n
d
f)
Van der Valk Hotel Goes
E
E
[★r
I
crst
inch!
I
DYON
KERST 2000
!000
J Zeelandia
3
37
i
5715
ƒ45,-
72,50
ƒ60,-
TEL.
I SPECIALE KERSTMENU’S 2000
i
ijhj-'A
0113-257057
0113-695802
fax nr. 0113-693033
EN EEN
GELUKKIG EN GEZOND 2001
iEN
ENU
Kom eten in een
uniek restaurant in Goes
NIAN HAO
7^
Chinees-Indisch
Specialiteiten-restaurant
WIJNGAARDSTRAAT 54-56-58
GOES-TEL. 0113-214903
WIJ WENSEN U
PRETTIGE KERSTDAGEN
KERSTBUFFET
Restaurant
22 november 2000
at
41
1e en 2e kerstdag geopend
ki.nl
u heeft keuze uit 3 menu’s
voor informatie en reservering
KERSTMENU
4
Anthony Fokkerstraat 100, Goes, Telefoon 0113-231510/251826
ET
A
Afhaalgerechten
1
ft
ITEN
Wij zijn ge van
27 december t/m 24 j
GRIEKS SPECIALITEITEN
TAVERNE
MAGDALENASTRAAT 5
GOES
A LA CARTE en KERSTMENU’S
’MENU’S
Dagelijks geopend van 11.30 tot 23.00 uur.
Afhalen van bestellingen is óók mogelijk.
ligt aan de jachthaven van
Wemeldinge
6 gangen KERSTMENU C J
Voorgerechten
Yang Pah 1
Nau Yuk Tong 1
Zhen Yu y
Hoofdgerechten i
Kon Pao Ha j
Shang Hai Yuk
Nagerechten
ijs en koffie
ijs met verse vruchten
88,- per couvert
39,50 per fles
KERSTDINCH
Tweede Kerstdag 26 december 2000
Tijdens de kerstdagen
kunt u afhalen
vanaf
12.00 uur
X-
Hz
4
sé-
KERSTBRUNCH
Eerste Kerstdag 25 december 2000
open is op
ie en 2e kerst
de kerstmenu’s op
aanvraag opstuurt
telefonisch bereikbaar
is op 0113*626100
u bij dezen prettige
feestdagen wenst
Voorstraat 42, Colijnsplaat
Wist u dat
havenbrasi
Bom Dia:
BEVELANDER
5
4
VENSTü!
itis.
V4
je. Graag tijdig reserveren. Wij wensen u prettige feestdagen.
I
A
uitgebreid
us,
V
F
RESERVEREN GEWENST!!!
,5
P
:e
uiviseren dan
i een goed 2001
)k en ui
i Shanghai-
er
gedroogde
ewnoten
ite
raise stukjes
verse
prei)
.ijze afscheid
e en hetjaar
ild
m strelen,
al klaar.
EN EEN
D 2001
geldig,
ok geopend.
3^
Volwassenen
Kinderen tot 10 jaar
Kinderen onder 4 jaar
Dinchbuilet:
Soep, smaakvolle vis- en vleessalades, warme groentes,
aardappelkroketten, diverse warme vis- en vleesgerechten.
Dessert buffet:
Vruchtentaarten, diverse soorten pudding, vers fruit en
diverse ijssoorten.
Brunehbuflet:
Uitgebreid brood-assortiment met kerstbrood,
diverse kaassoorten, luxe vleeswaren, warme ham en
smaakvolle vis- en vleessalades.
In dit buffet zijn geen dranken inbegrepen!
Uiteraard komt de kerstman een bezoekje brengen
en is er een
leuke verrassing voor de kleintjes.
Einde rond 16.30 uur.
Gedurende de brunch schenken we doorlopend
koffie, thee en jus d’orange.
Ook dit jaar kunt u de kerstman verwachten en
f is er een leuke verrassing voor de kinderen.
L Einde rond 14.00 uur.
Desert buffet:
Diverse lekkernijen voor jong en oud.
45,00 p.p.
