1 I Landlust I KERSTBRUNCH EN DINER J op beide kerstdagen I 'De Zeelandbrug' KERST BRUNCH- BUFFET BIJ: 1 •I I SPECIALE KERSTMENU’S I Ard**** II I 't Waepen van Veere X I I 1 1 t ƒ65per couvert (min. 2 personen) KERSTBRUNCH 1e EN 2e KERSTDAG 42,50 p.p. f LOPEND KERSTBUFFET U kunt kiezen uit 2 menu’s en een Kerstbuffet B til» Woensdag 20 november 1996 DE BEVELANDER 36 jfe Restaurant, Paviljoen v "De Meerkoet" 4Qk KERSTMENU :- Tel. 0113-581795 X A-b Vanaf 18.00 uur serveren wij beide kerstdagen ons Kerstdiner. Hotel Restaurant Restaurant T? Tt1 TEL. 0118-413551 De prijs bedraagt slechts 69,50 p.p. Evt. kunt u het menu aanvullen met een Champagne sorbet. De meerprijs hiervoor bedraagt 8,- p.p. Oudejaarsdag verzorgen wij koude schotels vanaf 17,50 p.p. Tevens kunt u ook appel- en ananasbeignets bij ons bestellen. Wij presenteren onze Kerstmenu’s op le en 2e Kerstdag van 12.00 - 14.30 uur of van 17.00 -19.15 uur of van 19.30 - 23.00 uur. Aan u de keuze. Graag tijdig reserveren. Beide kerstdagen van 12.00 tot 14.00 uur Voor inlichtingen en reservering Telefoon: 0118-501231 De prijs van het menu is f 97,50 p.p. Wijn arrangement f28,50 p.p. Onze Chefkok Eric van Dalen heeft een keur van uitgelezen gerechten samengebracht tot een fijnzinnig culinair geheel. In een sfeervolle ambiance serveren wij Uw kerstdiner. OOK SPECIALE A LA CARTE MENU’S EN KOREAANS STEENGRILLEN bestaande uit vruchtenijs en truffels met een saus van blauwe bessen Speciaal afhaalmenu voor de maand november voor 2 personen a 30,00 Babi Pangang, Foe Yun Hai, gebakken bananen en van CVCw&zw/teaamatew in een mandje van filodeeg met een dressing van appel en noten restaurant partycentrum Van 12.00-14.00 uur en van 18.00-20.00 uur Triptique de turbot Zélande, avec micado des légumes Drieluik van Zeeuwse tarbot met een mikado van diverse groenten Consommé des langoustines avec morilles Heldere langoustinebouillon met morilles Bombe du caille et pied confit, a la sauce vin rouge epiceé Bombe van kwartel, een geconfïjt pootje, begeleid door een kruidige rode wijnsaus Les petit tournedo's du marcassin, aux garniture d' hiver, d la sauce aux pommes Gebakken wildzwijntoumedotjes met een wintergamituur en een appeltjes saus Dessert de champagne Champagne dessert Moka avec mignardises Mokka met versnaperingen Markt 23-27 4351 AG Veere TJOTONG (soep van het huis) HAI LONG Weg naar de Val 10, Zierikzee, tel. 0111-413208 op een bedje van fijne groente en romige kreeftensaus vergezeld met bospaddestoelen in een kruidenragout, geserveerd met hollandaisesaus aangemaakte spinazie Ons restaurant verzorgt de diners bij familiefeesten, partijen en bedrijven 8 speciale LUNCHMENU’S a 10,00 (van 11.00 tot 15.00 uur) MAPAL UPING KAISCO Zalmcompositie •fcirir Dubbelgetrokken runderbouillon met knapperige groente Zeewolf in bladerdeeg met kreeftensaus 3 Biefstukjes van Ossehaas, Varkenshaas en Kalfsvlees met portsaus, stroganoffsaus en calvadossaus Dessert Noëlle -kicir Koffie f 69,50 De beste manier om in gezelschap van familie of vrienden de kerstdagen te beginnen! Volwassenen 49.- p.p. 65+ 46.50 Kinderen tot 12 jaar 4.10 per levensjaar PAU HAI (gebakken krabfilet in fijne zoetzure saus) THAILANDS EN CHINEES INDISCH LOPEND BUFFET in ons restaurant NIAN HAO 1 Samengesteld uit meer dan 36 gerechten. Elke week vanaf vrijdag, zaterdag en zondag presenteren wij dit J lopend buffet met zijn vele nieuwe gerechten vanaf 17.00 uur voor de prijs van f 27,50; kinderen tlm 12 jaar halve prijs. Graag tijdig reserveren 5 Wij zijn ook op oudejaars- en nieuwjaarsdag geopend. 1 Op beide Kerstdagen een leuke verrassing. j Wij wensen u prettige Feestdagen. 