BAL I .^tlanWo»fc. ÓPdorB I'J-I au 1 I HEERLIJKE AANBIEDINGEN Smakelijk en Smaakvol iS UIT BIJ PICCARD VLISSINGEN café LIVE MUSIC! ARD TUS 2,75 handlust 7,75 25,90 Brunchbuffet Slagerij Kies, voor ’n professioneel advies VOOR UW FEEST EN EVENEMENT Meer dan 20 jaar ervaring van iX. Kom eten in een uniek restaurant in Goes NIAN HAO RESTAURANT f27,50 59,50 79,50 P.c. 8 RESTAURANT C Z5 Tel. 0115-431401 V 35,- p.p. 2,25 WALDKORNBROOD 2,49 6 KRENTENBOLLEN Badhuisstraat 178 - Vlissingen CITROENBAVAROISETAART ƒ12,95 7,95 KERSENCAKE Telefoon: van GRATIS TEL.0I 18 - 413551 Het Gilde van de Betere Banketbakkers Geroosterde kip met pikante saus ofTjap Tjoy of Gefileerde kip met sambal saus of Indisch vlees of gefileerde kip met kerriesaus of Ching Chou Kai (Gefileerde kip met paprikasaus) of Koe Lou Yok. Wij verzorgen ook uw speciale wensen. Modern, sfeervol ingericht restaurant. W SPARERIBS MIXED-GRILL PALING IN HET GROEN W MOSSELEN Stalstraat 17-19 Goes 0113-220595 Chinees-Indisch Specialiteiten-restaurant WIJNGAARDSTRAAT 54-56-58 GOES-TEL. 0113-214903 WINKELCENTRUM Dinchen bij Hotel Goes in 2000 Altijd gezellig, zo’n elke zondag 12-14 uur en van 18-20 uur a 37,50 Uw ambachtelijke. slager gunstig gelegen met zaal WEEKMENU 25,50 f Laat u smakelijk verrassen met het 5-gangen Menu du Chef a 89,50 WESTERN BUFFET v.a. 18.00 uur Ons restaurant is voorzien van airconditioning. OOK SPECIALE A LA CARTE MENU’S EN KOREAANS STEENGRILLEN Hoog in het KRAAIENEST heeft u een panoramisch vergezicht over het meer. Vanaf de bar öf van achter onze overheerlijke specialiteiten zoals: Edrankjesvoor de prijs van n ...en wij zorgen voorNiLMFlhapjes STATIONSRESTAURATIE GOES 3 gangen keuzebuffet-menu 89,50 pc. ri nps SATE BUFFET INCL. VOORGERECHTEN BUFFET, SOEP EN IJS 29,50 Bluesette Dagelijks geopend van 11.30 tot 23.00 uur. Afhalen van bestellingen is óók mogelijk. 7 V r i- Jl DE BEVELANDER Woensdag 16 augustus 2000 breed UIT 6-gangen Italiaanse Noga met Mango-coulis Hobbyhal de Graaf Ter overname: Vraag onze gratis brochure Huur en prijs op aanvraag. I ■?7j T 500 gram magere braadlappen Restaurant/Party centrum VRAAG NAAR ONS SPECIALE VISMENU in druk bezochte plaats in Zeeuws-Vlaanderen. Tomatenbouillon met Fijne Groenten en Pesto UNIEKE LOCATIE VOOR BRUILOFTEN EN FEESTJES!! Bezoek ook onze vernieuwde •site op internet www.landlust.nl menu du Chef 5 gangen menu a Gepocheerde Rougetfilet op een bedje van Romige Aardappelpuree en Jus met Tomaat Dit menu wordt per tafel geserveerd en kan uitgebreid worden met als warm tussengerecht: Restaurant 't Wapen van Goes en de Hollandse Pot zijn in juli en augustus op zondag gesloten!!! maandag gesloten dinsdag t/m zondag 17.00 uur tot 21.30 uur lunch op reservering Om I4.00 uur ontvangen wij U met een frisse cocktail, aansluitend kunt u gebruik maken van het buffet. Vanaf 15.30 uur zal er een dessertbuffet gereed staan en om 17.00 uur zal de dinch ten einde lopen. Op iedere 2e en 4ezondag van de maand kunt U met vrienden of familie genieten van een heerlijk buffet met een ruime keuze aan warme en koude gerechten. per 2 kilo hamburgers 6 halen, 4 betalen 100 gram kipfilet en 100 gram gekookte worst samen De prijs bedraagt 32,50 per persoon, kinderen tot 10 jaar 15,00 per persoon, kinderen tot 3 jaar gratis. Voor