1
I
Landlust
I
KERSTBRUNCH
EN DINER J
op beide kerstdagen
I
'De Zeelandbrug'
KERST
BRUNCH-
BUFFET
BIJ:
1
•I I
SPECIALE KERSTMENU’S
I
Ard****
II
I
't Waepen van Veere
X
I
I
1
1
t
ƒ65per couvert
(min. 2 personen)
KERSTBRUNCH 1e EN 2e KERSTDAG
42,50 p.p.
f LOPEND KERSTBUFFET
U kunt kiezen uit 2 menu’s en een Kerstbuffet
B
til»
Woensdag 20 november 1996
DE BEVELANDER
36
jfe Restaurant, Paviljoen v
"De Meerkoet" 4Qk
KERSTMENU
:-
Tel. 0113-581795
X
A-b
Vanaf 18.00 uur serveren wij beide kerstdagen ons Kerstdiner.
Hotel Restaurant
Restaurant
T?
Tt1
TEL. 0118-413551
De prijs bedraagt slechts 69,50 p.p.
Evt. kunt u het menu aanvullen met een Champagne sorbet.
De meerprijs hiervoor bedraagt 8,- p.p.
Oudejaarsdag verzorgen wij koude schotels vanaf 17,50 p.p.
Tevens kunt u ook appel- en ananasbeignets bij ons bestellen.
Wij presenteren onze Kerstmenu’s op le en 2e Kerstdag van 12.00 - 14.30 uur
of van 17.00 -19.15 uur of van 19.30 - 23.00 uur.
Aan u de keuze. Graag tijdig reserveren.
Beide kerstdagen
van 12.00 tot 14.00 uur
Voor inlichtingen en reservering
Telefoon: 0118-501231
De prijs van het menu is f 97,50 p.p.
Wijn arrangement f28,50 p.p.
Onze Chefkok Eric van Dalen heeft
een keur van uitgelezen gerechten
samengebracht tot een fijnzinnig
culinair geheel.
In een sfeervolle ambiance
serveren wij Uw kerstdiner.
OOK SPECIALE
A LA CARTE MENU’S
EN KOREAANS STEENGRILLEN
bestaande uit vruchtenijs en truffels met een
saus van blauwe bessen
Speciaal afhaalmenu voor de maand
november voor 2 personen a 30,00
Babi Pangang, Foe Yun Hai,
gebakken bananen en
van CVCw&zw/teaamatew
in een mandje van filodeeg met een dressing van appel en noten
restaurant
partycentrum
Van 12.00-14.00 uur
en van 18.00-20.00 uur
Triptique de turbot Zélande, avec micado des légumes
Drieluik van Zeeuwse tarbot met
een mikado van diverse groenten
Consommé des langoustines avec morilles
Heldere langoustinebouillon met morilles
Bombe du caille et pied confit,
a la sauce vin rouge epiceé
Bombe van kwartel, een geconfïjt pootje,
begeleid door een kruidige rode wijnsaus
Les petit tournedo's du marcassin,
aux garniture d' hiver, d la sauce aux pommes
Gebakken wildzwijntoumedotjes
met een wintergamituur en een appeltjes saus
Dessert de champagne
Champagne dessert
Moka avec mignardises
Mokka met versnaperingen
Markt 23-27 4351 AG Veere
TJOTONG
(soep van het huis)
HAI LONG
Weg naar de Val 10, Zierikzee, tel. 0111-413208
op een bedje van fijne groente en romige kreeftensaus
vergezeld met bospaddestoelen in een kruidenragout, geserveerd
met hollandaisesaus aangemaakte spinazie
Ons restaurant verzorgt de diners bij
familiefeesten, partijen en bedrijven
8 speciale LUNCHMENU’S a 10,00
(van 11.00 tot 15.00 uur)
MAPAL
UPING
KAISCO
Zalmcompositie
•fcirir
Dubbelgetrokken runderbouillon met
knapperige groente
Zeewolf in bladerdeeg met
kreeftensaus
3 Biefstukjes van Ossehaas,
Varkenshaas en Kalfsvlees met
portsaus, stroganoffsaus en
calvadossaus
Dessert Noëlle
-kicir
Koffie
f 69,50
De beste manier om in gezelschap van familie of
vrienden de kerstdagen te beginnen!
Volwassenen 49.- p.p. 65+ 46.50
Kinderen tot 12 jaar
4.10 per levensjaar
PAU HAI
(gebakken krabfilet in fijne zoetzure saus)
THAILANDS EN CHINEES INDISCH LOPEND BUFFET in ons restaurant NIAN HAO 1
Samengesteld uit meer dan 36 gerechten. Elke week vanaf vrijdag, zaterdag en zondag presenteren wij dit J
lopend buffet met zijn vele nieuwe gerechten vanaf 17.00 uur voor de prijs van f 27,50;
kinderen tlm 12 jaar halve prijs. Graag tijdig reserveren 5
Wij zijn ook op oudejaars- en nieuwjaarsdag geopend. 1
Op beide Kerstdagen een leuke verrassing. j
Wij wensen u prettige Feestdagen. 1
1 Wij hebben voor u een speciaal KERSTBUFFET samengesteld. Bestaande uit 36
gerechten. Dit buffet is exclusief voor u door onze chef kok samengesteld.
