t f w a ffl 'ïi ft >g E Happy Garden KERST 2001 l "lefs Keritmeiau/ 2001 min lï' B lill Kerstmenu's 2001 Eetcafe Mi Feestelijke schotels vers voor u opgemaakt in elk gewenst aantal personen ÖW c u i n a l -k Iff Restaurant Chinees specialiteitenrestaurant 'ers Woensdag 12 december 2001 DE BEVELANDER ff "KALA CHRISTOYGENA” Jte A: VLEESSCHOTEL LUXE; per persoon €8.00 (ƒ17,63) s B: VLEES/VISSCHOTEL LUXE; per persoon €12.00 (ƒ26,44) KEES SCHRIJVER CULINAIR - KORTE KERKSTRAAT 3, GOES - TEL 0113-228317 il J 1 De schotels zijn vooraf te bestellen tot 22 december en dienen ook vooraf betaald te zijn. Afhalen 1e en 2e Kerstdag tussen 11.30 en 12.30 u. C: VISSCHOTEL LUXE; per persoon 13.00 (ƒ28,65) van het GRIEKS SPECIALITEITENRESTAURANT c c s c I 1 Ik "f 68,75 69,75 IÉ Tot ziens in ons restaurant: Kerklaan 9 - Heinkenszand -Tel.: 0113-562103 Fax: 0113-562977 Menu B: Op beide dagen verwachten wij u tussen 18.30 en 20.00 uur. Reserveren gewenst U kunt kiezen tijdens 1e en 2e kerst tussen: - 17.00 uur tot 20.00 uur - 20.30 uur tot 24.00 uur MS Kerstavond gewoon a la carte geopend Kortingskaarten zijn 1e en 2e kerst niet geldig RESERVEER TIJDIG Menu D (kinder): Menu C (vegetarisch): Lopend buffet mogelijk op beide kerstdagen. Ook op zon- en feestdagen. Singelstraat 5 Goes Telefoon 0113-233995 KERSTMIS 2001 Vier Kerstmis in Griekse sfeer met familie of vrienden Kerstdiner Cafe Restaurant ”Het Loze Vissertje Goese Sas 11 Wilhelminadorp Telefoon: 0113-216711 Menu A: Mqgdalenastraat 5, Goes tel. 0113-257057 Beide kerstdagen. Prijs Fl. 87,50 per persoon "Grietje" Verfrissende Spoom "Een Wild Trio" "Een Origineel Duo" Gepocheerde zalm- en zeewolffilet in een zachte pemodsaus yC Wij wensen u prettige kerstdagen en een gezond 2002! ff fer eten met Reserveer tijdig! Wij serveren ook Kantonese rijsttafels en Faxnummer: 0113-562977 €U93 f28.50 Prijs per persoon f 17,92 Vraag ook naar het kindermenu.' Kalfsvleesbouillon Koffie en likeur Kaasplankje met een partje Alle gerechten worden geserveerd met bijpassende garnituur Voorf 75,- Amuse van het huis l FL. 65,- FL. 69,- FL. 26,50 Y 'ïïl l«i l*«' lïïi ISSi 1 I I Restaurant Durango en medewerkers wensen iedereen fijne feestdagen RUNDVLEES-HUZARENSALADE GEVULD El GEVULDE TOMAAT PLAK GEKOOKTE ACHTERHAM PLAK ARDENNER RAUWE HAM SCHIJFJES GEROOKTE KALKOENBORSTFILET PLAK RUNDERROLLADE PLAK PATÉ SCHIJFJES PATÉ EN CRÓUTE WALDORF SALADE BEENHAM SALADE MET PERZIK GARNERING: O.A. SLA, MELOEN, ANANAS, KIWI, DRUIVEN, KOMKOMMER, TOMAAT 3,25 f 3,25 1,47 1.47 MOOTJES GEROOKTE PALING PLAKJES GEROOKTE ZALM MOOTJE PEPERMAKREEL NOORSE GARNAALTJES OOSTENDSE VISSALADE CRAB-SURIMI SALADE PLAKVISPATÉ Kerstinenu 2001 in restaurant 'Het Loze Vissertje' Wij serveren onderstaand menu op woensdag 26 december. VIS-AARDAPPELSALADE MIDDELGROF GEVULDE EIEREN GEVULDE TOMAATJES MOOTJES GEROOKTE PALING PLAKKEN GEROOKTE ZALM MOOTJES PEPERMAKREEL PLAKJES VISPATE HOLLANDSE GARNAALTJES NOORSE GARNALEN GEMARINEERDE SCAMPI'S OOSTENDSE VISSALADE KRAB-SURIMISALADE PLAKJES ZALMFOREL FILET GARNERING: O.A. SLA, KOMKOMMER, TOMAAT, CITROEN, KIWI, DRUIVEN, MANDARIJN huill/ "Driemaal Soep" S Drie verschillende kopjes soep: kreefte-, ossestaart- en groene aspergesoep Hoofdstraat 12 - 4484 CE Kortgene Telefoon 0113-302064 s r I s fi 7 c Visensemble op basis van groene roomsaus met een timbaaltje rijst af Varkensrollade met een Bourgondische saus en maanzaad Palingtaartje gevuld met Hollandse garnalen overgoten met een frisse dilledressing of Gevuld uitje met katfsfricassee en verschillende paddestoelen Flensjes met vanilleijs en warme chocoladesaus