22,50 p.p.
gratis
Keuzemogelijkheid:
Gepocheerde zalmmoot met garnalensaus
Lamstournedos met rode wijnsaus
reren
trunch)
diner)
stdiner)
Kerst 2000 in sfeervol
Restaurant OVERSTAG
Hoofdstraat 36 KORTGENE
tel. 0113-302454
15.00 uur
*JCH
;erechten.
Grandioos dessertbuffet
Koffie met bonbon
Kerstijs
Koffie met bonbon
GEACHT E GAST,
Ook in deze spiksplinternieuwe eeuw kunt u tijdens de feest
dagen bij ons weer op sfeervolle wijze dineren bij kaarslicht
met overheerlijke kerstmenu’s gelardeerd met verrassende
culinaire creaties.
Graag willen wij uw tafel tijdig reserveren zodat u met uw
gasten, familie, vrienden of met z’n tweetjes verzekerd bent
van een gezellige Kerst.
VEGETARISCH MENU
55,00 p.p.
Frisse salade met pijnboompitten i
Lichtgebonden roomsoep met croutons
Tagliatelli met champignons, tomatensaus en
gefrituurde camembert
of
Gevulde courgette met kaassaus en wilde rijst
KINDERMENU
27,00 P.P.
Fruitcocktail
Heldere tomatensoep
Visfiipper, schnitzel, kroket of frikadel
f*.
Verrassingsijsje
1 MENU 2
66,00 p.p.
Wildzwijnham met seizoensfruit
Dichtgebonden roomsoep met champignons
r*.
Varkenshaas met tomatensaus*
IJstruffel met slagroom
£-*■
Koffie met bonbon
MENU 1
60,00 p.p.
Noorse gamalencocktail met appel
Heldere tomatensoep met ham en bieslook
Varkensmedaillons met stroganoffsaus*
Vanille-ijs met halve peren en chocoladesaus
Koffie met bonbon
Keuzemogelijkheid:
Gebakken kabeljauw met kappertjessaus
Kalkoentournedos met pruimensaus
MENU 3
70,00 p.p.
Visduo van gerookte zalm en Hollandse garnalen
Heldere ossenstaartsoep met madeira en prei
Toumedos met portsaus*
Sorbet Royale
Koffie met bonbon
Keuzemogelijkheid:
Gebakken tongfilets met kreeftensaus
Hertenbiefstuk met bosvruchtensaus
BUFFET DANSANT le kerstdag
97,00 p.p.
E" Kinderen tot 10 jaar 50,00 p.p.
Aanvang 20.00 uur
L- Welkomstcocktail
ft%ué'dr £»--
Heldere tomatensoep
r-»..
Gerookte zalm, gerookte paling, tonijnsalade,
rauwe ham met meloen, gevulde eieren, kaasplateau,
vlees hors d’oeuvre, gepocheerde tongrolletjes
met witte wijnsaus, gefrituurde inktvis,
hazenrugfilet met kersensaus,
gebakken zalm met tuinkruidenroomsaus,
casselerrib met portsaus, warme groentes
Aardappelkroketten, roomaardappelen, stokbrood,^
boter, diverse koude en warme sauzen. 1
5 Geachte gast, -jj
ft De feestdagen komen er weer aan. Heeft U er al over nagedacht wat U samen met Uw familie en vrien- S
den gaat doen tijdens de Kerstdagen? Tijdens deze dagen kunt U bij NIAN HAO in een sfeervolle ft
J Kerstambiance weer genieten van een viertal KERSTMENU’S, w.o. 2 vismenu’s en 2 vleesmenu’s. En J
een KERSTBUFFET die met grote zorg zijn samengesteld door onze chef-kok.
Gemarineerde lamskotelet met Shi Chuan saus, >1
een lichte pittige saus bestaande uit verse knoflook, .1
peper, gember en andere oosterse kruiden 4
:J
Soep van verse ossenstaart met groenten j
Gestoomde verse zeebaars met heerlijke sojasaus .1
Gepelde Chinese garnalen met Gon Pao saus, een
lichte zoete pittige saus, gemaakt met verse oosterse .1
kruiden, speciaal bereid door onze chef-kok
Gebakken varkenshaas met zoetzure saus
gecombineerd met ananas en groenten
Koffie met likeur naar keuze en bonbons
Speciaal aanbevolen witte wijn uit het bekende
wijngebied de Loire een Vouvray uit 1998 4
■f rr' rfi P "3
Indisch vlees of Speciaal aanbevolen rode wijn Chateau du Seuil .C
1996 uit het wijngebied Graves
59,50 per fles
jS De prijs is 45,00 p.p.
