BAL
I
.^tlanWo»fc.
ÓPdorB
I'J-I
au
1
I
HEERLIJKE
AANBIEDINGEN
Smakelijk en Smaakvol
iS
UIT BIJ PICCARD
VLISSINGEN
café
LIVE MUSIC!
ARD
TUS
2,75
handlust
7,75
25,90
Brunchbuffet
Slagerij
Kies, voor ’n professioneel advies
VOOR UW FEEST EN EVENEMENT
Meer dan 20 jaar ervaring van
iX.
Kom eten in een
uniek restaurant in Goes
NIAN HAO
RESTAURANT
f27,50
59,50
79,50 P.c.
8
RESTAURANT
C
Z5
Tel. 0115-431401
V
35,- p.p.
2,25
WALDKORNBROOD
2,49
6 KRENTENBOLLEN
Badhuisstraat 178 - Vlissingen
CITROENBAVAROISETAART ƒ12,95
7,95
KERSENCAKE
Telefoon:
van
GRATIS
TEL.0I 18 - 413551
Het Gilde van de Betere Banketbakkers
Geroosterde kip met pikante saus ofTjap
Tjoy of Gefileerde kip met sambal saus of
Indisch vlees of gefileerde kip met kerriesaus
of Ching Chou Kai (Gefileerde kip met
paprikasaus) of Koe Lou Yok.
Wij verzorgen ook uw speciale wensen.
Modern, sfeervol ingericht restaurant.
W SPARERIBS
MIXED-GRILL
PALING IN HET GROEN
W MOSSELEN
Stalstraat 17-19
Goes
0113-220595
Chinees-Indisch
Specialiteiten-restaurant
WIJNGAARDSTRAAT 54-56-58
GOES-TEL. 0113-214903
WINKELCENTRUM
Dinchen bij Hotel Goes
in 2000
Altijd gezellig,
zo’n
elke zondag
12-14 uur
en van 18-20 uur
a 37,50
Uw ambachtelijke. slager
gunstig gelegen
met zaal
WEEKMENU
25,50
f Laat
u smakelijk
verrassen met
het 5-gangen
Menu du Chef
a 89,50
WESTERN
BUFFET
v.a. 18.00 uur
Ons restaurant is voorzien van airconditioning.
OOK SPECIALE
A LA CARTE MENU’S
EN KOREAANS STEENGRILLEN
Hoog in het KRAAIENEST heeft u
een panoramisch vergezicht over het meer.
Vanaf de bar öf van achter onze
overheerlijke specialiteiten zoals:
Edrankjesvoor de prijs van n
...en wij zorgen voorNiLMFlhapjes
STATIONSRESTAURATIE GOES
3 gangen keuzebuffet-menu
89,50 pc.
ri nps
SATE BUFFET
INCL. VOORGERECHTEN
BUFFET, SOEP EN IJS
29,50
Bluesette
Dagelijks geopend van 11.30 tot 23.00 uur.
Afhalen van bestellingen is óók mogelijk.
7 V
r i- Jl
DE BEVELANDER
Woensdag 16 augustus 2000
breed UIT
6-gangen
Italiaanse Noga met Mango-coulis
Hobbyhal de Graaf
Ter overname:
Vraag onze gratis brochure
Huur en prijs op aanvraag.
I
■?7j
T
500 gram magere braadlappen
Restaurant/Party centrum
VRAAG NAAR ONS SPECIALE VISMENU
in druk bezochte plaats in
Zeeuws-Vlaanderen.
Tomatenbouillon met Fijne Groenten en
Pesto
UNIEKE LOCATIE
VOOR BRUILOFTEN
EN FEESTJES!!
Bezoek ook onze vernieuwde
•site op internet www.landlust.nl
menu du Chef
5 gangen menu a
Gepocheerde Rougetfilet op
een bedje van Romige
Aardappelpuree en Jus met
Tomaat
Dit menu wordt per tafel
geserveerd en kan
uitgebreid worden met
als warm tussengerecht:
Restaurant 't Wapen van Goes en de Hollandse
Pot zijn in juli en augustus op zondag gesloten!!!
maandag gesloten
dinsdag t/m zondag
17.00 uur tot 21.30 uur
lunch op reservering
Om I4.00 uur ontvangen wij U met een frisse cocktail,
aansluitend kunt u gebruik maken van het buffet.
Vanaf 15.30 uur zal er een dessertbuffet gereed staan en
om 17.00 uur zal de dinch ten einde lopen.
Op iedere 2e en 4ezondag van de maand kunt U met
vrienden of familie genieten van een heerlijk buffet met
een ruime keuze aan
warme en koude gerechten.
per 2 kilo
hamburgers
6 halen, 4 betalen
100 gram kipfilet en
100 gram gekookte worst
samen
De prijs bedraagt 32,50 per persoon,
kinderen tot 10 jaar 15,00 per persoon,
kinderen tot 3 jaar gratis.