of Gebakken ananasringen met bosbessenmousse Nagerechten, u heeft de keuze uit: Kaasterrine met perenbavarols d Bitterkoekjestaartje met hramensaus Hoofdgerecbten worden warm bezorgd), u heeft de keuze uit- Gelderse Hoenfilet ’Prtnlaniere'op een bedje tan groene kool met sauce poitvrde en bijpassende garnituur of Gebmisseerde Victoriabaarsfilet met groen julienne en Jus van kappertjes en bijpassende garnituur of Gevulde courgette met kastanjechampignons walnoten en mozzarella met bijpassende garnituur (vegetarisch) Voorgerechten, u heeft de keuze uit Frisse salade met gerookte eendenham en rivierkreeftjes Zahntartaartje op een bedje van frisse sla met prvvenfaalse dressing Salade van bospaddestoelen. ratioli en blauwe kaasdressing (vegetarisch) MENU A Kreatopita Spanakosoupa Horiatico souflaki (boerensouflaki) met saus van de kok Romantica Rosso MENU B Kavourosalata (krabsalade) Groentesoep Visspecial souflaki (botervis - swartvis - scampies) Coupe cocktail ijs Koffie en likeur ff s ff Tipaan-gerechten (vis, vlees) in ons restaurant. Carpaccio van zalmfilet Carnalenroomsoep met sherry Gegrilde zalm en tong met champag- nesaus Frambozenijsdessert Koffie met bonbon Sï:*Ï.I Fruitcocktail Romige tomatensoep Overheerlijke kip/kalkoen spies Frambozenijsdessert Verrassingsijsje Kleurige salade met citrusvinaigrette Romige tomatensoep Vegetarische cordon blue met cham pignons en rode wijnsaus Frambozenijsdesert Koffie met bonbon RUNDVLEES-HUZARENSALADE VIS-AARDAPPELSALADE MIDDELGROF GEVULD El GEVULDE TOMAAT PLAK GEKOOKTE ACHTERHAM PLAK GEBRADEN FRIKANDO PLAK GEGRILDE RIBEYE RUNDERZALM MET PIJNBOOMPITJES PLAK PATÉ BEENHAM SALADE MET PERZIK GARNERING: O.A. SLA, KOMKOMMER, TOMAAT, CITROEN, KIWI, DRUIVEN, MANDARIJN Telefonisch reserveren: 0113-562103 BAARMDS& BAK CATERING Industrieterrein Vrijburg.Tr.insprrtweg 9. 4387 PE Vlissingen, telefoon: 0118- 475699, fax: 0118- 475987 FC 63,- KeesScMrijv^ Carpaccio van struisvogelfilet Wildbouillon Gegrilde ossehaas overgoten met een kalfs/portsaus Frambozen ijsdesert Koffie met bonbon - Ook als het aan ons ligt hoeft u tijdens de kerstdagen de j deur niet uit. Wij bezorgen uw kerstdiner of koude schotel gratis bij u thuis ■W III II lillen Ullllllllll imillillll Gepocheerde grietfilet in een fijne saffraansaus Combinatie van hert-, haas- en wildzwijnbiefstukjes OF Dessert "Iets Anders" "De Siamese Tweeling" Carpaccio van dun gesneden ossenhaas en gerookte zalm met balsamicodressing en Parmezaanse kaas Tijdens de kerstdagen hebben wij voor u een mooi Grieks cadeau. Beide kerstdagen kunt u ook bij ons genieten van een diner a la kerstkaart. Klanten met Kingkaart zijn ook welkom. 1e kerstdag geopend van 16.30 tot 24.00 uur, 2e kerstdag van 16.00 tot 24.00 uur. 1e en 2e kerstdag afhalen mogelijk. Reserveren gewenst, 0113-233995. Wij zijn ook 24 en 31 december geopend. Koude schotel "Merry Christmas” Luxe lissalade "Atlantis" (salade van verse zalm, krab en Hollandse garnalen) Luxe vleessalade "NoëF (salade van gerookte kipfilet, hamblokjes en vruchten) Rouleaux van gerookte zalm gerookte heilbotftlet met zalmmousse Gerookte zwaardrisfilet Tonialemnandje gevuld met Hollandse garnalen Gebraden ossenhaas met eendemnousse Serannoham mei zonnebloempitten Hazenpaté met pesto en pomedort Prijs per persoon Bijartikelen Stokbrood wit of bruin Kruidenboter (per bakje) V kunt bestellen tot en met 21 december 2001. Bezorgen op eerste en tweede kerstdag. Bezorging koude schotels tussen 14.00 uur en 16.00 uur Bezorging diner tussen 17.00 uur en 19.00 uur

Krantenbank Zeeland

Bevelander | 2001 | | pagina 14