g. Alle feestdagen geopend. Op beide kerstdagen een leuke verrassing en op 31 december en 1 januari een kadoot-
<1 iz? T'.rnorr tiirJirr meMZi» n hmctrlnnao
E Wij hebben voor u een speciaal KERSTBUFFET samengesteld inclusief Hollandse cocktailhap-
I jes. Het buffet bestaat uit 45 soorten gerechten en is exclusief door onze chef-kok samengesteld.
Bij elk buffet wordt een heerlijke soep als vooraf gereserveerd. Deze soep is gemaakt van verse 1
kipbouillon, gecombineerd met diverse Chinese groenten en drie soorten vlees. ft
(Kinderen tot 12 jaar 22,50) a
Met gastvrije groet.
;g
Speciaal afhaalmenu voor de maand
december voor 2 personen a 33,00
Babi Pangang, fou yong hai, gebakken bananen
en 2 stokjes saté, nasi of bami of witte rijst plus
een keuze uit één van de volgende gerechten.
Geroosterde kip met pikante saus
Gefileerde kip met satnbalsaus of
gefileerde kip met kerriesaus of Ching Chou Kai
(Gefileerde kip met paprikasaus) of Koe Lou Yok.
Wij verzorgen ook uw speciale wensen. Modern,
sfeervol ingericht restaurant. 230 Zitplaatsen.
KERST AFHAALGERECHTEN
Ook dit jaar verzorgen wij tijdens de feestdagen weer
graag diverse salades voor u. Deze kunnen tijdens de
kerstdagen tussen 10.00 en 14.00 uur worden afgehaald.
Huzarensalade11,50 p.p.
Russische eieren 13,50 p.p.
Zalmsalade wit f13,75 p.p.
Zalmsalade rood 19,50 p.p.
Krabsalade124,50 p.p.
Garnalensalade f 24,50 p.p.
Hollandse garnalensalade 24.50 p.p.
Hors d’oeuvre vis 0.20.50 p.p.
Hors d’oeuvre vlees.4. ,-...ƒ 20,50 p.p.
Hors d’oeuvre select .tf 29,50 p.p.
Vanaf 13.30 uur ontvangen wij u
met een frisse cocktail
Carpaccio van struisvogelfilet met frambozen
dressing
of
Visplateau van garnalen, gerookte zalm, paling
en zeeuwse mosselen met dilledressing
Heldere wildbouillon met een garnituur van lin-
zen en reepjes eend
of
Heldere vissoep met kreeft
Gebakken parelhoenfilet met een saus van bos
uitjes
of
Gepocheerde zalmfilet met een waterkerssaus
Kerstverfrissing
Wildtrio van ree, wildzwijn en hert met wildsaus
en morilles
of
Gebakken kalkoenfilet met een bramensaus
De hoofdgerechten worden geserveerd met diver-
se bijpassende garnituren
Verrassend kerst grand dessert
85,- per persoon
Reserveringen en inlichtingen
Tel 0113-302454
Wij zijn beide kerstdagen geopend.
Vanaf 17.00 uur is er gelegenheid om te
genieten van een sprankelend kerstaperitief
waarna wij u gaan verwennen
met ons kerstmenu
Ed en Ria v/d Bos en medewerkers
wensen V prettige kerstdagen en een ge
zond nieuwjaar.
Volwassenen 50,00 p.p.
Kinderen tot lOjaa 25.00 p.p.
Kinderen onder 4 jaar 9 gratis
Vanaf 11.30 uur heten wij U van harte welkom met een
frisse welkomstcocktail!
Aansluitend serveren wij een heldere tomatensoep.
Beide dagen kunt u reserveren van 17.00 uur tot 20.00 uur
en van 20.30 uur tot 24.00 uur
Klantenkaart is alle dagen geldig.
Tüssen kerst en Oud en Nieuw ook geopend.
1