1 1 Wij hebben voor u een speciaal KERSTBUFFET samengesteld. Bestaande uit 36 gerechten. Dit buffet is exclusief voor u door onze chef kok samengesteld. j De prijs is 39.75 p.p. (Kinderen tot 12 jaar 20,-) Kerst in fifotel Kamperduin TJOTONG (soep van het huis) CHO LONG HAJUNG TJI TJOEINGKAI (gebakken kipfilet in lichtpikante Badhuisstraat 178 - Vlissingen De Piccard kerstbrunches bieden u, behalve knapperig verse broodjes, koffie, thee en vruchtensappen, ook nog een keur aan luxe beleg, gerook te vissoorten, oesters, Hollandse gar nalen, kazen, diverse koude en warme gerechten en een dessert buffet met bavaroises, mousses en 8 soorten ijs. Kom eten in een uniek restaurant in Goes NIAN HAO Chinees-Indisch Specialiteiten-restaurant WIJNGAARDSTRAAT 54-56-58 GOES - TEL. 0113-214903 Dagelijks geopend van 11.30 tot 23.00 uur. Afhalen van bestellingen is óók mogelijk. Direct aan het water gelegen -JÉ 1 Direct aan het water gelegen :-] M J/I M V t r.’ TK Nieuwdorp Tel. 0113 - 612589 PATRIJZENLAAN 1 - KAMPERLAND TEL. 0113-371466 FAX 0113-371481 SFS’flunAl Geroosterde kip met pikante saus ofTjap Tjoy of Gefileerde kip met sambalsaus of Indisch vlees of gefileerde kip met kerriesaus of gefileerde kip met champignonsaus of Ching Chou Kai (Gefileerde kip met paprika-saus) of Koe Lou Yok Wij verzorgen ook uw speciale wensen. Modern, sfeervol ingericht restaurant. 230 Zitplaatsen. Telefonisch bestellen is mogelijk. Ruime parkeergelegenheid voor ons restaurant op parkeerplaats 'Koepoort1. 2 stokjes saté, nasi of bami of witte rijst plus een keuze uit één van de volgende gerechten. CYCeZédeie Zm/Z-// mw, met een garnituur van preiringen en bieslook Landlustweg 1 4455 TK Nieuwdorp Tel. 0113 - 612589 5/êt hoofdgerecht wordt fees tclijkffjcserveerd, maar wordt ooknog begeleid dooreen kostelijke salade, verse groenten en beertijfaardap- pelgamituur (grand dessert Dit gerecht zal zijn naam waarmaken Aangeklede koffie (grote Chinese oceaangarnalen in likeursaus) Taté en Croute Een keerlijkg- huisgemaakte vbeespatl met smaakvolle ingrediënten in bladerdeeg bereid of ‘Palingpaté gevuld met groenten Onze kok.ntaak.te met keerlijkgerookte paling dit smaakvolle gerecht (jarnalensoep deerlijk. lichtromige soep van (Hollandse garnalen of ‘Wildgevogeltebouillon De typische pittige smaak.maakt deze soep tot iets bijzonders Kwartelpootjes met farce Kwartelpootjes met honingtijmsaus of Tongfiletgevuld met zalmfarce Zachte tongfiletsgevuld met (eerlij kg zalmmousse Spoon met appelys en champagne (Jebakken zalmmoot met dillesaus Dit geliefde gerecht valt bij veel mensen in de smaak. of Combinatie van drie soorten biefstuk. Zacht hertenbief struisvogel- en ossenhaasbiefstukgeven u de gelegen heid de verschillen te proeven die u anders nooit zou vernemen Aanvang: eerste en tweede kgrstdag om 13.00 en 19.00 uur (Reserveer dus snel telefonisch uw tafel op nummer 0113-371466 Eerste Kerstdag GESLOTEN Tweede Kerstdag OPEN vanaf 12.00 Reserveer tijdig! (3 gangen hoofdmenu) (gebakken ossenhaas in oestersaus) (gebakken tongfilet in fijne zachte saus) (varkensvlees en garnalen en Chinese kool) Tijdens de kerstdagen zal (Kamperduin omgetoverd zijn in een heus ‘Winter ‘Wonder Kerstlandschap. 9let kfrstmenu dat hieronder staat is met zorg samengesteld. '3let zalu in onze kfrstentourage niet alleen verrukkelijk^ smaken, maar u zult ook.nog versteld staan van de prijs f 69,- per persoon (origineel Chinees gerecht. Speciaal gestoomd vlees ontmanteld met rijstemeel) (zacht gebakken gemarineerde garnalen in fijne zoetzure saus) (3 gangen hoofdmenu) MAPAL (gebakken ossenhaas in oestersaus) saus) SJANGSIHAUO(gehoHen varkenshaas met Chinese garnalen) ƒ559~ per couvert (min. 2 personen) Schelphoekweg 3 p Wolphaartsdijk W 7 uur

Krantenbank Zeeland

Bevelander | 1996 | | pagina 54