t
f
w
a
ffl
'ïi
ft >g E
Happy Garden
KERST 2001
l
"lefs
Keritmeiau/ 2001
min
lï'
B
lill
Kerstmenu's 2001
Eetcafe
Mi
Feestelijke schotels vers voor u opgemaakt in elk
gewenst aantal personen
ÖW
c u i n a l -k
Iff
Restaurant
Chinees specialiteitenrestaurant
'ers
Woensdag 12 december 2001
DE BEVELANDER
ff "KALA CHRISTOYGENA” Jte
A: VLEESSCHOTEL LUXE; per persoon €8.00 (ƒ17,63)
s
B: VLEES/VISSCHOTEL LUXE; per persoon €12.00 (ƒ26,44)
KEES SCHRIJVER CULINAIR - KORTE KERKSTRAAT 3, GOES - TEL 0113-228317
il
J
1
De schotels zijn vooraf te bestellen tot 22 december en dienen ook
vooraf betaald te zijn. Afhalen 1e en 2e Kerstdag tussen 11.30 en 12.30 u.
C: VISSCHOTEL LUXE; per persoon 13.00 (ƒ28,65)
van het
GRIEKS SPECIALITEITENRESTAURANT
c
c
s
c
I
1
Ik
"f
68,75
69,75
IÉ
Tot ziens in ons restaurant:
Kerklaan 9 - Heinkenszand -Tel.: 0113-562103 Fax: 0113-562977
Menu B:
Op beide dagen verwachten wij u tussen 18.30 en
20.00 uur. Reserveren gewenst
U kunt kiezen tijdens 1e en 2e kerst tussen: - 17.00 uur tot 20.00 uur
- 20.30 uur tot 24.00 uur MS
Kerstavond gewoon a la carte geopend
Kortingskaarten zijn 1e en 2e kerst niet geldig
RESERVEER TIJDIG
Menu D (kinder):
Menu C (vegetarisch):
Lopend buffet mogelijk op beide kerstdagen.
Ook op zon- en feestdagen.
Singelstraat 5 Goes Telefoon 0113-233995
KERSTMIS 2001
Vier Kerstmis in Griekse sfeer met familie of vrienden
Kerstdiner
Cafe Restaurant
”Het Loze Vissertje
Goese Sas 11
Wilhelminadorp
Telefoon: 0113-216711
Menu A:
Mqgdalenastraat 5,
Goes
tel. 0113-257057
Beide kerstdagen. Prijs Fl. 87,50 per persoon
"Grietje"
Verfrissende Spoom
"Een Wild Trio"
"Een Origineel Duo"
Gepocheerde zalm- en zeewolffilet in een zachte
pemodsaus
yC Wij wensen u prettige kerstdagen en een gezond 2002!
ff
fer eten met
Reserveer tijdig!
Wij serveren ook Kantonese rijsttafels en
Faxnummer: 0113-562977
€U93
f28.50
Prijs per persoon
f 17,92
Vraag ook naar het kindermenu.'
Kalfsvleesbouillon
Koffie en likeur
Kaasplankje met een partje
Alle gerechten worden geserveerd met bijpassende garnituur
Voorf 75,-
Amuse van het huis
l
FL. 65,-
FL. 69,-
FL. 26,50
Y
'ïïl
l«i
l*«'
lïïi
ISSi
1
I
I
Restaurant Durango en medewerkers wensen iedereen fijne feestdagen
RUNDVLEES-HUZARENSALADE
GEVULD El
GEVULDE TOMAAT
PLAK GEKOOKTE ACHTERHAM
PLAK ARDENNER RAUWE HAM
SCHIJFJES GEROOKTE KALKOENBORSTFILET
PLAK RUNDERROLLADE
PLAK PATÉ
SCHIJFJES PATÉ EN CRÓUTE
WALDORF SALADE
BEENHAM SALADE MET PERZIK
GARNERING: O.A. SLA, MELOEN, ANANAS, KIWI, DRUIVEN, KOMKOMMER, TOMAAT
3,25
f 3,25
1,47
1.47
MOOTJES GEROOKTE PALING
PLAKJES GEROOKTE ZALM
MOOTJE PEPERMAKREEL
NOORSE GARNAALTJES
OOSTENDSE VISSALADE
CRAB-SURIMI SALADE
PLAKVISPATÉ
Kerstinenu 2001 in restaurant 'Het Loze Vissertje'
Wij serveren onderstaand menu op woensdag 26 december.
