WJ picca*-<y7^ A t t l l s A r SCHELDE 1 sGgaD ït I w 4^ 1 W©@m§d]ag 24) dte@§Knife@[r (Kerstavond) PARTY- EN CATERINGSERVICE SCHRIJVER HOTEL RESTAURANT PICCARD Badhuisstraat 178, Vlissingen. Voor info en reserveringen: 0118-413551 of www.piccard.nl pelgrim” 27,50 p.p. 55,00 p.p. 55,00 p.p. r Menu A Menu B Wöpg Eerste en Tweede Kerstdag !S aart f €37,- 9 t il 3 (kinderen 3 tot 12 jaar 50% korting) Aperitief vanaf 18.00 uur Aanvang buffet 19.30 uur (Het buffet duurt tot 24.00 uur) Aperitief vanaf 18.00 uur Aanvang diner 19.30 uur (Het diner duurt tot 24.00 uur) Hoofdgerecht: ossenhaas in een pannetje klaar gemaakt in licht zoet zuur smakende saus Nagerecht: galaktompoureko met koffie of thee Met kerst sfeervoC dineren bij Restaurant Speciaal afhaalmenu voor de maand DECEMBER voor 2 personen a 16,60 Feta psiti (pikante schapenkaas uit de oven met olijfolie en tomaat) Scampi’s saganaki uit de oven in tomatensaus Live muziek: Karine Bosanne en Twilight Ktildgcrookte. Seranoham met twee soorten meloen. Dubbelgetrokkfn runderbouillon met shitafc. Lauwwarm gerookte zalmmootje met droge vermoutfisaus. Verfrissende tussendrankvangroene citroensorbet en champagne. (gegrilde kalfsoester met tuinkruidenboter. iVittewijn bavaroise met ananascompóte en aardbeiencoulis. Koffie met bonbons (Kindermenu op aanvraag 27,50) Nagerecht: galaktompoureko met koffie of thee €36,- Voorbeeld: KERSTMENU A 9 —HOT -i We hebben voor u 4 verschillende Kerstmenu’s samengesteld Kerstmenu B 40,- Kerstmenu C 40,- Kerstmenu D 30,- Op onze le verdieping kunt u genieten van ons kerstbuffet en onze wokkeuken Hoofdgerecht: gegrilde dorade met knoflook ip saus en bijpassende garnituur Kom eten in een uniek restaurant in Goes NIAN HAO Chinees-Indisch Specialiteiten-restaurant WIJNGAARDSTRAAT 54-56-58 GOES-TEL. 0113-214903 ‘ffoudbuffet en soepenbuffet met o.a. kreeft, gerookte zalm, paling, forel en makreel, verse zalm, garnalensalade, vissalade, vleessalade. Ardennerftam met meloen, rosbief en paté. ‘Warm buffet met botervisfilet in Zeeuwse spek warme beenham, runderlende, wildstoofscftotel. “Diversegarnituren en sauzen. Dessertbuffet met ijs, bavaroises, kerst taartjes, verse fruitsalade en warme kersen. Koffie met bonbons INFORMEERT U OOK NAAR ONZE OVERIGE KERSTMENU’S. TIJDENS DE KERSTDAGEN KUNT U OOK A LA CARTE DINEREN. Wij wensen u Prettige Feestdagen Party- en Feestcentrum 1» o (2e Kerstdag) Live muziek: Karine Bosanne en Twilight (kinderen 3 tot 12 jaar 50% korting) aanvang 19.00 uur Live muziek: Karine Bosanne en Twilight Tomatensoep Uitgebreid kpitd buffet met o.a. gerookte zalmfilet, nieuwe haring,garnalensalade. FLrdennerftam met meloen, kerstpaté. (Diverse kazen, salades en oesters. ‘Warm buffet met gebakken mosselen, kipfilet in roomsaus, vis en vlees van de barbeque, :.irdappelgarnituren en rijst. Diverse sauzen en brood. Kggerechtenbuffet met mousses, fruitsalade, kerstbavaroises en verschillende soorten ijs. (1e Kerstdag) Gourmet Dessert varié Koffie met bonbons Uw culinaire partner voor de lekkerste buffetten en oehoteL Wij verzorgen voor u tijdenv de feestdagen; van het GRIEKS SPECIALITEITENRESTAURANT Singelstraat 5 Goes Telefoon 0113-233995 KERSTMIS 2003 Vier Kerstmis in Griekse sfeer met familie of vrienden - le en 2C kerstdag geopend. Kerst gourmet €25,50P-P. Welkomstcocktail Lekker €39,95 p.p. Wij verzorgen ook uw speciale wensen. Modern, sfeervol ingericht restaurant. i Ons restaurant is voorzien van airconditioning. 