de kinderen zal er een speciale kinderhoek aanwezig zijn. Iedere donderdag van 17.00 tot 19.00 uur... Speciaal afhaalmenu voor de maand augustus voor 2 personen a 33,00 Babi Pangang, fou yang hal, gebakken bananen en 2 stokjes saté, nasi of bami of witte rijst plus een keuze uit één van de volgende gerechten. Meer informatie bij VVV Breda, tel. 076-522 24 44. Kaarten verkrijgbaar bij de VVV Breda, de grotere postkantoren en de GWK-stationskantoren. Bernhardstraat 36 Kortgene 0113-306030 DEKKEND 750 ml voor 32,50 2'f Itr. voor 110,95 Goes, Korte Kerkstraat 15 Tel. 0113-216108 Jachthaven Wolphaartsdijk tel. 0113-586116 Westsingel 1Goes Tel. 0113-232030 (Rest) Party- en cateringservice Schrijver Tel. 0113-232030 Zierikzee, Poststraat 58 Tel. 0111-414100 DONDERSE DONDERDAGEN BIJ PICCARD Landlustvvcg 1 i i55 TK Nieuwdorp Tul. (0113) 61 25 89 Fax (0113) 61 27 26 www.landlust.nl info@landlu.st.nl WEEKMENU RESTAURANT Het Wapen van Goes De dinches zullen dit jaar nog plaatsvinden op: 10 en 24 september, 8 en 22 oktober, 12 en 26 november en op 10 december Reserveren is noodzakelijk! Voor informatie en reserveringen Hotel Goes 0113-231510 49,50 p.p. Kind tot 10 jr. 24,50 Champignonsoep Varkenshaasje in roomsaus div. aardappels div. groenten IJs met chocoladesaus slagroom lUbotltnj |edere zondag Prijs per pers. 39,50 en kinderen tot 10 jaar eten mee voor 19,75 RAUWE HAM MET MELOEN Stokbrood en boter LICHT GEBONDEN BROCCOLISOEP Stokbrood KALFSMEDAILLONS MET CHAMPIGNONS Passende aardappel- en groentegarnituren BAVAROIS VAN HET HUIS KOFFIE BONBON Grote Markt, telefoon 0113-227952 Spoorh; verfrissend Pauzedrankje van passievruchten ft Telefonisch bestellen is mogelijk. Ruime parkeergelegenheid voor ons restaurant op parkeerplaats 'Koepoort' t 4ï.r<t.ï t-5t.1t» 5 t.7f.5t»? Parfait van /rj PATISSERIE - CjL I 1 CHOCOLATERIE SINDS 1870 THAILANDS EN CHINEES-INDISCH LOPEND BUFFET in ons restaurant NIAN HAO. Samengesteld uit meer dan 36 gerechten. Elke week vanaf vrijdag, zaterdag en zondag presenteren wij dit lopend buffet met zijn vele nieuwe gerechten vanaf 17,00 uur voor de prijs van 29,50; kinderen t/m 12 jaar halve prijs. Graag tijdig reserveren. Krokant Gebakken Tamme Eendenborst met Paddestoelen en Sesam-Sojasaus of Gebakken Zalmfilet met Fijne Groenten en een jus met Dragon Voor wie niet meer koken wil verzorgen wij ’donders' lekker eten. A.s. donderdag: Tel.0113-227482 Net iets anders - net iets beter AUGUSTUSMENU: Champignonsoep Gemarineerde Kipfilet kerriesaus bijpassende garnituren Vruchtensorbet h. - maandmenu augustus Artiesten Acts. Orkesten Bands, k Sound&Light, Vuurwerk, Feesttent. Modeshows. Congressen. Op zaterdag- en zondagavond hebben wij Gezelschappen v.a. I0 pers. zat. zon. 10% KORTING OP DETOTAALNOTA! Salade met Gegrilde Tongfilet, Olijven en een Kreeftenvinaigrette Of Frisse Salade van Roquefort van Roquefort met Uitgebakken Spekjes en Vinaigrette van Groene Kruiden Iedere maandag, dinsdag en woensdag: van 18.00 tot 21.30 u. Prijs: 45,- p.p. Management Nic Valke Postbus 249 4560 AE Hulst Tel. 003237796817 Fax. 003237892792 E.mail: nicvalke@freegates.be Iedere zaterdag FRANS BUFFET v.a. 19.00 uur -—INCL VERSE breed Nieuw Zeeland. augustus t/mQ september 2000

Krantenbank Zeeland

Bevelander | 2000 | | pagina 8