VIS-AARDAPPELSALADE MIDDELGROF
GEVULDE EIEREN
GEVULDE TOMAATJES
MOOTJES GEROOKTE PALING
PLAKKEN GEROOKTE ZALM
MOOTJES PEPERMAKREEL
PLAKJES VISPATE
HOLLANDSE GARNAALTJES
NOORSE GARNALEN
GEMARINEERDE SCAMPI'S
OOSTENDSE VISSALADE
KRAB-SURIMISALADE
PLAKJES ZALMFOREL FILET
GARNERING: O.A. SLA, KOMKOMMER, TOMAAT, CITROEN, KIWI, DRUIVEN, MANDARIJN
huill/
"Driemaal Soep"
S Drie verschillende kopjes soep: kreefte-, ossestaart- en
groene aspergesoep
Hoofdstraat 12 - 4484 CE Kortgene
Telefoon 0113-302064
s
r
I
s
fi
7
c
Visensemble op basis van groene roomsaus met een timbaaltje rijst
af
Varkensrollade met een Bourgondische saus en maanzaad
Palingtaartje gevuld met Hollandse garnalen
overgoten met een frisse dilledressing
of
Gevuld uitje met katfsfricassee en verschillende paddestoelen
Flensjes met vanilleijs en warme chocoladesaus
of
Gebakken ananasringen met bosbessenmousse
Nagerechten, u heeft de keuze uit:
Kaasterrine met perenbavarols
d
Bitterkoekjestaartje met hramensaus
Hoofdgerecbten worden warm bezorgd), u heeft de
keuze uit-
Gelderse Hoenfilet ’Prtnlaniere'op een bedje tan groene
kool met sauce poitvrde en bijpassende garnituur
of
Gebmisseerde Victoriabaarsfilet met groen julienne en Jus
van kappertjes en bijpassende garnituur
of
Gevulde courgette met kastanjechampignons walnoten en
mozzarella met bijpassende garnituur (vegetarisch)
Voorgerechten, u heeft de keuze uit
Frisse salade met gerookte eendenham en rivierkreeftjes
Zahntartaartje op een bedje van frisse sla met prvvenfaalse
dressing
Salade van bospaddestoelen. ratioli en blauwe
kaasdressing (vegetarisch)
MENU A
Kreatopita
Spanakosoupa
Horiatico souflaki
(boerensouflaki)
met saus van de kok
Romantica Rosso
MENU B
Kavourosalata
(krabsalade)
Groentesoep
Visspecial souflaki
(botervis - swartvis - scampies)
Coupe cocktail ijs
Koffie en likeur
ff
s
ff
Tipaan-gerechten (vis, vlees) in ons restaurant.
Carpaccio van zalmfilet
Carnalenroomsoep met sherry
Gegrilde zalm en tong met champag-
nesaus
Frambozenijsdessert
Koffie met bonbon
Sï:*Ï.I
Fruitcocktail
Romige tomatensoep
Overheerlijke kip/kalkoen spies
Frambozenijsdessert
Verrassingsijsje
Kleurige salade met citrusvinaigrette
Romige tomatensoep
Vegetarische cordon blue met cham
pignons en rode wijnsaus
Frambozenijsdesert
Koffie met bonbon
RUNDVLEES-HUZARENSALADE VIS-AARDAPPELSALADE MIDDELGROF
GEVULD El
GEVULDE TOMAAT
PLAK GEKOOKTE ACHTERHAM
PLAK GEBRADEN FRIKANDO
PLAK GEGRILDE RIBEYE
RUNDERZALM MET PIJNBOOMPITJES
PLAK PATÉ
BEENHAM SALADE MET PERZIK
GARNERING: O.A. SLA, KOMKOMMER, TOMAAT, CITROEN, KIWI, DRUIVEN, MANDARIJN
Telefonisch reserveren: 0113-562103
BAARMDS& BAK CATERING
Industrieterrein Vrijburg.Tr.insprrtweg 9.
4387 PE Vlissingen, telefoon: 0118- 475699,
fax: 0118- 475987
FC 63,-
KeesScMrijv^
Carpaccio van struisvogelfilet
Wildbouillon
Gegrilde ossehaas overgoten met een
kalfs/portsaus
Frambozen ijsdesert
Koffie met bonbon
- Ook als het aan ons ligt hoeft u tijdens de kerstdagen de
j deur niet uit. Wij bezorgen uw kerstdiner of
koude schotel gratis bij u thuis
■W
III II lillen Ullllllllll imillillll
Gepocheerde grietfilet in een fijne saffraansaus
Combinatie van hert-, haas- en wildzwijnbiefstukjes
OF
Dessert "Iets Anders"
"De Siamese Tweeling"
Carpaccio van dun gesneden ossenhaas en gerookte
zalm met balsamicodressing en Parmezaanse kaas
Tijdens de kerstdagen hebben wij voor u een mooi Grieks cadeau.
Beide kerstdagen kunt u ook bij ons genieten van een diner
a la kerstkaart. Klanten met Kingkaart zijn ook welkom.
1e kerstdag geopend van 16.30 tot 24.00 uur, 2e kerstdag van 16.00 tot 24.00 uur.
1e en 2e kerstdag afhalen mogelijk.
Reserveren gewenst, 0113-233995. Wij zijn ook 24 en 31 december geopend.
Koude schotel "Merry Christmas”
Luxe lissalade "Atlantis"
(salade van verse zalm, krab en Hollandse garnalen)
Luxe vleessalade "NoëF
(salade van gerookte kipfilet, hamblokjes en vruchten)
Rouleaux van gerookte zalm
gerookte heilbotftlet met zalmmousse
Gerookte zwaardrisfilet
Tonialemnandje gevuld met Hollandse garnalen
Gebraden ossenhaas met eendemnousse
Serannoham mei zonnebloempitten
Hazenpaté met pesto en pomedort
Prijs per persoon
Bijartikelen
Stokbrood wit of bruin
Kruidenboter (per bakje)
V kunt bestellen tot en met 21 december 2001.
Bezorgen op eerste en tweede kerstdag.
Bezorging koude schotels tussen 14.00 uur en 16.00 uur
Bezorging diner tussen 17.00 uur en 19.00 uur