WJ picca*-<y7^
A
t
t
l
l
s
A
r
SCHELDE
1
sGgaD
ït
I
w
4^
1
W©@m§d]ag 24) dte@§Knife@[r (Kerstavond)
PARTY- EN
CATERINGSERVICE
SCHRIJVER
HOTEL RESTAURANT PICCARD
Badhuisstraat 178, Vlissingen.
Voor info en reserveringen:
0118-413551 of www.piccard.nl
pelgrim”
27,50 p.p.
55,00 p.p.
55,00 p.p.
r
Menu A
Menu B
Wöpg
Eerste en Tweede Kerstdag
!S
aart
f
€37,-
9
t
il
3
(kinderen 3 tot 12 jaar 50% korting)
Aperitief vanaf 18.00 uur
Aanvang buffet 19.30 uur
(Het buffet duurt tot 24.00 uur)
Aperitief vanaf 18.00 uur
Aanvang diner 19.30 uur
(Het diner duurt tot 24.00 uur)
Hoofdgerecht:
ossenhaas in een pannetje
klaar gemaakt in licht zoet
zuur smakende saus
Nagerecht:
galaktompoureko met
koffie of thee
Met kerst sfeervoC dineren bij
Restaurant
Speciaal afhaalmenu voor de maand
DECEMBER voor 2 personen a 16,60
Feta psiti (pikante
schapenkaas uit de oven
met olijfolie en tomaat)
Scampi’s saganaki uit
de oven in tomatensaus
Live muziek: Karine Bosanne en Twilight
Ktildgcrookte. Seranoham met twee soorten meloen.
Dubbelgetrokkfn runderbouillon met shitafc.
Lauwwarm gerookte zalmmootje met droge vermoutfisaus.
Verfrissende tussendrankvangroene citroensorbet en champagne.
(gegrilde kalfsoester met tuinkruidenboter.
iVittewijn bavaroise met ananascompóte en aardbeiencoulis.
Koffie met bonbons
(Kindermenu op aanvraag 27,50)
Nagerecht:
galaktompoureko met koffie
of thee €36,-
Voorbeeld: KERSTMENU A
9
—HOT -i
We hebben voor u 4 verschillende Kerstmenu’s samengesteld
Kerstmenu B 40,-
Kerstmenu C 40,-
Kerstmenu D 30,-
Op onze le verdieping kunt u
genieten van ons kerstbuffet en
onze wokkeuken
Hoofdgerecht:
gegrilde dorade met knoflook ip
saus en bijpassende
garnituur
Kom eten in een
uniek restaurant in Goes
NIAN HAO
Chinees-Indisch
Specialiteiten-restaurant
WIJNGAARDSTRAAT 54-56-58
GOES-TEL. 0113-214903
‘ffoudbuffet en soepenbuffet met o.a. kreeft, gerookte zalm, paling,
forel en makreel, verse zalm, garnalensalade, vissalade, vleessalade.
Ardennerftam met meloen, rosbief en paté.
‘Warm buffet met botervisfilet in Zeeuwse spek warme beenham,
runderlende, wildstoofscftotel. “Diversegarnituren en sauzen.
Dessertbuffet met ijs, bavaroises, kerst taartjes, verse fruitsalade
en warme kersen.
Koffie met bonbons
INFORMEERT U OOK NAAR ONZE OVERIGE KERSTMENU’S.
TIJDENS DE KERSTDAGEN KUNT U OOK A LA CARTE DINEREN.
Wij wensen u Prettige Feestdagen
Party- en Feestcentrum
1»
o
(2e Kerstdag)
Live muziek: Karine Bosanne en Twilight
(kinderen 3 tot 12 jaar 50% korting)
aanvang 19.00 uur
Live muziek: Karine Bosanne en Twilight
Tomatensoep
Uitgebreid kpitd buffet met o.a.
gerookte zalmfilet, nieuwe haring,garnalensalade.
FLrdennerftam met meloen, kerstpaté.
(Diverse kazen, salades en oesters.
‘Warm buffet met gebakken mosselen,
kipfilet in roomsaus, vis en vlees van de barbeque,
:.irdappelgarnituren en rijst. Diverse sauzen en brood.
Kggerechtenbuffet met mousses, fruitsalade,
kerstbavaroises en verschillende soorten ijs.
