n d f) Van der Valk Hotel Goes E E [★r I crst inch! I DYON KERST 2000 !000 J Zeelandia 3 37 i 5715 ƒ45,- 72,50 ƒ60,- TEL. I SPECIALE KERSTMENU’S 2000 i ijhj-'A 0113-257057 0113-695802 fax nr. 0113-693033 EN EEN GELUKKIG EN GEZOND 2001 iEN ENU Kom eten in een uniek restaurant in Goes NIAN HAO 7^ Chinees-Indisch Specialiteiten-restaurant WIJNGAARDSTRAAT 54-56-58 GOES-TEL. 0113-214903 WIJ WENSEN U PRETTIGE KERSTDAGEN KERSTBUFFET Restaurant 22 november 2000 at 41 1e en 2e kerstdag geopend ki.nl u heeft keuze uit 3 menu’s voor informatie en reservering KERSTMENU 4 Anthony Fokkerstraat 100, Goes, Telefoon 0113-231510/251826 ET A Afhaalgerechten 1 ft ITEN Wij zijn ge van 27 december t/m 24 j GRIEKS SPECIALITEITEN TAVERNE MAGDALENASTRAAT 5 GOES A LA CARTE en KERSTMENU’S ’MENU’S Dagelijks geopend van 11.30 tot 23.00 uur. Afhalen van bestellingen is óók mogelijk. ligt aan de jachthaven van Wemeldinge 6 gangen KERSTMENU C J Voorgerechten Yang Pah 1 Nau Yuk Tong 1 Zhen Yu y Hoofdgerechten i Kon Pao Ha j Shang Hai Yuk Nagerechten ijs en koffie ijs met verse vruchten 88,- per couvert 39,50 per fles KERSTDINCH Tweede Kerstdag 26 december 2000 Tijdens de kerstdagen kunt u afhalen vanaf 12.00 uur X- Hz 4 sé- KERSTBRUNCH Eerste Kerstdag 25 december 2000 open is op ie en 2e kerst de kerstmenu’s op aanvraag opstuurt telefonisch bereikbaar is op 0113*626100 u bij dezen prettige feestdagen wenst Voorstraat 42, Colijnsplaat Wist u dat havenbrasi Bom Dia: BEVELANDER 5 4 VENSTü! itis. V4 je. Graag tijdig reserveren. Wij wensen u prettige feestdagen. I A uitgebreid us, V F RESERVEREN GEWENST!!! ,5 P :e uiviseren dan i een goed 2001 )k en ui i Shanghai- er gedroogde ewnoten ite raise stukjes verse prei) .ijze afscheid e en hetjaar ild m strelen, al klaar. EN EEN D 2001 geldig, ok geopend. 3^ Volwassenen Kinderen tot 10 jaar Kinderen onder 4 jaar Dinchbuilet: Soep, smaakvolle vis- en vleessalades, warme groentes, aardappelkroketten, diverse warme vis- en vleesgerechten. Dessert buffet: Vruchtentaarten, diverse soorten pudding, vers fruit en diverse ijssoorten. Brunehbuflet: Uitgebreid brood-assortiment met kerstbrood, diverse kaassoorten, luxe vleeswaren, warme ham en smaakvolle vis- en vleessalades. In dit buffet zijn geen dranken inbegrepen! Uiteraard komt de kerstman een bezoekje brengen en is er een leuke verrassing voor de kleintjes. Einde rond 16.30 uur. Gedurende de brunch schenken we doorlopend koffie, thee en jus d’orange. Ook dit jaar kunt u de kerstman verwachten en f is er een leuke verrassing voor de kinderen. L Einde rond 14.00 uur. Desert buffet: Diverse lekkernijen voor jong en oud. 45,00 p.p. 22,50 p.p. gratis Keuzemogelijkheid: Gepocheerde zalmmoot met garnalensaus Lamstournedos met rode wijnsaus reren trunch) diner) stdiner) Kerst 2000 in sfeervol Restaurant OVERSTAG Hoofdstraat 36 KORTGENE tel. 0113-302454 15.00 uur *JCH ;erechten. Grandioos dessertbuffet Koffie met bonbon Kerstijs Koffie met bonbon GEACHT E GAST, Ook in deze