2-, o Alle feestdagen .4 Tevens serveren wij ook a la carte. Oudejaars- en Nieuwjaarsdag zijn wij ook geopend 'Dorpsdij/ 20, Vrouwenpolder, tel. 0118-591988 www.de-petgrim.nl Bel voor informatie: 0115-232030 of kijk op www.wapenvangoes.nl Westsingel 1, Goes. Geroosterde kip met pikante saus ofTjap Tjoy of Gefileerde kip met sambalsaus of Indisch vlees of gefileerde kip met kerriesaus of Ching Chou Kai Gefileerde kip met paprikasaus) of Koe Lou Yok. Babi Pangang, fou yong hai, gebakken bananen en 2 stokjes saté, nasi of bami of witte rijst plus een keuze uit één van de volgende gerechten: Voorgerechten Sun Chi Ha Chineese garnalen met fijne knoflooksaus en sesamzaadjes Yun Tong Heldere vissoep met verschillende visfilets en groenten Zhen Yu Gestoomde zeebaars met lente - bosuitjes en heerlijke mosterd sojawijnsaus Hoofdgerechten Keun Chon Lon Ha Verse kreeft afkomstig uit Canadese zee speciaal bereid door onze chef kok geserveerd met verse gember, knoflook en rijstwijnsaus Tang Chu Lon Li Gefileerde verse tongfilet met kleine Chin, garnalen en krab in heerlijke Condonese zoetzure saus Nagerechten IJs en koffie IJs met verse vruchten Koffie met likeur naar keuze en bonbons 50,- per couvert Speciaal aanbevolen witte wijn uit het bekende wijngebied de Loire een Vouvray uit 1998 18,- per fles Speciaal aanbevolen rode wijn Chateau du Seuil 1996 uit het wijngebied Graves 28,- per fles SS CTSt verd gemaakt!! De aanvangstijd vanaf 17.00 uur. Dagelijks geopend van 11.30 tot 23.00 uur. Afhalen van bestellingen is óók mogelijk. Telefonisch bestellen is mogelijk. Ruime parkeergelegenheid voor ons restaurant op parkeerplaats ’Koepoort’. Beide kerstdagen kunt u ook bij ons genieten van een diner a la kerstkaart. Klanten met Kingkaart zijn ook welkom. ^2., 1 e kerstdag geopend van 16.30 tot 24.00 uur, 2e kerstdag van 16.00 tot 24.00 uur. gT X) 1 e en 2e kerstdag afhalen mogelijk. Reserveren gewenst, 0113-233995. Wij zijn ook 24 en 31 december geopend. Landingsweg 14435 NR Baarland Fax OH 3-639500 S 0113-639900 Vraag ook naar onze koude Kerst “afhaal” schotels. Koud buffet met vlees Koud buffet met vis Borrelbuffet Koud- warm- en dessertbuffet vanaf dpersonen Afhaaldiners (kinderen t/m 12 jaar J750P P-) 'Rivierkreeft op een bedje vanfrisee en eijebladsfa met een dressing van limoen Romige bisque van scampies, met een scheutje room en jnoflookcroutons °f Keldere gevogeltebouillon gevuld met stukjes filet en een groentegarnituur Verfrissende cocktail van champagne In de oven gegaarde hazebout met rode kpol in een jus van look, en rozemarijn of In olijfoliegebakfen pangasiafilet op een bedje van groenten vergezeldvan een bieslooksaus of (jesauteerde ossehaas medaillons met roerbak groenten en een saus van bospaddestoelen en peper Kerstdessert; een verrassende fantasie van de chef Koffie met bonbons

Krantenbank Zeeland

Bevelander | 2003 | | pagina 10