(1e Kerstdag)
Gourmet
Dessert varié
Koffie met bonbons
Uw culinaire partner voor de
lekkerste buffetten en oehoteL
Wij verzorgen voor u tijdenv de feestdagen;
van het
GRIEKS SPECIALITEITENRESTAURANT
Singelstraat 5 Goes Telefoon 0113-233995
KERSTMIS 2003
Vier Kerstmis in Griekse sfeer met familie of vrienden
-
le en 2C kerstdag geopend.
Kerst gourmet €25,50P-P.
Welkomstcocktail
Lekker
€39,95 p.p.
Wij verzorgen ook uw speciale wensen.
Modern, sfeervol ingericht restaurant.
i
Ons restaurant is voorzien van airconditioning.
2-,
o
Alle feestdagen
.4
Tevens serveren wij ook a la carte.
Oudejaars- en Nieuwjaarsdag zijn wij ook geopend
'Dorpsdij/ 20, Vrouwenpolder, tel. 0118-591988
www.de-petgrim.nl
Bel voor informatie: 0115-232030
of kijk op www.wapenvangoes.nl
Westsingel 1, Goes.
Geroosterde kip met pikante saus ofTjap Tjoy of
Gefileerde kip met sambalsaus of
Indisch vlees of gefileerde kip met kerriesaus of
Ching Chou Kai Gefileerde kip met
paprikasaus) of Koe Lou Yok.
Babi Pangang, fou yong hai,
gebakken bananen en 2 stokjes saté,
nasi of bami of witte rijst
plus een keuze uit één van de volgende gerechten:
Voorgerechten
Sun Chi Ha
Chineese garnalen met fijne knoflooksaus en sesamzaadjes
Yun Tong
Heldere vissoep met verschillende visfilets en groenten
Zhen Yu
Gestoomde zeebaars met lente - bosuitjes en
heerlijke mosterd sojawijnsaus
Hoofdgerechten
Keun Chon Lon Ha
Verse kreeft afkomstig uit Canadese zee speciaal bereid door onze chef
kok geserveerd met verse gember, knoflook en rijstwijnsaus
Tang Chu Lon Li
Gefileerde verse tongfilet met kleine Chin, garnalen en krab in
heerlijke Condonese zoetzure saus
Nagerechten
IJs en koffie
IJs met verse vruchten
Koffie met likeur naar keuze en bonbons
50,- per couvert
Speciaal aanbevolen witte wijn uit het bekende wijngebied
de Loire een Vouvray uit 1998
18,- per fles
Speciaal aanbevolen rode wijn Chateau du Seuil 1996 uit
het wijngebied Graves
28,- per fles
SS
CTSt
verd gemaakt!!
De aanvangstijd vanaf 17.00 uur.
Dagelijks geopend van 11.30 tot 23.00 uur.
Afhalen van bestellingen is óók mogelijk.
Telefonisch bestellen is mogelijk.
Ruime parkeergelegenheid voor ons restaurant
op parkeerplaats ’Koepoort’.
Beide kerstdagen kunt u ook bij ons genieten van een diner
a la kerstkaart. Klanten met Kingkaart zijn ook welkom.
^2., 1 e kerstdag geopend van 16.30 tot 24.00 uur, 2e kerstdag van 16.00 tot 24.00 uur. gT
X) 1 e en 2e kerstdag afhalen mogelijk.
Reserveren gewenst, 0113-233995. Wij zijn ook 24 en 31 december geopend.
Landingsweg 14435 NR Baarland
Fax OH 3-639500 S 0113-639900
Vraag ook naar onze koude
Kerst “afhaal” schotels.
Koud buffet met vlees
Koud buffet met vis
Borrelbuffet
Koud- warm- en dessertbuffet vanaf dpersonen
Afhaaldiners
(kinderen t/m 12 jaar J750P P-)
'Rivierkreeft op een bedje vanfrisee en
eijebladsfa met een dressing van limoen
Romige bisque van scampies, met
een scheutje room en jnoflookcroutons
°f
Keldere gevogeltebouillon gevuld met
stukjes filet en een groentegarnituur
Verfrissende cocktail van champagne
In de oven gegaarde hazebout met rode
kpol in een jus van look, en rozemarijn
of
In olijfoliegebakfen pangasiafilet op een bedje
van groenten vergezeldvan een bieslooksaus
of
(jesauteerde ossehaas medaillons met roerbak
groenten en een saus van bospaddestoelen en peper
Kerstdessert; een verrassende fantasie
van de chef
Koffie met bonbons