j De prijs is 39.75 p.p. (Kinderen tot 12 jaar 20,-)
Kerst in fifotel Kamperduin
TJOTONG
(soep van het huis)
CHO LONG
HAJUNG TJI
TJOEINGKAI (gebakken kipfilet in lichtpikante
Badhuisstraat 178 - Vlissingen
De Piccard kerstbrunches bieden u,
behalve knapperig verse broodjes,
koffie, thee en vruchtensappen, ook
nog een keur aan luxe beleg, gerook
te vissoorten, oesters, Hollandse gar
nalen, kazen, diverse koude en
warme gerechten en een dessert
buffet met bavaroises, mousses en
8 soorten ijs.
Kom eten in een
uniek restaurant in Goes
NIAN HAO
Chinees-Indisch
Specialiteiten-restaurant
WIJNGAARDSTRAAT 54-56-58
GOES - TEL. 0113-214903
Dagelijks geopend van 11.30 tot 23.00 uur.
Afhalen van bestellingen is óók mogelijk.
Direct aan het water gelegen -JÉ
1
Direct aan het water gelegen
:-]
M
J/I
M
V
t
r.’
TK Nieuwdorp Tel. 0113 - 612589
PATRIJZENLAAN 1 - KAMPERLAND TEL. 0113-371466 FAX 0113-371481
SFS’flunAl
Geroosterde kip met pikante saus ofTjap Tjoy of
Gefileerde kip met sambalsaus of Indisch vlees
of gefileerde kip met kerriesaus of gefileerde kip met
champignonsaus of Ching Chou Kai
(Gefileerde kip met paprika-saus) of Koe Lou Yok
Wij verzorgen ook uw speciale wensen.
Modern, sfeervol ingericht restaurant.
230 Zitplaatsen.
Telefonisch bestellen is mogelijk.
Ruime parkeergelegenheid voor ons restaurant op
parkeerplaats 'Koepoort1.
2 stokjes saté, nasi of bami of witte rijst plus een keuze
uit één van de volgende gerechten.
CYCeZédeie Zm/Z-// mw,
met een garnituur van preiringen en bieslook
Landlustweg 1 4455 TK Nieuwdorp Tel. 0113 - 612589
5/êt hoofdgerecht wordt fees tclijkffjcserveerd, maar wordt ooknog
begeleid dooreen kostelijke salade, verse groenten en beertijfaardap-
pelgamituur
(grand dessert
Dit gerecht zal zijn naam waarmaken
Aangeklede koffie
(grote Chinese oceaangarnalen in likeursaus)
Taté en Croute
Een keerlijkg- huisgemaakte vbeespatl met smaakvolle ingrediënten in
bladerdeeg bereid
of
‘Palingpaté gevuld met groenten
Onze kok.ntaak.te met keerlijkgerookte paling dit smaakvolle gerecht
(jarnalensoep
deerlijk. lichtromige soep van (Hollandse garnalen
of
‘Wildgevogeltebouillon
De typische pittige smaak.maakt deze soep tot iets bijzonders
Kwartelpootjes met farce
Kwartelpootjes met honingtijmsaus
of
Tongfiletgevuld met zalmfarce
Zachte tongfiletsgevuld met (eerlij kg zalmmousse
Spoon met appelys en champagne
(Jebakken zalmmoot met dillesaus
Dit geliefde gerecht valt bij veel mensen in de smaak.
of
Combinatie van drie soorten biefstuk.
Zacht hertenbief struisvogel- en ossenhaasbiefstukgeven u de gelegen
heid de verschillen te proeven die u anders nooit zou vernemen
Aanvang: eerste en tweede kgrstdag om 13.00 en 19.00 uur
(Reserveer dus snel telefonisch uw tafel op nummer 0113-371466
Eerste Kerstdag GESLOTEN
Tweede Kerstdag OPEN vanaf 12.00
Reserveer tijdig!
(3 gangen hoofdmenu)
(gebakken ossenhaas in oestersaus)
(gebakken tongfilet in fijne zachte saus)
(varkensvlees en garnalen en Chinese kool)
Tijdens de kerstdagen zal (Kamperduin omgetoverd zijn in een heus
‘Winter ‘Wonder Kerstlandschap.
9let kfrstmenu dat hieronder staat is met zorg samengesteld.
'3let zalu in onze kfrstentourage niet alleen verrukkelijk^ smaken, maar
u zult ook.nog versteld staan van de prijs
f 69,- per persoon
(origineel Chinees gerecht. Speciaal gestoomd vlees
ontmanteld met rijstemeel)
(zacht gebakken gemarineerde garnalen in fijne
zoetzure saus)
(3 gangen hoofdmenu)
MAPAL (gebakken ossenhaas in oestersaus)
saus)
SJANGSIHAUO(gehoHen varkenshaas met
Chinese garnalen)
ƒ559~ per couvert
(min. 2 personen)
Schelphoekweg 3
p Wolphaartsdijk
W 7
uur