Voor de kinderen zal er een speciale
kinderhoek aanwezig zijn.
Iedere
donderdag
van 17.00 tot
19.00 uur...
Speciaal afhaalmenu voor de maand
augustus voor 2 personen a 33,00
Babi Pangang, fou yang hal,
gebakken bananen en 2 stokjes saté,
nasi of bami of witte rijst plus een keuze uit één van de volgende
gerechten.
Meer informatie bij VVV
Breda, tel. 076-522 24 44.
Kaarten verkrijgbaar bij
de VVV Breda, de grotere
postkantoren en de
GWK-stationskantoren.
Bernhardstraat 36
Kortgene
0113-306030
DEKKEND
750 ml
voor 32,50
2'f Itr.
voor 110,95
Goes, Korte Kerkstraat 15
Tel. 0113-216108
Jachthaven Wolphaartsdijk
tel. 0113-586116
Westsingel 1Goes
Tel. 0113-232030 (Rest)
Party- en cateringservice
Schrijver
Tel. 0113-232030
Zierikzee, Poststraat 58
Tel. 0111-414100
DONDERSE
DONDERDAGEN
BIJ PICCARD
Landlustvvcg 1
i i55 TK Nieuwdorp
Tul. (0113) 61 25 89
Fax (0113) 61 27 26
www.landlust.nl
info@landlu.st.nl
WEEKMENU RESTAURANT
Het Wapen van Goes
De dinches zullen dit jaar nog plaatsvinden op:
10 en 24 september, 8 en 22 oktober,
12 en 26 november en op 10 december
Reserveren is noodzakelijk!
Voor informatie en reserveringen
Hotel Goes 0113-231510
49,50 p.p.
Kind
tot 10 jr.
24,50
Champignonsoep
Varkenshaasje in roomsaus
div. aardappels
div. groenten
IJs met chocoladesaus slagroom
lUbotltnj |edere zondag
Prijs per pers. 39,50
en kinderen tot 10 jaar
eten mee voor 19,75
RAUWE HAM MET MELOEN
Stokbrood en boter
LICHT GEBONDEN BROCCOLISOEP
Stokbrood
KALFSMEDAILLONS MET CHAMPIGNONS
Passende aardappel- en groentegarnituren
BAVAROIS VAN HET HUIS
KOFFIE BONBON
Grote Markt,
telefoon 0113-227952
Spoorh; verfrissend Pauzedrankje
van passievruchten
ft
Telefonisch bestellen is mogelijk.
Ruime parkeergelegenheid voor ons restaurant op
parkeerplaats 'Koepoort'
t 4ï.r<t.ï
t-5t.1t» 5
t.7f.5t»?
Parfait van
/rj PATISSERIE -
CjL I 1 CHOCOLATERIE
SINDS 1870
THAILANDS EN CHINEES-INDISCH LOPEND BUFFET in ons restaurant NIAN HAO.
Samengesteld uit meer dan 36 gerechten. Elke week vanaf vrijdag, zaterdag en zondag presenteren wij dit
lopend buffet met zijn vele nieuwe gerechten vanaf 17,00 uur voor de prijs van 29,50;
kinderen t/m 12 jaar halve prijs. Graag tijdig reserveren.
Krokant Gebakken Tamme Eendenborst met
Paddestoelen en Sesam-Sojasaus
of
Gebakken Zalmfilet met Fijne Groenten en
een jus met Dragon
Voor wie niet meer koken
wil verzorgen wij
’donders'
lekker eten. A.s.
donderdag:
Tel.0113-227482
Net iets anders - net iets beter
AUGUSTUSMENU:
Champignonsoep
Gemarineerde Kipfilet
kerriesaus
bijpassende garnituren
Vruchtensorbet
h. -
maandmenu augustus
Artiesten Acts. Orkesten Bands,
k Sound&Light, Vuurwerk, Feesttent.
Modeshows. Congressen.
Op zaterdag- en zondagavond
hebben wij
Gezelschappen v.a. I0 pers. zat. zon.
10% KORTING
OP DETOTAALNOTA!
Salade met Gegrilde Tongfilet, Olijven en
een Kreeftenvinaigrette
Of
Frisse Salade van Roquefort van Roquefort
met Uitgebakken Spekjes en Vinaigrette van
Groene Kruiden
Iedere maandag, dinsdag en woensdag:
van 18.00 tot 21.30 u. Prijs: 45,- p.p.
Management
Nic Valke
Postbus 249 4560 AE Hulst
Tel. 003237796817
Fax. 003237892792
E.mail: nicvalke@freegates.be
Iedere zaterdag
FRANS
BUFFET
v.a. 19.00 uur
-—INCL VERSE
breed
Nieuw Zeeland.
augustus
t/mQ
september
2000