spiksplinternieuwe eeuw kunt u tijdens de feest dagen bij ons weer op sfeervolle wijze dineren bij kaarslicht met overheerlijke kerstmenu’s gelardeerd met verrassende culinaire creaties. Graag willen wij uw tafel tijdig reserveren zodat u met uw gasten, familie, vrienden of met z’n tweetjes verzekerd bent van een gezellige Kerst. VEGETARISCH MENU 55,00 p.p. Frisse salade met pijnboompitten i Lichtgebonden roomsoep met croutons Tagliatelli met champignons, tomatensaus en gefrituurde camembert of Gevulde courgette met kaassaus en wilde rijst KINDERMENU 27,00 P.P. Fruitcocktail Heldere tomatensoep Visfiipper, schnitzel, kroket of frikadel f*. Verrassingsijsje 1 MENU 2 66,00 p.p. Wildzwijnham met seizoensfruit Dichtgebonden roomsoep met champignons r*. Varkenshaas met tomatensaus* IJstruffel met slagroom £-*■ Koffie met bonbon MENU 1 60,00 p.p. Noorse gamalencocktail met appel Heldere tomatensoep met ham en bieslook Varkensmedaillons met stroganoffsaus* Vanille-ijs met halve peren en chocoladesaus Koffie met bonbon Keuzemogelijkheid: Gebakken kabeljauw met kappertjessaus Kalkoentournedos met pruimensaus MENU 3 70,00 p.p. Visduo van gerookte zalm en Hollandse garnalen Heldere ossenstaartsoep met madeira en prei Toumedos met portsaus* Sorbet Royale Koffie met bonbon Keuzemogelijkheid: Gebakken tongfilets met kreeftensaus Hertenbiefstuk met bosvruchtensaus BUFFET DANSANT le kerstdag 97,00 p.p. E" Kinderen tot 10 jaar 50,00 p.p. Aanvang 20.00 uur L- Welkomstcocktail ft%ué'dr £»-- Heldere tomatensoep r-».. Gerookte zalm, gerookte paling, tonijnsalade, rauwe ham met meloen, gevulde eieren, kaasplateau, vlees hors d’oeuvre, gepocheerde tongrolletjes met witte wijnsaus, gefrituurde inktvis, hazenrugfilet met kersensaus, gebakken zalm met tuinkruidenroomsaus, casselerrib met portsaus, warme groentes Aardappelkroketten, roomaardappelen, stokbrood,^ boter, diverse koude en warme sauzen. 1 5 Geachte gast, -jj ft De feestdagen komen er weer aan. Heeft U er al over nagedacht wat U samen met Uw familie en vrien- S den gaat doen tijdens de Kerstdagen? Tijdens deze dagen kunt U bij NIAN HAO in een sfeervolle ft J Kerstambiance weer genieten van een viertal KERSTMENU’S, w.o. 2 vismenu’s en 2 vleesmenu’s. En J een KERSTBUFFET die met grote zorg zijn samengesteld door onze chef-kok. Gemarineerde lamskotelet met Shi Chuan saus, >1 een lichte pittige saus bestaande uit verse knoflook, .1 peper, gember en andere oosterse kruiden 4 :J Soep van verse ossenstaart met groenten j Gestoomde verse zeebaars met heerlijke sojasaus .1 Gepelde Chinese garnalen met Gon Pao saus, een lichte zoete pittige saus, gemaakt met verse oosterse .1 kruiden, speciaal bereid door onze chef-kok Gebakken varkenshaas met zoetzure saus gecombineerd met ananas en groenten Koffie met likeur naar keuze en bonbons Speciaal aanbevolen witte wijn uit het bekende wijngebied de Loire een Vouvray uit 1998 4 ■f rr' rfi P "3 Indisch vlees of Speciaal aanbevolen rode wijn Chateau du Seuil .C 