ambachtelijke gebakken frites Verse kibbeling (met gratis saus) Diverse (vis)snacks Diverse visgerechten Gegratineerde oesters Diverse broodjes en baguettes Vispotjes Stokbrood Kruidenboter Luxe bittergarnituur Met: Paprika Champignons Uienringen Ananas Rémouladesaus Cocktailsaus Knoflooksaus Rauwkostsalade en Kruidenboter 3- gangenmenu 27,50 4- gangenmenu 32,50 Ook a la carte, reserveer tijdig. KERSTMENU 2 Welkomstdrank Wij verzoeken u vriendelijk tijdig te reserveren!! Telefoon 0113-215 715 E-mail: info@Saloniki.nl Wij verzoeken u vriendelijk tijdig te reserveren!! Telefoon 0113-215 715 E-mail: info@Saloniki.nl Gegrilde dorado wordt geserveerd met garnituur en gebakken aardappelen Vleescombinatie Ossenhaas, ribeye en steak wordt geserveerd met garnituur en gebakken aardappelen Havendijk 36 - 4401 NS Yerseke Tel. 0113-574318 - Fax 0113-573372 www.pietvanoost.nl Spoom Spoom van V rouwen pol derse duinbraampjes lc en 2e kerst geopend wij serveren deze dagen ook a’la carte, voor reserveringen: RESTAURANT DE BOEKANIER DORPSDIJK 22, 4354 AC 4 ROE WENPOLDER 1:0118-591829 i:www.boekanier.nl e:info@boekanier.nl Hoofdgerecht Rosé gebraden eendenborst op geglaceerde rode kool en een zaeht sausje van rode port Of Op de huid gebakken zeebaarsfilet op aardappelpuree niet basilicum en een krachtige kreeftenjus Diner op reservering 25 december: Markt 19, Middelburg, tel. 0118 612998 Voor onze ’’kerst a la carte” kaart verwijzen wij u graag door naar onze brasserie of website! BLACK TIGER 21/30 Amuse We beginnen de avond met een kleine groet uit de keuken, een luxe amuse om u vast in de stemming te brengen Dessert Grand Dessert A Vooraf Huisgemaakte paté van eendenlever en gerookte eendenborst met veenbessencompote Of Gerookte Bawykovzalm met een salade van gemarineerde gamba’s, sinaasappel en appel Soep licht behouden soepje van verse kreeft met dragon room Of Krachtige gevogeltebouillon met t kruiden flens jes, tomaat en tuinkruiden Huisgemaakte vissalade Gevulde tomaten met krab Gevulde eieren Gerookte zalmfilet Gerookte palingfilet Schillerlocken (Haaibuik) Hollandse Garnalen Gerookte forelfilet Rivierkreeftenstaartjes Haring Gerookte makreelfilet Gerookte heilbotfilet Ansjovisspies Bestellingen graag 2 dagen voor afhaal bestellen. Als extra service kunt u tijdens 1 e en 2e kerstdag uw schotels afhalen tussen 10.30 en 12.30 uur. Bestellingen voor de kerstdagen uiterlijk t/m zaterdag 20 december bestellen! Verder zijn wij tijdens de kerstdagen en op nieuwjaarsdag gesloten! ned kerst Doos a 1 kilo van 10,95 voor HOLLANDSE Per hele kiloJ Vanaf 2 personen €13,75 p.p normale assortiment zoals! Mosselen Salades Oesters Verse vis Kreeften Haring Oosterschelde paling Garnalen Gerookte Oosterscheldepaling Gamba's Kreeftensoep

Krantenbank Zeeland

Bevelander | 2008 | | pagina 44