1996 uit het wijngebied Graves 59,50 per fles jS De prijs is 45,00 p.p. g. Alle feestdagen geopend. Op beide kerstdagen een leuke verrassing en op 31 december en 1 januari een kadoot- <1 iz? T'.rnorr tiirJirr meMZi» n hmctrlnnao E Wij hebben voor u een speciaal KERSTBUFFET samengesteld inclusief Hollandse cocktailhap- I jes. Het buffet bestaat uit 45 soorten gerechten en is exclusief door onze chef-kok samengesteld. Bij elk buffet wordt een heerlijke soep als vooraf gereserveerd. Deze soep is gemaakt van verse 1 kipbouillon, gecombineerd met diverse Chinese groenten en drie soorten vlees. ft (Kinderen tot 12 jaar 22,50) a Met gastvrije groet. ;g Speciaal afhaalmenu voor de maand december voor 2 personen a 33,00 Babi Pangang, fou yong hai, gebakken bananen en 2 stokjes saté, nasi of bami of witte rijst plus een keuze uit één van de volgende gerechten. Geroosterde kip met pikante saus Gefileerde kip met satnbalsaus of gefileerde kip met kerriesaus of Ching Chou Kai (Gefileerde kip met paprikasaus) of Koe Lou Yok. Wij verzorgen ook uw speciale wensen. Modern, sfeervol ingericht restaurant. 230 Zitplaatsen. KERST AFHAALGERECHTEN Ook dit jaar verzorgen wij tijdens de feestdagen weer graag diverse salades voor u. Deze kunnen tijdens de kerstdagen tussen 10.00 en 14.00 uur worden afgehaald. Huzarensalade11,50 p.p. Russische eieren 13,50 p.p. Zalmsalade wit f13,75 p.p. Zalmsalade rood 19,50 p.p. Krabsalade124,50 p.p. Garnalensalade f 24,50 p.p. Hollandse garnalensalade 24.50 p.p. Hors d’oeuvre vis 0.20.50 p.p. Hors d’oeuvre vlees.4. ,-...ƒ 20,50 p.p. Hors d’oeuvre select .tf 29,50 p.p. Vanaf 13.30 uur ontvangen wij u met een frisse cocktail Carpaccio van struisvogelfilet met frambozen dressing of Visplateau van garnalen, gerookte zalm, paling en zeeuwse mosselen met dilledressing Heldere wildbouillon met een garnituur van lin- zen en reepjes eend of Heldere vissoep met kreeft Gebakken parelhoenfilet met een saus van bos uitjes of Gepocheerde zalmfilet met een waterkerssaus Kerstverfrissing Wildtrio van ree, wildzwijn en hert met wildsaus en morilles of Gebakken kalkoenfilet met een bramensaus De hoofdgerechten worden geserveerd met diver- se bijpassende garnituren Verrassend kerst grand dessert 85,- per persoon Reserveringen en inlichtingen Tel 0113-302454 Wij zijn beide kerstdagen geopend. Vanaf 17.00 uur is er gelegenheid om te genieten van een sprankelend kerstaperitief waarna wij u gaan verwennen met ons kerstmenu Ed en Ria v/d Bos en medewerkers wensen V prettige kerstdagen en een ge zond nieuwjaar. Volwassenen 50,00 p.p. Kinderen tot lOjaa 25.00 p.p. Kinderen onder 4 jaar 9 gratis Vanaf 11.30 uur heten wij U van harte welkom met een frisse welkomstcocktail! Aansluitend serveren wij een heldere tomatensoep. Beide dagen kunt u reserveren van 17.00 uur tot 20.00 uur en van 20.30 uur tot 24.00 uur Klantenkaart is alle dagen geldig. Tüssen kerst en Oud en Nieuw ook geopend. 1

Krantenbank Zeeland

Bevelander | 2000 | | pagina 5